Viga lesena garaža in bencinska črpalka
60 € 52,63 €

Zadnji kos!

Zdaj lahko vse avtomobile parkiraš v to čudovito garaža z bencinsko črpalko. Vključeni so 3 avtomobili in lesen helikopter. V garaži je tudi dvigalo.

Viga Slon, stenska lesena igra
57 € 50,12 €

Zadnji kos!

Lesena stenska igra z motivom slona. Lahko se igrate s ksilofonom, z metlico tapkate po leseni deski ali zavrtite kolo s kroglicami. Igračka bo zabavala vse otroke. Ko premikajo oblike otroci razvijajo motorične sposobnosti in občutek v svojih rokah.

Viga Medved, stenska lesena igra
56,20 € 48,40 €

Zadnji kos!

Lesena stenska igra z motivom medveda. Igrača vsebuje vijačne matice, ogledalo, leseni labirint in zobata koleščka. Ta igrača bo otroke zabavala dlje časa.

Viga lesena ura za otroke
17,50 € 15,51 €

Igračka pomaga izboljšati otrokove ročne sposobnosti in spretnosti, kar omogočajo odstranljivi kosi. Pakiranje vsebuje 12 različnih oblik različnih barv s številkami, ki jih lahko vstavljate v uro.

Viga lesena škatla z orodjem
12,70 € 10,07 €

Zadnji kos!

Komplet lesenega orodja v škatli. Vsebuje izvijač, kladivo, ključ, vijake, matice in vijake za vijačenje. Prebudi serviserja v sebi in privij skupaj koščke. Vijake in matice najdeš v tem izvirnem lesenem kompletu.

Viga Leseni keglji
21,10 € 18,91 €

Zadnji kos!

Leseni keglji zagotavljajo veliko zabave za otroke, kot tudi za njihove starše. Paket vsebuje 6 kegljev, 4 obroče in eno kroglico. Idealno za igranje na prostem ali doma.

Viga Letalo, stenska lesena igra
149,20 € 134,95 €

Zadnji kos!

Lesena stenska igra z motivom letala. Igračka je izdelana iz petih delov. Vsebuje žičnato kroglico, valjasti disk z zvokom, labirintno sestavljanko, magnetno stezo in igro, uro z gibljivimi kazalci.

Viga leseni toaster
14,30 € 12,50 €

Zadnji kos!

Otroci bodo s tem opekačem z veseljem pripravili zajtrk ne samo sebi. Le položite lesen toaster v toster, nastavite timer in počakajte, da se tost pokaže.

Viga leseno magnetno gledališče
19,50 € 17,21 €

Zadnji kos!

Leseno magnetno gledališče vsebuje 2 lesena podstavka, kamor se pritrdijo gledališke kulise. Možne so 4 različice. Podlaga je izdelana iz trdnega kartona. Zavesa in 4 kosi dodatnih ploščic za ozadje glede na zgodbo.

Viga lesena kuhinja, bela
74,40 € 64,87 €

Ta čudovita lesena kuhinja s štedilnikom, omarico in umivalnik. Kuhinja ne sme manjkati nobenemu malemu kuharji, saj je odličen dodatek za vsako otroško sobico.

Viga lesena sprehajalka, roza
41,10 € 35,69 €

Lesena sprehajalka z igralnimi elementi za razvijanje otroške hoje in motoričnih spretnosti. Vključuje različne niti, labirint in vrteče igrače. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Viga lesena sestavljanka, 60 kosov
13,10 € 10,67 €

Lesena sestavljanka v vedru vsebuje 60 delov in ilustrirano brošuro z navodili za sestavljanje. Vedro služi za shranjevanje kock in ima ročaj za lažje prenašanje. Otroci med sestavljanjem kock razvijajo domišljijo in potrpežljivost.

Viga lesena hrana za rezanje
26,40 € 23,66 €

Ta hrana bo vsekakor varna za vse otroke. Zahvaljujoč tej igrači se bodo otroci naučili prepoznavati različne vrste hrane in vadili osnove motoričnih sposobnosti. Paket vsebuje 12 vrst hrane, rezalno desko s približno velikostjo 20 × 13 cm in nožem z velikostjo približno 19 cm.

Viga Krokodil, leseni vlečni ksilofon
16 € 14,74 €

Leseni vlečni ksilofon v obliki krokodila. Glasba pripomore k pravilnem razvoju že od zgodnjega otroštva. Je naraven način izražanja počutja in čustev. Pomaga pravilno razvijati govor.

Viga krokodil, stenska lesena igra, 91 cm
50,40 € 48,43 €

Lesena stenska igra z motivom krokodila. Igrača vsebuje kocke in različne vrste labirint. Ta igrača bo dolge časa zabavala otroke.

Viga Leseni ksilofon - raca
13,20 € 11,32 €

Leseni ksilofon v obliki race. Glasba pripomore k pravilnem razvoju že od zgodnjega otroštva. Je naraven način izražanja počutja in čustev. Pomaga pravilno razvijati govor.

Viga ksilofonski polarni medvedek, leseni
11,10 € 9,44 €

Otroci se ob igranju lesenega ksilofona ne le dolgo zabavajo, ampak tudi vadijo svoje fine motorične sposobnosti in razvijajo svojo glasbeno domišljijo. Glasba pomaga pravilno razvijati govor.

Viga leseni zobati koleščki
10 € 8,64 €

Leseni zobati koleščki z živalmi. Zobati koleščki različnih velikosti in barv. Komplet vsebuje 3 barvne kocke. Ta igračka zabave otroke še dolgo časa.

Viga leseni labirint z liki živali
11,90 € 9,95 €

Leseni kroglice v labirintu – ta vsebuje barvne kroglice in oblike z živalskimi motivi. Otroci pri premikanju oblik razvijajo motorične sposobnosti, potrpljenje in občutek v svojih rokah.

Viga lesene kocke za vstavljanje likov
14,60 € 12,27 €

Ta lesena sestavljanka je sestavljena iz petih kock, ki imajo luknje z različnimi geometrijskimi oblikami. Določena oblika se lahko poda samo skozi ustrezno luknjo. Kocke so različnih barv in vsaka ima številko.

Viga Leseni jež s 5v1 aktivnostmi
37,70 € 32,78 €

Leseni potujoči jež s 5v1 aktivnostmi. Jež ke kombinacija štetja, labirinta z živalmi, labirinta z žogo, zobnikov in izobraževalnih iger. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Viga Gradbeni stroji z lesenimi kladivi
12,40 € 10,67 €

Leseno kladivo vsebuje 5 kartic z motivom gradbenih strojev, plutovinaste deske in kladivo. Poleg tega boljšega nabora iger otroci razvijajo motorične sposobnosti in številne druge prednosti Artikel je primeren za fante in deklice.

Viga Noetova barka lesena igra
9,40 € 8,10 €

Lesena igra Noetova barka za otroke. Ko otrok udari po živali, le-ta skoči. Pri otrocih se izboljšajo fine motorične sposobnosti in koordinacija gibov.

Viga leseni kamion, vstavljanje likov
15 € 12,60 €

Ta čudovit barvit tovornjak je na štirih kolesih in ga vozi medved. Tovornjak ima luknje različnih oblik, v katere lahko vstavite dele. Imajo različne barve in številke. Oblika se lahko poda samo skozi ustrezno luknjo.

Viga lesen kuža, vlečni
12,60 € 10,77 €

Leseni vlečni kuža z dimenzijami 21,5 × 6 × 10 cm izboljša koordinacijo otrokovega gibanja, koncentracijo pri vlečenju in razvoj čutov pri igri.

Viga lesena abeceda in ura
15,50 € 13,49 €

Ta lesena abeceda in ura naučita otroka prepoznati barve, črke in števila. Otroci tako dobijo splošno predstavo o urah. Vsaka črka ima na drugi strani besedo, da si jo otrok lažje zapomni.

Viga leseni ježek z vstavki
15,70 € 13,42 €

Vlečni ježek ima štiri kolesa – ježek nosi boben z luknjami za vstavljanje različnih oblik. Oblika se lahko poda samo skozi ustrezno luknjo. Na vsaki barvni obliki je različna žival.

Viga Lesena vrvica - prevozna sredstva
11,70 € 9,41 €

Lesena vrvica s prevoznimi sredstvi. Vsebuje 12 lesenih prometnih elementov in 1 vrvico. Pakirano v škatli, ki služi tudi za shranjevanje. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Viga Lesene kroglice
13,60 € 12,09 €

Lesen komplet kroglic različnih velikosti in oblik. Vsebuje tudi barvne vrvice, kamor nataknite kroglice in ustvarite ogrlice ali zapestnice. Kroglice so pakirane v praktični leseni škatli.

Viga lesena mini kuhinja
51 € 40,71 €

Ta lesena mini kuhinja vsebuje štedilnik, pečico, pomivalno korito in uro. Ura ima premične kazalce. Pakiranje vključuje kuhlo, zajemalko, lonec s pokrovom, ponev s pokrovom in 2 začimbi. Idealen dodatek k otroški sobi.

Viga lesene kocke za sestavljanje, 6 kosov
17,90 € 15,72 €

Lesene kocke z živalmi, številkami, sadjem in prevoznimi sredstvi na vsaki strani kocke. Lahko jih sestavite kot piramido, eno na drugo. Igrača ima pestro, neškodljivo barvno zasnovo.

Viga Leseni magneti, 20 kosov dinozavrov
11,30 € 9,31 €

Leseni magneti z motivom dinozavrov. Okrasite svoj hladilnik ali položite živali na magnetno ploščo in morda napišite njihovo ime. Odvisno je od vas, kako se igrate z magneti. Na izbiro imate veliko možnosti.

Viga Lesena igrača za vlečenje
19,50 € 16,98 €

Lesena igrača za vlečenje, ki vsebuje lesene barvne oblike in barvne vrvice. Pakirano v škatli, ki služi tudi za shranjevanje. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Viga Lesena škatla za nakit z dodatki
10,90 € 9,41 €

Vsaka mala princeska mora imeti svojo škatlo za nakit. Ta nakit z dodatki je velik približno 13 × 14 cm. Škatla za nakit je v roza izvedbi in bo lep dodatek v dekliški otroški sobi.

Viga Leseni konj

Viga Leseni konj

Ocena: 5
13,20 € 11,21 €

Leseni konj s kolesi, ki se vrtijo ko se konj premika. Dolžina igrače je 65 cm. Igrača izboljšuje koordinacijo otrokovega gibanja, koncentracijo pri vlečenju in razvoj čutil pri igranju z oblikami.

Viga lesena kamera
9,20 € 5,66 €

S to kamero se bodo otroci počutili kot odrasli in bodo lahko fotografirali, čisto vse, kar jim je všeč. Lesena kamera je približno 10,5 × 7,5 × 4,5 cm, tako da je zasnovana tudi za najmanjše roke.

Viga Leseni labirint, veliki
30,20 € 26,16 €

Barvni leseni labirint ima različne barvne oblike, ki jih je mogoče enostavno premikati po treh barvnih poteh. Igračka bo zabavala vse otroke. Ko premikajo oblike otroci razvijajo motorične sposobnosti in občutek v svojih rokah.

Viga slonje ravnotežje, lesena igra
11,70 € 10,40 €

Lesena igra, ki spodbuja otroško zaznavanje in motoriko. Igralci vržejo kocke in glede na barvo, ki pade, morajo izvleči valj iste barve, da drugi valji ne padejo. Kdo bo najbolj pazljiv?

Viga lesena magnetna plošča
40,40 € 37,86 €

Ta lesena magnetna plošča ima 2 strani. Ena stran table je črna, nanjo se piše s kredami, druga stran pa je bela, nanjo pa se piše s posebnim pisalom, napisano pa se lahko kasneje pobriše. Magnetna tabla z dodatki je idealen dodatek za otroško sobo.

Viga Lesena vrvica - gusarji
10,50 € 8,92 €

Lesena vrvica opremljena s pirati. Vsebuje 12 lesenih prometnih elementov in 1 vrvico. Pakirano v škatli, ki služi tudi za shranjevanje. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Viga Lesene domine - avtomobili
10,90 € 9,41 €

Lesene domine z avtomobili. Pakirano v škatlo, ki služi kot škatla za shranjevanje domin. Pakirano v škatlo, ki služi kot škatla za shranjevanje domin. Poskusite narediti leseno pot iz domin. Potem je vse, kar morate storiti, dati v en kos in gledati, kako se vse polaga postopoma.

Viga lesena trgovina in gledališče
85,70 € 76,03 €

Ta visoko kakovostna igračka je kombinacija gledališča in živilske trgovine. Ko se otrok igra gledališče, se lahko zavesa zloži in tema zgodbe se zapiše na črno desko. Ko se igra trgovino pa lahko na črno tablo napiše ime in ceno živil.

Viga Lesene domine - hišni ljubljenčki
11,70 € 10,02 €

Lesene domine s hišnimi ljubljenčki. Pakirano v škatlo, ki služi kot škatla za shranjevanje domin. Poskusite narediti leseno pot iz domin. Potem je vse, kar morate storiti, dati v en kos in gledati, kako se vse polaga postopoma.

Viga mesto, lesena igrača za sestavljanje
17,10 € 15,62 €

Lesena igrača za sestavljanje mesto bo otroke zabavala za dlje časa. Pakiranje vsebuje 8 palic, 4 vzorce in 14 različnih kock. Igrača ima pestro, neškodljivo barvno zasnovo.

Viga otroška lesena tehtnica
22,21 € 11,84 €

Lesena tehtnica, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji ali trgovini. Sadje, zelenjava, začimbe in čaji. Vse sestavine, ki jih lahko sedaj stehtate in določite natančno ceno blaga, primerno za prodajo. Ali pa samo preberite recept in stehtajte pravo količino sestavin.

Viga leseni pekovski izdelki s stojalom
22,30 € 19,83 €

Čas je za veliko in barvito praznovanje. To dvonadstropno stojalo ima veliko sladic in tort. Organizirajte popoldansko čajanko in povabite vse svoje prijatelje in starše.

Viga lesena rojstnodnevna torta
16,60 € 14,73 €

Privoščite si rojstnodnevno zabavo s to lepo torto. Rojstni dnevi so lahko veseli vsak dan. Ta dodatna oprema se bo prilegala v vsaki kuhinji majhnih kuharjev.

Viga Leseni kuža
13,20 € 11,21 €

Leseni kuža s kolesi, ki se vrtijo ko se kuža premika. Dolžina igrače je 65 cm. Igrača izboljšuje koordinacijo otrokovega gibanja, koncentracijo pri vlečenju in razvoj čutil pri igranju z oblikami.