TEMPISH čelada Skillet Air Red, M, rdeča - Odprta embalaža-5%
34 € 32,30 €

Odprta embalaža

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.

TEMPISH ženski rolerji Cronos 110
169,92 € 134,73 €

Zadnji kos!

Rolerji so primerni za izkušene uporabnike. Zato je model dobavljen tudi brez dodatne zadnje zavore. Tri kolesa z ležaji za hitro vožnjo vas bodo navdušila na vaši vikend vožnji z vašo ljubljeno osebo ali pri vožnji na fitnes. Tempish Cronos 110 ima zračen vložek in jih lahko uporabljate na asfaltnih cestah in terenskih poteh.

TEMPISH Ezza 90 ženski rolerji
169 € 159,90 €

Zadnji kos!

Ženski rolerji imajo kolesa, ki se odlično spopadejo z neravnimi površinami in imajo visok oprijem. Imajo anatomsko oblikovan notranji podplat in oblazinjenje. TEMPISH rolerji Ezza Lady 90 so zaradi uporabljenih materialov zelo zračni.

TEMPISH rolerji Airline II 90, moški
108 € 94,12 €

Zadnji kos!

Moški rolerji Airline II 90 priznane blagovne znamke Tempish so zaradi premišljene aerodinamične oblike ter poudarka na udobju in zračnosti popolna izbira za vse bolj izkušene. Rolerji se lahko pohvalijo s kolesci z večjim premerom, ki se dobro obnesejo v suhih in mokrih razmerah.

TEMPISH Black Shadow 90 moški rolerji
193 € 184,90 €

Zadnji kos!

Moški rolerji imajo jekleno vrv, ki omogoča hitro in enostavno zategovanje. Opremljeni so z dvoslojnim in anatomsko oblikovanim notranjim vložkom. Tempish Black Shadow so zaradi uporabljenih materialov zelo zračni.

TEMPISH drsalke Chantal - Odprta embalaža-52%
76 € 35,99 €

Odprta embalaža

Tempish ženske drsalke Chantal so primerne za rekreativno drsanje na ledu in igranje hokeja. Odlikuje jih izdelava iz trajnega PE materiala, udobno nošenje in jeklena rezila.

TEMPISH otroški rolerji Monster
84,99 € 71,47 €

Zadnji kos!

Tempish otroški rolerji, namenjeni začetnikom. V pakiranju so tudi ščitniki in čelada.

TEMPISH rolerji I-go 100, 42, črno oranžni - Odprta embalaža-22%
170,06 € 131,20 €

Odprta embalaža

Moški rolerji s srednje trdimi koleščki so primerni za športno rolanje ali pa za zgolj rekreativno rolanje. Tempish I-go 100 imajo nameščena Radical kolesa, ki imajo nizek kotalni upor, dolgo življenjsko dobo in odlične dušilne vplive. Rolerji so zasnovani za napredne in izkušene. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

TEMPISH otroški rolerji/drsalke Clips duo
75 € 71,16 €

Zadnji kos!

Otroški rolerji z možnostjo nastavitve velikosti za 4 številke lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi napredni uporabniki. Razpolagajo z anatomsko oblikovanim vložkom in se odlično prilegajo. Duo Tempish Clips omogoča posebno pretvorbo drsalk v rolerje zahvaljujoč posebni zasnovi.

TEMPISH Wortex moške drsalke Black, 43 - Odprta embalaža-32%
71,10 € 48 €

Odprta embalaža

Moške drsalke imajo plastično ojačitev, katera ščiti pred hokejskimi palicami in žogo. Imajo anatomsko oblikovan predel na gležnju in dvodelni jezik. Tempish Wortex so primerni za srednje in nižje tekmovalce ter rekreativne drsalce, ki od drsalca zahtevajo dirkaške lastnosti.