Spigen ovitek za iPhone 8/7, prozoren
20,58 €

Zadnji kos!

Zaščitni ovitek za telefon iPhone 8/7 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

Spigen Slim Armor ovitek za OnePlus 7 Pro K09CS26437, siva
28,26 €

Dvojni zadnji ovitek iz TPU doda šarm mobilnemu telefonu OnePlus 7 Pro. S svojo kakovostno izdelavo Spigen Rugged Armor K09CS26437 preprečuje poškodbe, praske in vdor umazanije v vaš telefon. Eleganten ovitek je izdelan po merah, vključno z natančnimi izrezi za upravljanje in nemoteno uporabo.

Spigen ovitek za iPhone 8/7, črn
18,40 €

Silikonski ovitek za telefon iPhone 8/7 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi.

Spigen ovitek za Samsung Galaxy Note 9, črn
21,66 €

Kakovosten zaščitni ovitek priznane blagovne znamke Spigen za telefon Samsung Galaxy Note 9 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

Spigen Kuel avto držalo
32,99 € 30,64 €

Avto držalo za pametni telefon znamke Spigen je zelo praktičen pripomoček, ki omogoča uporabo telefona z eno roko.

Spigen avto držalo
16,99 € 15,77 €

Spigen avto držalo poskrbi, da vaš pametni telefon ostane na svojem mestu.

Spigen ovitek za iPhone XS, prozoren
20,58 €

Zaščitni ovitek za telefon iPhone XS omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

Spigen ovitek za iPhone Xr, črn
21,68 €

Zaščitni ovitek Spigen omogoča visoko zaščito za telefon, saj je oblikovan iz kakovostnega materiala, ki zaščiti vaš telefon pred poškodbami in zunanjimi vplivi obenem pa je tudi elegantnega videza z in udoben za uporabo.

Spigen ovitek za iPhone Xs, dodatno ojačan, črn
21,66 €

Ovitek omogoča visoko zaščito za telefon iPhone XS, saj je oblikovan iz kakovostnega materiala, ki zaščiti vaš telefon pred poškodbami in zunanjimi vplivi obenem pa je tudi elegantnega videza in udoben za uporabo.

Spigen Crystal Hybrid ovitek za Apple iPhone 11 Pro, prozoren
29,24 €

Izredno tanek ovitek nudi odlično zaščito vašega telefona pred udarci, praskami in umazanijo. Elegantna zasnova omogoča nemoteno uporabo vseh stranskih tipk in vhodov. Ovitek je izredno prijeten na dotik in ne drsi iz rok.

Spigen Ultra Hybrid ovitek za Apple iPhone 11 Pro, prozoren
27,06 €

Izredno tanek ovitek nudi odlično zaščito vašega telefona pred udarci, praskami in umazanijo. Elegantna zasnova omogoča nemoteno uporabo vseh stranskih tipk in vhodov. Ovitek ne moti brezžičnega polnjenja vašega telefona.

Spingen je poznan po izdelavi kakovostnih dodatkov za mobilne telefone. Ti poskrbijo za njihov stilski izgled in jim ob enem nudijo zaščito.

Spingen je poznan po izdelavi kakovostnih dodatkov za mobilne telefone. Ti poskrbijo za njihov stilski izgled in jim ob enem nudijo zaščito.