Spin Master Tačke na patrulji Spremenljivo lebdjenje z učinki-30%
63,50 € 44 €

Odlična cena

Pripravite se na super reševalno misijo s Chaseom in njegovim preoblikovanim vozilom. Chase-jev Variable Hovercraft z efekti ima različne razburljive lastnosti in lahko deluje kot klasično vozilo ali v načinu lebdenja. Pritisnite gumb in izvedite edinstveno preobrazbo. Vozilo oddaja svetlobne in zvočne učinke, lahko tudi izstreli rakete.

Spin Master interaktiven avto Žveri v kletki
68 € 65,85 €

Izpusti zveri! Vriščite in trkajte po zaboju ujetega avtomobila. Ko ga provociraš, ropota. Pojdi naprej in ga razjezi, ko je zunaj. Oči se mu postanejo rdeče. Ko premaga ovire, stisne kremplje, da bi se spravil navzgor.

Spin Master dirkalni avto Monster Jam RC Shark/Morski pes
85 € 73,39 €

Monster Jam RC Shark na terenu in na vodi je avtomobil na daljinsko upravljanje, ki lahko vozi v vodi in na tleh. Premaknite se po vodi z originalno kopijo avtomobila Monster Jam. Posebne pnevmatike omogočajo premagovanje katerega koli terena z vodo, prahom, kamenjem, snegom in še več. S tem visokozmogljivim avtomobilom Monster Jam zavijte za 360 stopinj.

Spin Master Cool Maker Zapestni trak
39,81 €

Zadnji kos!

Z novo zapestnico Cool Maker lahko pletete čudovite zapestnice prijateljstva in zdaj tudi ogrlice. Barvne vretene vstavite v stroj v skladu s priloženimi vzorci in v trenutku ustvarite kakovostno zapestnico ali ogrlico. V kompletu je naprava KumiKreator in vsa dodatna oprema za izdelavo zapestnic.

Spin Master Tačke na patrulji Velika stražna stolpnica za super junaka
182,30 € 165,04 €

Zadnji kos!

Tačke na patrulji – vsi so pripravljeni za akcijo s Stražarnega stolpa. Na ploščad dvigala postavite figuro Chase, jo spustite in prek megafona naznanite s posebnim signalom. Vseh 6 figur (prodaja ločeno) se lahko prilegajo na stolp. Vsak ima svoje mesto, poudarjeno s svojo najljubšo barvo. Chase-a pritrdite na posebno sponko, tako da se lahko neposredno prekima s svojim vozilom.

Spin Master Tačke na patrulji Rocky vozilo za recikliranje
34,60 € 31,22 €

Zadnji kos!

Ne zavrzi, recikliraj. Zahvaljujoč Rockyju iz Tačk na patrulj in njegovemu avtomobilu za recikliranje lahko recikliraš različne materiale in z njimi izdelaš orodja, ki ti bodo vedno prihranila dan. Rockyjev tovornjak za recikliranje je opremljen s funkcionalnimi kolesi in premičnimi ročicami, ki ti omogočajo, da opraviš katero koli nalogo.

Spin Master Tačke na patrulji velika sestavljanka, 12 kosov
24,10 € 22,26 €

Vsak kos sestavljanke odkriva barvito, akcijsko podobo slike ekipe iz Tačk na patrulji. Sestavljanka postaja težja za še večji izziv. Otroci lahko začnejo s preprostimi slikami z manj deli in potem ustvarijo zahtevnejše slike.

Spin Master Tačke na patrulji Stolp z dirkališčem za avte
96,10 € 90,84 €

Uživaj v dvojni zabavi s Tačkami na patrulji in Stražarskim stolpom z dirkališčem. Ta neverjetni Stražni stolp ima dva pasova – kdo bo prvi končal? V igralnem kompletu boste našli 2 ekskluzivna kovinska avtomobila.

Spin Master Tačke na patrulji Človek, ne jezi se
13,70 € 13,42 €

Uživajte v klasični igri v novi obliki z junaki priljubljene serije Tačke na patrulji. Kdo bo z metom kock najsrečnejši in bo svoje može najprej odnesel v hišo?

Spin Master spretnostna igra s kroglico Perplexus Epic
27,40 € 25,72 €

Zadnji kos!

Preizkusite svojo spretnost in natančnost v tej revolucionarni 3D-sestavljanki. Perplexus je revolucionarni 3D labirint, zaprt v prozorno plastično kroglo. Je zabaven, poučen in odličen za izboljšanje finih motoričnih sposobnosti in usklajevanje rok in oči tako za otroke kot odrasle.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Skye, 15 cm
12,74 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Pazi, Skye prihaja. Ta neustrašni in pametni koker španjel obožuje letenje in predenje.

Spin Master Tačke na patrulji Zuma Dino tematska vozila
22,30 € 20,47 €

Zadnji kos!

Odpravi se na vznemirljivo reševalno akcijo dinozavrov z junakinjo Tačk na patrulj Zumo in njenim Dino tematskim vozilom. Ta edinstven avtomobilček je priložen s figurico Zume in skrivnostno mini figurico dinozavra.

Spin Master Batman figura, črno-modra, 30 cm
14,20 € 13,16 €

Zadnji kos!

Figura Batmana v velikosti 30 cm bo razveselil vsakega malega junaka. Ta figura znanega junaka ima gibljive sklepe, zaradi česar bodo tvoji prizori še bol realni. Reši Gotham City.

Spin Master Tačke na patrulji Marshall Dino tematska vozila
22,30 € 20,40 €

Odpravi se na vznemirljivo reševalno akcijo dinozavrov z junakom Tačk na patrulj Marshallom in njegovim Dino tematskim vozilom. Ta edinstven avtomobilček je priložen s figurico Marshalla in skrivnostno mini figurico dinozavra.

Spin Master Batman RC Batmobil s figuro in katapultom
49,50 € 43,25 €

Zadnji kos!

RC Batmobil s figuro in katapultom je edino vozilo, ki vam bo omogočilo dirkanje po Batmanu na Gothamu in ga pripraviti na akcijo. Ikonični avtomobil vsebuje ekskluzivni 10cm znak Batmana. Postavite Batmana v pilotsko kabino in ga podajte v akcijo. Vozilo, ki je enostavno za uporabo, združuje možnost igranja na daljinsko upravljanje in predvajanje akcijskih figur, kar ustvarja edinstveno izkušnjo za oboževalce.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Chase, 15 cm
12,74 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Chase bo to uredil. Ta nemški ovčar je rojeni vodja z atletsko postavo, ki rad vzame stvari v svoje roke.

Spin Master Perplexus Začetnik
18,09 €

Zadnji kos!

Perpleks je 3-D labirint, zaprt v prozorno plastično kroglo. Z zvijanjem, manevriranjem, obračanjem žoge za 360 stopinj igralec poskuša dobiti majhno jekleno žogo skozi zapleten labirint, sestavljen iz ozkih plastičnih stez do cilja.

Spin Master Perplexus Harry Potter
37,10 € 34,06 €

Perplexus je 3D labirint, zaprt v prozorni plastični krogli. Je zabaven, poučen in odličen za izboljšanje fine motorike in koordinacije oči in oči tako pri otrocih kot pri odraslih.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Marshall, 23 cm
18,46 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Marshall je OK. Ta dalmatinec vrže vse na glavo in se zlahka navduši, četudi je včasih nekoliko neroden.

Spin Master strateška igra Santorini
35,30 € 31,48 €

V strateški igri Santorini se boste znašli v starih časih in vaša naloga bo nič manj kot skupaj s soigralci, da zgradite starodavno mesto. Igra se konča, ko vsi gradbeniki dosežejo tretjo stopnjo.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Marshall, 15 cm
12,74 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Marshall je OK. Ta dalmatinec vrže vse na glavo in se zlahka navduši, četudi je včasih nekoliko neroden.

Spin Master igra spomina Tačke na patrulji, 48 kosov
9,50 € 8,89 €

Zadnji kos!

Igrajte to klasično spominsko igro, ki je zdaj zasnovana z vašimi najljubšimi liki iz serije Paw Patrol. Otroci igrajo opazovanje in njihov spomin z igranjem s svojimi junaki. Vsebuje 48 kartic s slikami junakov iz serije Paw Patrol.

Spin Master Perplexus Rubikova kocka 3x3
28 € 25,76 €

Perplexus labirint in klasična Rubikova kocka 3×3 kot edinstvena uganka. Če dokončate labirint, boste osvojili Rubikovo kocko. Zavrtite kocko Perplexus Rubik in usmerite žogo od začetka do cilja.

Spin Master Frozen 2 sestavljanka, 48 delov
13,70 € 11,75 €

Zadnji kos!

Ta sestavljanka z motivom Frozen 2 je polna presenečenj. Ko odpreš sestavljanko, ugotoviš, kateri izmed motivov iz animiranega filma Ledeno kraljestvo 2 boš sestavljal. Sestavljanka vsebuje 48 kosov, iz katerih zložiš eno izmed 4 možnih slik.

Spin Master Tačke na patrulji Osnovno vozilo Chase
16,10 € 14,80 €

Zadnji kos!

Posedite psičko Chase za volan in zaženite avto, ki ga poganjajo prava kolesa. Vsaka figura iz Tačke na patrulji nosi značilno uniformo. Izberite najljubšega psa in se odpeljite na prireditev.

Spin Master Tačke na patrulji Rocky Dino tematska vozila
22,30 € 20,55 €

Zadnji kos!

Odpravi se na vznemirljivo reševalno akcijo dinozavrov z junakinjo Tačk na patrulj Rockyjem in njegovim Dino tematskim vozilom. Ta edinstven avtomobilček je priložen s figurico Rockyja in skrivnostno mini figurico dinozavra.

Spin Master Majavi stolp
7,82 €

Zadnji kos!

Majavi stolp je zabavna in dinamična igra, v kateri je naloga odstraniti gradnike in jih postaviti, vse z le eno roko. Kdor med premikom poruši stolp, izgubi.

Spin Master Tačke na patrulji Žareče junaško vozilo z zvoki - Marshal
22,50 € 20,50 €

Zadnji kos!

Izboljšane šape so pripravljene za akcijo v svojih naloženih avtomobilih. Vozila so opremljena z lučmi, zvočnimi efekti in vrtečimi se kolesi, zahvaljujoč temu se premika za 360 stopinj v vse smeri. Pridružite se svojim najljubšim junakom s Tačk na Patrulji na super napolnjeni reševalni misiji.

Spin Master Domine Tačke na Patrulji-25%
11,99 € 8,93 €

Zadnji kos!

Igra domine z motivom priljubljene otroške risane serije Tačke na Patrulji. Pakirano v priročni kovinski škatljici.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Rocky, 15 cm
12,74 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Rocky ve, kako se s tem spoprijeti. Ta navdušeni nemški ovčar ima vedno milijon idej in orodij, ki mu pomagajo pri delu.

Spin Master Frozen 2 sestavljanka 3D, 3x 48 delov
12 € 11,16 €

Zadnji kos!

Sestavljanke s tremi motivi iz risanke Frozen 2. Pakiranje vsebuje 3 slike princesk s 3D učinkom. Idealno darilo za vse ljubitelje tega animiranega filma.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Zuma, 15 cm
12,74 €

Zadnji kos!

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Potopimo se v globino z Zumo. Ta čokoladni labrador se rad smeji in deska.

Spin Master plišasta igrača Paw Patrol Rubble, 15 cm
12,74 €

Pogumni mladički iz Tačk na patrulji v obliki prikupnih plišastih živali, znamke GUND, so pripravljeni rešiti situacijo. Rubble je povsem neškodljiv. Ta hrapav in hkrati prisrčen buldog se rad umaže v službi, nato pa skoči v kad.

Spin Master Tačke na patrulji Metanje žoge
17,30 € 16,45 €

Tačke na patrulji Metanje žoge je vodoodporni igralni komplet za metanje in lovljenje, v katerem bo uživala cela družina, ne glede na starost. Vsaka rokavica za lovljenje ima na zunanji strani nastavljiv pašček, zaradi katerega sedi na roki poljubne velikosti. Žoga se pritrdi na površino iz ježka na notranji strani rokavic, zato se bolje prime, kar je še zlasti primerno za manjše otroke.

Spin Master RC plišasti tovornjak za smeti, daljinski upravljalnik-27%
27,10 € 19,60 €

Zadnji kos!

Stisnite, vozite in razbijajte z daljinskim upravljalnikom RC plišasti. Zahvaljujoč dejstvu, da je avto mehak, vam ni treba skrbeti za posledice nesreč in divjih voženj doma. Tudi najmlajši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil s igračkami tako, da se premikajo naprej ali nazaj, ko se avto tudi obrne.

Spin Master Rummy-O družabna igra
17,30 € 15,81 €

Zadnji kos!

Igra Rummy-O predstavlja zabavo s celo družino. Igralci morajo na mizo postaviti ploščice s številkami iste vrednosti ali zaporedno serijo ploščic s številkami iste barve. Zmaga prvi igralci, ki se znebi vseh ploščic s številkami.

Spin Master Tačke na patrulji Dino dirkališče za avte
32,70 € 32,28 €

Pojdi na reševanje dinozavra s Chaseom iz Tačk na patrulji in kompletom Reševanje dinozavra – proga True Metal. Tiranozavra reksa je zasulo kamenje in potrebuje tvojo pomoč. Ta prazgodovinska proga je združljiva z avtomobili True Metal Pawn Patrol v merilu 1:55 (prodaja se posebej).

Spin Master Tačke na patrulji Super vozila s svetlobnim učinkom Marshall
23 € 20,37 €

Zadnji kos!

Ekipa superjunakov Paw Patrol Myghty Pups je pripravljena na ukrepanje. Tokrat Marshall v svojem super vozilu, ki je opremljeno z lučmi, zvoki in resničnimi kolesi. Pritisnite gumb na sprednjem delu vozila, da vklopite luči in zvoke. Prozorni elementi na vozilu zasvetijo in sprožijo zvočne učinke.

Spin Master Monster Jam 2 avta z dodatki
15,40 € 13,84 €

Pohvalli se s svojimi najljubšimi triki s povsem novim uradnim kompletom Monster Jam z avtomobili in dodatki. Ta komplet vsebuje vse, kar potrebuješ za ustvarjanje lastnih dirk Monster Jam v svojem domu.

Spin Master Tačke na patrulji Chase Dino tematska vozila
22,30 € 20,29 €

Odpravi se na vznemirljivo reševalno akcijo dinozavrov z junakom Tačk na patrulj Chaseom in njegovim Dino tematskim vozilom. Ta edinstven avtomobilček je priložen s figurico Chase in skrivnostno mini figurico dinozavra.

Spin Master Tačke na patrulji krhki stolp
9,62 €

Zadnji kos!

Stolp je zabavna dinamična igra, v kateri je naloga prevzeti gradbene dele in jih postaviti. Barvna kocka določa barvo kosa, ki ga je treba narisati. Kdor med premikom poruši stolp, izgubi.

Spin Master Tačke na patrulji Rubble Dino tematska vozila
22,30 € 20,48 €

Odpravi se na vznemirljivo reševalno akcijo dinozavrov z junakom Tačk na patrulj Rubblom in njegovim Dino tematskim vozilom. Ta edinstven avtomobilček je priložen s figurico Rubbla in skrivnostno mini figurico dinozavra.

Spin Master akcijska reševalna oprema Paw Patrol - Chase
30,58 €

Oblecite se kot vaš najljubši junak iz Paw Patrol Chase zahvaljujoč kompletu Rescue Action Equipment. Set za preobleke je popoln način, da oboževalci Paw Patrola sami izkusijo reševanje. Nadenite si čelado, nataknite si namestite posebno zapestnico na izmet ter se pripravite na popestritev dneva.

Spin Master Batman zvočne akcijske rokavice
37,97 €

Pustite svojo tehnologijo Batman na naslednjo stopnjo. Z akcijsko rokavico imate na voljo svetlobne učinke, fraze in zvoke. V načinu boja pritisnite rumeni gumb in sprožite akcijske zvoke. Ko udarite, se zvok samodejno aktivira. V misijonem načinu se prijavite s svojim batračunalnikom – s pritiskom na rdeči gumb aktivirate luči, zvoke in stavke, ki vam bodo pomagali dokončati misije in odpraviti zlikovce GOTHAM CITY.