Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni Junior, 2,3 kg
14,17 € 12,09 €

Zadnji kos!

Premium hrana za pritlikave zajce, starejše od 6. meseca zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni Junior – za zajce 2,3 g je brez stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 2,75 kg
19,99 €

Zadnji kos!

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 2,75 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Versele Laga hrana za deguje Nature Degu, 700 g
5,02 € 4,89 €

Zadnji kos!

Popolna hrana za deguje spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Degu – za deguje, 700 g, ne vsebuje zrn in stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za hrčke Nature Hamster, 2,3 kg
14,83 € 13,35 €

Zadnji kos!

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 2,3 kg je obogatena z orehi, suhim sadjem in semeni.

Versele Laga hrana za hrčke Nature Mini Hamster, 400 g
3,79 €

Zadnji kos!

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje vitamin E, ki prispeva k sijoči in zdravi dlaki. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 400 g je obogatena z orehi, suhim sadjem in črvi mokarji.

Versele Laga krma za kunce in glodalce Nature Snack Proteins 85 g
2,69 € 2,25 €

Zadnji kos!

Naravna mešanica z visoko vsebnostjo beljakovin bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Proteins 85 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga seno za glodalce Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg
5,12 €

Zadnji kos!

Visokokakovostno seno, brez prahu, sušeno na soncu s korenjem in bučami, je osnovna krma za kunce, morske prašičke, činčile in deguje. Vsebuje visoko vsebnost vlaken, ki so bistvena za glodalce. Versele Laga Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg podpira dobro prebavo in zagotavlja zdrave zobe.

Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Cavia, 2,3 kg - Odprta embalaža-17%
13,31 € 10,96 €

Kot novo

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica je primerna za morske prašičke z višjo telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Nature Cavia – za morske prašičke, 2,3 kg, ne vsebuje stisnjenih peletov in žit. **Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.*

Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Cereals, 2 kg
13,08 € 12,51 €

Zadnji kos!

Vrhunska mešanica sadja bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Cereals, 2 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za skakače Nature Gerbil, 700 g
6,19 €

Zadnji kos!

Hrana za skakače spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje dodatne žitarice za povečanje energije in vitalnosti. Versele Laga Nature Gerbil – za skakače, 700 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.

Versele Laga seno za glodalce Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g
4,48 € 3,79 €

Zadnji kos!

Vrhunska mešanica sena bo zagotovo navdušila vašega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature snack Bits Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni Junior, 2,3 kg - Odprta embalaža-27%
14,17 € 10,28 €

Kot novo

Premium hrana za pritlikave zajce, starejše od 6. meseca zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni Junior – za zajce 2,3 g je brez stisnjenih peletov. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni, 2,3 g
13,31 € 11,29 €

Premium hrana za pritlikave zajce zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni – za zajce 2,3 g je brez stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 8 kg
44,49 € 39,15 €

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 9 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Versele Laga seno Nature Timothy Hay 1 kg
9,19 €

Visokokakovostno seno, brez prahu, sušeno na soncu je osnovna krma za kunce, morske prašičke, činčile in deguje. Vsebuje visoko vsebnost vlaken, ki so bistvena za glodalce. Versele Laga Nature Timothy Hay 1 kg podpira dobro prebavo in zagotavlja zdrave zobe.

Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 2,3 g
14,21 € 11,96 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 2,3 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za činčile Nature Fiberfood Chinchilla, 1 kg
8,29 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za činčile, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia, 1 kg, ne vsebuje žitnih zrn.

Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 9 kg
42,03 € 28,46 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 9 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni, 700 g
4,55 € 3,79 €

Premium hrana za pritlikave zajce zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni – za zajce 700 g je brez stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 700 g
4,83 € 4,59 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 700 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov

Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Cavia, 700 g
4,55 € 4,39 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica je primerna za morske prašičke z višjo telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Nature Cavia – za morske prašičke, 700 g, ne vsebuje stisnjenih peletov in žit.

Versele Laga hrana za činčile Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg
20,12 € 17,54 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za činčile, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla, 2,75 kg, ne vsebuje žitnih zrn.

Versele Laga hrana za hrčke Nature Hamster, 700 g
5,49 €

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 700 g je obogatena z orehi, suhim sadjem in semeni.

Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Cereals, 500 g
3,89 € 3,31 €

Vrhunska mešanica sadja bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Cereals, 500 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni Junior, 700 g
4,79 € 4,59 €

Premium hrana za pritlikave zajce, starejše od 6. meseca zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni Junior – za zajce 700 g je brez stisnjenih peletov.

Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 1 kg
8,29 €

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 1 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Versele Laga Natura Cavia hrana za morske prašičke, 9 kg
40,10 € 33,81 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki podpira optimalno prebavo in zdrave zobe. Zmes je primerna za morske prašičke s prekomerno telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Natura Cavia hrana za morske prašičke, 9 kg ne vsebuje stisnjenih peletov in žit. Rok trajanja 11/2020.

Versele Laga priboljški za glodalce Nature snack Bits Beetroot 100 g
4,44 € 3,94 €

Vrhunska mešanica z rdečo peso bo zagotovo navdušila vašega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature snack Bits Beetroot 100 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za ameriške veverice Nature Chip, 700 g
6,81 € 5,93 €

Popolna hrana za ameriške veverice spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chip – za ameriške veverice, 700 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.

Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Fibres, 2 kg
13,08 € 11,46 €

Vrhunska mešanica zelenjave in zelišč bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Fibres, 2 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Fibres, 500 g
3,89 € 3,31 €

Vrhunska mešanica zelenjave in zelišč bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Fibres, 500 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Veggies, 85 g
2,69 € 2,25 €

Vrhunska mešanica zelenjavnih koščkov bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Veggies, 85 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.

Versele Laga hrana za miši Nature Mouse, 400 g
3,79 €

Hrana za miši spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje dodatne žitarice za povečanje energije in vitalnosti. Versele Laga Nature Mouse – za miši, 400 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.

Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Cavia, 2,3 kg
13,31 € 12,89 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica je primerna za morske prašičke z višjo telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Nature Cavia – za morske prašičke, 2,3 kg, ne vsebuje stisnjenih peletov in žit.

Belgijska znamka se že več kot 40 let trudi zagotavljati kakovostno in okusno hrano za male živali.

Izdelujejo tako krmo kot priboljške, svoje izdelke pa nudijo po več kot 75 državah. Zagotavljajo visoko kakovost in inovativnost na svojem področju, saj hrano izdelujejo v kar 6 tovarnah, oprmljenih z najnovejšimi tehnologijami.

Njihova krma za glodalce in ptice je v Evropi najbolj prodajana.

Belgijska znamka se že več kot 40 let trudi zagotavljati kakovostno in okusno hrano za male živali.

Izdelujejo tako krmo kot priboljške, svoje izdelke pa nudijo po več kot 75 državah. Zagotavljajo visoko kakovost in inovativnost na svojem področju, saj hrano izdelujejo v kar 6 tovarnah, oprmljenih z najnovejšimi tehnologijami.

Njihova krma za glodalce in ptice je v Evropi najbolj prodajana.