Speedo moške kratke hlače Printed Leisure 16-30%
40,82 € 28,50 €

Zadnji kos!

Idealne moške kratke hlače za poletne počitnice in vse vodne aktivnosti. Material hlač je izjemno udoben za nošenje in se zelo hitro posuši. Kratke hlače imajo notranjo mrežo.

Speedo brisača Light Towel, 75 x 150 cm
18,87 € 15 €

Zadnji kos!

Brisača za športnike iz zelo lahkega materiala je enostavna za shranjevanje in se hitro suši. Kompaktne dimenzije zagotavljajo, da se prilega skoraj povsod. Speedo Light Towel, z dimenzijo 75 × 150 cm je primerna za treninge plavanja.

Speedo kopalke Sculpture Contourluxe
75,01 € 67,58 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske kopalke Sculpture ponujajo edinstven dizajn, ki združujejo modno in športno obliko. Kopalke so izdelane iz Lycryja, ta material je izredno mehak in ima lastnosti izjemnega oprijemanja.

Speedo ženske kopalke Thinstrap Racerback-37%
36,93 € 23 €

Odlična cena

Ženske kopalke v Speedo dizajnu imajo ozke naramnice za maksimalno prosto gibanje in so primerne za uporabo pri usposabljanju. Uporabljeni material je odporen na klor in ohranja stabilnost svoje oblike zelo dolgo.

Speedo ženski spodnji del kopalk Swim Shorts-37%
24,09 € 15 €

Odlična cena

Ženski spodnji del kopalk Speedo Swim Shorts. Enostavni, klasični in udobni kroj. Primerne so za vse vodne aktivnosti. Hlače imajo ob straneh žepa. Za material je značilno, da je lahkotno, kot pero.

Speedo moške kopalke Gala Logo Aquashort-30%
31,87 € 22 €

Odlična cena

Moške kopalke Speedo Gala Logo s krajšim krojem hlačnic. Dolžina hlačnice je 27 cm. Uporabljeni material je odporen na klor in ohranja stabilnost svoje oblike zelo dolgo. Material je zelo prijeten na otip.

Speedo ženske kopalke Endurance+-21%
38,63 € 30,50 €

Odlična cena

Ženske enodelne kopalke Speedo Endurance+ so izdelane iz 100% materiala, ki je odporen proti kloru Endurance +. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge. Material se hitro posuši in je izredno odporen .

Speedo moške kopalke Fit Powermesh Pro Aquashort-20%
49,48 € 39,50 €

Odlična cena

Moške trening kopalke tipa „aquashort“ z daljšimi hlačnicami so kompresijske v predelu medenice in stegenskih mišicah in pomagajo vzdrževati pravo plavalno tehniko. Material kopalk je zelo mehak na dotik in ohranja svoje lastnosti zelo dolgo časa.

Speedo ženske enodelne kopalke Sculpture Aquabeam-66%
77,36 € 26 €

Odlična cena

Ženske enodelne kopalke Sculpture ponujajo edinstveno obliko, ki združuje modne in športne kopalke. Obleke so izdelane iz Lycra, materiala, ki je zelo fleksibilen in ima odlične lastnosti prilagajanja.

Speedo ženske kopalke Endurance+ Medalist-37%
36,93 € 23 €

Odlična cena

Ženske kopalke Endurance+ v stilu Speedo so enodelno zasnovane. Izdelane so iz materiala, ki je 100% odporen proti kloru Endurance+. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge.

Speedo ženske kopalke Female Endurance+-32%
36,93 € 25 €

Odlična cena

Ženske kopalke Endurance+ v stilu Speedo so enodelno zasnovane. Izdelane so iz materiala, ki je 100% odporen proti kloru Endurance+. Zaradi tega so te kopalke primerne za pogostejše plavalne treninge.

Speedo ženske kopalke Sculpture Opalgleam-32%
68,06 € 46 €

Odlična cena

Odlične ženske kopalke Speedo Opalgleam v beli barvi. Kopalke so iz serije Sculpture, za katero je značilen športni dotik z elegantnim krojem. Uporabljeni material Shape Comprex je samo za to žensko linijo – zelo prilagodljiv in enostaven za stiskanje. Uporabljen material je tudi odporen na klor.

Speedo moške kopalke Chevron Splice Jammer-20%
46,38 € 37 €

Odlična cena

Moške kopalke Speedo Chevron Splice v atraktivnem dizajnu. Material kopalk je 100% odporen na klor in je značilen po svoji trpežnosti. Zahvaljujoč materialu se kopalke tudi hitro sušijo. Idealne kopalke za trening.

Speedo moške kopalke Classic Aquashort-40%
31,87 € 19 €

Odlična cena

Kopalke Speedo Classic Aquashort s krajšimi hlačami, so primerni za pogosto uporabo zaradi uporabljenega materiala, ki je 100% odporen na klor. Dolžina hlačnice je 27 cm. Za material je značilna njegova trdnost in visoka odpornost.

Speedo moške kopalke Placement 7Cm Brief-20%
30,91 € 24,50 €

Odlična cena

Kopalke Speedo v oprijetem dizajnu. Plavalci imajo široko paleto uporabo kopalk za bazene in poletne počitnice. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti.

Speedo moške kopalke Valmilton Aquashort-30%
36,93 € 25,50 €

Odlična cena

Za kopalke iz linije Valmilton je značilen svež dizajn, medtem ko imajo kopalke na zunanji strani dodaten pas. Material kopalk je odporen na klor in je značilen po svoji mehkosti. Primerno za rekreativno plavanje in drugo zabavo v vodi.

Speedo ženske kopalke Fit Pro-20%
57,99 € 46 €

Odlična cena

Ženske kopalke Speedo Fit Pro so primerne za redno kopanje, material kopal je lahek, kompromisni in odporen na klor. Integriran všit modrček dodaja dodatno udobje.

Speedo moški natikači Atami II Max Am
25,48 € 23 €

Odlična cena

Moški natikači Speedo Atami II Max Am se odlično prilegajo in so primerni za hojo v območju vode. Ti natikači ponujajo udobje, zahvaljujoč odprtinam v podplatu, ki hitro odvajajo vodu iz površine natikačev. Zaradi tega se ne sezuvajo in so stabilno nameščeni.

Speedo plavalna kapa Silicon Moulded, črna
7,67 € 5,90 €

Kakovostna plavalna kapa. Speedo Silicon Moulded Cap Black je klasična plavalna kapa izdelana iz 100 % silikona. Njena ergonomska oblika in odporni material zagotavljata, da se prilega vsakomur in je nežna do las.

Speedo dekliška plavalna kapa Junior Slogan Cap
11,14 € 8,60 €

Dekliška plavalna kapa je enostavna za uporabo in je primerna za vse, zahvaljujoč univerzalni velikosti. Izdelane so iz kakovostnega odpornega silikona. Speedo Junior Slogan Cap je praktična, udobna, z zanimivim dizajnom.

Speedo otroška plavalna očala Futura Biofuse
20,38 € 15,70 €

Otroška plavalna očala s tehnologijo Biofuse in zaščito pred megljenjem stekel antifog so primerne tako za plavanje na prostem, kot tudi za plavanje v notranjih prostorih. Očala so prilagodljiva in imajo mehko tesnenje. Speedo Futura Biofuse ponujajo UV zaščito in zanimiv dizajn.

Speedo otroška plavalna očala Futura Plus Junior
15,37 € 11,90 €

Otroška plavalna očala z rdečimi stekli in mehkim fleksibilnim pasom se bodo popolnoma prilagodile otrokovemu obrazu. Zahvaljujoč funkciji antifog steklo ne bo postalo temno in bo vedno dobro vidno pod vodo. Speedo Futura Plus Junior so priljubljen model, predvsem zaradi njihovega dizajna.

Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror
19,23 € 14,80 €

Otroški model plavalnih očal z zrcalno zasnovo stekel so primerna za plavanje na prostem. Očala imajo široko tesnjenje in nastavljiv nosni most. Speedo Mariner Supreme Mirror imajo zaščito proti megljenju stekel.

Speedo plavalna kapa Pace Cap
11,14 € 8,60 €

Kapa za plavanje iz najlona ustvarja gladko površino in zmanjšuje trenje vode. Je izjemno lahka in se hitro suši. Speedo Pace Cap je primerna za treninge plavanja.

Speedo plavalna očala Fastkin Speedsocket 2
38,11 € 28,90 €

Dirkalna plavalna očala s sistemom antifog proti megljenju zamenljiva nosilna glava se popolnoma prilagodi obliki obraza. Speedo Fastskin Speedsocket imajo nizek profil, ki zagotavlja najnižji vodni upor.

Speedo plavalna očala Futura Biofuse Flexiseal Triathlon
38,43 € 29 €

Plavalna očala Speedo Futura Biofuse Flexiseal Triathon so posebej izdelana plavalna očala za triatlonce in plavalce, namenjena za trening ali plavanje na odprtem morju. Popolnoma se prilagajajo obrazu pa zaslugi tehnologije Biofuse.

Speedo plavalna očala Futura Classic
16,12 €

Plavalna očala Speedo Futura Classic so opremljena s prilagodljivim okvirjem, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu obrazu. Očala imajo podaljšani kot gledanja, kar vam razširi zorni kot.

Speedo ženske kopalke Boom Splice Muscleback-21%
44,45 € 35 €

Odlična cena

Ženske kopalke Speedo tipa „Boom“ so brezčasen model, zato so primerne za vsako sezono. Je zelo priljubljen model primeren za rekreacijo in usposabljanje. Kopalke so priljubljene zahvaljujoč udobnemu kroju in tudi zahvaljujoč 100% materialu, ki je odporen na klor Endurance +.