Sylvanian Families set oblek 6019
12,20 € 10,82 €

Set oblačil modre in bledo modre barva je komplet za očeta in fanta. Obleka je narejena iz elegantne satenaste tkanine, idealna za izlete v mesto. Zberite družinska oblačila.

Sylvanian Families Elegantna mestna hiša-31%
58,10 € 39,96 €

Odlična cena

Elegantna mestna hiša z visokim stropom in prostornim drugim nadstropjem. Na stropu v drugem nadstropju boste našli razkošen lestenec. Vrata se odpirajo na eleganten balkon. Spiralno stopnišče lahko uporabite ločeno in ga postavite kjerkoli v stavbi.

Sylvanian Families svetilnik
64,70 € 61,30 €

Svetilnik v vasi Sylvanian je odličen kraj za sprostitev. Zahvaljujoč 3 vzorcem zvezdnega neba lahko motive spreminjate tako, da osvetljujejo strop otroške sobe. Z obračanjem zgornjega dela svetilnika se prižge luč kot v pravem svetilniku. Na voljo je tematsko pohištvo, kot so viseče mreže, zofe v obliki školjk ali konferenčna miza v obliki kita.

Sylvanian Families figurici Ljubezenska zajčka
20,90 € 18,45 €

Čudoviti ljubezenski zajčki so bitja za ljubezenska srečanja. Stella, starejša sestra čokoladnega zajčka in čudoviti starejši brat Cinnamon Bunnyja, tvorita čudovit par. V ljubezni se lahko držite roke. Oba kosa sta sposobna držati šopek s cvetjem.

Sylvanian Families Marshmallow Mišja družina
24 € 21,35 €

Zadnji kos!

Mišjo družina sestavlja set iz štirih delov z mamo, očetom, sinom in hčerjo. Družina je izjemno simpatična – za vse miške imajo značilna prepoznavna ušesa. Čudovita družina z otroki, ki ljubijo dobro hrano, inteligentno mamo, sin s čudovitim spominom in odlično dekle, ki obvlada aritmetiko.

Sylvanian Families Vrtec za otroški grad
32,60 € 28,65 €

Zadnji kos!

Otroški grajski vrtček je vrtec z dovolj prostora za igranje. Postavite glavno zgradbo vrtca v središču tal, da ustvarite čudovito igrišče na vrtu. Premikanje stavbe na rob tal bo povečalo notranjost vrtca.

Sylvanian Families Družina pudlov
23,70 € 21,49 €

Zadnji kos!

Čudovita družina pudlov iz vasi Sylvanian. Mama, očka in dva otroka, vsi v oblekah. Figure lahko vrtijo glavo in premikajo roke in noge. Figure so prekrite s finim semišem in imajo vesele obraze. Ta družina je izjemno priljubljena v svoji vasi. Cela vas hodi k slaščičarjevi materi po najboljše sladice.

Sylvanian Families Družina ježkov
24 € 21,02 €

Zadnji kos!

Družina ježkov 3122 vsebuje tudi nujno potrebne glavnike. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Oblačila na figurah lahko snete in jih spet oblečete.

Sylvanian Families Omara z mikrovalovno pečico 3561
10,30 € 8,75 €

Kuhinjska oprema – omara z mikrovalovno pečico. Ta kuhinjska omara v retro slogu ne sme manjkati v nobeni dobro opremljeni kuhinji. Porcelanska storitev, mikrovalovna pečica, kuharske knjige in dobrote so del kompleta.

Sylvanian Families prodajalna čevljev 2404
10,54 €

Prodajalna čevljev je idealen dodatek vašim trgovinam. Trgovina čevljev ponuja veliko izbiro čudovitih čevljev za odrasle, lahko pa tudi za majhne. Ponudba vključuje kreme za mazanje in oskrbo čevljev, škatle za pakiranje in veliko razstavno polico za samopostrežne storitve in še več.

Sylvanian Families šolski glasbeni pripomočki 5106
21,60 € 18,95 €

Šolski glasbeni pripomočki Sylvanian family. Glasba je povsod okoli nas. V šoli, pa tudi v družini, živali radi igrajo svoje priljubljene glasbila. Naučite svoje najljubše živali, da igrajo klavir, flavto, bobne in druge inštrumente.

Sylvanian Families Notranji set s svetlobo
11,80 € 10,40 €

Zadnji kos!

Notranji komplet s svetlobo je primeren za vse, ki želijo izboljšati svoje hiše v vasi Sylvanian. Stropna luč je popolnoma funkcionalna in ponoči lepo osvetli prostor, v katerem se nahaja luč. Poleg tega paket vključuje tudi zavese, ki krepijo prijetno vzdušje.

Sylvanian Families kabrioletni avtomobil 5227
20,37 €

Zadnji kos!

Novi kabriolet za dva, v oranžnem dizajnu in s snemljivo tkanino na strehi ter odlagalnim prostorom v zadnjem delu, je nepozabna razširitev za vozni park Sylvanian. Ne glede na to, ali se živali odpravijo na romantično potovanje ali nakupovanje, bo to vedno nepozabna in odlična vožnja!

Sylvanian Families hišni čoln 5206
90,70 € 81,11 €

Velika ladja – hišni čoln, bo jadrala kamor koli želite. Na tej ladji boste doživeli veliko pustolovščino in nikoli vam ne bo dolgčas. Ko je čas za zabavo v vodi, preprosto razgrnite bok čolna in sončenje, skok v vodo ali pa se lahko začne piknik!

Sylvanian Families pohištvo - vrtna dekoracija 5224
7,50 € 6,45 €

Zadnji kos!

Vrtna dekoracija bo poživela vsako hišo in kraj v vasi Sylvanian. Garnitura za okras vključuje škatle z rožami, plezalni bršljan, ki jih lahko postavite tudi na ograjo hiše in stojalo za rože.

Sylvanian Families vrtna gugalnica 2244
9,50 € 8,37 €

Lahko uživate na soncu in se ob vsem sprostite na vrtni gugalnici. Eleganten komplet, ki ne sme manjkati v nobeni hiši. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Ti dodatki so narejeni po meri vsake Sylvanian Family.

Sylvanian Families Baletno gledališče
59 € 54,39 €

Zadnji kos!

Baletno gledališče v vasi Sylvanian je priljubljeno mesto za vse kulturne prireditve. Baletne predstave se tu odvijajo zelo pogosto. Figure lahko premikate na vrtljivih podlagah z vrtljivim korakom. Gledališče zveni s prijetno baletno glasbo Labodjega jezera. Poleg tega lahko predvajalnik priključite v gledališče in predvajate glasbo prek zvočnikov.

Sylvanian Families komplet oblek (vijolična in čipkasta)
13 € 11,35 €

Komplet oblek je namenjena dekletu in starejši sestri iz mesta. Vsebuje dve čudoviti obleki za obisk mesta in praznične priložnosti. Satenasta vijolična obleka, okrašena s pasom in zlato broško, ni samo za vsakodnevno nošnjo, temveč tudi za praznične priložnosti. Modra obleka z belo čipko, vijoličastim pasom in zlato broško lahko oblečete za romantično večerjo ali drugo praznično priložnost.

Sylvanian Families komplet oblekic
12,20 € 10,82 €

Komplet oblekic vsebuje vijolično in roza obleko za mamico in punčko. Obleki sta elegantno zašiti iz satena. Idealni sta za sprehode po mestu. Vsaka obleka ima čudovite zlate dodatke.

Sylvanian Families Luksuzna postelja
10,30 € 9,06 €

Zadnji kos!

Mesto – luksuzna in udobna postelja z mehko vzmetnico. Postelja je dovolj velika tudi za odrasle figure. Zraven postelje je še vzglavnik in svilena odeja. Vzmetnica je bila zasnovana za naravni položaj spanja. Zaradi edinstvenega dizajna postelje lahko pohištvo kombinirate z drugim pohištvom v mestu in si sami ustvarite posebni stilski prostor po želji.

Sylvanian Families obmorska restavracija 4190
61,20 € 54,78 €

Komplet, ki ne sme manjkati v nobenem mestu Sylvanian family. Restavracija z morsko hrano ob morju je znana seveda po morski hrani in ribjih dobrotah. Že na pomolu, ko pridete, boste navdušeni nad mamljivim vonjem po pečeni ribi.

Sylvanian Families Piknik set za vrtec 3590
10 € 9,10 €

Zadnji kos!

Set za piknik za malo šolarko je zelo lep dodatek. Poleg potrebne odeje vsebuje tudi vrečke, steklenice pijač, sendviče in druge dodatke. Hura, gremo na piknik!

Sylvanian Families plezalna zasnova 2949
8 € 7,56 €

Zadnji kos!

Otroški plezalni okvir s toboganom je odličen dodatek ne le vrtu ali v hiši, temveč tudi v šoli ali v vrtcu. Kdo ne mara plezanja? Ta otroška zasnova za igro ima bel okvir, modri odstranljiv tobogan in tri barvne vratne plošče. Le potrkajte. Vse se lahko primerno očisti.

Sylvanian Families Prenosni WC in umivalnik za šole 2637
12,20 € 10,79 €

Zadnji kos!

Ta spremenljiva kopalnica bo idealen dodatek za vašo šolo. Ponuja stranišča in velik dvojni umivalnik. Toaletne in umivalniške enote so lahko ob strani ali od zadaj, da ustvarite okroglo obliko.

Sylvanian Families šolsko kosilo 5108, komplet
21,60 € 18,23 €

Šolski komplet za kosilo družine Sylvanian. Zvonec bo zvonil čez minuto in najavil čas za kosilo! Komplet vsebuje 1 figurico medvedke v šolski uniformi, ki bo otrokom postregla pripravljene dobrote.

Sylvanian Families Strešni prtljažnik s kompletom za piknik
15,80 € 15,22 €

Zadnji kos!

Strešni prtljažnik s kompletom za na piknik. Vse, kar potrebujete za piknik, lahko shranite na strehi družinskega avtomobila v strešnem prtljažniku. Set vključuje strešni prtljažnik, opremo za žar, mizo in stole, košaro in pripomočke za piknik.

Sylvanian Families Osnovna hiša z rdečo streho
35,80 € 30,38 €

Osnovna nadstropna hiša je odlična izbira za tiste, ki začenjajo s Sylvanian družinami! Večnadstropna hiša ima snemljivo najvišje nadstropje, ki se lahko postavi poleg pritličja, da se ustvari širši prostor za igro. Stopnice so samostojna enota in se lahko namestijo kjerkoli. Okna so opremljena z roloji, ki se lahko med igro odprejo in zaprejo.

Sylvanian Families Pohištvo za zajčke - Brat v koplnici 2203
17 € 15,06 €

Moj brat je že v kopalnici, pripravljen, da si po osebni higieni natakne copate in si umije roke ter se temeljito posuši z brisačo. V omari sta že pripravljeni krema in šampon. Umivalnik je del zaslona, ​​v katerega je pritrjeno tudi stranišče.

Sylvanian Families Zajčka babica in dedek 5190
19,70 € 17,18 €

Babica in dedek sta prikupna zajčka. Dedek Rhys ima sladek okus po kandiranem sadju. Njegova žena Patricia je res odlična kuharica. Rhys zato preživi ure na dan v iskanju nove hrane za konzerviranje, ki jo babica takoj predela.

Sylvanian Families Pasja družina na kolesu 2236
15 € 12,91 €

Pennyjeva mama in njen mali Rally vsako jutro hodita v pekarno kupiti sveže pecivo. Rally navdušeno sedi v sprednjem košu in spodbuja mamo, da gre hitreje. Pekarna je že odprta.

Sylvanian Families Zajčja družina
24 € 20,97 €

Sylvanian Families zajčjo družino sestavljajo mama, oče in dva otroka, hčerka in sin. Vse figurice imajo vrtljivo glavo in premične roke, noge.

Sylvanian Families Družina alpak
23,70 € 21,75 €

Družina Alpak ima štiri člane – očeta, mamo, hčerko in malčka. Vsi družinski člani so zelo mirni in prijazni. Oče volnena alpaka je izkušen v pletenju in ljubi poslušanje glasbe. Mati Alpaka je odlična v petju in tkanju. Hčera volnena alpaka daje miren vtis, ima lepe noge, je polna radosti in zna poskrbeti za svoj videz. Malček volnena alpaka se vedno smehjlja in plazi naokrog.

Sylvanian Families Pohištvo za zajčke - Očka na kavču 2201
17 € 15,11 €

Po vrnitvi z dela se na kavč v čokoladni barvi lahko vrne ne le oče, ampak tudi ostali družinski člani. Lahko brskajo po svojem najljubšem albumu ali berejo časopis. Obstaja tudi slika za obešanje z motivom rož.

Sylvanian Families Družina vidre z 2 dojenčki
22 € 19,29 €

Mama, oče in 2 novorojenčka. Očka vidra rad potuje s svojo družino. Mama vidra se še vedno smeji in rada pohvali druge. ** Hči ** vidra rad gleda ribe. Sin vidra čaka, kaj bo naredila mamica. Lahko bi rekli, da je malo razvajen, ker je še z mamo.

Sylvanian Families Chocolate zajec z rumeno torbico 6002
11 € 9,43 €

Stella, starejša sestra družine čokoladnih zajčkov, dela v mestu in oblikuje čudovite obleke. Ve, da imajo vsi radi rože in rojstne dneve in te motive uporablja v svojih dizajnih, tako da lahko vsaka stranka najde obleko, ki ji popolnoma ustreza.

Sylvanian Families Jedilni kot
8,30 € 7,15 €

Elegantna jedilna miza je fino gravirana z vrtnicami. Del jedilnega kota so tudi prekrasni stoli in razkošen jedilni servis za dve osebi. Pri imenitni večerji seveda ne sme manjkati čudovita rdeča vrtnica. Zaradi edinstvenega oblikovanja lahko pohištvo kombinirate z drugim pohištvom v mestu in si sami ustvarite posebni stilski prostor.

Sylvanian Families dostava pice z dodatki 5238
22 € 14,24 €

Dostava pizze spada med kakovostne storitve pekarne v silvanski vasi. To storitev ponuja gospod Hedgehog in njegov skuter s škatlo za shranjevanje pizze vedno pravočasno pripelje naročilo v hišo. Samo dvigni telefon in naroči in zabava se začne.

Sylvanian Families Mobilna trgovina s sadjem in zelenjavo
13,80 € 11,83 €

Mobilna trgovina s sadjem in zelenjavo je dobrodošla dopolnitev v vasi Sylvanian. Vse je sveže in okusno. Poleg tega je mogoče nakupovati v škatlah ali kosih. Na tabli je zapisana trenutna ponudba, ki je res obsežna. Pred nakupom lahko blago zaradi varnosti stehtate na tehtnici, obešeni na boku.

Sylvanian Families darilni komplet, velika hiška z rdečo A streho
111 € 95,84 €

Novo

Ustvarite si svojo veliko hišo z rdečo streho, največjo hišo Sylvanian Families in to z združitvijo dveh kompletov. Ustvarite svoj lasten dizajn doma z novo razporeditvijo prostorov in delne strehe. Obstaja mnogo načinov, kako povezati hiše in jih nato opremiti s pohištvom. Priložena je figurica Chocolate zajčka Freya in nekaj dodatkov.

Sylvanian Families otroško rusko kolo
13,40 € 11,61 €

Otroško rusko kolo s tremi čudovitimi kabinami. Zavrtite kolo z belo cvetico na zadnji strani vrtiljaka. Posadite po eno Baby figurico na vsako gondolo, pravilno zaprite vrata in vožnja se lahko začne. Kdo gre prví?

Sylvanian Families Baby svileni mucek
6 € 4,91 €

Mucka v roza obleki v zibelki je nov član mačje družine. Ko je dojenček lačen, ima s seboj steklenico mleka. Uživajte v lepih trenutkih v majhnem svetu Sylvanian Families.

Sylvanian Families Šolarja 5170
15,80 € 14,95 €

Majhne šolarke zajček in veverica, oblečeni v šolsko uniformo in škornje, sta pripravljeni, da gresta v šolo! Opremljeni sta z aktovko, ki jo nosita na hrbtu. Obleke je mogoče večkrat obleči in sleči.

Sylvanian Families Baby pudelj dvojčka
8,30 € 7,22 €

Pudelj dvojčka sta najnovejša prebivalca v vasi Sylvanian. S tem dvojnim povečanjem družine pudlov zabave nikoli ne bo manjkalo. Ta ljubka pasja punčka in majhna pasja dudka pričarata nasmeh na otrokovem obrazu. Dudka in plastenka sta snemljivi. Psi so narejeni iz plastike in prekriti s puhastim semišem.

Sylvanian Families darilni set - večnadstropna hiša z rdečo streho
136,10 € 106,77 €

Dvonadstropna hiša s tremi lučmi ima rdečo streho in pisane stene, ki tvorijo čudovit družinski dom družine Čokoladni zajček. Sobe so opremljene s tremi lučmi, ki jih je mogoče ločeno vklopiti in izklopiti. Hišica se lahko odpre, za igranje pri 90 stopinjah, pri 180 stopinjah in vseh drugih kotih med njimi.

Sylvanian Families mobilna trgovina z Hot Dogs 5240
31,50 € 28,67 €

Mobilna trgovina s hot-dogi, ki je priročno nameščena v kombiju, je dovolj mobilna, da se lahko odpravite kamor koli želite. V vasi Sylvanien bodo prav gotovo vsi navdušeni. Ponuja široko paleto okusnih dobrot za vse vaščane.

Sylvanian Families butik 5234
51,10 € 46,06 €

V nakupovalni ulici vasi Syvanian bo zgrajena nova trgovina, butik z modnimi dodatki in izvirnimi oblačili. Stavba je v čudoviti pastelno vijolični barvi z velikim prodajalnim oknom – vsekakor ta ponuja veliko možnosti za razstavljanje blaga. Paket vključuje prodajalko v čudoviti obleki.

Sylvanian Families pohištvena zrcalna miza s stolom
9,50 € 8,07 €

Vsaka mama iz družine Sylvanian Families želi biti lepa, zato lepa zrcalna miza z dodatki ne sme manjkati v njeni spalnici. Ta komplet je idealen dodatek k družini Sylvanije.