Victor badminton mreža
74,99 € 66,98 €

Zadnji kos!

Badminton mreža Victor za mini badminton z možnostjo nastavitve do treh različnih višin. Enostavno razpakiranje in postavljanje v nekaj minutah. Preprosto za transport.

Victor lopar za badminton Full Frame Petr Koukal
80,80 € 68,32 €

Lopar za badminton iz posebne zbirke Peter Koukal, namenjen predvsem za napredne igralce. Victor Full Frame Petr Koukal je zelo enostaven za uporabo, zaradi dodelanih oprijemalnih mest in glave z mrežo, hkrati pa ima tudi izjemno robustno obdelavo, njegova trdna gred pa izboljša vašo igro , tudi ob zahtevnejših razmerah.

Victor badminton lopar AL 2200 Kiddy
16,99 € 16,65 €

Victor badminton lopar je namenjen razvoju osnovnih badmintonskih znanj otrok. Lopar je primeren za otroke od 7–8 leta starosti.

Victor lopar za badminton Victor Wave Power Petr Koukal
69,20 € 58,94 €

Lopar za badminton z dodelano glavo iz kolekcije Petra Koukala. Victor Wave Power Petr Koukal je zasnovan posebej za naprednejše igralce, zahvaljujoč tehnologiji Wave Power, ki se nahaja znotraj okvira, kar omogoča, da se igra nadzoruje pri kateri koli hitrosti.

Victor nahrbtnik 9106
45,01 € 43,59 €

Moderen in vsestranski nahrbtnik Victor je idealen za športne aktivnosti kot so badminton, squash, tenis, crossminton ali druge športe.