Speedo moški natikači Atami II Max Am
25,48 €

23,16 €

Zadnji kos!

Moški natikači Speedo Atami II Max Am se odlično prilegajo in so primerni za hojo v območju vode. Ti natikači ponujajo udobje, zahvaljujoč odprtinam v podplatu, ki hitro odvajajo vodu iz površine natikačev. Zaradi tega se ne sezuvajo in so stabilno nameščeni.


Speedo otroška plavalna očala Futura Biofuse
20,38 €

15,50 €

Zadnji kos!

Otroška plavalna očala s tehnologijo Biofuse in zaščito pred megljenjem stekel antifog so primerne tako za plavanje na prostem, kot tudi za plavanje v notranjih prostorih. Očala so prilagodljiva in imajo mehko tesnenje. Speedo Futura Biofuse ponujajo UV zaščito in zanimiv dizajn.


Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror
19,23 €

14,70 €

Otroški model plavalnih očal z zrcalno zasnovo stekel so primerna za plavanje na prostem. Očala imajo široko tesnjenje in nastavljiv nosni most. Speedo Mariner Supreme Mirror imajo zaščito proti megljenju stekel.


Speedo plavalna očala Mariner Supreme
17,30 €

13,20 €

Zadnji kos!

Plavalna očala s temnim steklom so še posebej primerne za zunanje kopanje. Speedo Mariner Supreme ponuja 100% UV zaščito pred sončno svetlobo. Udobje pri nošenj zagotavlja nastavljiv nosni most in podvojeni silikonski pas za najboljšo možno uporabo.


Speedo plavalna očala Aquapure
25 €

20 €

Speedo plavalna očala Aquqpure, ki so posebno oblikovana tako, da posnemajo očesni lok ter se popolnoma prilegajo obrazu.


Speedo ženske kopalke Thinstrap Racerback
36,93 €

Ženske kopalke v Speedo dizajnu imajo ozke naramnice za maksimalno prosto gibanje in so primerne za uporabo pri usposabljanju. Uporabljeni material je odporen na klor in ohranja stabilnost svoje oblike zelo dolgo.


Speedo ženske kopalke Sculpture Opalgleam
68,06 €

Odlične ženske kopalke Speedo Opalgleam v beli barvi. Kopalke so iz serije Sculpture, za katero je značilen športni dotik z elegantnim krojem. Uporabljeni material Shape Comprex je samo za to žensko linijo – zelo prilagodljiv in enostaven za stiskanje. Uporabljen material je tudi odporen na klor.


Speedo ženski spodnji del kopalk Swim Shorts
24,09 €

Ženski spodnji del kopalk Speedo Swim Shorts. Enostavni, klasični in udobni kroj. Primerne so za vse vodne aktivnosti. Hlače imajo ob straneh žepa. Za material je značilno, da je lahkotno, kot pero.


Speedo moške kopalke Valmilton Aquashort
36,93 €

Za kopalke iz linije Valmilton je značilen svež dizajn, medtem ko imajo kopalke na zunanji strani dodaten pas. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti. Primerno za rekreativno plavanje in drugo zabavo v vodi.


Speedo ženske kopalke Endurance+-30%
38,63 €

27 €

Odlična cena

Ženske enodelne kopalke Speedo Endurance+ so izdelane iz 100% materiala, ki je odporen proti kloru Endurance +. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge. Material se hitro posuši in je izredno odporen .


Speedo moške kopalke Classic Aquashort
31,87 €

Kopalke Speedo Classic Aquashort s krajšimi hlačami, so primerni za pogosto uporabo zaradi uporabljenega materiala, ki je 100% odporen na klor. Dolžina hlačnice je 27 cm. Za material je značilna njegova trdnost in visoka odpornost.


Speedo moške kratke hlače Printed Leisure 16
40,82 €

Idealne moške kratke hlače za poletne počitnice in vse vodne aktivnosti. Material hlač je izjemno udoben za nošenje in se zelo hitro posuši. Kratke hlače imajo notranjo mrežo.


Speedo ženske kopalke Endurance+ Medalist
36,93 €

Ženske kopalke Endurance+ v stilu Speedo so enodelno zasnovane. Izdelane so iz materiala, ki je 100% odporen proti kloru Endurance+. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge.


Speedo ženske kopalke Female Endurance+
36,93 €

Ženske kopalke Endurance+ v stilu Speedo so enodelno zasnovane. Izdelane so iz materiala, ki je 100% odporen proti kloru Endurance+. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge.


Speedo moške kopalke Endurance + 7cm-34%
28,43 €

18,50 €

Odlična cena

Moške kopalke klasičnega videza, ki so primerne za redno vadbo. Kopalke imajo na sprednji strani mrežo. Priljubljen model, preprost slog kopalk je narejen iz kloru odpornega materiala Endurance +.


Speedo moške kopalke Fit Powermesh Pro Aquashort-29%
49,48 €

34,75 €

Odlična cena

Moške trening kopalke tipa „aquashort“ z daljšimi hlačnicami so kompresijske v predelu medenice in stegenskih mišicah in pomagajo vzdrževati pravo plavalno tehniko. Material kopalk je zelo mehak na dotik in ohranja svoje lastnosti zelo dolgo časa.


Speedo moške kopalke Placement 7Cm Brief-30%
30,91 €

21,50 €

Odlična cena

Kopalke Speedo v oprijetem dizajnu. Plavalci imajo široko paleto uporabo kopalk za bazene in poletne počitnice. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti.


Speedo ženske enodelne kopalke Placement Digital Powerback-34%
59,24 €

38,75 €

Odlična cena

Kopalke so primerne za pogosto uporabo in usposabljanje; 100% klor odporen material Endurance +; oblika in barvna obstojnost materiala, zagotovljenega zelo dolgo življenjsko uporabo; material ščiti pred UV žarki.


Speedo moške kopalke Chevron Splice Jammer-25%
46,38 €

34,75 €

Odlična cena

Moške kopalke Speedo Chevron Splice v atraktivnem dizajnu. Material kopalk je 100% odporen na klor in je značilen po svoji trpežnosti. Zahvaljujoč materialu se kopalke tudi hitro sušijo. Idealne kopalke za trening.


Speedo moške kopalke Lane Jammer-40%
34,78 €

20,75 €

Odlična cena

Moške kopalke Speedo v črni barvi z elegantno zasnovo. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti. Idealne so za plavalce, ki imajo rajši daljšo dolžino hlačnic.