Shiseido Ever Bloom - EDP
57,60 € 49 €

Ever Bloom by Shiseido je cvetlična dišava za ženske. Glava vsebuje lotos, jasmin, bolgarsko vrtnico in vijolico. V srcu boste začutili gardenijo in pomarančni cvet. Kompozicijo zapirata les mošusa in hinokija. Začelo se je leta 2015. .

Shiseido Ever Bloom - EDT
41,50 € 34,40 €

Ever Bloom Eau De Toillete by Shiseido je cvetlična dišava za ženske. Glava vsebuje vijolico, dišavo (osmanthus), potonike, bergamot in limono. V srcu boste začutili gardenijo, oranžni cvet drevesa, ciklame, vrtnico in jabolko. Sestavo zapirata mošus in sandalovina. Začelo se je leta 2016. .

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower - EDP
42,10 € 38,70 €

Ever Bloom Ginza Flower by Shiseido je cvetlična dišava za ženske. Glava je narejena iz vijolice in lotosa, v srcu boste začutili oranžni cvet in gardenijo. Kompozicijo zapirajo pačuli, mošus in bela ambergris. Začelo se je leta 2017. .

Shiseido Zen - EDP
32,20 €

Shiseido Zen je navdih za vaš najgloblji občutek harmonije, obljubo mehke in mehke kože. Ta elegantna dolgotrajna duhovna dišava ponuja razodetje duha Vzhoda prihodnjim generacijam.

Shiseido Zen For Men - EDT
51,60 €

Shiseido Zen for Men je orientalsko začinjena aroma s kančkom sadja in eksotično aromo. Arom spremljajo bergamot, pomaranča, hruška, muškatni orešček, vijolična, rododendron in vse je zaprto mošus, pačuli in usnje. Ta dišava je bila predstavljena avgusta 2009. .