Tempish moški rolerji Wire 2.0
114,77 €

70,20 €

Zadnji kos!

Rolerji za športno in kondicijsko rolanje. Primerni so tako za začetnike kot uporabnike z izkušnjami. Ta model je dobra izbira za tiste, ki se vozijo vsakodnevno. Podvozje je opremljeno s štirimi kolesi Radical, ki so zasnovane predvsem za ceste brez udrtin. Tempish Wire 2.0 vsebuje tudi zavore.


Tempish ženski rolerji Grade s lady
91,89 €

65,70 €

Zadnji kos!

Ženski rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish Grade so opremljeni s kolesi Catch, v velikosti 80 mm, ki so odvisni od kakovosti površine in načina vožnje med vožnjo.


Tempish ženske kotalke Nessie Peacock
91,95 €

55,40 €

Zadnji kos!

Ženske kotalke Tempish Nessie Peacock so klasične in estetske. Namenjene so dekletom, ki želijo uživati v zabavi s kotalkami. Imajo moderno obliko, ki vsebuje anatomski povoj in mehko podlago okrog gležnjev.


Tempish palica za Floorball Cross
15,60 €

14,04 €

Zadnji kos!

Tempish palica za Floorball Cross je odlična izbira za začetnike ali rekreativne igralce. Je srednje trdote.


Tempish moški rolerji XT4
129,64 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Moški rolerji Tempish XT4 so primerni za športno rolanje. Primerni so tako za začetnike, kot tudi za naprednejše. Zagotavljajo močno konstrukcijo, ki je osnova za nadzor in obvladovanje rolerjev.


Tempish drsalke Crox-21%
76 €

59,90 €

Zadnji kos!

Tempish moške drsalke Crox so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish moški rolerji Wire 2.0 - Odprta embalaža-51%
114,77 €

55,59 €

Odprta embalaža

Rolerji za športno in kondicijsko rolanje. Primerni so tako za začetnike kot uporabnike z izkušnjami. Ta model je dobra izbira za tiste, ki se vozijo vsakodnevno. Podvozje je opremljeno s štirimi kolesi Radical, ki so zasnovane predvsem za ceste brez udrtin. Tempish Wire 2.0 vsebuje tudi zavore.


Tempish ženske drsalke Giulia black plus, 44 - Odprta embalaža-58%
87 €

35,90 €

Odprta embalaža

Elegantne ženske drsalke so primerne za zahtevnejše drsalce. Tempish drsalke Giulia black plus imajo na pogled zanimivo 3D površino. Drsalke imajo anatomsko oblikovano ogrodje za večje udobje in varnost pri drsanju. Notranja podloga čevljev je zelo odporna in vpojna zaradi uporabe novega materiala black velvet T.


Tempish ženski rolerji I-go 84 Lady, 38, črno zeleni - Odprta embalaža
116 €

87,52 €

Odprta embalaža

Ženski rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 84 lady imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji zmorejo srednjo do visoko obremenitev in so primerne za začetnike, kot tudi za naprednejše rolkarje.


Tempish drsalke Chantal
76 €

68,40 €

Odprodaja

Tempish ženske drsalke Chantal so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.


Tempish otroški rolerji Monster
84,99 €

76,49 €

Novo

Tempish otroški rolerji, namenjeni začetnikom. V pakiranju so tudi ščitniki in čelada.


Tempish ženski rolerji Cronos 110
169,92 €

122,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Rolerji so primerni za izkušene uporabnike. Zato je model dobavljen tudi brez dodatne zadnje zavore. Tri kolesa z ležaji za hitro vožnjo vas bodo navdušila na vaši vikend vožnji z vašo ljubljeno osebo ali pri vožnji na fitnes. Tempish Cronos 110 ima zračen vložek in jih lahko uporabljate na asfaltnih cestah in terenskih poteh.


Tempish ženski rolerji I-go 90 Lady
160,89 €

112,30 €

Ženski rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 90 lady imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji zmorejo srednjo do visoko obremenitev in so primerne za začetnike, kot tudi za naprednejše rolkarje.


Tempish športna torba za floorball Celebrity
40,41 €

Prostorna športna torba za floorball Celebrity priznane blagovne znamke Tempish iz trpežne poliestrske tkanine in dimenzij 70 (125) x 20 × 25 cm je primerna za nošenje palic za floorball, oblačil in obutve ter malice. Ima večji predelek z dvosmerno zadrgo, ki ga lahko prilagodite, zunanje žepe z zadrgami, nastavljiv naramni trak in dva ročaja za nošenje.


Tempish čelada Marilla
27,86 €

26,29 €

Čelado Tempish Marilla odlikuje revolucionarna zasnova in oblika, zato ščiti glavo pri športu kot je skateboarding, longboarding, pa tudi kolesarjenje.


Tempish otroški rolerji Owl
84,99 €

76,49 €

Novo

Tempish otroški rolerji, namenjeni začetnikom. V pakiranju so tudi ščitniki in čelada.


Tempish rolerji Cronos, zeleni
109,99 €

98,99 €

Novo

Edinstveni mestni rolerji Tempish Cronos so namenjeni vožnji po asfaltnih in betonskih površinah v mestu. Zaradi svoje zgradbe in opreme so univerzalni – primerni so tako za rekreativno in ulično rolanje kot rolanje v prostem slogu. Navdušili bodo tako začetnike kot izkušene uporabnike.


Tempish rolka Navigator Longboard
111,95 €

83,40 €

Tempish Longboard rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je za napredne rolkarje in začetnike.


Tempish ščitniki FID
20,97 €

14,90 €

Komplet otroških ščitnikov Tempish Fid, namenjeni zaščiti kolen, komolcev in zapestja med vožnjo na rolerjih. So zelo lahki in povsem minimalno omejujejo gibanje. Material odlično odstranjuje znoj s telesa.


Tempish otroški rolerji Swist
70,34 €

66,76 €

Otroški rolerji Tempish Swist za najmlajše rekreativce. Rekreacijski in dinamični rolerji izdelani iz trdnega plastičnega ogrodja. Nastavljiva velikost omogoča, da se rolerji popolnoma prilagajajo nogi.


Tempish otroški rolerji Vestax, oranžni
96 €

86,40 €

Novo

Otroški rolerji Tempish Vestax so odlična izbira za aktivno preživljanje prostega časa, ki so lahko primerne tudi kot prevozno sredstvo.


Tempish palica za Floorball Aztec
23,90 €

21,51 €

Tempish palica za Floorball Aztec je odlična izbira za začetnike ali rekreativne igralce. Je srednje trdote.


Tempish ženske kotalke Sunny Bloom
87,24 €

82,48 €

Ženske kotalke Tempish Sunny Bloom so klasične in estetske. Namenjene so dekletom, ki želijo uživati v zabavi s kotalkami. Čevelj ima nižjo konstrukcijo za lažjo uporabo.


Tempish rolerji Magic Rebel
77,04 €

46,90 €

Otroški rolerji z možnostjo nastavitve velikosti za 4 številke lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi napredni uporabniki. Razpolagajo z anatomsko oblikovanim vložkom in se odlično prilegajo. Zapenjajo se klasično na zaponko, z vezalkami in velcro trakom. Tempish Magic Rebel so opremljene z barvnimi vezalkami.


Tempish kotalke Nessie Disco-21%
108,06 €

84,99 €

Odlična cena

Ženske kotalke Tempish Nessie Disco so klasične in estetske. Namenjene so dekletom, ki želijo uživati v zabavi s kotalkami. Imajo moderno obliko, ki vsebuje anatomski povoj in mehko podlago okrog gležnjev.


Tempish longboard Mini Nautical
131,91 €

95,60 €

Longboard Tempish Mini Nautical iz bambusa, ki omogoča boljši občutek pri vožnji. Za bambusove longboarde je značilna lahkotnost in fleksibilnost, ki omogočata udobno vožnjo in stabilnost.


Tempish rolerji Airline II 90, moški
108 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji Airline II 90 priznane blagovne znamke Tempish so zaradi premišljene aerodinamične oblike ter poudarka na udobju in zračnosti popolna izbira za vse bolj izkušene. Rolerji se lahko pohvalijo s kolesci z večjim premerom, ki se dobro obnesejo v suhih in mokrih razmerah.


Tempish rolerji Vestax, črni/zeleni
114,99 €

103,49 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tempish udobni in zmogljivi unisex rolerji. Mogoče jim je nastaviti velikost.


Tempish ženski rolerji XT4 Lady
129,61 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji Tempish XT4 Lady so primerni za športno rolanje. Primerni so tako za začetnike, kot tudi za naprednejše. Zagotavljajo močno konstrukcijo, ki je osnova za nadzor in obvladovanje rolerjev.


Tempish čelada Hybrid
38,95 €

33 €

Zaščitna čelada s široko paleto uporabe od rolanja do kolesarjenja. Sestavljena je iz 3 plasti. Prva in najtrdnejša plast ščiti pred udarci med padcem, druga plast je iz EPS, ki pripomore k blažitvi udarcev, tretja pa je odstranljiva obloga, ki bo vaši glavi popolnoma ustrezala. Tempish Hybrid bo zaradi svoje edinstvenosti navdušila prav vse.


Tempish čelada Skillet Air
43,61 €

34 €

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.


Tempish moški rolerji Grade s
91,89 €

56,20 €

Moški rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish Grade so opremljeni s kolesi Catch, v velikosti 80 mm, ki so odvisni od kakovosti površine in načina vožnje med vožnjo.


Tempish otroški rolerji Nerrow 3
96,52 €

59 €

Otroški rolerji z revolucionarnim univerzalnim podvozjem, na katerega se lahko namestijo štiri kolesa in / ali 3 kolesa s premerom do 100 mm. Tempish Nerrow 3 rolerji so primerni tako za začetnike kot tudi za napredne in izkušene zaradi velike variabilnosti uporabljenih koles.


Tempish rolerji Coctail Mate
103,51 €

63,20 €

Rolerji z možnostjo raztezanja, so namenjeni freestyle vožnji. Tridelna konstrukcija je v celoti prezračena in preprečuje znojenje nog. Za pritrjevanje poskrbi kombinacija zavezovanja na vezalke, zategovanje preko narta in zaponke preko golena. Tempish Coctail Mate rolerji so primerni za začetnike kot tudi za tiste bolj napredne.


Tempish rolerji I-go 100
170,06 €

113,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji s srednje trdimi koleščki so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 100 imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji so zasnovani za napredne in izkušene.


Tempish rolerji I-go 90
160,89 €

98,40 €

Moški rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 90 imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji zmorejo srednjo do visoko obremenitev in so primerne za začetnike, kot tudi za naprednejše rolkarje.


Tempish rolerji Swist flash
66,70 €

40,70 €

Rolerji s 3-delno lahkotno konstrukcijo in možnost nastavljanja velikosti. Sestavljene so iz ojačanega vložka, ki bo popolnoma ustrezal vašemu otroku, zahvaljujoč kombinaciji podloge, ježka in pritrdilne sponke. Tempish Swift Flash so na voljo s kolesi Catch in so namenjeni tako začetnikom kot naprednim.


Tempish ženski rolerji I-go 84 Lady
137,88 €

94,50 €

Ženski rolerji so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 84 lady imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji zmorejo srednjo do visoko obremenitev in so primerne za začetnike, kot tudi za naprednejše rolkarje.


Tempish ženski rolerji Wire lady 2.0
114,53 €

75,70 €

Ženska različica priljubljenih rolejev, ki so primerni za rekreacijsko rolanje in fitnes. Del rolerjev nad gležnjem je bolj gibljiv, zaradi česar boste bolj mobilni in samozavestni pri vožnji. Vložek se prilagodi obliki vašega stopala. Tempish Wire Lady 2.0 je podvržen vsakokratnemu izboljševanju.


Tempish rolka Buffy Star, modra
61,95 €

38,10 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Tempish rolka Buffy Star, rdeča
61,95 €

40,10 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Tempish drsalke Fearless-20%
69 €

54,90 €

Odlična cena

Otroške Tempish drsalke Fearless so namenjene rekreativnemu drsanju in hokeju na ledu. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnih materialov, udobno nošenje in enostavna nastavitev velikosti.


Tempish drsalke Fine
71 €

63,90 €

Novo

Tempish klasične ženske drsalke Fine so primerne za rekreativno in zahtevnejše drsanje. Odlikuje jih izdelava iz kakovostnega PVC materiala, udobno nošenje in rezila iz nerjavečega jekla.


Tempish drsalke Get-Up Luxury
76 €

68,40 €

Novo

Tempish ženske drsalke Get-Up Luxury so primerne za rekreativno in zahtevnejše drsanje. Očarajo s kakovostno zasnovo in očarljivo modno obliko.