Somat tablete za pomivalni stroj All in 1, 100 kosov
13,57 € 11,99 €

Odlična cena

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 100 tablet.

Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 120 kosov
13,57 € 11,99 €

Odlična cena

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 120 tablet.

Somat XL Classic gel, 2 L
8,97 € 7,79 €

Somat Classic gel za pomivalni stroj, ki odpravlja trdovratno umazanijo in madeže, saj vsebuje moč citronske kisline.

Somat detergent 3x Shine Action, 750 ml-37%
5,76 € 3,60 €

Odlična cena

Detergent Simat 3× Shine Action s 3 funkcijami zagotavlja izjemen sijaj na steklu in porcelanu, pospešuje hitro sušenje ter ne pušča posušenih kapljic. Pakiranje vsebuje 750 ml detergenta.

Somat sol za pomivalni stroj, 2 x 1,5 kg
4,63 € 3,57 €

Somat sol za pomivalni stroj za preprečevanje nabiranja vodnega kamna in izboljšano delovanje pomivalnega stroja. Pomaga pri mehčanju vode ter pripomore k boljšemu delovanju detergenta. V pakiranju 2 × 1,5 kg soli.

Somat Gold, tablete za pomivalni stroj, 72 kos-20%
15 € 11,99 €

Zadnji kos!

Tablete za pomivalni stroj Somat Gold bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 72 tablet.

Somat Machine Cleaner tablete za pomivalni stroj, 6 kosov
6,93 € 6 €

Odlična cena

Somat tablete za pomivalni stroj je primerno za** običajne cikle pranja** in so primerne za klasično pomivanje posode. Čistilo deluje globoko v notranjost pomivalnega stroja in se temeljito bori proti maščobam in vodnemu kamnu v razpršilcih, filtru, vodni črpalki in v ceveh.

Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 100 kosov-45%
19,90 € 10,90 €

Odlična cena

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 100 tablet.

Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 60 kosov
13,90 € 8,40 €

Somat Classic, 60 tablet za popolno čisto posodo! Znebite se zasušenih ostankov hrane, madežev kave in čaja ter zaščitite svoje steklo pred korozijo. V kombinaciji s Somat soljo in Somat loščilom dosezite najboljše rezultate!

Somat tablete za pomivalni stroj All in One, 48 kosov
13,89 € 8,40 €

Somat All-in-One za briljanten sijaj in lesk tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se trdovratnih madežev hrane, kave in čaja tako, da bo vaša posoda perfektno čista tudi pri 40°C. Sol, loščilo, vse v enem najdete tu.

Somat tablete za pomivalni stroj All in One, 80 kosov
19,31 € 11,30 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All In One pro za briljanten sijaj in lesk tudi pri nizkih temperaturah. Somat All in One s funkcijo soli in sredstva za lesk pomaga ščititi steklo pred korozijo.

Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 45 tablet
13,96 € 8,60 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.

Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 70 tablet
21,34 € 11,10 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.

Somat tekoče čistilo za pomivalni stroj, 2 x 250 ml
6,71 € 6 €

Odlična cena

Čistilo Somat 3× Action, ki bo vašemu pomivalnemu stroju podaljšalo življenjsko dobo. Odlično odstranjuje vodni kamen in maščobne obloge na težko dostopnih mestih. Pakiranje je 2 × 250 ml.

Somat gel za strojno pomivanje posode Gold Gel Neutra Fresh, 2x684 ml-42%
19,31 € 11,10 €

Odlična cena

Najboljše sestavine v Somat Gold Gel proti maščobi s tehnologijo globokega čiščenja, ki prav tako prodira v odporno umazanijo in pomaga pri odstranjevanju le-te. Edinstvena dvokomorna embalaža omogoča kombinacijo dveh aktivnih snovi – dodatne moči za močno oprijeto hrano ter za nevtralizacijo vonja.