Spigen ovitek za Samsung Galaxy Note 9, črn
21,66 €

Zadnji kos!

Kakovosten zaščitni ovitek priznane blagovne znamke Spigen za telefon Samsung Galaxy Note 9 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

Spigen Rugged Armor ovitek za Galaxy Tab A T510 / T515-33%
33 € 21,99 €

Relativno tanka zaščitna torbica. Izdelana iz trpežnega in prožnega TPU materiala, odpornega proti obrabi. Rugged Armor je prekrit z bleščečimi ogljikovimi vlakni, ki ustvarjajo elegantno ogljikovo teksturo. Izdelek je idealno primeren, popolnoma funkcionalen, ne omejuje dostopa do zunanjih vrat in

Spigen Ultra Hybrid ovitek za iPhone 11-32%
25 € 16,99 €

Primer, ki združuje minimalističen dizajn in zaščito na najvišji ravni. Izdelan iz trpežnega, prožnega TPU materiala, ki varno obdaja celotno napravo tako, da zagotavlja odlično blaženje. Ultra Hybrid je odlična zaščitna rešitev, hkrati pa ohranja minimalno težo in debelino. Ultra Hybrid je bil podv

Spigen Rugged Armor ovitek za iPhone 12 Pro Max-32%
25 € 16,99 €

Sorazmerno tanek zaščitni etui. Izdelan iz trpežnega in prožnega TPU materiala, odpornega proti obrabi. Rugged Armor je prekrit z bleščečimi ogljikovimi vlakni, ki ustvarjajo elegantno ogljikovo teksturo. Robustni oklep privlači s svojim modernim dizajnom!

Spingen je poznan po izdelavi kakovostnih dodatkov za mobilne telefone. Ti poskrbijo za njihov stilski izgled in jim ob enem nudijo zaščito.

Spingen je poznan po izdelavi kakovostnih dodatkov za mobilne telefone. Ti poskrbijo za njihov stilski izgled in jim ob enem nudijo zaščito.