Top Mark hojica NICKY
55,80 €

NICKY hojica ima 4 kolesa, gumijaste zavore, stabilen okvir in sedež, ki ga lahko nastavite v 3 položaje višine. Sedež ima visoko naslonjalo za podporo otrokovemu hrbtu. Odstranljiv igralni pladenj je vključen.


Top Mark otroška postelja in stajica Parker, siva
91,70 €

PARKER otroška posteljica in stajica je odlična za potovanja. Je enostavno zložljiva in vključuje vzmetnico, drugo dno, kolesa in potovalno torbo. Primerna je za otroke od rojstva do 48 meseca z maksimalno nosilnostjo do 15kg.


Top Mark otroški sedež RAFI
39,10 €

RAFI sedež z nosilnostjo do 15 kg je izjemno lahek in kompakten ter idealen za potovanje, s težo 2 kg. Pripne se na mizo. Sedež je primeren za otroke, ki že sedijo.


Top Mark otroški sedež UP BOOSTER
31,20 €

UP BOOSTER sedež je primeren za vsak stol. Enostavna namestitev s pasovi. 5-točkovni varnostni pas. Sedež je enostaven in lahek, lahko ga vzamete seboj v restavracijo in na počitnice. Enostavno vzdrževanje. Vaš otrok lahko enostavno je skupaj z vami za eno mizo.


Top Mark vreča za voziček YURI
39,80 €

YURI vreča za voziček Vašemu otroku ponuja toploto in udobje na potovanju v jesenskem in zimskem času. Vreča ima mehko podlogo iz flisa in gumbe za nastavitev velikosti, zato jo lahko uporabite v večini otroških vozičkov. Odprtino okoli glave lahko povečate s pomočjo vrvice.


Top Mark stol za hranjenje iz eko usnja ROBIN
132,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ta razkošen visok stol ROBIN je primeren za otroke od 6 do 36 meseca in je opremljen z odstranljivim in nastavljivim pladnjem. Stol je nastavljiv po višini (7 položaj), zato ga lahko postavite k vsaki mizi. Naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev vključno z načinom spanja. Je lahek in zložljiv, zato v zloženem položaju zavzame zelo malo prostora. Na voljo je s standardnim pet-točkovnim varnostnim pasom, vključno s ščitniki za telo.