Wilkinson Sword brivnik za enkratno uporabo Xtreme3 Black, 4 kosi
3,80 € 3,40 €

Zadnji kos!

Moški brivnik za enkratno uporabo Wilkinson Xtreme3 Black združuje zmogljivost dragega brivnika z izmenljivimi rezili z udobjem, higieno in ceno brivnika za enkratno uporabo. Tri ostra rezila in dva vlažilna traka z izvlečki aloe vere, zagotavljajo popolnoma gladko kožo.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care rezervne glave, 3 kosi
8,50 €

Rezervne glave Wilkinson Intuition Sensitive Care so idealna izbira za prihranek časa in denarja. Z lastno vsebnostjo gela za britje se rezervna glava peni, učinkovito brije in vlaži v enem koraku, kar je idealno za suho kožo. – Paket vključuje 3 kose.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care britvica + 1 glava
6,50 €

Zadnji kos!

Britvica Wilkinson Intuition Sensitive Care za ženske je idealna izbira za prihranek časa in denarja. Z lastno vsebnostjo gela za britje se rezervna glava peni, učinkovito brije in vlaži v enem koraku, kar je idealno za občutljivo kožo. Vključuje 1 zamenljivo glavo.

Wilkinson Sword Intuition Island Berry britvica + 1 glava
6,50 €

Zadnji kos!

Rezervne glave Wilkinson Intuition Island Berry za ženske so idealna izbira za prihranek časa in denarja. Brivna glava, napolnjena z gelom, z ekstraktom acai pene, britja in hidratov v enem koraku. Vključuje 1 zamenljivo glavo.

Wilkinson Sword brivnik Quattro Titanium Precision
9 € 8,30 €

Quattro Titanium Precision brivnik 3 v 1 je zasnovan za mokro britje in zagotavlja popolnoma gladko kožo brez razdraženosti. Poleg tega ga odlikuje prirezovalnik, ki ravna in krajša dlake in ga je mogoče uporabljati tudi med prhanjem.

Wilkinson Sword brivnik za enkratno uporabo Xtreme3 Beauty Sensitive, 4 kosi
4,01 € 3,70 €

Ženski brivnik za enkratno uporabo Wilkinson Xtreme3 Beauty Sensitive združuje zmogljivost dragega brivnika z izmenljivimi rezili z udobjem, higieno in ceno brivnika za enkratno uporabo. Tri ostra rezila in dva vlažilna traka z izvlečki aloe vere in oljem jojobe, zagotavljajo popolnoma gladko kožo.

Wilkinson Sword brivnik za enkratno uporabo Xtreme3 Sensitive
3,80 € 3,50 €

Moški brivnik za enkratno uporabo Wilkinson Xtreme3 Sensitive združuje zmogljivost dragega brivnika z izmenljivimi rezili z udobjem, higieno in ceno brivnika za enkratno uporabo. Tri ostra rezila in dva vlažilna traka z izvlečki aloe vere, zagotavljajo popolnoma gladko kožo.

Wilkinson Sword brivnik za enkratno uporabo Xtreme3 Beauty, 4 kosi
4,16 € 3,80 €

Ženski brivnik za enkratno uporabo Wilkinson Xtreme3 Beauty združuje zmogljivost dragega brivnika z izmenljivimi rezili z udobjem, higieno in ceno brivnika za enkratno uporabo. Tri ostra rezila in dva vlažilna traka z izvlečki aloe vere in oljem jojobe, zagotavljajo popolnoma gladko kožo.

Wilkinson Sword Intuition Dry Skin britvica + 1 glava
6,70 €

Rezervne glave Wilkinson Intuition Dry Skin za ženske so idealna izbira za prihranek časa in denarja. Rezervna glava ima lastno zalogo gela za britje, zato peni, brije in hidrira v enem koraku. Vključuje 1 zamenljivo glavo.

Podjetje Wilkinson Sword je vodilna blagovna znamka na področju izdelkov za osebno nego. Ustanovljeno je bilo leta 1772, od takrat pa so prisotni na številnih globalnih trgih.

Podjetje Wilkinson Sword je vodilna blagovna znamka na področju izdelkov za osebno nego. Ustanovljeno je bilo leta 1772, od takrat pa so prisotni na številnih globalnih trgih.