Victoria´s Secret

Victoria´s Secret Amber Romance - telesna tančica 250 ml

Victoria´s Secret Amber Romance - telesna tančica

12,10 €

Telesna tančica Amber Romance je prijetna in mamljiva mešanica črnih češenj, sandalovine, vanilije in mešanice sladkih tonov. Srce tvorijo toni mleka, sladkorja in ambre. Celotnost lepo dopolni aloe vera. Zavijte se v svileni plašč blagovne znamke Victoria´s Secret s telesno tančico Amber Romance.

Partner: Vivantis
Victoria´s Secret Aqua Kiss - dišavna tančica 250 ml

Victoria´s Secret Aqua Kiss - dišavna tančica

13,50 €

Dišava Aqua Kiss znamke Victroria´s Secret je čutna cvetlična dišava za ženske. Sestavljen je iz kombinacije sladkih in morskih tonov skupaj z marjetico, kamilico, frezijo, cvetov slive in aloe vero. Zavijte se v skrivnostno tančico, polno čutnosti.

Partner: Vivantis
Victoria´s Secret Velvet Petals - body mist 250 ml
1x

Victoria´s Secret Velvet Petals - body mist

12,40 €

Velvet Petals je ženska cvetna dišava. Glavo sestavljajo sadje karambole in sladki mandlji. V srcu je kokosovo mleko, skupaj z modrim lotosom in marelicami. Sandalovina, mošus in madagaskarska vanilija zaokrožajo sestavo. Začelo se je leta 2017.

Partner: Vivantis
Victoria´s Secret Love Addict - body mist 250 ml

Victoria´s Secret Love Addict - body mist

11,40 €

Victoria´s Secret Love Addict je orientalsko vaniljev in slajši. Na začetku vnesemo mešanico jagod, nato se razvije aroma mandljev in na koncu se aroma obogati z mlekom. Uživajte vsak dan z Victoria´s Secret Love Addict. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis
Victoria´s Secret Rush -body mist 250 ml

Victoria´s Secret Rush -body mist

12,40 €

Victoria´s Secret Rush je ženska orientalsko-cvetna dišava. Njeni glavni sestavni deli so beli cvetovi in ambergris. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis