Spontex metla Catch & Clean
17,52 € 15,61 €

Odlična metla z gumijastimi ščetinami Spontex Catch & Clean, ki so dvakrat učinkovitejše od navadnih ščetin. Glava metle je upogljiva in pralna. Teleskopski palici lahko prilagodite višino, pometanje pa ne težava, saj vsebuje tudi smetišnico.

Spontex čistilec tal Mop Quickmax Profi-35%
27,90 € 18,08 €

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta.

Spontex vedro Quickmax-17%
6,90 € 5,70 €

Visoko kakovostno vedro iz lahke plastike, primerno za uporabo skupaj s čistilcem tal. Ima praktičen ročaj.

Spontex krpa iz mikrovlaken Söke, 4 kosi
3,70 € 3,49 € 0,87 €/kos

Odlična cena

Univerzalna krpa je izdelana iz mikrovlaken, ki je zelo vpojna. Paket vsebuje 4 kose blaga. Spontex Söke krpa iz mikrovlaken 4 kosov je učinkovita tudi brez uporabe čistil.

Spontex krpa iz mikrovlaken Mosaik, 50 x 60-22%
4 € 3,11 €

Vpojna krpa iz mikrovlaken za tla Mosaik dimenzij 50 × 60 cm proizvajalca Spontex bo odličen partner za vaše čiščenje. 100-odstotna struktura mikrovlaken naredi zasnovo krpe zelo vpojno in učinkovita. Uporabljate ga lahko tako suho kot mokro. Veselje je mozaični barvni vzorec.

Spontex Magic Hook system mop-31%
27,70 € 18,99 €

Odlična cena

Mop z ročnim sistemom za stiskanje. Sistem brisalcev Spontex Magic Hook je opremljen z edinstvenim kavljem za ergonomsko stiskanje krpe brez večjega napora. Set brisač je sestavljen iz žlice s stiskalnico, krpe in nadomestka iz 100 % mikrovlaken. Mikrofibra s površine odstranijo do 99 % bakterij.

Spontex Quick spray DUO mop
25,70 € 23,48 €

Spray mop za hitro čiščenje vseh površin. Spontex Quick spray DUO mop je opremljen z rezervoarjem za vodo, dvostransko zamenjavo mikrovlaken 2 v 1 za mokro brisanje in suho brisanje prahu in poliranje. Mikrofibra s površine odstranijo do 99 % bakterij.

Spontex Quick spray mop duo refill
8,70 € 7,93 €

Dvostranska zamenjava mikrovlaken 2 v 1. Polnilo Spontex Quick spray moo duo je primerno za mokro brisanje in suho brisanje prahu in poliranje. Mikrofibra iz luknje odstranijo do 99 % bakterij. 

Spontex brisača za hišne ljubljenčke Pet Towel
4,80 € 4,20 €

Izjemno vpojna brisača iz mikrovlaken iz blagovne znamke Spontex za skrbno nego vaših hišnih ljubljenčkov. Po kopanju hišnega ljubljenčka ga posušite ali mu obrišite umazane šape. Brisača se hitro suši.

Spontex Microwiper Abrasive nadomestna krpa
7,90 € 7,21 €

Zamenjava za ploskih krp z abrazivnimi trakovi. Spontex Microwiper Abrasive nadomestna krpa Microwiper odstranjuje madeže brez praskanja. Izdelano iz mikrovlaken. 

Spontex Magic Hook mop, nadomestni-27%
6,70 € 4,88 €

Zamenjava za 100 % brisačo iz mikrovlaken. Nadomestna mikrovlakna za brisanje Spontex Magic Hook odstrani s površine do 99 % bakterij. Primerno za vse vrste trdih tal

Spontex komplet za čiščenje Express sistem Plus + MF krpe XXL, 4+1-44%
54,70 € 30,15 €

Set vedra in ploščatega čistilca omogočata učinkovito čiščenje brez namakanja rok. Spontex Express Plus + MF XXL 4 + 1 ima izboljšano tehnologijo stiskanja. Goba ne zadrži umazanije, zaradi vgrajenega mehanizma vrtenja učinkovito iztisne mop. Prevleka iz mikrovlaken zajeme umazanijo brez uporabe čistilnih sredstev.

Spontex se na trgu pojavlja že več koz 70 let, od leta 1932, ko je v Franciji proizvedlo prvo viskozno gobo.

Danes proizvajajo različne pripomočke za čiščenje in čistilna sredstva. Podjetje je postalo globalno poznano in danes zaposluje več kot 4.000 ljudi.

Spontex se na trgu pojavlja že več koz 70 let, od leta 1932, ko je v Franciji proizvedlo prvo viskozno gobo.

Danes proizvajajo različne pripomočke za čiščenje in čistilna sredstva. Podjetje je postalo globalno poznano in danes zaposluje več kot 4.000 ljudi.