Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Tom Tailor

Določi parametre
Tom Tailor Liquid Woman - EDT Tom Tailor Urban Life Woman - EDT
Tom Tailor Liquid Woman - EDT

Sveža, orientalsko-cvetna dišava za dekleta in ženske – to je Liquid Woman blagovne znamke Tom Tailor. Ta dišava je zasnovana za optimistične ženske, ki rade uživajo v življenju, medtem ko še vedno znajo ostati „z nogami na tleh“. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2010.

na voljo predvidoma: 28.2. - 29.2.

Partner: Vivantis
Tom Tailor Urban Life Woman - EDT Tom Tailor Urban Life Woman - EDT
Tom Tailor Urban Life Woman - EDT

Urban Life Woman blagovne znamke Tom Tailor je cvetlično-sadna dišava za dekleta in ženske, ki imajo radi sveže in zračne dišave. V srcu se predstavi mandarina, pomaranča in rdeči ribez – potem se oglasi breskev, jasmin in pomarančni cvet.

na voljo predvidoma: 28.2. - 29.2.

Partner: Vivantis
Tom Tailor Exclusive Woman - EDT Tom Tailor Urban Life Woman - EDT
Tom Tailor Exclusive Woman - EDT

Vsaka ekskluzivnost je lepa! Ko najdete tisto osebo, brez katere ne morete živeti. Vaša sorodna duša, ki misli samo na vas. In včasih, ko se pogovarjata, izgovorita isto, ne da bi to pričakovali. Ko sta narazen, se v notranjosti počutite prazni. Ko lahko zaupate drug drugemu v vsaki situaciji.

na voljo predvidoma: 28.2. - 29.2.

Partner: Vivantis

Nemška blagovna znamka Tom Tailor je znana po vsem svetu in je zelo priljubljena med vsemi generacijami.

Ker ljudje iz podjetja Tom Tailor želijo osrečiti vse generacije kupcev, skrbijo, da so barve sveže, videz popoln ter da so materiali kakovostni in funkcionalni. Blagovna znamka ponuja skoraj vse: od klasične moške in ženske mode ter številnih dodatkov, pa vse do okusnega perila, kopalnih oblek in še več.