Simba pes čivava na turneji CCL
23,41 €

19,10 €

Luksuzen pes čivava bo postal priljubljen pasji spremljevalec vsake male deklice. Je čudovito mehak in lep. V paketu je tudi praktična torbica za prenašanje vašega psička.


Simba Lutka Steffi Pepelka
13,52 €

7,80 €

Še ena iz serije Lutke Steffi. Tokrat v vlogi srčkane deklice Pepelke, ki se lahko preobleče v glamurozno princesko. Številni dodatki so vključeni v paket.


Simba Mašina hiša-32%
24,99 €

16,90 €

Zadnji kos!

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.


Simba ksilofon, 27 cm
11,99 €

11,30 €

Zadnji kos!

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.


Simba lutka Cool Kevin, modri telovnik
8,50 €

Zadnji kos!

Lutka Kevin ne sme zamuditi druženja, ki ga prireja Steffi. To je njegov del, zato se želi potruditi. On je fant princese Steffi. Zaradi tega gresta pogosto skupaj v kino, na izlete, večerjo, nakloni pa ji tudi kakšen kompliment.


Simba lutka Steffi - magična princesa
15,36 €

12,70 €

Zadnji kos!

Lutka Steffi je oblečena v čudovito obleko s podrobnostmi bleščic. Samo pritisnite ob desno roko in občudujte – ogrlica in krona žarita v vsem svojem sijaju. Steffi ne more več čakati na skupne igre in pustolovščine!


Simba lutka Steffi Princess Family
17,55 €

14,20 €

Zadnji kos!

Lutki Steffi in Eva rade skrbijo za najljubšo žival psička. Uživaj v zabavi in druženju skupaj z njima. Eva se tudi rada guga na rožnatem gugalnem konjičku.


Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 €

39 €

Zadnji kos!

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.


Simba motorična večnamenska lesena kocka
21,41 €

16,50 €

Zadnji kos!

Motorična večnamenska barvna kocka iz kakovostnega lesa je za otroke atraktivna tako na pogled kot tudi po funkcijah. V zabavnih igrah lahko otroci razvijajo svoje fine motorične spretnosti, logično mišljenje in domišljijo.


Simba pes čivava CCL Glam Fashion
35,13 €

28,80 €

Zadnji kos!

Luksuzen pes čivava bo postal priljubljen pasji spremljevalec vsake male deklice. Je čudovito mehak in lep. V paketu je tudi praktična torbica za prenašanje vašega psička.


Simba Punčka Eva z avtomobilom New Beetle
12,56 €

9,90 €

Zadnji kos!

Punčka Eva v novem avtomobilu New Beetle gre s svojim psom na izlet! Imajo lepo vreme, zato se prijetnega dneva zelo veseli. Z njimi se podaj na pot polno avantur.


Simba lutka Steffi - miza in stol za ličenje
17,28 €

12,50 €

Novo

Princesa Steffi pravkar pripravlja sebe za gala prireditev, zato ji pomagaj, da se pripravi. Vsaka majhna punca bo zagotovo prosila punčko princeso Steffi v čudoviti obleki s krono, ki sedi na stolu za rožnato mizo s sredstvi za ličenje ter se želi naličiti za prireditev. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.


Simba lutka Steffi Ice Princess - Ledena princesa
10 €

Lutka Steffi Ledena princesa v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Obleka je okrašena s kosmiči in bleščicami. Nocoj se princesa ne bo upirala in bo plesala kot še nikoli.


Simba lutka Laura First Baby Doll
15,66 €

12,60 €

Lutka Laura z mehkim telesom, ima zapirajoče oči in bo všeč vsaki mladi mamici. Ta ljubek dojenček v prijetnem oblačilu z motivom medvedka bo razveselil vsako mlado deklico. Na voljo sta 2 različici artikla (v roza in vijolični barvi).


Simba lutka Steffi Dream Princess
13,05 €

10,40 €

Novo

Vsaka majhna dama bo zagotovo navdušena nad lepo punčko princeso Steffi, ki je oblečena v prelepo obleko z ogrlico, tiaro in ime tudi druge neverjetne dodatki. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.


Simba lutka Steffi Fashion Deluxe
25,36 €

20,50 €

Čudovita lutka princesa Steffi, ki je oblečena v čudovito obleko z ogrlico, tiaro in drugimi dodatki bo očarala vsako malo damo. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.


Simba lutka Steffi Gala princesa, temno roza
8,80 €

Lutka Steffi v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Na temni rožnati obleki najdeš tudi majhne vrtnice. Priložena sta tudi ujemajoča torbica in glavnik za lase.


Simba lutka Steffi - metuljna vila
15,36 €

12,60 €

Novo

Lepa metuljna vila Steffi bo navdušila vsako malo deklico v njeni čudoviti roza obleki, ki je okrašena s podobo metuljev. Ima čudovite dolge lase, ki jih lahko primerno okrasite.


Simba lutka Steffi morska vila s svetlobnimi efekti
15,36 €

12,60 €

Novo

Lepa in bleščeča morska vila Steffi prihaja z obilo veselja, zato se pripravi na skupna nepozabna doživetja. Ima premične zgibe in je vodoodporna, zato se lahko pohvali s tem, da je odlična plavalka.


Simba Lutka Steffi - Nevesta
9,40 €

Lutka Steffi zdaj čaka na njen veliki dan. Na poroki nosi izjemno lepo poročno obleko, skupaj s krono in tančico. Izkusite jo in z njo uživajte v poročnem obredu in v veselem vzdušju z njo.


Simba lutka Steffi - noseča princesa
13,82 €

11,30 €

Novo

  • Lutka ima odstranljiv trebuh, priložen pa je tudi dojenček Princesa nosi otroka – kmalu lahko nastopi čas poroda, za dojenčka pa se že pripravlja izjemno krasna zibelka.

Simba Lutka Steffi s psičkom
15,36 €

12,60 €

Novo

Lutka princesa Steffi rada skrbi za svojega ljubkega hišnega psa s spreminjajočimi očmi. Vsi uživajo ob neizmerni zabavi skupaj s princeso Steffi ima okusno, našel boš pa tudi kostposodici za hrano.


Simba lutka Steffi vila s krili
13,43 €

10,60 €

Novo

Čudovita vila Steffi v krasni obleki in z odstranljivimi krili in s svojim zvestim roza samorogom se že veseli skupnih iger in čarobnih dogodivščin.


Simba lutka Steffi z družbo živali iz džungle
13,63 €

11 €

Še ena iz serije Lutke Steffi. Tokrat gre v džunglo in lahko ustvarite avanturo ter se pridružite ostalim lutkam, ki jih imate doma. Zahvaljujoč praktičnim dodatkom, ki rada uživa ob pustolovski zabavi.


Simba lutka Steffi z otrokom
7,80 €

Lutka Steffi je noseča. V trebuhu nosi otroka, ki se bo kmalu rodil na ta svet. Lutka nosi dojenčka v trebuhu, katerega je mogoče tudi vzeti ven. V paketu so priloženi tudi dodatki za otroke, kot so otroška odeja, duda in še več.


Simba Steffi princesa na konju
18,99 €

17,30 €

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.


Simba Maša in Medved Zimski dom
25,36 €

23 €

Igralni set Zimski dom iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje medveda in Mašo v zimskem času in razkošne dodatke. Zimska hiša je zložljiva.


Simba MP3 piano
35 €

27,30 €

Otroška klavirska mp3 nabor tipk ima številne funkcije, kakor jih imajo profesionalne tipke. Na klavir lahko priključite mp3 predvajalnik, ki otroku omogoča, da v ozadju pesmi predvaja melodije in akorde na pesmi v ozadju. Klavir ima tudi sintesajzer z 8 glasbili in lahko posnema 8 glasbenih stilov.


SimbaToys s svojimi igračami razveseljuje otroke že od leta 1982. Od kar je ustanovitelj Frietz Sieber podjeteje združil v veliko skupino, to pokriva različne znamke in posluje v več kot 20 državah po vsem svetu. Njihova linija vključuje več kot 4000 izdelkov, med katerimi so igrače za vse starosti, vzgojno-izobraževalne igre in pripomočki za majhne otroke.

SimbaToys s svojimi igračami razveseljuje otroke že od leta 1982. Od kar je ustanovitelj Frietz Sieber podjeteje združil v veliko skupino, to pokriva različne znamke in posluje v več kot 20 državah po vsem svetu. Njihova linija vključuje več kot 4000 izdelkov, med katerimi so igrače za vse starosti, vzgojno-izobraževalne igre in pripomočki za majhne otroke.