Tom Tailor Liquid Man - EDT
11,40 € 10,20 €

Liquid Man blagovne znamke Tom Tailor je sveža, cvetlično-lesna dišava, namenjena vsem optimističnim in naravnim moškim, ki uživajo v življenju, a še vedno stojijo „z nogami na tleh“. Združuje lesne in cvetlične tone z začimbami. Trgu je bila predstavljena leta 2010.

Tom Tailor Liquid Woman - EDT
11,20 € 10,20 €

Sveža, orientalsko-cvetna dišava za dekleta in ženske – to je Liquid Woman blagovne znamke Tom Tailor. Ta dišava je zasnovana za optimistične ženske, ki rade uživajo v življenju, medtem ko še vedno znajo ostati „z nogami na tleh“. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2010.

Tom Tailor Exclusive Man - EDT
22,70 € 17,70 €

Vsaka ekskluzivnost je lepa! Ko najdete tisto osebo, brez katere ne morete živeti. Vaša sorodna duša, ki misli samo na vas. In včasih, ko se pogovarjate med sabo, rečete isto, ne da bi čakali. Ko ste ločeni, se v notranjosti počutite prazni. Ko lahko zaupate drug drugemu v vsaki situaciji.

Tom Tailor Exclusive Woman - EDT
19,10 € 16,20 €

Vsaka ekskluzivnost je lepa! Ko najdete tisto osebo, brez katere ne morete živeti. Vaša sorodna duša, ki misli samo na vas. In včasih, ko se pogovarjata, izgovorita isto, ne da bi to pričakovali. Ko sta narazen, se v notranjosti počutite prazni. Ko lahko zaupate drug drugemu v vsaki situaciji.

Tom Tailor Urban Life Man - EDT
13,80 € 11,80 €

Tom Taylor Urban Life Man je moški vonj citrusov. Prepustite se svežini limone, mandarine in bergamotke na začetku vonja, sivke in lovorjev list v srcu ter mošus, pačuli in cedrov les v zaključku!Trgu je bila predstavljena leta 2015.

Tom Tailor Urban Life Woman - EDT
14,20 € 13 €

Urban Life Woman blagovne znamke Tom Tailor je cvetlično-sadna dišava za dekleta in ženske, ki imajo radi sveže in zračne dišave. V srcu se predstavi mandarina, pomaranča in rdeči ribez – potem se oglasi breskev, jasmin in pomarančni cvet.

Tom Tailor Lari Cross bag 21042 torbica-32%
49,99 € 33,90 €

Odlična cena

Torbica Lari Cross bag, od znamke Tom Tailor, iz mehkega usnja navdušuje s preprostim dizajnom, ki vsebuje detajle, kot sta logotip visokega sijaja in subtilne rese na priključku z zadrgo. Ima dolg nastavljiv trak, vzdolžno odpiranje lopute z magnetom in praktične žepe.

Tom Tailor Lucca Shopper 27006 ženska torbica-31%
59,99 € 40,90 €

Odlična cena

Elegantna ženska torbica Lucca Shopper 27006 znamke Tom Tailor je izdelana iz mehke imitacije usnja, ki pritegne pozornost. Udobna torbica preseneča z brezčasnim dizajnom in igrivimi dodatki. Torbica ima nekaj žepov, zapenjanje na zadrgo in okrasen cof.

Tom Tailor Valencia Tote bag 300822 torbica, črna-32%
39,99 € 26,90 €

Odlična cena

Preprosta torba z imitacijo usnja TOM TAILOR navdušuje s svojim minimalističnim dizajnom in bo vaš spremljevalec za vsak dan. Ima prefinjene podrobnosti, kot so spodoben logotip, ravni ročaji in praktični žepi za shranjevanje stvari.

Tom Tailor 26104 Ellen Hobo bag ženska torbica, večbarvna
49,99 €

Crossbody moderna torbica s čudovitimi barvami Ellen Hobo znamke Tom Tailor je prava paša za oči. Lepa in praktična torbica iz mehke imitacije usnja s praktičnimi žepi ima kovinske bleščeče detajle in dolg nastavljiv ramenski trak.

Tom Tailor 27202 Trento Wallet ženska denarnica
39,99 €

Preprosta denarnica Trento Wallet znamke Tom Tailor je izdelana iz gladke imitacije usnja. Srednje velika denarnica preseneča s svojim brezčasnim videzom in enostavnim prenašanjem. Okrašena je z visoko sijočimi kovinskimi detajli in ima nekaj praktičnih pregrad.

Tom Tailor Barry Wallet 27313 moška denarnica-30%
49,99 € 34,90 €

Odlična cena

Moderna moška usnjena denarnica Barry Wallet znamke Tom Tailor je izdelana iz nedrsečega pravega govejega usnja Srednje velika denarnica preseneča s svojim brezčasnim videzom in preprosto uporabo. Okrašena je s filigranskim gumijastim logotipom, ima vgrajen RFID film, ki ščiti pred prebiranjem kreditnih kartic.

Tom Tailor 26102 Marla Shopper ženska torbica-33%
29,99 € 19,90 €

Odlična cena

Elegantna torbica odličnega formata z logotipom Marla Shopper znamke Tom Tailor je izdelana iz mehke imitacije usnja z navadnim zrnom. Zanimiva je zaradi dveh načinov nošenja, kar omogočajo ročaji in snemljiv ramenski trak.

Tom Tailor 27047 Latina Hobo ženska torbica-31%
59,99 € 40,90 €

Odlična cena

Prostorna torbica Latina Hobo znamke Tom Tailor iz najnovejše kolekcije je izdelana iz gladke zrnate imitacije usnja. Torbica preseneča s svojim brezčasnim videzom in enostavnim prenašanjem. Zaradi natančne izdelava z raznimi pregradami ponuja pregledno shranjevanje stvari.

Tom Tailor Arona Tote bag 300850 torbica
39,99 €

Praktična prostorna torbica, od znamke TOM TAILOR, Izdelana iz zelo finega usnja ima možnost prilagoditve oblike. Navdušila vas bo z minimalističnim dizajnom in bo vaša simpatična spremljevalka za vsak dan. Ima prefinjene podrobnosti, kot so ravni ročaji in praktični žepi za shranjevanje stvari.

Tom Tailor 27013 Roma Salerno Shopper ženska torbica-31%
59,99 € 40,90 €

Odlična cena

Elegantna torbica 27013 Roma Salerno Shopper znamke Tom Tailor iz najnovejše kolekcije je izdelana iz fine zrnate imitacije usnja. Torbica preseneča s svojim brezčasnim videzom in enostavnim prenašanjem. Ima trdne ročaje in snemljiv ter nastavljiv trak, tako da jo lahko nosite v roka ali čez rame.

Tom Tailor 26100 Vittoria Clutch ženska torbica
39,99 €

Elegantna torbica v obliki pisma Vittoria Clutch znamke Tom Tailor je izdelana iz zrnate imitacije usnja. Torbica preseneča s svojim brezčasnim videzom in enostavnim prenašanjem. Ima bleščeče detajle, nastavljiv ramenski trak in praktične žepe.

Tom Tailor 27014 Perugiea Crossbag ženska torbica-32%
49,99 € 33,90 €

Odlična cena

Mestna torbica Perugiea Crossbag znamke Tom Tailor iz najnovejše kolekcije je izdelana iz fine zrnate imitacije usnja. Torbica velikodušne prostornine preseneča s svojim nadčasovnim videzom in prostorno notranjostjo. Ima snemljiv in nastavljiv trak in nekaj praktičnih žepov.

Tom Tailor 300800 Maia Cross bag ženska torbica-32%
39,99 € 26,90 €

Odlična cena

Crossbody ženska torbica Maia Cross bag znamke Tom Tailor iz rahlo zrnate imitacije usnja navdušuje s svojim minimalističnim dizajnom, ima premišljene podrobnosti, kot je logotip in črna najlonska zadrga. Ima dolg moderen trak s potiskom logotipa in praktične žepe za shranjevanje stvari.

Tom Tailor Leon Cross bag 300871 moška torbica, temno siva
39,99 €

Moška večnamenska torba crossbody iz TOM TAILOR, izdelana iz visokokakovostnega lahkega najlonskega materiala, bo pritegnila pozornost. Primerna je za vse aktivnosti na prostem, uporablja se jo lahko na poti, na dopustu, med pohodništvom ali športom. Ima dolg sodoben tiskan trak in praktične žepe za shranjevanje stvari.

Nemška blagovna znamka Tom Tailor je znana po vsem svetu in je zelo priljubljena med vsemi generacijami.

Ker ljudje iz podjetja Tom Tailor želijo osrečiti vse generacije kupcev, skrbijo, da so barve sveže, videz popoln ter da so materiali kakovostni in funkcionalni. Blagovna znamka ponuja skoraj vse: od klasične moške in ženske mode ter številnih dodatkov, pa vse do okusnega perila, kopalnih oblek in še več.

Nemška blagovna znamka Tom Tailor je znana po vsem svetu in je zelo priljubljena med vsemi generacijami.

Ker ljudje iz podjetja Tom Tailor želijo osrečiti vse generacije kupcev, skrbijo, da so barve sveže, videz popoln ter da so materiali kakovostni in funkcionalni. Blagovna znamka ponuja skoraj vse: od klasične moške in ženske mode ter številnih dodatkov, pa vse do okusnega perila, kopalnih oblek in še več.