Trixie potovalni zaboj, 45 x 38 x 37 cm
43,78 €

Zadnji kos!

Trixie potovalni zaboj za majhne pse bo zagotovil udobje med vožnjo in ponudil zaščito pred dlakami ter umazanijo. Dimenzije 45 × 38 × 37 cm.

Trixie ovalna blazina Gino, siva
18,45 € 14,37 €

Zadnji kos!

Ovalna plišasta blazina Trixie Gino je namenjena za pse in mačke. Na voljo je v sivi barvi z ljubkimi tačkami.

Trixie potovalni zaboj Capri III
27,20 € 22,41 €

Plastični potovalni zaboj za pse, mačke ali druge domače ljubljenčke. Primeren je za živali s težo do 12 kg. Dimenzije 61 × 40 × 38 cm.

Trixie ležišče Minou, rjavo
37,48 € 32,64 €

Mehko in udobno ležišče Trixie Minou je v obliki krogle, ki vašemu ljubljenčku nudi varno zavetje. Primerna je za manjše pse ali mačke.

Trixie mačje skrivališče Minou
31,90 € 19,03 €

Ljubko plišasto skrivališče v obliki krogle z mehko resasto obrobo je primerno za mačke in majhne pse. Dostopno je v roza barvi.

Trixie mačje stranišče Berto
17,80 € 15,69 €

Trixie Berto 3-delno odprto mačje stranišče s prefinjenim sistemom za varčevanje peska.

Trixie mačje stranišče z robom
15,90 € 5,33 €

Nepokrito mačje stranišče z robom ima snemljivo platišče in je namenjeno mačkam. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah.

Trixie NELLI plišasta postelja s snemljivimi robovi na zadrgo, bež
30,70 € 24,04 €

Plišasta postelja ima praktično protizdrsno dno in snemljive robove za maksimalno nastavitev. Narejena je iz prijetnega kratkodlakega pliša. Trixie NELLI plišasta postelja s snemljivimi robovi na zadrgo, je primerna za mačke in manjše pasme psov.

Trixie Minou plišasta postelja, 41 x 30 x 50 cm, bež/siva
32,90 € 24,92 €

Postelja za velike mačke in majhne ali srednje velike pse. Notranjost iz mehkega pliša. Trixie Minou plišasta postelja 41 × 30 × 50 cm je igrača, prostor za počitek in zavetje. Je dvostranska blazina z vložkom iz poliestrskega flisa.

Trixie plišasti mamut z zvokom, 22 cm
14,90 € 13,03 €

Prijetno mehka igrača plišasti mamut, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.

Trixie pasja igrača Activity Gambling Tower
18,71 € 18,12 €

Zabavna interaktivna pasja igrača Activity Gambling Tower je namenjena psihični zaposlitvi vašega psa. V igračo vstavite priboljške, katere bo pes preko igre moral pridobiti. Za dobro opravljeno delo pa je tudi nagrajen.

Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire
14,60 € 9,26 €

Enostavna in zabavna pasja igrača Activity Mini Solitaire je namenjena majhnim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.

Trixie praskalnik Roll
11,33 €

Praskalnik v obliki kroga se ponaša z igračo in vrvmi sisala. Primeren je za odrasle mačke in mačje mladiče.

Trixie plišasta lisička z bombažno vrvjo in zvokom
7,96 €

Praktična igrača plišasta lisička je oprmljena z bombažno vrvjo, s katero se bosta lahko pomerila v igri moči. Poleg tega pa ima tudi vdelano ropotuljico, ki bo psa dodatno motivirala.

Trixie Capri transportna škatla XXS, 26x25x39cm, siva/zelena
13 € 9,57 €

Transportna škatla, namenjena glodalcem (zajci, morski prašički). Vzdolžne odprtine na strani zagotavljajo veliko svetlobe in kroženje zraka. Trixie Capri XXS transportna škatla je spredaj opremljena s plastičnimi vrati. Enostavno vzdrževanje zahvaljujoč pralnemu materialu.

Trixie nahrbtnik AVA 32x42x22 cm, rdeč
37,10 € 27,15 €

Nahrbtnik, uporaben kot prenosna torba in nahrbtnik za živali do 10 kg. Opremljen je z udobnimi naramnicami in ročaji za lažje nošenje. Trixie nahrbtnik AVA 32×42×22 cm, je opremljena z oknom iz fine mreže za boljšo cirkulacijo zraka. Lahko ga pritrdite na voziček.

Trixie pasja igrača Activity Bone
21,68 € 20,40 €

Zabavna aktivna pasja igrača Activity Bone je namenjena psihični zaposlitvi psa. Psa spodbuja k iznajdljivosti in mišljenju. Za dobro opravljeno delo je tudi nagrajen s priboljški.

Trixie pasja igrača Activity Turn Around
17,57 € 17,02 €

Zabavna pasja igrača Activity Turn Around je primerna za pse vseh starosti. Vaša naloga je, da v lončke vstavite priboljške, naloga psa pa je, da le te pridobi ven.

Trixie povodec Cavo, L-XL, 2m/18mm, moder
14,60 €

Povodec za pse dolžine 2 m, ki jo lahko prosto spreminjate v 3 nivojih. Izdelana je iz pletenega traku. Trixie povodec Cavo se lahko uporablja za normalno hojo, pa tudi za intenziven trening z držanjem blizu nog.

Leta 1974 je Bonnik Hansen ustanovil podjetje Trixie v Flensburgu. Hišni ljubljenčki so v središču njihove pozornosti že 40 let. Njihova strast za hišne ljubljenčke in njihove lastnike jim je pomagala, da neprestano rastejo in se razvijajo. Danes več kot 300 zaposlenih dela na sedežu družbe v Tarpu, v upravi kot tudi v skladiščih. Izvažajo že v več kot 70 držav. Inovativni izdelki, sodobna tehnologija, hitra dostava, h kupcu usmerjena storitev in visoko motivirani zaposleni so njihov glavni dejavnik uspeha.

Leta 1974 je Bonnik Hansen ustanovil podjetje Trixie v Flensburgu. Hišni ljubljenčki so v središču njihove pozornosti že 40 let. Njihova strast za hišne ljubljenčke in njihove lastnike jim je pomagala, da neprestano rastejo in se razvijajo. Danes več kot 300 zaposlenih dela na sedežu družbe v Tarpu, v upravi kot tudi v skladiščih. Izvažajo že v več kot 70 držav. Inovativni izdelki, sodobna tehnologija, hitra dostava, h kupcu usmerjena storitev in visoko motivirani zaposleni so njihov glavni dejavnik uspeha.