Tommi praskalnik Hedy
40,99 €

Zadnji kos!

Udobni praskalnik s počivališčem za vsako mačko.

Tommi praskalnik Tell-33%
16,90 € 11,23 €

Praskalni stolp je iz dvobarvne vrvi sisala. Primeren je za mačke vseh starosti.

Tommi praskalnik Orfeus
19,48 €

Praskalnik Orfeus bo vaši mački nudil obilo zabave, prostor za počivanje in brušenje krempljev.

Tommi pregrinjalo za sedež
15,90 € 14,99 €

Odlična cena

Tommi pregrinjalo za sedeže je vodotesno in nudi zaščito na zadnjih sedežih v avtu. Zahvaljujoč pregrinjalu prevoz psa z blaznimi tačkami ni več problem.

Tommi praskalnik Salome
17,46 €

Praskalnik za mačke v barvi peska bo vaši mački nudil zabavo, hkrati pa opcijo brušenja krempljev.

Tommi ležišče za psa ali mačko, okroglo, 50x50x17 cm
24,74 €

Pletena postelja je opremljena z udobno in mehko blazino, ki ima na drugi strani umetno volneno obdelavo. Dno je zelo prostorno in trdno. Tommi ležišče za psa ali mačko, okroglo, 50×50×17 cm, bo več kot primerno za vsako mačko ali majhnega psa

Tommi blazina za pse Duo, rjava
9,44 € 8 €

Zadnji kos!

Mehka in zelo udobna blazina za vse pasme in velikosti psov v rjavi barvi in štirih velikosti.

Tommi ležišče Duo, rdeče-22%
34,27 € 26,69 €

Zadnji kos!

Mehko in udobno ležišče Duo, v rdeči barvi, je namenjeno vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v petih različnih velikostih.

Tommi praskalo Elektra
26,04 €

Tommi praskalnik za mačke iz vrvi vaši mački nudi zabavo in sprostitev.

Tommi hiška za glodalce Roy
73,16 €

Tommi hiška z ogrado za glodalce je idealen dodatek za vašega glodalca, saj ga boste lahko pustili zunaj na prostem, brez skrbi, da bi ušel.

Tommi ležišče Duo, rjavo-30%
13,90 € 9,64 €

Mehko in udobno ležišče Duo, v rjavi barvi, je namenjeno vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v petih različnih velikostih.

Tommi blazina Duo, bordo rdeča
20,63 € 17,43 €

Mehka in zelo udobna blazina v bordo rdeči barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

Tommi blazina Duo, temno modra-53%
10,90 € 5,07 €

Mehka in zelo udobna blazina v temno modri barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

Tommi ležišče Duo, pistacija zeleno-28%
13,50 € 9,64 €

Mehko in udobno ležišče Duo, v pistacija zeleni barvi, je namenjeno vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v petih različnih velikostih.

Tommi blazina Duo, turkizna-43%
8,99 € 5,07 €

Mehka in zelo udobna blazina v turkizni barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

Tommi blazina Duo, bež-16%
5,98 € 5,02 €

Mehka in zelo udobna blazina v bež barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

Tommi ležišče za psa Provence
40,56 €

Pletena postelja je opremljena z udobno in mehko blazino, ki ima na drugi strani umetno volneno obdelavo. Dno je zelo prostorno in trdno. Tommi ležišče Tommi Provence navduši vsakega psa in mu omogoči nemoten spanec.

Tommi blazina Duo, pistacija zelena
5,98 € 5,07 €

Mehka in zelo udobna blazina v pistacija zeleni barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

Tommi ležišče Duo, turkizno-19%
20,98 € 16,93 €

Mehko in udobno ležišče Duo, v turkizni barvi, je namenjeno vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v petih različnih velikostih.

Tommi dodatna krma za pse Natures Taste GF, 14x100 g
24,17 € 1,73 €/kos

Krma v obliki puranjih palic je idealen vir beljakovin. Tommi Natures Taste GF spirale so primerne za pse, starejše od 3 mesecev in so zaradi praktične zasnove idealne, kot nagrada med treningom. Brez palmovega olja. Mešanica je lahko prebavljiva in prehranska.

Tommi dodatna krma za pse Natures Taste GF Dental sticks, 12x140 g
23,65 € 1,97 €/kos

Dopolnilna hrana za pse, starejše od 3 mesecev. To so palice s puranjim mesom in zelenjavo, ki jih je odlično uporabiti kot nagrado pri treningu. Tommi Natures Taste GF Dental predstavljajo hipoalergeno mešanico brez dodanih žitaric in glutena. Brez palmovega olja.

Tommi dopolnilna hrana za psa Natures Taste GF puranje spirale 10x180 g
26,21 € 2,62 €/kos

Krma v obliki palic iz puranjega mesa in zelenjave je idealen vir beljakovin in vlaknin. Tommi Natures Taste GF spirale so primerne za pse, starejše od 3 mesecev in so zaradi praktične zasnove idealne, kot nagrada med treningom. Brez palmovega olja. Mešanica je lahko prebavljiva in prehranska.

Tommi igrača Serengeti Soul, kuščar
3,80 € 3,29 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki kuščarja je primerna za srednje velike in velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.

Tommi igrača Serengeti Soul, volk
3,80 € 3,31 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki volka je primerna za srednje velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.