Seizis Set okraskov zlati in vijolični 50 kosov
11,73 €

8,60 €

Neobičajna vijolično.zlata kombinacija božičnih okraskov bo lepo izstopala na vsaki božični jelki. Set z okrasnimi kroglami, storži in dvema vrstama verig je dovolj za manjšo božično jelko.


Seizis božični okraski, rože, 8 cm, 5 kosov
6,20 €

Zadnji kos!

Bele bunkice Seizis v obliki cvetov so primerni tudi za božično drevo, ki spominja na bujni razcvet, hkrati pa jih še dopolnjujejo bleščice. Paket vsebuje 5 kosov okraskov s premerom 8 cm.


Seizis Set božičnih krogel roza-vijolična 16 kosov
8,11 €

6,30 €

Zadnji kos!

Prelep set božičnih okraskov v nežnih pastelnih odtenkih bo všeč predvsem ženskam. Nežne barve bodo božični jelki dodale eleganten in razkošen videz, ujemajočo dekoracijo vam bo zavidal vsak obisk.


Seizis Božične bunkice 24x3 cm + 16x 4 cm + vrh
7 €

Zadnji kos!

Veliki nabor dekoracij božičnih dreves vsebuje klasične okrogle okraske premera 3 in 4 cm ter konico. Okraski se ponašajo z sijajem, mat zasnovo ali pa z bleščicami ter s vrhnjo konico v barvi šampanjca. – Paket vsebuje 41 kos.


Seizis snežinka, 12 cm, 2 kosa
5,70 €

Zadnji kos!

Par snežink iz delavnice blagovne znamke Seizis in merita 12 cm – obdelane so s srebrnimi bleščicami. Okraska sta za viseča – v paketu dobite 2 kosa.


Seizis Božična krogla z dodatki 12 kosov
9,22 €

7,40 €

Zadnji kos!

Elegantne božične kroglice z dodatki črt se ujemajo z roza odtenki, ki se bodo podali predvsem srebrni smreki. S kroglicami lahko dopolnite okraske ali pa iz več setov enostavno okrasite celo božično jelko.


Seizis obesek za smrečico v obliki ključa, 16 cm, 2 kom
5,70 €

Zadnji kos!

Viseč okrasek v obliki ključa, bronaste barve z bleščicami, bo vašemu že tako čudovitemu dreveščku dodal glamurozno čarobno noto. Okrasek je visok 16 cm. Izdelan je iz akrilnega trdnega materiala. Paket vsebuje 2 kosa, po eno s svojim motivom.


Seizis božična bunkica, prozorna, 6 kosov
5,70 €

Čudovit atraktiven nabor dekoracij za božično drevo, vsebuje klasične bunkice premera 8 cm. Okraski so izdelani iz prozorne plastike, njihova površina pa je okrašena z bleščečimi belimi aplikacijami. Komplet vključuje 6 kosov.


Seizis Set božičnih krogel zlate 40 kosov
7,37 €

5,80 €

Set božičnih krogel za okraševanje božične jelke vsebuje 40 kroglic s tremi različnimi premeri in tremi dodatki. Božično jelko lahko okrasite z več seti ene barve, ali pa po želji kombinirati več barv.


Seizis set božičnih krogel, srebrne, 40/1
6,90 €

5,80 €

Set božičnih krogel za okraševanje božične jelke vsebuje 40 kroglic s tremi različnimi premeri in tremi dodatki. Božično jelko lahko okrasite z več seti ene barve, ali pa po želji kombinirati več barv.


Seizis božične bunkice, rdeče / roza, 32 kosov
7,20 €

Komplet Seizis je primeren za božično drevo – vsebuje 32 klasičnih bunkic v obliki različnih velikosti . Okraski so izdelani s sijajnim in mat površinskim zaključkom z bleščečo dekoracijo, v **roza in rdeči. – Paket vsebuje **32 kos.


Seizis Velikonočni venec iz olupljenega lubja, roza
11,13 €

10,20 €

Velikonočni venec iz olupljenega lubja in vrbovega protja, napolnjenega z velikonočnimi jajci, je odličen dodatek za vaš dom. Venec od znamke Seizis v kombinaciji plastike in lubja je zasnovan v roza barvi in ima premer 25 cm.


Seizis obesek bleščečega čeveljca, 10 cm, 2 kom
7,60 €

Viseč okrasek v obliki čeveljca, zlate barve z bleščicami, bo vašemu že tako čudovitemu dreveščku dodal glamurozno čarobno noto. Okrasek je visok 10 cm. Izdelan je iz akrilnega trdnega materiala. Zlata barva je odlična za ustvarjanje toplega, prijetnega vzdušja.