Simba motorična večnamenska lesena kocka
21,41 € 19,34 €

Motorična večnamenska barvna kocka iz kakovostnega lesa je za otroke atraktivna tako na pogled kot tudi po funkcijah. V zabavnih igrah lahko otroci razvijajo svoje fine motorične spretnosti, logično mišljenje in domišljijo.

Simba lutka Steffi in Eva, nevesta z družico-29%
15,80 € 11,20 €

Zadnji kos!

Vsaka deklica sanja o veliki poroki. In s lutkami jo lahko doživite tudi z Steffi in Evo. Steffi je pripravljena na svoj veliki dan v čudoviti beli obleki s šopkom vrtnic. Z Eva je simpatična družica v roza oblekah s košaro z rožami. Obe sta pripravljena na ta velik nepozaben dan.

Simba Mašina hiša

Simba Mašina hiša

Ocena: 4,8
24,99 € 21,74 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.

Simba lutka Steffi z otrokom
8,51 €

Lutka Steffi je noseča. V trebuhu nosi otroka, ki se bo kmalu rodil na ta svet. Lutka nosi dojenčka v trebuhu, katerega je mogoče tudi vzeti ven. V paketu so priloženi tudi dodatki za otroke, kot so otroška odeja, duda in še več.

Simba Steffi princesa na konju
18,82 €

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.

Simba Gasilec Samo zimski štirikolesnik Mercury s figuro
17,80 € 15,63 €

Gasilec Samo je že pripravljen na še en zadetek v zimski sezoni. Da lahko svojim meščanom ves čas reši življenje in zdravje svojih sodržavljanov, ima najboljšo opremo za svoje delo in močan zimski štirikolesnik, ki je vedno zelo hiter tudi v slabem vremenu.

Simba ksilofon, 27 cm
12,95 €

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Simba lutka Steffi - noseča princesa
13,82 € 12,29 €

  • Lutka ima odstranljiv trebuh, priložen pa je tudi dojenček Princesa nosi otroka – kmalu lahko nastopi čas poroda, za dojenčka pa se že pripravlja izjemno krasna zibelka.
Simba lutka Steffi Ice Princess - Ledena princesa
11,26 €

Lutka Steffi Ledena princesa v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Obleka je okrašena s kosmiči in bleščicami. Nocoj se princesa ne bo upirala in bo plesala kot še nikoli.

Simba lutka Steffi - metuljna vila
15,36 € 13,66 €

Lepa metuljna vila Steffi bo navdušila vsako malo deklico v njeni čudoviti roza obleki, ki je okrašena s podobo metuljev. Ima čudovite dolge lase, ki jih lahko primerno okrasite.

Simba lutka Steffi vila s krili
13,43 € 11,87 €

Čudovita vila Steffi v krasni obleki in z odstranljivimi krili in s svojim zvestim roza samorogom se že veseli skupnih iger in čarobnih dogodivščin.

Simba Punčka Eva z avtomobilom New Beetle
12,56 € 11,62 €

Punčka Eva v novem avtomobilu New Beetle gre s svojim psom na izlet! Imajo lepo vreme, zato se prijetnega dneva zelo veseli. Z njimi se podaj na pot polno avantur.

Simba Dinozaver T-Rotz
13,80 € 12,09 €

Zabavna figura s sluzjo, katera je videti, kot dinozaver. Glavo dinozavra napolnite s sluzjo, stisnite, dinozaver pa vam bo dal poln odmerek prav iz nosu. Zabavajte se, ko dinozaver T-Rotz smrka sluz!

Simba lutka Steffi Princess Family
17,55 € 15,41 €

Lutki Steffi in Eva rade skrbijo za najljubšo žival psička. Uživaj v zabavi in druženju skupaj z njima. Eva se tudi rada guga na rožnatem gugalnem konjičku.

Simba lutka Steffi morska vila s svetlobnimi efekti
15,36 € 13,66 €

Lepa in bleščeča morska vila Steffi prihaja z obilo veselja, zato se pripravi na skupna nepozabna doživetja. Ima premične zgibe in je vodoodporna, zato se lahko pohvali s tem, da je odlična plavalka.

Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 € 43,53 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.

Simba komplet za igro, sestavi piramido
15,80 € 13,86 €

Večfunkcijski komplet za najmanjše, vključuje vstavljeno škatlo, piramido obročev in piramido lončkov. Najmlajšim otrokom ponuja celovito zabavo polno barv. S tem kompletom najmlajši razvijajo domišljijo in fine motorične spretnosti.

Simba lutka Eva s konjem
15,80 € 13,09 €

Lutka Eva v čudovitih oblekah bo danes preživela dan s svojim simpatičnim konjem. Ima vse, kar potrebuje za nego svojega ljubljenčka. Ko je za konja poskrbljeno, ga lahko vzamete v vožnjo – le na sedlo in se podajte na nove pustolovščine.

Simba Gasilec Samo set gasilskih aparatov
27,60 € 24,91 €

Gasilec Samo je že pripravljen na še en zadetek v zimski sezoni. Da bi lahko so-krajanom ves čas rešil življenje in zdravje, ima za svoje delo najboljšo opremo, ki je na voljo samo za vas. Pridružite se gasilcu Samu s tem gasilskim kompletom, ki vam popolnoma ustreza na hrbtu, ko se odpravite na pustolovščino z njim.

SimbaToys s svojimi igračami razveseljuje otroke že od leta 1982. Od kar je ustanovitelj Frietz Sieber podjeteje združil v veliko skupino, to pokriva različne znamke in posluje v več kot 20 državah po vsem svetu. Njihova linija vključuje več kot 4000 izdelkov, med katerimi so igrače za vse starosti, vzgojno-izobraževalne igre in pripomočki za majhne otroke.

SimbaToys s svojimi igračami razveseljuje otroke že od leta 1982. Od kar je ustanovitelj Frietz Sieber podjeteje združil v veliko skupino, to pokriva različne znamke in posluje v več kot 20 državah po vsem svetu. Njihova linija vključuje več kot 4000 izdelkov, med katerimi so igrače za vse starosti, vzgojno-izobraževalne igre in pripomočki za majhne otroke.