Versele Laga hrana za deguje Nature Degu, 700 g
5,02 €

4,20 €

Zadnji kos!

Popolna hrana za deguje spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Degu – za deguje, 700 g, ne vsebuje zrn in stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za hrčke Nature Hamster, 2,3 kg
14,83 €

12,90 €

Zadnji kos!

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 2,3 kg je obogatena z orehi, suhim sadjem in semeni.


Versele Laga hrana za hrčke Nature Mini Hamster, 400 g
3,54 €

3,10 €

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje vitamin E, ki prispeva k sijoči in zdravi dlaki. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 400 g je obogatena z orehi, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga hrana za skakače Nature Gerbil, 700 g
5,72 €

4,90 €

Zadnji kos!

Hrana za skakače spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje dodatne žitarice za povečanje energije in vitalnosti. Versele Laga Nature Gerbil – za skakače, 700 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni, 700 g
4,55 €

3,70 €

Premium hrana za pritlikave zajce zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni – za zajce 700 g je brez stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni Junior, 2,3 kg
14,17 €

11,80 €

Zadnji kos!

Premium hrana za pritlikave zajce, starejše od 6. meseca zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni Junior – za zajce 2,3 g je brez stisnjenih peletov.


Versele Laga krma za kunce in glodalce Nature Snack Proteins 85 g
2,69 €

2,20 €

Zadnji kos!

Naravna mešanica z visoko vsebnostjo beljakovin bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Proteins 85 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 8 kg
44,49 €

38,60 €

Zadnji kos!

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 9 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.


Versele Laga hrana za ameriške veverice Nature Chip, 700 g - Odprta embalaža
6,81 €

5,51 €

Odprta embalaža

Popolna hrana za ameriške veverice spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chip – za ameriške veverice, 700 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga hrana za ameriške veverice Nature Chip, 700 g
6,81 €

5,90 €

Popolna hrana za ameriške veverice spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chip – za ameriške veverice, 700 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 2,3 g
14,21 €

11,80 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 2,3 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 700 g
4,83 €

4 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 700 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov


Versele Laga hrana za činčile Nature Fiberfood Chinchilla, 1 kg
8,33 €

7,10 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za činčile, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia, 1 kg, ne vsebuje žitnih zrn.


Versele Laga hrana za deguje Nature Degu, 2,3 kg
14,67 €

12,40 €

Popolna hrana za deguje spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Degu – za deguje, 2,3 kg, ne vsebuje zrn in stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Fibres, 500 g
3,89 €

3,30 €

Vrhunska mešanica zelenjave in zelišč bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Fibres, 500 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga hrana za hrčke Nature Hamster, 700 g
5,06 €

4,40 €

Popolna hrana za hrčke spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Hamster – za hrčke, 700 g je obogatena z orehi, suhim sadjem in semeni.


Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Cavia, 700 g
4,55 €

3,70 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica je primerna za morske prašičke z višjo telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Nature Cavia – za morske prašičke, 700 g, ne vsebuje stisnjenih peletov in žit.


Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Cavia, 9 kg
40,05 €

33,40 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica je primerna za morske prašičke z višjo telesno težo, starejše in manj aktivne morske prašičke. Versele Laga Nature Cavia – za morske prašičke, 9 kg, ne vsebuje stisnjenih peletov in žit.


Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Fiberfood Cavia, 1 kg
8,33 €

7,20 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za morske prašičke, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia, 1 kg, ne vsebuje žitnih zrn.


Versele Laga hrana za morske prašičke Nature Fiberfood Cavia, 2,75 kg
20,12 €

17,30 €

Hrana za morske prašičke z nutracevtiki spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za morske prašičke, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia, 2,75 kg, ne vsebuje žitnih zrn.


Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni, 2,3 g
13,31 €

11,20 €

Premium hrana za pritlikave zajce zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni – za zajce 2,3 g je brez stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za zajce Nature Cuni Junior, 700 g
4,79 €

4 €

Premium hrana za pritlikave zajce, starejše od 6. meseca zagotavlja vse potrebne sestavine in vitamine za zdravje vašega hišnega ljubljenčka. Naravna zrnca skrbijo za sijoč kožuh, odlično zdravje, dobro zobovje in odlično prebavo. Versele Laga Nature Cuni Junior – za zajce 700 g je brez stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 1 kg
8,33 €

7,20 €

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 1 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.


Versele Laga hrana za zajce Nature Fibrefood Cuni, 2,75 kg
20,12 €

17,30 €

Popolna mešanica je primerna za zajce, ki so občutljivi na nekatere sestavine živil. Izbrane trave in zelišča prispevajo k optimalni prebavi in ​​zdravemu počutju. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni, 2,75 kg, je brez umetnih barvil, arom in konzervansov.


Versele Laga krma za glodalce Nature Snack Berries 85 g
2,69 €

2,20 €

Vrhunska mešanica z jagodami bo zagotovo zadovoljil vašega hišnega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Berries 85 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga seno za glodalce Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g
4,48 €

3,80 €

Vrhunska mešanica sena z regratom bo zagotovo navdušila vašega hišnega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga seno za glodalce Nature Timothy Hay Beetroot and Tomato 0,5 kg
4,90 €

Visokokakovostno seno, brez prahu, sušeno na soncu s sladkorno peso in paradižnikom, je osnovna krma za kunce, morske prašičke, činčile in deguje. Vsebuje visoko vsebnost vlaken, ki so bistvena za glodalce. Versele Laga Nature Timothy Hay Beetroot and Tomato 0,5 kg podpira dobro prebavo in zagotavlja zdrave zobe.


Versele Laga seno za glodalce Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg
4,90 €

Visokokakovostno seno, brez prahu, sušeno na soncu s korenjem in bučami, je osnovna krma za kunce, morske prašičke, činčile in deguje. Vsebuje visoko vsebnost vlaken, ki so bistvena za glodalce. Versele Laga Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg podpira dobro prebavo in zagotavlja zdrave zobe.


Versele Laga hrana za činčile Nature Chinchilla, 9 kg
42,03 €

35 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Chinchilla – za činčile, 9 g, ne vsebuje žitnih zrn in stisnjenih peletov.


Versele Laga hrana za činčile Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg
20,12 €

17,20 €

Hrana za činčile spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Mešanica izbranih zelišč in rastlin je primerna za činčile, nagnjene k alergijam in občutljive na nekatere sestavine živil. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla, 2,75 kg, ne vsebuje žitnih zrn.


Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Cereals, 2 kg
13,08 €

11,30 €

Vrhunska mešanica sadja bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Cereals, 2 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Cereals, 500 g
3,89 €

3,20 €

Vrhunska mešanica sadja bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Cereals, 500 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga hrana za glodalce Nature Snack Fibres, 2 kg
13,08 €

11,30 €

Vrhunska mešanica zelenjave in zelišč bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Fibres, 2 g, boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga hrana za miši Nature Mouse, 400 g
3,54 €

3 €

Hrana za miši spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Vsebuje dodatne žitarice za povečanje energije in vitalnosti. Versele Laga Nature Mouse – za miši, 400 g, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga hrana za podgane Nature Rat, 2,3 kg
15,84 €

13,70 €

Hrana za podgane z dodanim vitaminom E spodbuja optimalno prebavo in zdravje zob. Nutraceutika v mešanici zagotavlja pravilno prebavo, sijočo dlako in zdrave zobe. Versele Laga Nature Rat – za podgane, 2,3 kg, je obogatena s semeni, suhim sadjem in črvi mokarji.


Versele Laga krma za glodalce Nature snack Bits Hibiscus 60 g
4,44 €

3,80 €

Vrhunska mešanica s hibiskusom bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenčka. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature snack Bits Hibiscus 60 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Versele Laga krma za glodalce Nature Snack Nutties 85 g
2,69 €

2,20 €

Vrhunska mešanica oreščkov bo zagotovo zadovoljila vašega hišnega ljubljenca. Primerna je za vse vsejede glodalce, saj bo postala odlična sprememba v njihovi prehrani. Versele Laga Nature Snack Nutties 85 g boste lahko uporabljali, kot nagrado za dobro vedenje vašega živalskega prijatelja.


Belgijska znamka se že več kot 40 let trudi zagotavljati kakovostno in okusno hrano za male živali.

Izdelujejo tako krmo kot priboljške, svoje izdelke pa nudijo po več kot 75 državah. Zagotavljajo visoko kakovost in inovativnost na svojem področju, saj hrano izdelujejo v kar 6 tovarnah, oprmljenih z najnovejšimi tehnologijami.

Njihova krma za glodalce in ptice je v Evropi najbolj prodajana.

Belgijska znamka se že več kot 40 let trudi zagotavljati kakovostno in okusno hrano za male živali.

Izdelujejo tako krmo kot priboljške, svoje izdelke pa nudijo po več kot 75 državah. Zagotavljajo visoko kakovost in inovativnost na svojem področju, saj hrano izdelujejo v kar 6 tovarnah, oprmljenih z najnovejšimi tehnologijami.

Njihova krma za glodalce in ptice je v Evropi najbolj prodajana.