Wader Gigant Truck tovornjak s prikolico
41,38 €

Tovornjaka, ki ne sme manjkati v peskovniku, sigurno ne bo zavrnil noben majhen ali velik otrok. Auto Gigant Truck tovornjak s prikolico z nosilnostjo do 60 kg. Auto ima prekucnik z zaporo proti samodejnemu razkladanju.

Wader tovornjak GIGANT TRUCK
25,76 €

Velik tovornjak z možnostjo odpiranja ima kapaciteto 150 kg. Prikolica je zavarovana pred nezaželenim odpiranjem. Avto je zapakiran v pisano darilno škatlo. Vozilo je izdelano iz kakovostne plastike.

Wader Voziček za mehanika
14,80 €

Zadnji kos!

Voziček malega serviserja je opremljen z orodjem za popravljanje, kot so ključ, izvijač ali klešče. Odkrijte ročne spretnosti vašega malega hišnega mojstra z znamko Wader.

Wader Funny Block kocke za sestavljanje, 36 kosov
7,90 €

Zadnji kos!

Barvne Funny kocke za sestavljanje Wader z originalnimi deli, ki se med seboj ujemajo, bodo otrokom v zabavo. Komplet razvija otrokovo domišljijo in kreativnost. S tem kompletom lahko zgradijo skoraj vse kar si zamislijo.

Wader Middle Truck - tovornjak s hruško-21%
17,30 € 13,55 €

Otroški plastični tovornjak Middle Truck ima mešalno hruško in je idealna igrača za igranje tako znotraj doma kot zunaj. Igrača zagotavlja veliko zabave tudi v peskovniku. Igrače Wader so narejene iz visoko kakovostnega, neškodljivega plastičnega materiala, za katerega je značilna visoka odpornost na poškodbe. – Igrača bo navdušila tako majhne, kot tudi velike otroke.

Wader Kid Cars 3D gradbišče
21,27 €

Gradbeni igralni komplet je popoln del za vsako Kid Cars mestece. Ta igralni komplet ima progo dolgo 3,7 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu so tudi 3 gradbena vozila. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader traktor s prikolico Gigant
40,36 €

Velik traktor s prikolico je primeren za vse ljubitelje kmetijskih strojev. Traktor ima kapaciteto 100 kg. Prikolica služi tudi kot ločeno vozilo. Vozilo je izdelano iz kakovostne plastike.