SES igra Bubble Tennis
11,93 €

Zadnji kos!

SES igra Bubble Tennis omogoča delanje in odbijanje mehurčkov.

SES predpasnik za ustvarjanje, 3-8 let-59%
7,12 € 2,90 €

Odlična cena

Dovolite svojim malim mojstrom, da razvijejo svojo ustvarjalnost, ob tem pa zaščitijo oblačila pred barvami in drugimi materiali.

SES Lesene kocke

SES Lesene kocke

Ocena: 4
19,18 € 17,11 €

Zadnji kos!

Lesene igrače bodo omogočile najmanjšim ustvarjanje s trdnimi in kakovostnimi igračami. Na preprost način si lahko zamislite, kaj potrebujete, samo vključite svojo domišljijo. V kompletu je tudi kladivo za enostavno zlaganje.

SES puhaste živalice-64%
18,39 € 6,60 €

Odlična cena

SES puhaste živalice bodo poskrbele za odlično zabavo v deževnih dneh.

SES ustvarjanje s štampiljkami flomastrov-24%
10,17 € 7,69 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi prakso. Učni set vsebuje vse, kar potrebujejo otroci za ustvarjanje svojih prvih umetnin z mini štampiljkami v obliki flomastrov.

SES hišica za žuželke
12,88 € 12,29 €

Zadnji kos!

Hišica za žuželke bo otroke zabavala s sestavljanjem novega doma za različne insekte. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

SES zabavni baloni

SES zabavni baloni

Ocena: 4,3
8,16 €

Zadnji kos!

Ni zabave brez balonov. Da pa baloni ne bodo postali dolgočasni, vam je na voljo veliko dodatkov, da svoje balone okrasite.

SES oblikovanje s papirjem-55%
8,71 € 3,90 €

Odlična cena

SES oblikovanje s papirjem prinaša 4 zabavne predtiskane tkalske kartice z motivom morske deklice, tortice, princese in samoroga.

SES okrasi svoje nohte
11,99 € 11,13 €

Zadnji kos!

Pobarvajte in okrasite svoje nohte, da bodo zasijali v svojem polnem sijaju.Komplet zajema vse kar potrebujete za varno oblikovanje lepih nohtov.

SES učni set jaz se učim uporabljati lepilni trak-27%
8,25 € 5,95 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči nove veščine, je zagotovo skozi prakso. Seveda pa mora biti učenje tudi zabavno. Komplet vsebuje vse za učenje ravnanja z lepilnim trakom.

SES Manikura in pedikura
23,42 € 21,57 €

Zadnji kos!

S tem odličnim kompletom SES za manikuro a pedikuro boste imeli vedno lepo urejene nohte. V stekleničko za lak nalijte barvo, ki jo želite nanesti na svoje nohte. Laku lahko za večji lesk dodate bleščice. S pilico oblikujte svoje nohte in jih pripravite na lakiranje. Že lakirane nohte lahko za še večjo barvitost okrasite s sličicami sadja.

SES Otroško britje
9,76 € 9 €

Otroci radi posnemajo odrasle dejavnosti, zdaj pa se lahko fantje poskušajo še obriti – ampak v igri. Peno položite na obraz in že se lahko začneš briti. Pena je nežna za kožo – plastična britvica pa je povsem varna. Igra bo tako še bolj zabavna! Otroci se učijo igrivih in higienskih navad.

SES vezenje - metulji
19,95 €

Ustvarjalni set za učenje novih spretnosti vezenja na enostaven in zabaven način.

SES moj prvi medvedek za poslikavo in flomastri
14,51 € 14,30 €

Zadnji kos!

Otroci skrivajo v sebi ogromno različnih talentov, zato jim dovolite, da se preizkusijo v barvanju medvedka po lastni želji in tako v sebi odkrijejo veselje do ustvarjanja, obenem pa si pridobijo novega plišastega prijatelja.

SES samorogi iz plastelina
15,99 € 15,76 €

Zadnji kos!

Set Ses vsebuje modelčke v podobah samoroga ter modelirno bleščičasto maso.

SES učim se uporabljati žago
21,94 € 19,99 €

Zadnji kos!

Priskrbite svojemu otroku svojo žago, se katero se bo naučil žagati. Poleg žage so priložene šablone s slikicami in različnimi motivi.

SES komplet škarij cig-cag, 5 kosov
8,16 € 7,83 €

SES cikcak škarje mora imeti vsak mali ustvarjalec. Barvne plastične škarje podpirajo ustvarjalnost malih umetnikov. Komplet SES Creative vsebuje 5 cikcak škarij. Vsake škarje imajo drugačen vzorec. Škarje odlično zarezujejo v papir, vendar so popolnoma varne za uporabo pri majhnih otrocih.

SES Pom pom emotki
12,89 €

Zadnji kos!

Izdelava Emotkov spodbuja ustvarjalnost naših malčkov.

SES ustvarjam z mavcem - Konj
9,09 €

Zadnji kos!

Set vsebuje vse sestavine in orodje za izdelavo konjička z grivo in ostalimi dodatki.

SES slikanje čajnega kompleta
18,90 € 17,82 €

Ta 13-delni čajni komplet je sestavljen iz štirih skodelic in krožnikov, vrča za mleko, posod za sladkor in čajnika. Z najljubšimi barvami, ki so vključene v paket, lahko okrasite čajno postrežbo in s prijatelji uživate v skodelici čaja.

SES izdelava mavričnih črvov
9,50 € 8,69 €

S tem kompletom boste naredili mavrične črve. Mešajte praške, eksperimentirajte z barvami in ustvarite najdaljše, čarobno mavrične črve. Zabava prinese z neverjetne rezultate.

SES Proizvodnja parfumov
19,49 € 17,95 €

S tem razkošnim kompletom SES lahko ustvari svoj dišeči parfum. V čaši zmešaj koncentrirano dišavo z vodo in ustvari edinstveno kombinacijo vonjev. Vlij parfum v vialo in pritrdi še etiketo z imenom.

SES set štampiljk dinozavri
10,57 €

Odkrijte svet dinozavrov. Set 11 štampiljk s polnilom na vodni osnovi z motivi dinozavrov.

SES Moje prve risalne kroglice z vrvico
8,70 € 8,17 €

Zgrabi eno od šestih živo obarvanih kroglic – nariši svoje prvo umetniško delo, ne da bi izgubil druge kroglice. Vrvica drži kroglice tesno skupaj, zato so takoj pripravljene za risanje.

SES risanje v kadi - voščene barvice, 8 kosov
9,50 € 8,23 €

Slikanje v kadi – in brez papirja? Zahvaljujoč temu neverjetnemu kompletu se bodo otroci med plavanjem zelo zabavali. Risbe iz kopeli in ploščice lahko enostavno speremo z milnico. 8 živih barv ponuja široko paleto možnosti za navdih in oblikovanje.

SES komplet z dodatki Slime, velik
12,10 € 11,37 €

Čas je za sluz! Tri neverjetne barve, dve različni vrsti, en poseben vonj in veliko zabave. Primešamo kroglice iz sluzne pene in sadne konfete. Zabava, ki se ne bo dolgočasila!

SES Mega komplet, izrez
12,40 € 11,53 €

S temi posebnimi škarjami bo rezanje varno. Rezali boste samo papir in oblačila, lasje pa bodo na varnem! Z 48 veselimi, vnaprej natisnjenimi listi boste imeli dovolj izobraževalnega gradiva, da se boste naučili postopnega rezanja.

SES mavec za ustvarjanje, svetleče okostje T-rex
15,10 € 13,85 €

Ustvarite popolnoma edinstven, svetleč, mavčen dinozaver T-Rex. Na eni strani dinozavra boste videli njegovo okostje! V 3D kalup nalijte hitro sušen omet in pustite, da se strdi. Nato ga odstranite iz kalupa in pobarvajte z barvami, vključno z barvo, ki sveti v temi. Rezultat je fantastičen!

SES Proizvodnja živali iz balonov z napihovalnikom
9,76 €

S tem kompletom SES Creative lahko iz balonov ustvarite čudovite živali. S črpalko napihnite balone in jih povežite s penastim trakom. Uporabite papirnate dele živali in nalepke, da ustvarite najbolj smešne balonske živali.

SES izdelovanje značk
12,60 € 11,58 €

Značke s čepom so odlična dekoracija ne samo za vaša oblačila, temveč tudi za nahrbtnik. V kompletu je osem zabavnih dizajnov za osem tort. Izberite pripravljeno sliko ali sledite svoji domišljiji in jo narišite.

SES L.O.L. – likanje perl
11,90 € 11,42 €

Ustvari si svoje priljubljene L.O.L. Punčke iz perl, ki jih zlikaš. Zaradi bleščečih nalepk bodo L.O.L. punčke še bolj bleščeče. Uživaj v zabavi in rezultat te bo pustil brez besed. Izdelan iz zelo kakovostnih materialov.

Nizozemska družba že od leta 1972 proizvaja igrače in materiale, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost.

Izdelki so namenjeni otrokom od 3 do 14 let, na voljo imajo več kot 400 različnih ustvarjalnih setov, svoje izdelke pa izvažajo v več kot 70 držav po vsem svetu.

Nizozemska družba že od leta 1972 proizvaja igrače in materiale, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost.

Izdelki so namenjeni otrokom od 3 do 14 let, na voljo imajo več kot 400 različnih ustvarjalnih setov, svoje izdelke pa izvažajo v več kot 70 držav po vsem svetu.