Skip hop Zoo posoda za malico - sovica
11,68 €

Set za malico z motivom sovice za dekleta ali fante je idealen za v šolo. Sestavljen je iz glavne posode z motivom in notranje majhne posodice za solatno polivko ali prigrizek.


Skip hop Zoo otroška torba
15,16 €

V otroško torbo lahko shranite različne prigrizke in pijačo. Zahvaljujoč tej torbi bo hrana v njem ostala topla dlje časa.


Skip hop Zoo posoda za malico - Žirafa
11,68 €

Set za malico z motivom žirafe za dekleta ali fante je idealen za v šolo. Sestavljen je iz glavne posode z motivom in notranje majhne posodice za solatno polivko ali prigrizek.


Skip hop Zoo posoda za malico - opica
11,68 €

Set za malico z motivom opice za dekleta ali fante je idealen za v šolo. Sestavljen je iz glavne posode z motivom in notranje majhne posodice za solatno polivko ali prigrizek.


Skip hop previjalna torba Grand Central
84,99 €

Sodobno oblikovana previjalna torba Grand Central je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami. Torba je opremljena s številnimi notranjimi in zunanjimi žepi.


Skip hop previjalna torba FIT Tote
79,30 €

Skip Hop FIT Tote je odlična izbira. Izgleda čudovito in je tudi zelo praktična. V torbi prejmete tudi pašček, previjalno podlogo in komplet 8 posodic za prigrizke. Torba je prostorna, s toplotno izoliranim žepom, preglednim žepom za telefon in prostornim sprednjim delom, ki nudi več preglednosti.


Skip hop škatla Zoo - Krava
18,20 €

Škatla KRAVA v velikosti 19,5 × 8 × 23 cm je idealna za shranjevanje peciva, sadja in zelenjave. Zahvaljujoč tej škatli hrana in pijača ohranita temperaturo.