Somat tablete za pomivalni stroj All in 1, 100 kosov
13,57 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 100 tablet.


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 120 kosov
13,57 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 120 tablet.


Somat detergent 3x Shine Action, 750 ml
5,76 €

3,60 €

Detergent Simat 3× Shine Action s 3 funkcijami zagotavlja izjemen sijaj na steklu in porcelanu, pospešuje hitro sušenje ter ne pušča posušenih kapljic. Pakiranje vsebuje 750 ml detergenta.


Somat tablete za čiščenje pomivalnega stroja - uporaba med pranjem
3,61 €

3,20 €

Izjemne tablete za čiščenje pomivalnega stroja, ki jih lahko uporabite kar med običajnim ciklom pomivanja posode. Preprosto jo postavite na dno pomivalnega stroja in ga vklopite. Čistilo poskrbi za čistočo pomivalnega stroja, vključno s filtri.


Somat tablete Mega All in One, 84 tablet
13,48 €

12 €

Tablete Somat Mega All in One uspešno odstranijo zasušene madeže na posodi in podajo izjemen lesk, obenem pa delujejo kot sol in nevtralizator vonjav. V pakiranju je 84 tablet. Tablete Somat


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 100 kosov
19,90 €

11,90 €

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 100 tablet.


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 60 kosov
13,90 €

7,40 €

Somat Classic, 60 tablet za popolno čisto posodo! Znebite se zasušenih ostankov hrane, madežev kave in čaja ter zaščitite svoje steklo pred korozijo. V kombinaciji s Somat soljo in Somat loščilom dosezite najboljše rezultate!


Somat XL Classic gel, 2 L
8,97 €

7,40 €

Somat Classic gel za pomivalni stroj, ki odpravlja trdovratno umazanijo in madeže, saj vsebuje moč citronske kisline.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One, 80 kosov
19,31 €

11,50 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All In One pro za briljanten sijaj in lesk tudi pri nizkih temperaturah. Somat All in One s funkcijo soli in sredstva za lesk pomaga ščititi steklo pred korozijo.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 45 tablet
13,96 €

8,50 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 70 tablet
21,34 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.


Somat sol za pomivalni stroj, 2 x 1,5 kg
4,63 €

4,30 €

Somat sol za pomivalni stroj za preprečevanje nabiranja vodnega kamna in izboljšano delovanje pomivalnega stroja. Pomaga pri mehčanju vode ter pripomore k boljšemu delovanju detergenta. V pakiranju 2 × 1,5 kg soli.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One, 48 kosov
13,89 €

7,40 €

Somat All-in-One za briljanten sijaj in lesk tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se trdovratnih madežev hrane, kave in čaja tako, da bo vaša posoda perfektno čista tudi pri 40°C. Sol, loščilo, vse v enem najdete tu.


Somat tablete za pomivalni stroj All in 1 Lemon&Lime, 84 kosov
12 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 Lemon & Lime poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 84 tablet.


Somat tablete za pomivalni stroj All in 1 Lemon&Lime, 52 kosov
8,60 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 Lemon & Lime poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 52 tablet.


Somat tablete za pomivalni stroj All in 1, 52 kosov
8,40 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 52 tablet.