Teddies lesena gugalnica
20,40 € 20,10 €

Guganje z gugalnico je priljubljena otroška dejavnost in bo z leseno gugalnico Teddies, ki ima igrišče in je varna in stabilna. Barvita gugalnica je primerna za zunanjo uporabo na vrtu. Izdelano na Češkem

Teddies leseni dirkalniki, 38x30cm
18,40 € 17,95 €

Zadnji kos!

Lesena gugalnica Teddies bo vašim otrokom nudila čudovito izkušnjo, saj je gugalnica ena izmed najbolj priljubljenih otroških dejavnosti. Gugalnica ima dodelano zasnovo in je zato varna in stabilna za otroke. Izdelano na Češkem

Teddies lesena gugalnica, roza-bela. 38x30 cm
20,40 € 16,23 €

Zadnji kos!

Lesena gugalnica Teddies bo vašim otrokom prinesla čudovito izkušnjo, saj je guganje ena izmed najbolj priljubljenih otroških dejavnosti. Gugalnica ima dodelano zasnovo in je zato varna in stabilna za otroke. Izdelano na Češkem

Teddies lesena gugalnica, modro-bela. 38x30 cm
20,40 € 16,63 €

Zadnji kos!

Lesena gugalnica Teddies bo vašim otrokom pripravila čudovito izkušnjo, saj je guganje ena izmed najbolj priljubljenih otroških dejavnosti. Gugalnica je primerna za igrišča in je povsem varna in stabilna za otroke. Izdelano na Češkem

Teddies lesena gugalnica, 46x19cm
14,50 € 14,08 €

Lesena gugalnica Teddies bo vašim otrokom nudila čudovito izkušnjo, saj je gugalnica ena izmed najbolj priljubljenih otroških dejavnosti. Gugalnica je opremljena z vrvjo za obešanje. Izdelano na Češkem

Teddies Hodeči dinozaver, na baterije, 40 cm
20,10 € 15,22 €

Zadnji kos!

Figura dinozavra bo razveselila vse ljubitelje prazgodovinskih živali in robotskih igrač. Ta dinozaver lahko hodi in oddaja zvočne in svetlobne učinke.

Teddies robot RC s svetlobo in zvokom, 20cm, baterije
18,10 € 14,02 €

Pridobite novega robotskega prijatelja, s katerim se boste zelo zabavali! RC robot z daljinskim upravljanjem s kroglico bo odličen prijatelj za vse otroke. Robot je velik 20 cm.

Teddies dojenček v oblekici, 30 cm, rdeča
25,11 € 22,69 €

Zadnji kos!

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 30 cm je oblečen v rdečo obleko s pikami.

Teddies glava lutke za česanje v setu, rjavolaska
27,05 € 26,02 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Teddies Funny Wheels New Sport 2v1 trikolesnik
39,99 € 35,79 €

Zadnji kos!

Edinstven! Pameten! Plastično kolo 2v1. Otroci začnejo voziti na trikolesniku in se nato igrivo preklopijo na dvokolesnik. V samo nekaj minutah boste trikolesni odbijač spremenili v dvokolesni. Dve nastavitvi višine spredaj in zadaj zagotavljata, da bo kolo otroku povsem prav. Nova gumirana kolesa!

Teddies avto Cross Country, roza
32,99 € 25,81 €

Zadnji kos!

Čudovit** avto Cross Country** v privlačni roza črni barvi je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Upravljate ga z volanom, ki ima vgrajeno trobilo.

Teddies lutka s konjem in kočijo - Odprta embalaža-41%
34,12 € 20,05 €

Odprta embalaža

Čudovit pravljičen komplet s princesko, konjem in kočijo. S to kočijo in princesko lahko potujete kamorkoli po kraljestvu, lahko greste tudi na ples. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Teddies dojenček v oblekici s kapo, 40 cm, modro-bela
30,92 € 28,83 €

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 40 cm je oblečen v modro-belo obleko in kapo v podobni zasnovi.

Teddies komplet konj + lutka, 4 kosi
23,20 € 21,56 €

Zadnji kos!

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad kompletom 2 lutk in njihovih konjev z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzda.

Teddies poganjalček pes
16,86 €

Zadnji kos!

Vesel poganjalček v obliki kužka bo vašim otrokom prinesel pravo zabavo ob gibanju. Odličen pomočnik pri prvih gibalnih aktivnostih otrok. Primerno za otroke, starejše od 18 mesecev.

Teddies zibajoči konj na baterije, roza pliš
49 €

Po stiskanju jezička puhast gugalni konj zarezgeta in premakne rep. Ko pritisnemo v druge jeziček, podkve ploskajo z značilnim zvokom. Baterije so vstavljene v predel na trebuhu. Igrača otroku pomaga razviti koordinacijo gibov in spodbuja njegovo domišljijo.

Teddies trikolesnik Funny Wheels New Sport 2v1
49 € 41,51 €

Novo

Ekskluzivne barve, nov dizajn koles in snemljiv pašček – vse to so nove prednosti edinstvenega poganjalčka na treh kolesih Funny Wheels Super Sport 2in1. Izvirni češki odbojnik, ki lahko raste z vašim otrokom. Otroci začnejo voziti trikolesnik in se nato igrivo preklopijo na dvokolesnik oziroma kolo . V samo nekaj minutah boste trikolesni odbijač spremenili v dvokolesni.

Teddies Motorna žaga, plastična, na baterije, 40 cm
15,30 € 12,04 €

Ta motorna žaga ne sme manjkati nobenemu malemu hišnemu mojstru. Ob vklopu in pritisku na plin se vrti veriga. Žaga oddaja realistične zvoke in svetlobne efekte kot prava žaga pri rezanju dreves ali vej.

Teddies likalna deska, 46 x 21 x 46 cm
17,72 € 14,23 €

Nastavljiva likalna deska za gospodinje različnih velikosti. Nastavitev je enostavna, deklicam pa omogoča, da „pomagajo“ svojim mamam pri likanju.

Teddies speča sova, zvok+svetloba, zvezdice, 25 cm
23,50 € 20,22 €

Speča sova poskrbi, da otrok lažje zaspi s prijetnimi melodijami in pomirjajočo svetlobo. Ko pritisnete gumbke na trebuhu, postane soba sanjska kraljestvo. Sova projicira nočno zvezdnato nebo in igra uspavanke.

Teddies Športni voziček za lutke, s streho
31,30 € 24,31 €

Športni voziček za lutke s streho v krasni roza barvi. Priljubljena igračka vsake deklice. Streho vozička lahko pospravite. Voziček ima spodaj praktično košaro za nakupe ali igračke in dodatke.

Teddies trapez z ropotuljicami v škatli, 51 x 29 x 9cm
28,10 € 19,23 €

Velik plastičen trapez z igračkami za najmanjše otroke. Na trapezu visijo tri igračke. Igračke lahko odpnete in obesite na avtosedež ali voziček. Po sraneh sta še 2 igrački, s katerima se otrok zamoti.

Teddies digitalna blagajna, majhna
12,50 € 9,65 €

Otroška majhna elektronska blagajna z dodatki za vsako pravo trgovino. Funkcijski kalkulator z zaslonom, odpiranje predala z denarjem ter svetlobni efekti z zvokom na čitalcu črtne kode.

Teddies blagajna z dodatki
20,39 € 16,50 €

Elektronska blagajna v beli barvi je odličen dodatek v vsako otroško sobo. Otroci lahko preoblikujejo svojo sobo v trgovino. Uporabijo lahko blagajno s tehtnico, mikrofon in čitalec.

Teddies CROSS Policija poganjalček
24,30 € 17,72 €

Plastičen poganjalček za otroke. Kakovosten plastičen poganjalček je opremljen z velikimi robustnimi kolesi Vozilo je polepljeno s policijskimi nalepkami in je odet v policijske barve.

Teddies Dvorski norček, ročna lutka, 27 cm
8,83 €

Kdo ne pozna dvorskega norčka, šaljivca, ki „ga ima pod kapo“ in se pojavlja v skoraj vsaki pravljici z gospodom kraljem?? Z lutko lahko igrate svojo najljubšo pravljico ali si izmislite svojo zgodbo. Lutka oživi, takoj ko jo nataknete na roko, zaradi kakovostnega, mehkega materiala pa je koži prijetna.

Teddies gugalni beli plišasti konj na baterije z zvokom in gibanjem
49 €

Po stiskanju jezička puhast gugalni konj zarezgeta in premakne rep. Ko pritisnemo v druge jeziček, podkve ploskajo z značilnim zvokom. Baterije so vstavljene v predel na trebuhu. Igrača otroku pomaga razviti koordinacijo gibov in spodbuja njegovo domišljijo.

Teddies Cross velik poganjalček, rdeč
21,82 €

Rdeč poganjalček Cross bo vašim otrokom omogočil zabavno gibanje. Odličen pomočnik pri prvih gibalnih aktivnostih otrok. -Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Teddies komplet konj in jahač s kmetijo
9,25 € 7,42 €

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad lutko jahača s konjem z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzdo.

Teddies dirkalni avto RC, 27MHz, 40 cm, rumen
46,19 €

Rumeni avto na daljinsko upravljanje v merilu 1:10. Avto je izdelan iz plastike in je velik 40 cm. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 MHz. Avto je „popolnoma nadzorvan“ in ima visečo funkcijo.

Teddies zibajoči konj na baterije, roza pliš
49 €

Po stiskanju jezička puhast gugalni konj zarezgeta in premakne rep. Ko pritisnemo v druge jeziček, podkve ploskajo z značilnim zvokom. Baterije so vstavljene v predel na trebuhu. Igrača otroku pomaga razviti koordinacijo gibov in spodbuja njegovo domišljijo.

Teddies pikado, 40 cm + 6 plastičnih puščic
13,22 € 9,80 €

Pikado je zabavna in družabna igra, zato le povabite prijatelje in se zabavajte skupaj. Pikado v velikosti 40 cm je izdelan iz visoko kakovostne plastike.

Teddies Set plastičnih posod, 11 kosov
9,76 €

S tem velikim naborom kuhinjskih pripomočkov lahko majhni kuharji začnejo kuhati, peči in cvreti za pripravo najbolj okusnih jedi. Komplet je izdelan iz visoko kakovostne plastike.

Teddies glava lutke za česanje v setu, črnolaska
30,92 € 30,06 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Teddies sobni telefon baterija, 2 kosa
13,60 € 10,43 €

Par plastičnih telefonov otrokom omogoča zabavno klicanje s sorojenci ali prijatelji. Telefoni so zasnovani za notranjo uporabo- poganjajo baterije in so narejeni iz kakovostne in varne plastike. Ne samo, da kličejo, ampak tudi dejansko zvonijo, zato se bodo vaši malčki zagotovo zabavali z njimi.

Teddies glava lutke za česanje v setu, blondinka
30,92 € 29,94 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi blond lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Teddies trikolesnik NEON Funny Wheels Super Sport 2in1
49 € 41,51 €

Novo

Ekskluzivne barve, nov dizajn koles in snemljiv pašček – vse to so nove prednosti edinstvenega poganjalčka na treh kolesih Funny Wheels Super Sport 2in1. Izvirni češki odbojnik, ki lahko raste z vašim otrokom. Otroci začnejo voziti trikolesnik in se nato igrivo preklopijo na dvokolesnik oziroma kolo . V samo nekaj minutah boste trikolesni odbijač spremenili v dvokolesni poganjalček.