TY DARLA roza zmaj, 24 cm
12,49 € 10,87 €

Zadnji kos!

Prikupen zmajček je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY igrača Beanie Boos FANTASIA - barviti samorog, 62 cm-31%
112,99 € 77,90 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka barvitega samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.

TY BEAKS tukan, 24 cm
12,49 € 11,79 €

Zadnji kos!

Prikupen tukan vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY igrača Beanie Babies IDA - ježek, 24 cm
13,17 €

Zadnji kos!

Prikupen plišasti ježek, blagovne znamke TY, bo vaše otroke navdušil z mehkimi, veselimi barvami in velikimi svetlečimi očmi. Ježek je odličen spremljevalec pri igranju ter dobra družba med spanjem ali potovanjem.

TY SLUSH kuža, 42 cm
34,49 € 29,90 €

Odlična cena

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY CINDER zeleni zmaj, 24 cm
13,12 €

Prikupen zmajček vas bo s svojimi velikimi in bleščečimi očmi popolnoma očaral. Narejen je iz pliša, zato je zelo mehek na dotik.

TY TRACEY kuža, 42 cm
34,49 € 28,76 €

Črno-beli kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY igrača Beanie Boos rozni tjulenj PIERRE, 24 cm - Medium
12,79 €

Vrhunska igračka roznega tjulnja, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.

TY LINDI roza muca, 24 cm
13,10 €

Prikupna mucka je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejena je iz pliša, zato je nežna na dotik.

TY Baby Ty Penny - roza pingvin, 24 cm
12,49 € 10,87 €

Roza pingvin iz kolekcije Baby Ty se imenjuje Penny in bo zagotovo postal najljubši prijatelj vsakega otroka. Izdelana je iz mehkega pliša in je zelo prijetna na dotik ter spodbuja otroke k igranju.

TY Beanie Boos Blitz - modri samorog, 42 cm
34,49 € 29,30 €

Modri samorog je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Samorog je izredno prijeten na dotik in spodbuja otroke k igranju.

TY Beanie Boos Nori - barvna ribica, 24 cm
12,49 € 11,03 €

Riba v mavričnih barvah je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Ribica je izredno prijetna na dotik in spodbuja otroke k igranju.

TY hišni ljubljenček MEL, 27 cm - Medium
15,99 € 8,90 €

Plišasto igračo MEL odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.

TY hišni ljubljenček SNIŽEK, 27 cm - Medium
16,49 €

Plišasto igračo SNIŽEK odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.

TY igrača Beanie Boos GILBERT - roza žirafa, 24 cm
12,49 € 12,06 €

Roza žirafa je ena iz zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, ki vsebujejo bleščečo iskrico, kar oči naredi še bolj globoke. Žirafa je zelo prijazna in mehka na dotik.

TY OWLETTE bela sova, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupna sovica bo s svojimi velikimi očmi čuvala otroke ponoči. Izdelana je iz pliša, ki je zelo prijeten na dotik

TY PRECIOUS roza kuža, 24 cm
13,12 €

Prikupen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY DEXTER čivava, 24 cm
13,26 €

Prikupena čivava vas bo popolnoma očarala s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY GILDA roza flamingo, 24 cm
13,28 €

Prikupen flamingo vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY OWEN mavrična sova, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupna sova vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Ponoči pa bo pazila, da otrok v temi ne bo strah. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY PEGASUS beli samorog, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Beli samorog z zlatim rogom in velikimi očmi bo zagotovo osvojil vaše srce. Narejen je iz pliša, ki je nežen na dotik.

TY SAFFIRE zmaj, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupen zmaj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek

TY ZIPPY zelena želva, 24 cm
13,15 €

Prijazna želva je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejna je iz pliša, zato je nežna na dotik.

TY FANTASIA mavričen samorog, 24 cm
12,88 €

Prisrčen mavrični samorog z ogromnimi bleščečimi očmi, v katerega se boste takoj zaljubili. Narejen je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.

TY igrača Beanie Boos leopard DOTTY, 24 cm - Medium-31%
12,49 € 8,50 €

Odlična cena

Igračka leoparda blagovne znamke TY z velikimi, bleščečimi očmi se bo vašemu otroku prikupila na prvi pogled. Izdelana je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.

TY COCONUT opica, 24 cm
12,70 €

Nagajiva opica je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejna je iz pliša, zato je nežna na dotik.

TY igrača Beanie Boos panda BOOM BOOM, 24 cm - Medium
12,99 €

Plišasto igračo pando odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.

TY RAINBOW mavrični pudelj, 24 cm-24%
12,49 € 9,40 €

Odlična cena

Prikupen pudelj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY SLUSH kuža, 24 cm
13,13 €

Prikupen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik

TY Mermaids Indigo – modra morska deklica, z obojestranskimi bleščicami, 45 cm
14,99 € 8,70 €

Plišasta lutka znamke TY bo s svojimi bleščečimi barvami razveselila vašega otroka. Ta morska deklica je odlična prijateljica za igranje, prav tako je nepogrešljiva pri spanju in na potovanjih. Igračka je izdelana iz mehkega pliša, poleg tega pa je pokrita s spremenljivimi bleščicami.

TY ICY beli tjulenj, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupen tjulenj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

Podjetje TY je Ameriška multinacionalna korporacija, ki je bila ustanovljena leta 1986 in je največji proizvajalec polnjenih plišastih igrač na svetu. Kot eni izmed prvih so leta 1995 začeli s spletno prodajo svojih izdelkov in se tako uveljavili pri potrošnikih že v zgodnjih začetkih prodaje preko spleta.

Podjetje TY je Ameriška multinacionalna korporacija, ki je bila ustanovljena leta 1986 in je največji proizvajalec polnjenih plišastih igrač na svetu. Kot eni izmed prvih so leta 1995 začeli s spletno prodajo svojih izdelkov in se tako uveljavili pri potrošnikih že v zgodnjih začetkih prodaje preko spleta.