Sylvanian Families Kuhinja s hladilnikom
17,58 € 15,40 €

Zadnji kos!

Set kuhinjskih igrač vključuje hladilnik z dvema vratoma s tremi predali, štedilnik in umivalnik. Vključuje tudi kuhinjsko posodo, sestavine in druge manjše dodatke. Igrajte se s kuhinjskimi pripomočki, ki jih lahko shranite v kuhinjskih omarah ter v predaih.

Sylvanian Families set Jedilnica
17,58 € 15,50 €

Čaka te velika jedilna miza za vso družino Sylvanian. Komplet jedilnice vključuje jedilno mizo, 4 stole, otroški stol in kuhinjsko omarico. Najdeš seveda set za čaj in majhno pečico, ki jo lahko shraniš tudi v zelo praktični kuhinjski omari.

Sylvanian Families Večnadstropna hiša z rdečo streho
78,06 € 66,90 €

Dvonadstropna hiša s tremi lučmi ima rdečo streho in pisane stene, ki tvorijo čudovit družinski dom družine Čokoladni zajček. Sobe so opremljene s tremi lučmi, ki jih je mogoče ločeno vklopiti in izklopiti. Hišica se lahko odpre, za igranje pri 90 stopinjah, 180 stopinjah in vseh drugih kotih med njimi. Soba v drugem nadstropju na levi strani in streha na desni strani sta odstranljiva.

Sylvanian Families darilni set - večnadstropna hiša z rdečo streho
128,05 € 105,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Dvonadstropna hiša s tremi lučmi ima rdečo streho in pisane stene, ki tvorijo čudovit družinski dom družine Čokoladni zajček. Sobe so opremljene s tremi lučmi, ki jih je mogoče ločeno vklopiti in izklopiti. Hišica se lahko odpre, za igranje pri 90 stopinjah, pri 180 stopinjah in vseh drugih kotih med njimi.

Sylvanian Families Cvetoča cvetličarna
31,26 € 27,60 €

Cvetličarna je čudovita prostor, poln pisanih cvetov. Cvetoča cvetličarna ponuja sveže rezano cvetje, ki ga lahko povežete s čudovitimi cvetovi in jih seveda odpeljete domov in uživate ob njihovi dekoraciji v vašem domu. Stavba je okrašena z lepimi gravurami. Odprt prostor z visečimi stropi in prehodi, močno razširja poslovanje in ustvarja več prostora za nakupovanje. Ustvari čudovito vzdušje, tako da pokriješ cvetje stavb in ga oskrbiš pred pretoplim vremenom.

Sylvanian Families Dnevna soba s TV
17,97 € 15,90 €

Ta udoben set dnevne sobe vključuje kavč, fotelje, klubsko mizico, predel za TV in praktičen TV. Na televizorju lahko zamenjate/odstranite slike, da spremenite TV-program (skupno 6 diapozitivov).

Sylvanian Families družina 3 cvetličnih mačk
13,66 € 12,10 €

Čudovita družinica Cvetličnih mačk. Mami, oče in otrok Figure so narejene iz plastike, ki je prevlečena z lepim nežnim žametom. Oči so narejene iz črnih kroglic. Vsi udi so premični, glava se vrti. Oblačila so narejena tako, da se jih lahko večkrat sleče in obleče.

Sylvanian Families družina 3 Sunny zajčkov
13,66 € 12,10 €

Prikupna družina Sunny zajčkov. Mami, oče in otrok Figure so narejene iz plastike, ki je prevlečena z lepim nežnim žametom. Oči so narejene iz črnih kroglic. Vsi udi so premični, glava se vrti. Oblačila so narejena tako, da se jih lahko večkrat sleče in obleče.

Sylvanian Families Družina alpak
24,22 € 21,50 €

Družina Alpak ima štiri člane – očeta, mamo, hčerko in malčka. Vsi družinski člani so zelo mirni in prijazni. Oče volnena alpaka je izkušen v pletenju in ljubi poslušanje glasbe. Mati Alpaka je odlična v petju in tkanju. Hčera volnena alpaka daje miren vtis, ima lepe noge, je polna radosti in zna poskrbeti za svoj videz. Malček volnena alpaka se vedno smehjlja in plazi naokrog.

Sylvanian Families Družina vidre z 2 dojenčki
21,50 € 19 €

Mama, oče in 2 novorojenčka. Očka vidra rad potuje s svojo družino. Mama vidra se še vedno smeji in rada pohvali druge. ** Hči ** vidra rad gleda ribe. Sin vidra čaka, kaj bo naredila mamica. Lahko bi rekli, da je malo razvajen, ker je še z mamo.

Sylvanian Families Elegantna mestna hiša
58,10 € 49,50 €

Elegantna mestna hiša z visokim stropom in prostornim drugim nadstropjem. Na stropu v drugem nadstropju boste našli razkošen lestenec. Vrata se odpirajo na eleganten balkon. Spiralno stopnišče lahko uporabite ločeno in ga postavite kjerkoli v stavbi.

Sylvanian Families figurici Ljubezenska zajčka
20,32 € 17,90 €

Čudoviti ljubezenski zajčki so bitja za ljubezenska srečanja. Stella, starejša sestra čokoladnega zajčka in čudoviti starejši brat Cinnamon Bunnyja, tvorita čudovit par. V ljubezni se lahko držite roke. Oba kosa sta sposobna držati šopek s cvetjem.

Sylvanian Families komplet oblek (vijolična in čipkasta)
12,49 € 11,10 €

Komplet oblek je namenjena dekletu in starejši sestri iz mesta. Vsebuje dve čudoviti obleki za obisk mesta in praznične priložnosti. Satenasta vijolična obleka, okrašena s pasom in zlato broško, ni samo za vsakodnevno nošnjo, temveč tudi za praznične priložnosti. Modra obleka z belo čipko, vijoličastim pasom in zlato broško lahko oblečete za romantično večerjo ali drugo praznično priložnost.

Sylvanian Families komplet obleke za v mesto (modra in rumena)
12,49 € 11,10 €

Komplet vsebuje dve razkošni obleki, ki sta namenjeni figurama mestnih deklet. Elegantna svetlo modra obleka je okrašena s temno modrim pasom in zlato ogrlico. Rumeno obleko z belimi pikami, belim ovratnikom in čudovitim modrim trakom na pasu lahko oblečete vsak dan v tednu.

Sylvanian Families Marshmallow Mišja družina
23,44 € 20,80 €

Mišjo družina sestavlja set iz štirih delov z mamo, očetom, sinom in hčerjo. Družina je izjemno simpatična – za vse miške imajo značilna prepoznavna ušesa. Čudovita družina z otroki, ki ljubijo dobro hrano, inteligentno mamo, sin s čudovitim spominom in odlično dekle, ki obvlada aritmetiko.

Sylvanian Families Osnovna hiša z rdečo streho
35,17 € 30 €

Osnovna nadstropna hiša je odlična izbira za tiste, ki začenjajo s Sylvanian družinami! Večnadstropna hiša ima snemljivo najvišje nadstropje, ki se lahko postavi poleg pritličja, da se ustvari širši prostor za igro. Stopnice so samostojna enota in se lahko namestijo kjerkoli. Okna so opremljena z roloji, ki se lahko med igro odprejo in zaprejo.

Sylvanian Families Otroška soba s pogradom
17,58 € 15,50 €

Otroška soba s pogradom vključuje posteljo in pisalno mizo za otroško sobo. Komplet je opremljen s dvema posterjema, ki jih je mogoče ločiti ter se lahko uporabljajo ločeno ali skupaj kot pograd. Knjige in globus so del kompleta, globus pa se lahko vrti okrog. Polico na vrhu mize lahko odstranite, da ustvariš preprostejšo mizo.

Sylvanian Families otroški Ššš… vlakec
12,88 € 11,50 €

Otroški Ššš…vlakec je igralni komplet s tračnicami, vlaki in Baby Medvedkom. Otroški vlakec je narejen za male otroke. Igra se lahko prične. Potisnite vagone, da odidejo iz postaje na pot. V vsak vlakec lahko postavite eno Baby figurico. Pozor vlak gre, gibljiva pregrada mora biti spuščena navzdol.

Sylvanian Families Otroški vrtiljak z letali
12,88 € 11,50 €

Otroški vrtiljak z dvema letaloma in mačko Baby Maple Cat . V vsako letalo postavite enega otroka, primite sonce, ga povlecite navzgor in ga obrnite, vrtiljak se bo vrtel in letala bodo letela do oblakov.

Sylvanian Families otroško grajsko igrišče
12,88 € 11,50 €

Otroško grajsko igrišče z zajčkom Baby Chocolate je ustvarjeno posebej za male otroke. Otroci, pojdite se igrat. Na otroškem grajskem igrišču boste našli tobogan, peskovnik, lestev, grajsko okno in razgledni stolp.

Sylvanian Families otroško rusko kolo
12,88 € 11,50 €

Otroško rusko kolo s tremi čudovitimi kabinami. Zavrtite kolo z belo cvetico na zadnji strani vrtiljaka. Posadite po eno Baby figurico na vsako gondolo, pravilno zaprite vrata in vožnja se lahko začne. Kdo gre prví?

Sylvanian Families Picerija
31,26 € 27,90 €

Objekt s Picerijo pripravlja slastne pice – seveda obstaja tukaj okusna pica. Glavno stavbo lahko postavite na tla na dva načina. Primerno povečajte prostor v piceriji ali na vrtu. Ustvarite prostor za zunanjo teraso in postavite mizo in stole.

Sylvanian Families Pohištvo za dnevno sobo
21,50 € 19,10 €

Lepa in udobna dnevna soba s figurico mucke v cvetlični obleki. Dva udobna naslanjača vas vabita na kavo. Figurica je narejena iz plastike, ki je prekrita s finim žametom. Oči so narejene iz črnih kroglic. Vsi udi so premični, glava se vrti. Oblačila so narejena tako, da se jih lahko večkrat sleče in obleče.

Sylvanian Families Pohištvo za jedilnico
21,50 € 19,10 €

Čudovita kuhinja z jedilnico in s figurico Rabbit Miss Sunny. Pripravljene okusne jedi lahko postrežete na zeleni jedilni mizi z dvema stoloma. Kuhinja je opremljena s pečico, kuhalno ploščo, umivalnikom in hladilnikom.

Sylvanian Families Pohištvo za kopalnico
21,48 € 19,10 €

Lepo svetlo modra kopalnica s figurico simpatične slonice. Kopalnica ima prostorno kad na nogah, prho, praktično polico z milom in gelom za prhanje, umivalnik z ogledalom in košaro za perilo, WC, stojalo za toaletni papir in krtačo.

Sylvanian Families šolsko drevo za plezanje
12,88 € 11,50 €

Šolsko drevo za plezanje z Baby Walnut veverico in prikupno sobo, ki je kot nalašč za otroške igre. Drevo za plezanje je opremljeno z visečo mrežo, toboganom in gugalnico. Otroci, poglejte skozi liste za ta čudovit razgled.

Sylvanian Families Trgovina z živili
32,04 € 28,30 €

Trgovina z opeko in zeleno streho. Trgovina je opremljena z blagajno, s funkcionalnim prodajnim prostorom in številnimi izdelki. Nakupovalna košarica seveda ne sme manjkati. Izbrane predmete postavite na prodajni trak na blagajni in premaknite pas z drsno ročico in voziček postavite na svoje mesto.

Sylvanian Families Vrtec za otroški grad
32,04 € 28,30 €

Otroški grajski vrtček je vrtec z dovolj prostora za igranje. Postavite glavno zgradbo vrtca v središču tal, da ustvarite čudovito igrišče na vrtu. Premikanje stavbe na rob tal bo povečalo notranjost vrtca.

Sylvanian Families Zabaven mavrični avtobus
21,50 € 19,10 €

Mavrični otroški avtobus je dvonadstropni šolski avtobus, na katerem se lahko pelje do 12 otrok. Preprosto obrnite stole iz vrha avtobusa in jih obrnite, da ustvarite čudovito nihanje. Odstranitev sedežev z dna avtobusa razkriva neverjeten bazen.

Sylvanian Families zajček s šopkom
14,45 € 12,80 €

Zajček s šopkom, starejša sestra je značilna po svoji eleganci in čudovitim šopkom rož. Zajčja gospodična rada nosi bleščeče in razkošne modne dodatke. Njena oblačila so idealna za obisk mesta. Šopek lahko figuri položite v roke.

Sylvanian Families darilni set - večnadstropna hiša z rdečo streho B
114,47 € 102 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Dvonadstropna hiša s tremi lučmi ima rdečo streho in pisane stene, ki tvorijo čudovit družinski dom družine Čokoladni zajček. Sobe so opremljene s tremi lučmi, ki jih je mogoče ločeno vklopiti in izklopiti. Hišica se lahko odpre, za igranje pri 90 stopinjah, 180 stopinjah in vseh drugih kotih med njimi.

Sylvanian Families darilni set - mestna hiša z lučmi
117,85 € 109,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velika mestna hiša z lučmi je dom ljubkih družine živalic iz vasi. Ima električno razsvetljavo in pet sobe v dveh nadstropjih. Ne smete pozabiti tudi na balkon. Kadar se zunaj stemni, v tej veliki hiši vse oživi.

Sylvanian Families družina 3 slonov
13,66 € 12,10 €

Očka Mitchell Ellwoods rad spi. Prav tako rad skrbi za svoje jagode in se veseli vsakodnevnega zalivanja in nege. Mamica Mitchell Ellwoods je ves čas lačna in je tudi zelo aktivna. Rada trenira in je po vadbi vedno zelo lačna! Otročiček Hilton Ellwoods vedno pravi: „Poskusite in spoznajte“. Hilton je zelo aktiven otrok in se rada igra z igračami.

Sylvanian Families Živalska akapela
3,87 € 3,60 €

Dodatno izoblikuj izjemen koncert s tvojo najljubšo skupino 8 živali in njihovih glasbil! Serija vključuje zaprte torbe za presenečenje, od katerih vsaka vsebuje 1 otroško figuro in glasbeni instrument. Figurice v tej seriji lahko držijo svoje instrumente v rokah. Kaj ste našli notri? Tipa figuric ni mogoče izbrati, saj je dostava odvisna od zaloge.