TY DEXTER čivava, 24 cm
14,99 €

9,80 €

Zadnji kos!

Prikupena čivava vas bo popolnoma očarala s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY PRECIOUS roza kuža, 24 cm
14,99 €

12,80 €

Zadnji kos!

Prikupen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


TY OWLETTE bela sova, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Prikupna sovica bo s svojimi velikimi očmi čuvala otroke ponoči. Izdelana je iz pliša, ki je zelo prijeten na dotik


TY ZIPPY zelena želva, 24 cm
14,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Prijazna želva je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejna je iz pliša, zato je nežna na dotik.


TY BEAKS tukan, 24 cm-33%
14,99 €

9,90 €

Zadnji kos!

Prikupen tukan vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY CINDER zeleni zmaj, 24 cm
14,99 €

10,10 €

Zadnji kos!

Prikupen zmajček vas bo s svojimi velikimi in bleščečimi očmi popolnoma očaral. Narejen je iz pliša, zato je zelo mehek na dotik.


TY DUKE belolasi kuža, 24 cm
14,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Kuža Duke ima velike in bleščeče oči, ki osvojijo vsako srce. Narejen je iz pliša, zato je mehek na dotik.


TY FANTASIA mavričen samorog, 24 cm
14,99 €

9,80 €

Novo

Prisrčen mavrični samorog z ogromnimi bleščečimi očmi, v katerega se boste takoj zaljubili. Narejen je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.


TY GILDA roza flamingo, 24 cm
14,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Prikupen flamingo vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY ICY beli tjulenj, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Odlična cena

Prikupen tjulenj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY OWEN mavrična sova, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Prikupna sova vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Ponoči pa bo pazila, da otrok v temi ne bo strah. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY OWLETTE bela sova, 42 cm-34%
34,99 €

22,90 €

Zadnji kos!

Prikupna sovica bo s svojimi velikimi očmi čuvala otroke ponoči. Izdelana je iz pliša, ki je zelo prijeten na dotik.


TY PEGASUS beli samorog, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Beli samorog z zlatim rogom in velikimi očmi bo zagotovo osvojil vaše srce. Narejen je iz pliša, ki je nežen na dotik.


TY RAINBOW mavrični pudelj, 24 cm-33%
14,99 €

9,90 €

Zadnji kos!

Prikupen pudelj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.


TY SAFFIRE zmaj, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Prikupen zmaj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek


TY SLICK rjava lisička, 24 cm
14,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Prikupna lisička vam bo s svojimi velikimi in bleščečimi očmi prirasla k srcu. Narejena je iz pliša, zato je mehka na dotik.


TY TRACEY kuža, 42 cm-21%
34,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Črno-beli kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


TY COCONUT opica, 24 cm
14,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Nagajiva opica je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejna je iz pliša, zato je nežna na dotik.


TY DARLA roza zmaj, 24 cm-33%
14,99 €

9,90 €

Zadnji kos!

Prikupen zmajček je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


TY hišni ljubljenček BARON, 27 cm - Medium
16,49 €

12,75 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo BARON odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY hišni ljubljenček BRIGITTE, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo BRIGITTE odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY hišni ljubljenček MAX, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo MAX odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY hišni ljubljenček SNIŽEK, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo SNIŽEK odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY igrača Attic Treasures AGNUS - samorog
13,34 €

9,70 €

Zadnji kos!

Prikupna igrača samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Za igrače te znamke so značilne velike oči, ki vsebujejo bleščečo iskrico, kar oči naredi še bolj globoke. Samorog je zelo prijazen in mehak na dotik.


TY igrača Attic Treasures ELLA, sivi slon, 24 cm
13,34 €

9,70 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka sivega slona, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Attic Treasures KIT, mačka, 24 cm
13,34 €

11,80 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka mačke, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Attic Treasures MUGGY, pes, 24 cm
13,34 €

9,70 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka psička, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Attic Treasures PEARL, beli zajček, 24 cm
13,34 €

11,70 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka belega zajčka, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Babies AVA, črno bela mačka, 24 cm
13,34 €

9,90 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka črno bele mačke, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Babies FAY - liška, 24 cm
13,34 €

9,90 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka lisičke, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Babies IDA - ježek, 24 cm
13,34 €

9,80 €

Zadnji kos!

Prikupen plišasti ježek, blagovne znamke TY, bo vaše otroke navdušil z mehkimi, veselimi barvami in velikimi svetlečimi očmi. Ježek je odličen spremljevalec pri igranju ter dobra družba med spanjem ali potovanjem.


TY igrača Beanie Babies SNICKY, rjavi kuža, 24 cm
13,34 €

9,70 €

Vrhunska igračka rjavega psička, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Babies STRIPES, zebra, 24 cm
13,34 €

9,80 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka zebre, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Boos černo beli kuža TRACEY, 24 cm - Medium
13,34 €

9,80 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka črno belega kužka, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Boos FANTASIA - barviti samorog, 62 cm
122,75 €

98,90 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka barvitega samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Boos GILBERT - roza žirafa, 24 cm
13,34 €

9,80 €

Zadnji kos!

Roza žirafa je ena iz zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, ki vsebujejo bleščečo iskrico, kar oči naredi še bolj globoke. Žirafa je zelo prijazna in mehka na dotik.


TY igrača Beanie Boos leopard DOTTY, 24 cm - Medium
13,34 €

10,90 €

Zadnji kos!

Igračka leoparda blagovne znamke TY z velikimi, bleščečimi očmi se bo vašemu otroku prikupila na prvi pogled. Izdelana je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.


TY igrača Beanie Boos panda BOOM BOOM, 24 cm - Medium
13,34 €

9,80 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo pando odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY igrača Beanie Boos rozni tjulenj PIERRE, 24 cm - Medium
13,34 €

9,70 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka roznega tjulnja, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY igrača Beanie Boos TWIGGY - roza sovica, 24 cm
13,34 €

9,90 €

Zadnji kos!

Roza sova je ena iz zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, ki vsebujejo bleščečo iskrico, kar oči naredi še bolj globoke. Sovica je zelo prijazna in mehka na dotik.


TY LINDI roza muca, 24 cm
14,99 €

10 €

Novo

Prikupna mucka je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejena je iz pliša, zato je nežna na dotik.


TY SLOWPOKE vijolična želva, 24 cm-33%
14,99 €

9,90 €

Zadnji kos!

Prijazna želva je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejena je iz pliša, zato je nežna na dotik.


TY SLUSH kuža, 24 cm
14,99 €

9,80 €

Zadnji kos!

Prikupen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik


TY SLUSH kuža, 42 cm
34,99 €

29,90 €

Zadnji kos!

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


TY WADDLES pingvin, 24 cm
14,99 €

11,70 €

Zadnji kos!

Prikupen pingvinček je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik


TY BELLA rjavi medved z liziko, 24 cm
14,99 €

10 €

Novo

Prikupen medvedek, ki med rokami drži liziko, vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek


Podjetje TY je Ameriška multinacionalna korporacija, ki je bila ustanovljena leta 1986 in je največji proizvajalec polnjenih plišastih igrač na svetu. Kot eni izmed prvih so leta 1995 začeli s spletno prodajo svojih izdelkov in se tako uveljavili pri potrošnikih že v zgodnjih začetkih prodaje preko spleta.

Podjetje TY je Ameriška multinacionalna korporacija, ki je bila ustanovljena leta 1986 in je največji proizvajalec polnjenih plišastih igrač na svetu. Kot eni izmed prvih so leta 1995 začeli s spletno prodajo svojih izdelkov in se tako uveljavili pri potrošnikih že v zgodnjih začetkih prodaje preko spleta.