Westige golf žogice, 12 kosov
9,99 €

8,90 €

Odprodaja

Westige žogice za golf nudijo visoko hitrost, površina pa zagotavlja popolno kontrolo med igro. V pakiranju prejmete 12 žogic.


Westige ščitnik Firn, črn
40,90 €
38,86 €

Zadnji kos!

Westige moški ščitnik za hrbtenico. Je lahek in mehak ter tako ne ovira gibanja. Zagotavlja udobje pri nošenju.


Westige snowboard Lumber Jack-41%
169,95 €

99,99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Snowboard Lumber Jack, blagovne znamke Westige, je univerzalen in primeren za prosti slog deskanja. Namenjen je tako začetnikom kot naprednejšim uporabnikom.


Westige ščitniki Slush W
12,80 €

6,19 €

Ženski Inline ščitniki za zapestje Westige Slush W imajo anatomsko obliko in se zaradi visoke prožnosti udobno prilegajo. Omogočajo optimalno dihanje, lahko jih uporabite tudi pod rokavicami.


Westige ščitniki za kolena Powder
17,08 €

8,52 €

Moški, lahki ščitnik za kolena Westige Knee Protector Powder M je idealna zaščita za vse športe, kjer so pogosti padci in poškodbe kolena.


Westige ščitniki za kolena Powder W
15,53 €

7,74 €

Lahki ženski ščitniki za kolena Westige Knee Protector Powder W so idealna zaščita za vse športe, kjer so prisotni pogosti padci in poškodbe kolena. Ščitnik vsebuje plastično ojačenje v kolenu. To je oblečeno z mehko peno za večje udobje. Narejen je iz dobro zračnega materiala. Ženska različica ščitnika je prilagojena anatomiji ženskega telesa.


Westige zapestni ščitniki Slush
12,80 €

6,19 €

In-line ščitniki za zapestje Westige Slush imajo anatomsko obliko in se zaradi visoke prožnosti udobno prilegajo. Omogočajo optimalno dihanje, lahko jih uporabite tudi pod rokavicami.


Westige Taskulamppu 1 B
19,58 €

13,69 €

Multifunkcijska ročna svetilka

Praktična ročna svetilka zajema svetilko z 1 × 5 W CREE XTE, opozorilno in delovno luč z 1 × 3 W COB (dvojna obarvanost – rdeča/bela). Za enostavno postavitev je na telo svetilke vgrajen magnet in praktičen trak za obešanje.


Westige Lamppu 10
39,50 €

Praktična svetilka za kampiranje WESTIGE LAMPPU 10 z vgrajeno baterijo Power Bank s kapaciteto 10 000 mAh. Svetilka je vodotesna v skladu z IP65 (povsem odporna proti prahu in proti brizgajoči vodi). Za univerzalno uporabo je opremljena s karabinom za obešanje in z magneti za namestitev na kovinske površine. Vsebuje 16 LED-diod z zmogljivostjo 4 W in svetilnostjo 200 lm, ki jo je mogoče nastaviti v petih načinih (LOW, MEDIUM, HIGH, STROBOSKOP, SOS). Integrirana baterija je sposobna polniti večino mobilnih naprav, njen izhodni tok je 2 A in napetost DC 5 V. Na telesu svetilke so štiri informacijske LED-diode za prikaz stanja baterije. Mere so 64 × 64 × 110 mm. Masa 290 g. Material: plastika (ABS, PP), silikon, gumirana površina.


Westige Lamppu 5

Westige Lamppu 5

Ocena: 5
39,90 €

23,70 €

Praktična svetilka za kampiranje WESTIGE LAMPPU 5 z vgrajeno baterijo Power Bank s kapaciteto 5200 mAh. Svetilka je vodotesna v skladu z IP65 (povsem odporna proti prahu in proti brizgajoči vodi). Za univerzalno uporabo je opremljena s karabinom za obešanje in z magneti za namestitev na kovinske površine. Vsebuje 16 LED-diod z zmogljivostjo 4 W in svetilnostjo 200 lm, ki jo je mogoče nastaviti v petih načinih (LOW, MEDIUM, HIGH, STROBOSKOP, SOS). Integrirana baterija je sposobna polniti večino mobilnih naprav, njen izhodni tok je 2,1 A in napetost DC 5 V. Na telesu svetilke so štiri informacijske LED-diode za prikaz stanja baterije. Mere so 80 × 80 × 60 mm. Masa 190 g. Material: plastika (ABS, PP), silikon.


Westige moške smuči Cannibal-30%
194,95 €

134,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smuči Westige Cannibal so moške smuči za prosto smučanje, ki združujejo kakovostno leseno jedro, laminat ter prednosti profila Camber. Vezi niso vključene.


Westige moške smuči Comics
194,95 €

154,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smuči Westige Comics so moške smuči za prosto smučanje, ki združujejo kakovostno leseno jedro, laminat ter prednosti profila Camber. Vezi niso vključene.


Westige ženske smuči Wild
194,95 €

154,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smuči Westige Wild so ženske smuči za prosto smučanje, ki združujejo kakovostno leseno jedro, laminat ter prednosti profila Camber. Vezi niso vključene.


Westige moške smuči Pure
194,95 €

154,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smuči Westige Pure so moške smuči za prosto smučanje, ki združujejo kakovostno leseno jedro, laminat ter prednosti profila Camber. Vezi niso vključene.


Westige ženske smuči Migration
194,95 €

154,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smuči Westige Migration so ženske smuči za prosto smučanje, ki združujejo kakovostno leseno jedro, laminat ter prednosti profila Camber. Vezi niso vključene.


Westige otroški ščitnik za hrbtenico SHELL
42,67 €

20,60 €

Westige SHELL predstavlja otroški ščitnik za hrbet z odlično konstrukcijsko tehnologijo, ki zagotavlja izjemno fleksibilno gibanje, maksimalno udobje in zaščito med nošenjem.


Westige ščitnik za hrbtenico DEFENDER
42,67 €

23 €

Ščitnik za hrbtenico Westige DEFENDER je zasnovan tako, da vam nudi popolno udobje in zaščito med aktivnostmi, kot so smučanje in bordanje na snegu.


Westige snowboard otroška deska
42,41 €

38,51 €

Otroški plastični snowboard z vezmi, namenjen za vse male navdušence nad deskanjem. Deska ima tudi podstavek za pete za boljšo stabilnost. Odlično darilo za otroke, saj bo poskrbelo za veliko zabavo na snegu po ugodni ceni. – Nosilnost do 70 kg – Dolžina: 98 cm


Westige denarnica Star Bank
3,90 €

2,40 €

Westige elegantna tekstilna denarnica s črno-belim vzorcem. Je izjemno prostorna in ima ločen žep za kovance.