Tecnifibre grip Pro Dry ATP
7 €

6,50 €

Tecnifibre je na željo ATP igralcev izdelal povsem nov grip in ga poimenoval Pro Dry ATP.


Tecnifibre grip Tecnifibre Pro Player's ATP
7 €

6,50 €

Tecnifibre je izdelal povsem nov grip in ga poimenova Pro Player's. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da se med tekmovanjem igralci zelo znojijo in tako potrebujejo grip, ki bo zelo hitro vpijal znoj, ter tako ohranjal izredno dober oprijem.


Tecnifibre squash lopar Suprem SB 130
139,95 €

107,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lahek in izredno toleranten lopar za Squash, ki izhaja iz Suprem kolekcije. Ker ima večjo glavo in obtežitev v njej, omogoča hiter zamah, manevriranost in dovolj moči.


Tecnifibre squash lopar Suprem SB 135
99,95 €

76,90 €

Novo

Squash lopar ima dizajn, ki omogoča maksimalen nadzor in moči od vseh iz linije Suprem, hkrati pa odpušča tudi največ napak.


Tecnifibre squash lopar Suprem SB Blast
69,95 €

53,80 €

Novo

Lopar ima nov dizajn in nekaj nove tehnologije. Še vedno nudi veliko nadzora, zaradi posebnega Ellipsis vario shaft okvirja pa omogoča večjo hitrost in zato tudi večjo moč udarca.


Tecnifibre struna 305 Squash - set
13,95 €

12,90 €

Struna Tecnifibre 305 Squash – set je največkrat nagrajena struna in hkrati najbolj zaželjena tega podjetja.


Tecnifibre tenis lopar T-Fit 265 Storm
79,95 €

61,50 €

Novo

Teniški lopar je naprednejši lopar, ki je primeren za začetnike, rekreativce in otroke. T-Fit linija ima že v osnovi grip in blažilec vibracij.


Tecnifibre tenis lopar T.Fight 265 XTC
149,95 €

115,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zaradi večje glave (645 cm2) odpušča napake, saj ima idealno mesto zadetka. Namenjen je mlajšim tekmovalcem in rekreativcem od 10. do 13. leta starosti.


Tecnifibre tenis lopar T.Fight 280 XTC
169,95 €

130,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zaradi večje glave (645 cm2) odpušča napake, saj ima idealno mesto zadetka. Namenjen je mlajšim tekmovalcem in rekreativcem, ki iščejo nadzorovano moč **in **dober spin potencial.


Tecnifibre tenis lopar T.Fight 295 XTC
189,95 €

133,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Priljubljen lopar, ki je zaradi nove** Dynacore tehnologije** še mehkejši, a še vedno dobro manevriran in še bolj stabilen. Primeren je za agresivne igralce zadnje linije, ki igrajo napadalno na žogico.


Tecnifibre tenis lopar T.Fight XTC 305
199,95 €

153,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lopar nudi veliko občutka in nadzora, izdelan je na poglagi Dynacore HD tehnologije, ki ga naredi mehkega in prijaznejšega za igranje. Primeren je tako za tekmovalne kot tudi za **rekreativne **igralce tenisa.


Tecnifibre tenis struna Black Code - set
13,94 €

12,90 €

Izredno prijazna struna, ki je našla svoj krog tudi med ATP tekmovalci najvišjega ranga. Zaradi peterokotne oblike nudi veliko spina, drugače pa je znana po tem, da ne izgubja napetosti in da daje mehkejši občutek kot druge poliestrske strune.


Tecnifibre tenis struna Razor Code, set
15,95 €

14,70 €

Tecnifibre je izdelal povsem novo struno Razor code. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da tekmovalci želijo struno klasične oblike, ki nudi dober spin potencial in zelo dobro obstojnost.


Tecnifibre tenis struna TGV L 1,25 - set, roza
19,95 €

18,40 €

Novo

Tenis struna TGV L 1,25 v roza barvi je visoko kvalitetna in narejena iz multifilamentov. Priporočena je vsem, ki imajo težave s teniškim komolcem oziroma bolečino v rami.


Tecnifibre tenis struna X-One biphase - set
24,95 €

23,10 €

Najboljša struna v letu 2008 Tecnifibre X-One biphase, daje superioren občutek, udobje, odzivnost in moč. Je idealna izbira za igralce, ki iščejo roki prijazno struno, brez dodatne izgube moči.


Tecnifibre torba ATP Endurance RackPack Pro
79,95 €

73,40 €

Novo

Torba je idealen partner na squash in tenis igriščih, saj je zasnovana, tako da vanjo lahko pospravite loparje in ostalo opremo po za to narejenih predalih.


Tecnifibre nahrbtnik Tecnifibre T-Rebound
39,96 €

36,40 €

Ženski nahrbtnik TecnifibreT-Rebound je izdelan iz vzdržljivega in lahkega materiala. Predali so posebej prilagojeni tako, da ga lahko ob tenisu uporabljate tudi za ostale športne aktivnosti, kakor tudi v vašem vsakdanu.


Znamka je ena vodilnih na svetu v proizvodnji opreme za squash in tenis. V zadnjem času je doživela razcvet, tako, da se lahko postavi ob bok znamkam, kot so Wilson, Dunlop ali Princa.

Poleg loparjev vključuje tudi elastične strune, žogice in druge športne dodatke.

Znamka je ena vodilnih na svetu v proizvodnji opreme za squash in tenis. V zadnjem času je doživela razcvet, tako, da se lahko postavi ob bok znamkam, kot so Wilson, Dunlop ali Princa.

Poleg loparjev vključuje tudi elastične strune, žogice in druge športne dodatke.