Status Ardeo elektronski plamen, rdeč
12 €

Odlična cena

Poklonite se s svojim preminulim najdražjim z elektronsko svečo Ardeo rdeče barve. Deluje na dve AA bateriji, ki sta priloženi.

Status barvni obešalnik za na vrata, bel
6,80 €

Zadnji kos!

Obešalnik za vrata Status je primeren za vse, ki imate malo prostora. Enostavno ga obesite na vrata in že lahko nanj obešate, polagate in zatikate stvari. Obešalnik pritrdite na vrata brez vijakov ali žebljev. Ne moti odpiranja in zapiranja vrat. Prenašate ga lahko iz prostora v prostor, kjer obešalnik trenutno potrebujemo.

Status rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni
27,61 €

5-delni set rezalnika čebule, sadja in zelenjave, slovenske blagovne znamke Status, vam bo v veliko pomoč pri rezanju sadja in zelenjave. Rezalniku sta priložena dva zgornja dela z različno dimenzijo velikosti rezila ter manjša in večja zbirna posodica.

Status ročna vakuumska črpalka, bela
3,05 €

Odlična cena

Vakuumska črpalka je nujno potreben sestavni del vsake vakuumske posode, vakuumskega seta posod, vakuumskega pokrova ali zamaška.

Status 5-delni set nižjih pravokotnih vakuumskih posod Timer
32,90 €

Odlična cena

Posoda nam omogoča vakumsko shranjevanje živil, s čimer se podaljša njihova svežian in obstojnost. Primerna je za shranjevanje narezkov, sirov, svežega mesa, jajc, salam, sadja in zelenjave.

V kompletu so 4 posode in ročna vakumska črpalka za izsesavanje zraka.

Status vakuumska posoda 0,8 l, bela
7,89 € 7,20 €

Odlična cena

Vakuumska posoda, blagovne znamke Status, je izdelana iz kakovostne plastike in zasnovana v transparentni barvi. Zahvaljujoč vakuumski funkciji bodo shranjena živila dalj časa ostala sveža ter ohranila svojo naravno aromo in okus. Ponuja 0,8 l prostornine.

Status Pravokotna vak. posoda Timer 4,5 litra
16,90 €

Odlična cena

Pravokotna vakuumska posoda Timer 4,5L. Z njo boste dosegli manj pokvarjenih in zavrženih živil, saj vakuumsko shranjevana hrana ostane sveža in zdrava 4× dlje. Največja posoda podjetja Status je primerna za shrambo vseh vrst sadja, zelenjave, kruha… Mere 4,5L posode so 30 × 19 × 16 cm.

Status vrečke za vakuumiranje 120 x 550 mm, 100 set
20 € 17,40 €

Pri nakupu 100-seta vakuumskih vrečk boste prihranili in si zagotovili, da vam vrečk ne bo nikoli zmanjkalo sredi sezone. Vrečke ohranijo kakovostno izdelkov in podaljšajo njihovo obstojnost, hkrati pa so primerne tudi za transport, prodajo in skladiščenje. Dimenzija vrečk je 120×550 mm.

Status set za mariniranje hrane
14,22 € 14,06 €

Set za mariniranje hrane vakuumsko občutno zmanjša čas, potreben za mariniranje zelenjave, mesa, itd. Lahko se uporablja tudi kot običajna vakuumska posoda.

Status set manjših pravokotnih posod, 5-delni
37,21 € 36,79 €

Komplet 4 škatel z zelenimi pokrovi ima ročno vakuumsko črpalko. Pravokotne oblike škatel so idealne za hlajenje. Shranjevanje hrane v njih bistveno podaljša njihov rok trajanja.

Status vakuumski posodi 0,75 l in 1,5 l z vakuumsko črpalko
19,85 € 19,63 €

Setu dveh okroglih vakuumskih posod, blagovne znamke Status, je priložena tudi vakuumska črpalka. Posodi nudita 0,75 in 1,5 litra prostornine in sta zasnovani v transparentni barvi, ki omogoča popolno preglednost.

Status stiskalec pločevink in plastenk GreenPress
35,90 € 35,08 €

Plastenke in pločevinke vseh vrst bodo s stiskalnico Green Press stisnjene na 1/5 svoje velikosti. Z uporabo stiskalnice Green Press zmanjšamo volumen odpadne embalaže za 80 %. Uporaba je preprosta, brez uporabe električne energije.

Status rezalnik rezinar
25 € 21,29 €

Rezalnik rezinar, slovenske blagovne znamke Status, je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki bo poskrbel za hitro in enostavno rezanje različnih vrst živil. Primeren je tako za sadje in zelenjavo, kot tudi za rezanje suhomesnatih izdelkov, sira in kruha. Priloženo ima držalo.

Status vakuumski aparat MiniVac
59 € 57,56 €

Za dolgotrajno in kakovostno shranjevanje živil v vakuumu. MiniVac deluje s –550 mb podtlaka in je enostaven za uporabo.

Status vrečke za vakuumiranje 200 x 280 mm, 100 set
18,55 €

Pri nakupu 100-seta vakuumskih vrečk boste prihranili in si zagotovili, da vam vrečk ne bo nikoli zmanjkalo sredi sezone. Vrečke ohranijo kakovostno izdelkov in podaljšajo njihovo obstojnost, hkrati pa so primerne tudi za transport, prodajo in skladiščenje. Dimenzija vrečk je 280×200 mm.

Status Rezalnik rezinar mini Status
16,91 €

Sadje in zelenjava, suhomesni izdelki in začimbe so lahko narezani v nekaj minutah, tudi ob prihodu nenapovedanih obiskov. Rezinar mini je namenjen hitremu in natančnemu rezanju, brez porezanih prstov. S paralelnim pomikom zgornjega dela in nastavljivo debelino od debeline lasu do 3 mm.

Status folija v roli za vakuumiranje salam, 120 x 3000 mm
11,90 € 9,16 €

Za kakovostno shranjevanje salam vseh velikosti, vseh vrste rib in mesa. So neprepustne, dvoslojne, živilsko neoporečne, nevtralne na okus in vonj ter primerne za večkratno uporabo. Primerno dolžino vrečke si uporabnik glede na potrebe naredi sam.

Status pravokotna vak. posoda Timer 4,5 L, bela
16,90 €

Odlična cena

Pravokotna vakuumska posoda Timer 4,5L. Z njo boste dosegli manj pokvarjenih in zavrženih živil, saj vakuumsko shranjevana hrana ostane sveža in zdrava 4× dlje. Največja posoda podjetja Status je primerna za shrambo vseh vrst sadja, zelenjave, kruha… Mere 4,5L posode so 30 × 19 × 16 cm.

Status mlinček začimb, bel
10,82 €

Mlinček s keramičnim jedrom za mletje vseh suhih začimb in zelišč. Ohrani njihovo bistvo – aromo in okus.

Status vakuumski 4 delni set steklenih posod (0,5L+1,5L+3,0L+Vak črpalka), zelen
39 €

Odlična cena

Tri steklene vakuumske posode (0,5 litra, 1,5 litra in 3 litre) iz borosilikatnega stekla so namenjene vakuumskemu shranjevanju, pripravi in pogrevanju hrane. Primerne so za uporabo v zamrzovalniku, hladilniku, pečici, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju. Priložena je tudi Vak črpalka.

Status Rezalnik čebule Status
21,99 €

Z enim gibom prerežemo polovico čebule na enake kockice, brez solza in neprijetnega vonja rok v za to pripravljeno posodico. Enostavno in hitro. Za več vrst zelenjave in sadja. Rezalnik odlikuje tudi preprostost čiščenja.

Status Rezalnik gobic Status
6,31 €

Deset enakih rezin v eni potezi in v nekaj sekundah! Prvenstveno za gobice, prereže pa tudi bučke, kumare, kuhan krompir, kuhana jajca, hrenovke in druga mehkejša živila.

Status Vrečke za vakuumiranje 200x280 mm, 40-delni set
11,90 € 7,90 €

Za kakovostno in dolgotrajno shranjevanje manjših kosov mesa, sira in zelenjave. So neprepustne, dvoslojne, živilsko neoporečne, nevtralne na okus in vonj ter primerne za večkratno uporabo.

Status posoda za shranjevanje, 2 l, oranžna
10,33 €

Odlična rešitev za vsakodnevno shranjevanje narezkov, rezin salam in klobas, sirov, kosov kruha, sadnih solat, jabolk, hrušk, limon, sliv, breskev, solat vseh vrst, suhega sadja, peciva, piškotov, omak, sendvičev (tudi za na pot ali službo).

Status vakuumski aparat SV2000
156 €

Močan in hiter vakuumski aparat Status SV2000 z dvobatno vakuumsko črpalko in priloženo folijo ter vrečkami.

Status vakuumski aparat FamilyVac FV500
91,99 €

Za dolgotrajno in kakovostno shranjevanje živil v vakuumu. Preprost za uporabo. Ustvari –650 mb podtlaka, elektronika prilagojena za 6.000 vakuumiranj. Priloženih je tudi deset vakuumskih vrečk in dve foliji v roli.

Status vrečke za vakuumiranje 280 x 360 mm, 100 set
30,15 €

Pri nakupu 100-seta vakuumskih vrečk boste prihranili in si zagotovili, da vam vrečk ne bo nikoli zmanjkalo sredi sezone. Vrečke ohranijo kakovostno izdelkov in podaljšajo njihovo obstojnost, hkrati pa so primerne tudi za transport, prodajo in skladiščenje. Dimenzija vrečk je 280×360 mm.

Status vakuumski zamaški Universal Vacum Pin, 11-delni set
11,48 €

Vakuumsko črpalko in rdeče zamaške Universal Vacuum Pin lahko uporabite za ustvarjanje vakuuma v vsakem kozarcu za vlaganje ali hermetično zaprti posodi ter plastični posodi s polipropilenskim (PP) pokrovom.

Slovensko podjeteje Status se od leta 1995 ukvarja s proizvodnjo različnih kuhinjskih pripomočkov, kot so rezalniki, pribori, posode za hrano in različna kuhinjska orodja.

Izdelki so inovativni, kakovostni in sodobnih oblik, zanje pa je podjetje prejelo tudi že več nagrad za inovativnost, registriralo pa je tudi že različne patente.

Slovensko podjeteje Status se od leta 1995 ukvarja s proizvodnjo različnih kuhinjskih pripomočkov, kot so rezalniki, pribori, posode za hrano in različna kuhinjska orodja.

Izdelki so inovativni, kakovostni in sodobnih oblik, zanje pa je podjetje prejelo tudi že več nagrad za inovativnost, registriralo pa je tudi že različne patente.