Spin Master Tačke na patrulji Darilni paket 6 avtomobili-16%
34,30 € 28,80 €

Zadnji kos!

Nova vozila True Metal Paw Patrol v darilnem kompletu. Ti neverjetni modeli izgledajo natanko tako, kot jih poznate iz svojih najljubših TV-serij. Zahvaljujoč številnim podrobnostim in grafikam, resničnim kolesom in kovinskim elementom so ti stroji pripravljeni za hitro reševanje.

Spin Master Hatchy Matchy Memo
22,99 € 18,05 €

Zadnji kos!

Najboljši način, da otrok razvije svoje motorične sposobnosti in kreativnost je zagotovo skozi igro. Tradicionalna igra spomina sedaj z Hatchimals jajčki presenečenja. 12 parov figuric, skritih v jajčkih.

Spin Master Hatchimals Pixies
12,81 €

Pixies so čudovite zbirateljske punčke v jajčku. Srce na jajcu segrej z drgnjenjem. Ko spremeni barvo, stisni lupino in ugotovi, katera izmed Pixies punčk se skriva v njem. Punčke so bleščeče, imajo plapolajoča krila in 3 skrivne dodatke. Spodnji del jajčka služi tudi kot posteljica za punčko, pod njo pa lahko pospraviš tudi dodatke.

Spin Master Bunchems set Hetchimals
29,99 € 24,37 €

Najboljši način, da otrok razvije svoje motorične sposobnosti in kreativnost je zagotovo skozi igro. Sestavi si svojega Hetchimalsa iz ježkov in ga shrani v priročno priloženo jajce. o pa si zaželiš drugih oblik, jih samo močneje povlečeš narazen in nadaljuješ z novim oblikovanjem.

Spin Master RC Plišasti gasilski tovornja z učinki, daljinski upravljalnik
27,10 € 26,21 €

Stisnite, vozite in razbijajte z avtomobilom plišastega vozila RC z daljinskim upravljalnikom. Zahvaljujoč dejstvu, da je avto mehak, vam ni treba skrbeti za posledice nesreč in divjih voženj doma. Tudi najmlajši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil s igračkami tako, da se premikajo naprej ali nazaj, ko se avto tudi obrne.

Spin Master Tačke na patrulji velika sestavljanka, 12 kosov-16%
24,10 € 20,20 €

Odlična cena

Vsak kos sestavljanke odkriva barvito, akcijsko podobo slike ekipe iz Tačk na patrulji. Sestavljanka postaja težja za še večji izziv. Otroci lahko začnejo s preprostimi slikami z manj deli in potem ustvarijo zahtevnejše slike.

Spin Master Tačke na patrulji Super vozila s svetlobnim učinkom Marshall-17%
23 € 18,90 €

Odlična cena

Ekipa superjunakov Paw Patrol Myghty Pups je pripravljena na ukrepanje. Tokrat Marshall v svojem super vozilu, ki je opremljeno z lučmi, zvoki in resničnimi kolesi. Pritisnite gumb na sprednjem delu vozila, da vklopite luči in zvoke. Prozorni elementi na vozilu zasvetijo in sprožijo zvočne učinke.

Spin Master družabna igra Jumanji
23,43 €

Doživite pustolovščine z družabno igro Jumanji kot v znamenitem istoimenskem filmu. Preganjanje levov, spopad z nosorogi in napadanje krokodilov so le začetek nevarnosti v divjem svetu Jumanji.

Spin Master Patrulja stražnega stolpa Tačke na patrulji
62,70 € 54,60 €

Odlična cena

Tačke na patrulji razgledni stolp je popoln sedež s pravim delujočim dvigalom, lučmi in zvoki ter s toboganom! Otroci se naj preizkusijo v reševalni akciji s stražarskim stolpom!

Spin Master Monster Jam RC Dalmatinec avto, 1:24-20%
24,70 € 19,70 €

Odlična cena

Realistično upodobljeni Monster Jam avtomobil Dalmatinec iz svetovno znanega šova v merilu 1:24 se lahko pelje s pomočjo daljinskega upravljanja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaskaderske točke kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil z Marshallom na daljinsko upravljanje
32,71 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Marshalla, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Marshallom!

Spin Master Domine Tačke na Patrulji-32%
11,99 € 8,10 €

Odlična cena

Igra domine z motivom priljubljene otroške risane serije Tačke na Patrulji. Pakirano v priročni kovinski škatljici.

Spin Master Monster Jam RC Grave Digger avto, 1:24
25,55 €

Realistično upodobljeni Monster Jam avtomobil Grave Digger iz svetovno znanega šova v merilu 1:24 se lahko pelje s pomočjo daljinskega upravljanja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaskaderske točke kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Spin Master Monster Jam RC Morski pes avto, 1:24-19%
24,70 € 19,90 €

Odlična cena

Realistično upodobljeni Monster Jam avtomobil Morski pes iz svetovno znanega šova v merilu 1:24 se lahko pelje s pomočjo daljinskega upravljanja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaskaderske točke kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Spin Master Perplexus Začetnik
16,80 € 14,60 €

Odlična cena

Perpleks je 3-D labirint, zaprt v prozorno plastično kroglo. Z zvijanjem, manevriranjem, obračanjem žoge za 360 stopinj igralec poskuša dobiti majhno jekleno žogo skozi zapleten labirint, sestavljen iz ozkih plastičnih stez do cilja.

Spin Master spretnostna igra s kroglico Perplexus Epic
27,40 € 24,10 €

Odlična cena

Preizkusite svojo spretnost in natančnost v tej revolucionarni 3D-sestavljanki. Perplexus je revolucionarni 3D labirint, zaprt v prozorno plastično kroglo. Je zabaven, poučen in odličen za izboljšanje finih motoričnih sposobnosti in usklajevanje rok in oči tako za otroke kot odrasle.

Spin Master Cool Maker Zapestni trak 2019
39,20 € 36,65 €

Z novo zapestnico Cool Maker lahko pletete čudovite zapestnice prijateljstva in zdaj tudi ogrlice. Barvne vretene vstavite v stroj v skladu s priloženimi vzorci in v trenutku ustvarite kakovostno zapestnico ali ogrlico. V kompletu je naprava KumiKreator in vsa dodatna oprema za izdelavo zapestnic.

Spin Master spretnostna igra s kroglo Perplexus Original
21,10 € 18,40 €

Odlična cena

Preizkusite svojo spretnost in natančnost v tej revolucionarni 3D-sestavljanki. Perplexus Beast je edinstvena, ena najboljših ugank. Če želite z žogo doseči cilj, morate zasnovo obrniti za 360 stopinj. Ni tako enostavno, kot se vam zdi, na poti so različne ovire in pasti, zato bodite previdni, da si rok ne zapletete.

Spin Master Tačke na patrulji Marshall-ovo preobrazbeno vozilo
40,40 € 35,20 €

Odlična cena

Pridružite se Marshallu v ** akcijski superjunaaški zgodbi** – tukaj je reševalna pustolovščina s svojim transformacijskim vozilom Powered Up. Ko pride do težave, preklopite vozilo v način napajanja. Preprosto potisnite spojler: odprite stranice vozila, razkrijete podrobnosti na straneh vozila, prosojne podrobnosti okrog koles in dvojne raketne lansirne naprave – izstrelite rakete in odstranite ovire. Ko nevarnost popusti, preprosto pritisnite mehanizem in se vrnite v običajen videz vašega stroja.

Spin Master Klasičen lesen šah
12,13 €

Šah je tradicionalna družabna igra za dva igralca, ki že vrsto generacij zabava otroke in odrasle. Ta igra bo vadila vaše logično in strateško razmišljanje.

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil s Chase na daljinskem upravljalniku
32,81 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Chasea, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Chaseom!

Spin Master Perplexus Revolucionarno gibanje
28,10 € 24,60 €

Odlična cena

Miselna igra Perplexus – 3D motorizirani labirint preizkuša vašo navigacijo z nenehno gibljivim motoriziranim labirintom. Revolution Runner morate nagniti in zasukati v rokah, tako da se žoga premika po labirintu, ki se premika v več smereh hkrati.

Spin Master Tačke na patrulji Osnovno vozilo Chase-15%
16,10 € 13,60 €

Odlična cena

Posedite psičko Chase za volan in zaženite avto, ki ga poganjajo prava kolesa. Vsaka figura iz Tačke na patrulji nosi značilno uniformo. Izberite najljubšega psa in se odpeljite na prireditev.

Spin Master Batman Batmobile za figure s 30 cm
21,90 € 21,61 €

Zaščitite ulice GOTHAM CITY-ja s Batman-ovimi motornimi kolesi. Ikonični stroj je pripravljen na sodelovanje. Odprite kabino in posedite eno od figur za volan in se premaknite, da bi se srečali s sovražnikom. Temu vozilu nihče ne bo ušel z realnimi detajli in funkcionalnimi kolesi.

Spin Master Tačke na patrulji krhki stolp
8,90 €

Odlična cena

Stolp je zabavna dinamična igra, v kateri je naloga prevzeti gradbene dele in jih postaviti. Barvna kocka določa barvo kosa, ki ga je treba narisati. Kdor med premikom poruši stolp, izgubi.

Spin Master zmajev evolucijski paket Toothless
14,25 €

Doživite evolucijo znanih zmajev iz filma in serije Kako izuriti svojega zmaja iz dela Evolution. To multi pakiranje vsebuje vaš najljubši lik zmaja v treh stopnjah njegovega razvoja: jajca, velikega zmaja in ultra močan Titan. Prav tako se lahko igrate svoje zgodbe in dogodivščine z barvno vzorčastim jajcem z ustreznimi dodatki.

Spin Master zmajev evolucijski paket Toothless
14,46 €

Izdelajte osnovno figuro zmajevega značaja z borbenim oklepom iz filma in serije Kako izuriti svojega zmaja. S pomočjo dodatkov v obliki oklepa za uvajanje zdaj lahko zmaja dvignete na raven Titana.

Spin Master Tačke na patrulji, Chaseu in dve reševalni vozili
40,40 € 34,70 €

Odlična cena

To 2v1 policijsko vozilo je mogoče spremeniti v dve reševalni vozili. Samo pritisnite na gumb. V vozilo naložite Chase in Skye in pritisnite gumb, da pomagate svojim prijateljem. Po potrebi je vozilo razdeljeno na eno zelo hitro vozilo in drugo trikolesno vozilo s posebnim vlečnim kavljem.

Spin Master Zmaji 3 in viking – črno/moder
23,50 €

Ponovno uživaj v prizorih iz filma Kako izuriti svojega zmaja. Ta komplet zmaja in vikinga je izdelan zelo podrobno, figure pa izgledajo enako kot v filmu. Igrača je odlična za vse ljubitelje filma Kako izuriti svojega zmaja 3.

Spin Master Paw patruljirajo dve reševalni vozili v enem Marshallu
40,40 € 34,70 €

Odlična cena

To 2v1 gasilsko vozilo lahko spremenite v dve reševalni vozili. Samo pritisnite na gumb. Naložite Marshall in Rubble v vozilo in pritisnite gumb, da pomagate svojim prijateljem. Po potrebi se vozilo razdeli na eno super hitro vozilo z lovi in ​​na drugo trikolesno vozilo s posebno vlečno kljuko.

Spin Master Tačke na patrulji preobrazba Chase vozila
40,40 € 35,10 €

Odlična cena

Pridružite se Chaseu na akcijski superjunaki reševalni pustolovščini s svojim preoblikovalnim vozilom Powered Up. Ko pride do težave, preklopite vozilo v način napajanja. Preprosto potisnite spojler: stranice vozila odprite, da razkrijete podrobnosti na straneh vozila, prosojne podrobnosti okrog koles in dvojne raketne lansirne naprave – izstrelite rakete in odstranite ovire. Ko nevarnost popusti, preprosto pritisnite mehanizem in se vrnite v običajen videz vašega stroja.

Spin Master Tačke na patrulji Razgradljivo letalo-18%
109 € 89 €

Odlična cena

Drzne akcije zahtevajo drzno ekipo. To letalo 2v1 je prenosna osnova, ki je vedno tam, kjer jo najbolj potrebujete. Z enim samim gibom se letalo spremeni v poveljniški center. Ryderja postavite v pilotsko kabino in napolnite vrtalko diska. Ali pritisnite gumb, da ga pošljete v akcijo v mini borcu.

Spin Master zmajev evolucijski paket Lightfury
14,60 €

Izdelajte osnovno figuro zmajevega značaja z borbenim oklepom iz filma in serije Kako izuriti svojega zmaja. S pomočjo dodatkov v obliki oklepa za uvajanje zdaj lahko zmaja dvignete na raven Titana.

Spin Master Batman čelada s pretvornikom glasu, z zvoki
43,41 €

Želiš zveneti kot superjunak Batman? Nadeni si masko na glavo in straši svoje nasprotnike z žarečimi očmi in različnimi bojnimi glasovi. Za to le pritisneš gumb na strani maske. Zahvaljujoč vgrajenemu modulatorju govora bo vse, kar boš rekel, izgovorjeno z glasom Batmana.

Spin Master Cool Maker Velik nabor polnil za nohte studio roza
14,11 € 13,49 €

Dodatni komplet za atelje za nohte Cool Maker, kar so sanje vsakega dekleta! Nanesite lak za nohte, pustite, da se posuši in natisnite na nohtu enega od mnogih vzorcev s pomočjo „tiskalnika“. Nato samo nanesite zgornji premaz in delo je končano!

Spin Master Dragon 3 zmaj in viking kolcanje in brezzoben
22,12 €

Podoživite trenutke, kako izuriti zmaja. Ta komplet vsebuje zmaja in vikinga – ustvarjen je z veliko podrobnostmi, liki pa so videti popolnoma kot v filmu. Vikingi imajo poseben oklep, s posebno opremo za uvajanje pa lahko svoj zmaj oborožite do stopnje Titana. Igrača je namenjena vsem ljubiteljem filma Kako trenirati svojega zmaja 3.