Secco S A1829,2-938
37,30 € 14,50 €

Dečke ure priljubljene blagovne znamke Secco so primerne za vsako priložnost. Na prvi pogled navdušita vpadljivo modra zasnova usnjenega pasu in številčni okvir. Številka je okrašena samo s kazalci, kar omogoča enostavno branje in jasno. Otrokom dajte uro, da se nočejo sleči iz rok. .

Secco S A3908,2-211
22,80 €

Zadnji kos!

Kvadratni kovčki nikoli ne gredo iz mode. Odkrijte njihov čar in pritrdite ure Secco na zapestje. Njihova drobna, svetla številka je okrašena z arabskimi številkami, ki jim dajejo pridih subtilne elegance, s srebrnim ohišjem, ki se ponaša.

Secco S A5002,1-111
27 €

Zadnji kos!

Stavite na klasične ure, ki krasijo obleko za prosti čas ali formalno obleko. Ure izdeluje Secco. Svetlo številčnico odlično dopolnjujejo arabske številke v zlatu. Občutljiv vzorec krokodila na usnjenem pasu poudarja edinstvenost te dodatne opreme. .

Secco S A5002,1-211
24,90 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko zanesljivo dopolnjujejo formalno obleko in prosti čas. Takšne so ure Secco. Njihov svetel klic takoj pritegne vašo pozornost. Izstopajo srebrni indeksi in roke. Takoj po pritrditvi rjavega traku za zapestje krokodila bo pritegnil pozornost vseh okoli vas. .

Secco S A5005,1-211
20,70 €

Zadnji kos!

Secco ura v klasičnem slogu se popolnoma prilega vaši obleki in obleki za prosti čas. Njihov svetel klic je s številčnimi indeksi in preprostimi rokami enostavno berljiv. Cenili boste kakovosten usnjen pas. Čas je, da si naredite čudovit dodatek. .

Secco S A5005,1-213
20,70 €

Secco ura v klasičnem slogu se popolnoma prilega vaši obleki in obleki za prosti čas. Njihov temni klic je enostavno berljiv, zahvaljujoč številčnim indeksom in preprostim rokom. Cenili boste kakovosten usnjen pas v temni barvi. Vaša kolekcija dodatkov bo popolna. .

Secco S A5006,4-134
49,30 €

Zadnji kos!

Nikoli ni dovolj zlatih dodatkov. Ne samo, da izgledajo dobro same po sebi, temveč dodajo kanček edinstvenosti in brezčasnosti vsaki obleki. Ne pozabite nanje in pritrdite ure Secco na zapestje. Njihova svetla številčnica je okrašena z indeksi in rokami v zlati barvi.

Secco S A5006,4-234
41,40 €

Zadnji kos!

Iščete dodatek, s katerim boste dodali iskrico svoji obleki? Torej stavite na svojo najljubšo uro Secco . Njihov svetel klic se opira na klasičen videz – okrašen je samo s finimi rokami in kazalci. Rokav in kapica v srebrni barvi bo resnično ustrezala vsem.

Secco S A5007,3-293
29 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali boste izbrali svečano obleko s srajco ali raztrgane kavbojke s trikom, bodo Secco ure vedno odlično dopolnile vašo obleko. Njihova temna številka z značilnimi rokami in kazalci očara na prvi pogled. Številčnico oživijo 3 kronografi.

Secco S A5008,3-101
49,30 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z vidnejšimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in poteza sta pozlačena, kar daje uri razkošen videz.

Secco S A5008,3-201
41,40 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z vidnejšimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in kap sta srebrna, kar daje uri brezčasen videz. Popolna ura za vas. .

Secco S A5008,3-203
41,40 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova temna številka se opira na tradicionalne modele – okrašena je z bolj izrazitimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in kap sta srebrna, kar daje uri brezčasen videz.

Secco S A5008,3-208
41,40 €

Zadnji kos!

Klasični dodatki, ki lahko dopolnjujejo katero koli obleko. Točno to so ure Secco. Njihova modra številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in kap sta srebrna, kar daje uri brezčasen videz. Neverjetne ure, narejene za vas.

Secco S A5008,3-501
49,30 €

Zadnji kos!

Klasični dodatki, ki lahko dopolnjujejo katero koli obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in poteza sta v roza zlati barvi, kar daje piko na i.

Secco S A5009,4-191
37,30 €

Zadnji kos!

Stavite na klasične dodatke, ki lahko ujamejo tako formalno kot neformalno obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi kazalci in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi.

Secco S A5009,4-591
39,40 €

Zadnji kos!

Stavite na klasične dodatke, ki se lahko ujemajo s formalno in neformalno obleko. Ura iz Secca je ravno taka. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi kazalci in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi.

Secco S A5010,3-114
35,20 €

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi številkami in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi.

Secco S A5010 3-234
29 €

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena je z vidnejšimi indeksi in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in hod sta v univerzalni srebrni barvi.

Secco S A5010,3-235
29 €

Ni nad klasičnimi dodatki, ki lahko dopolnijo skoraj vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova črna številčnica se opira na tradicionalno zasnovo – okrašena je z vidnejšimi indeksi in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in hod sta v univerzalni srebrni barvi.

Secco S A5010 3-236
29 €

Ure od Secco so pravi dodatek za dame z nagnjenostjo k brezčasnim dodatkom. Na prvi pogled se boste zaljubili v njihovo svetlo roza številčnico, ki jo krasijo ozke srebrne roke in kazalci. Takoj, ko ste zaklenili dober jekleni poteg na zapestje, bo ura poudarila vaše naravne lepote. .

Secco S A5010,3-532
37,30 €

Roza-zlata barva je vedno bolj na poti. Zgrabite njen urok in pripnite Secco uro na zapestje. Prijetna bronasta barva se ponaša z ohišjem in gibanjem ure. Številčnica z mehkim zlatim namigom se opira na klasično zasnovo – našli boste le ozke roke in kazala.

Secco S A5011 3-134
37,30 €

Zadnji kos!

Ura Secco je pravi dodatek za dame z nagnjenostjo k brezčasnim dodatkom. Njihova popolnoma zlata zasnova daje vsaki obleki razkošen videz, trije okrašeni kronografi pa so videti neverjetno elegantno. Privoščite si dodatek, ki bo navdušil vaše oko in denarnico. .

Secco S A5011 3-238
29 €

Zadnji kos!

Ure od Secco so pravi dodatek za dame z nagnjenostjo k brezčasnim dodatkom. Na prvi pogled se boste zaljubili v njihov svetlo modri obraz ure, ki se ponaša s tremi okrasnimi kronografi. Takoj, ko si na zapestju pripnete dober jekleni udarec, vaša obleka dobi popolnoma novo dimenzijo. .

Secco S A5012,1-202
33,10 €

Zadnji kos!

Priljubljena ura Secco s srebrnim ohišjem ima svetle številčnice, okrašene s kontrastnimi srebrnimi rokami. Uro je na zapestje pritrjeno s tradicionalnim rjavim usnjenim pasom z gladkim vzorcem. Stavite na brezčasen dodatek, ki vas nikoli ne razočara. .

Secco S A5012,1-205
33,10 €

Zadnji kos!

Priljubljena ura Secco s srebrnim ohišjem ima temen številčnik, okrašen s kontrastnimi srebrnimi rokami. Uro je na zapestje pritrjeno s tradicionalnim rjavim usnjenim pasom z gladkim vzorcem. Vaša obleka bo popolna. .

Secco S A5012,1-405
37,30 €

Zadnji kos!

Priljubljena ura Secco s ščitnikom iz titana ima sivo številčnico, okrašeno s kontrastnimi srebrnimi rokami. Uro je na zapestje pritrjeno s tradicionalnim rjavim usnjenim pasom z gladkim vzorcem. Uživajte v vsaki minuti. .

Secco S A5015,2-232
24,90 €

Ura Secco je popolnoma primerna za vse dame z nagnjenostjo za dodatno opremo. Svetlo številčnico krasijo ozke srebrne roke in kazalci. Primer in poteza stavijo tudi na tradicionalno srebrno barvo, ki bo prižgala vsako obleko. Privoščite si dodatek, ki ga želite nositi okoli ure. .

Secco S A5015,2-532
29 €

Zadnji kos!

Ura Secco je primerna za dame, ki imajo radi dodatke. Svetel klic je okrašen z ozkimi zlatimi rokami in kazalci. Primer in poteza stavijo tudi na tradicionalno zlato barvo, ki bo ustrezala vsaki obleki. Popolna dodatna oprema za vsakega lastnika. .

Secco S A5015,2-533
29 €

Zadnji kos!

Ura Secco je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne dodatke. Temna številčnica je okrašena z ozkimi zlatimi rokami in kazalci. Primer in poteza stavijo tudi na roza-zlato barvo, ki bo prižgala tako formalno kot neformalno obleko. Idealen dodatek za vas. .

Secco S A5016 2-203
29 €

Zadnji kos!

Ura Secco je eleganten kos. Njihov temno rjav trak iz usnja na videz „nadaljuje“ na svetlem gumbu in ustvari zelo prefinjen učinek. Ohišje v celoti dopolnjuje v univerzalni srebrni barvi. Okrasite zapestje z uro, ki je nihče ne bo pogrešal. .

Secco S A5017,2-203
24,90 €

Zadnji kos!

Ženske modne ure Secco navdušujejo s svojim elegantnim dizajnom. Srebrna številčnica je jasna in ponuja pregled številčnih indeksov s preprostimi rokami. Na prvi pogled vas bo pritegnila vpadljiva srebrna etuiji. Stavite na črno klasiko. .

Secco S A5019 4-128
41,40 € 30,30 €

Zadnji kos!

Ko na ročno uro zataknete Secco uro, ste lahko prepričani, da vaše nove opreme nihče ne bo pogrešal. Na prvi pogled svetlo modra številčnica, okrašena z rimskimi številkami, bo poudarila vašo ženskost. Ta vtis še povečamo z pozlačenim ohišjem in vlekom iz nerjavečega jekla.

Secco S A5021,4-134
41,40 €

Zadnji kos!

Ura Secco je pravi dodatek za dame z nagnjenostjo k brezčasnim dodatkom. Njihova popolnoma zlata zasnova daje vsaki obleki eleganten videz, trije okrašeni kronografi pa so videti neverjetno elegantno. Popolna dodatna oprema za vas. .

Secco S A5023,2-131
29 €

Zadnji kos!

Stavite na ure Secco, ki vas bodo presenetile. Njihova svetla številčnica v klasičnem dizajnu na prvi pogled navduši z zlatimi rokami in kazalci, ki dajejo celoto nežen videz.

Secco S A5023,2-132
29 €

Zadnji kos!

Stavite na ure Secco, ki vam bodo všeč. Njihova svetla številčnica v klasičnem dizajnu na prvi pogled navduši z zlatimi rokami in kazalci, ki dajejo celoto nežen videz.

Secco S A5024,4-234
33,10 €

Klasični dodatki, ki lahko dopolnjujejo katero koli obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena z vidnejšimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in potisk sta srebrna, kar daje piko na i.

Secco S A5025,4-218
37,30 €

Ne glede na to, ali izberete formalno ali priložnostno obleko, bodo ure Secco vedno lepo prilagodile vaš videz. Njihova svetla številka na prvi pogled privlači z izrazitimi srebrnimi rokami in številkami, luneta pa je prvotno zasnovana. Izvleček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Secco S A5028,4-131
41,40 €

Zadnji kos!

Nikoli ni dovolj zlatih dodatkov. Ne samo, da izgledajo dobro same po sebi, temveč dodajo kanček edinstvenosti in brezčasnosti vsaki obleki. Ne pozabite nanje in pritrdite ure Secco na zapestje. Njihova zlata številčnica je okrašena s finimi rokami in kazalci.

Secco S A5028,4-231
37,30 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki tisti, ki lahko dopolnijo vsako obleko. Točno to so ure Secco. Njihova svetla številka se opira na tradicionalne modele – okrašena je z vidnejšimi indeksi in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in hod sta v univerzalni srebrni barvi.

Secco S A5028,4-238
37,30 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki tisti, ki lahko dopolnijo vsako obleko. Točno to so ure Secco. Prepoznavna modra številka se opira na tradicionalne modele – okrašena je z bolj izrazitimi kazalci in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in hod sta v univerzalni srebrni barvi.

Secco S A5028,4-433
41,40 €

Ni nad klasičnimi dodatki tisti, ki lahko dopolnijo vsako obleko. Točno to so ure Secco. Prepoznavna temna številka se opira na tradicionalno zasnovo – okrašena je z bolj izrazitimi indeksi in svetlečimi rokami, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in hod sta v univerzalni črni barvi.

Secco S A5028,4-531
41,40 €

Zadnji kos!

Ni nad klasičnimi dodatki tisti, ki lahko dopolnijo vsako obleko. Točno to so ure Secco. Prepoznaven svetel klic šteje za tradicionalno zasnovo – okrašena z bolj izrazitimi indeksi in svetlečimi rokami, zahvaljujoč kateri lahko vedno vidite trenutni čas. Ohišje in poteza sta v roza-zlati barvi.

Secco S A5030,2-131
33,10 €

Zadnji kos!

Če iščete klasičen dodatek, ki bo dopolnil vašo obleko, se prepustite tej ženski uri Secco . Bela številčnica okrašena z zlatimi kazalci in rokami. Pozlačen etui sledi belemu usnjenemu pasu, ki ga je udobno nositi. Privoščite si uro, ki ustreza katerikoli dami. .

Secco S A5030,2-232
29 €

Če iščete klasičen dodatek, ki bo dopolnil vašo obleko, se prepustite tej ženski uri Secco . Bela številčnica okrašena z zlatimi kazalci in rokami. Srebrna torba sledi belemu usnjenemu pasu, ki ga je udobno nositi. Privoščite si ure, ki vas bodo osrečile. .

Secco S A5030,4-133
45,20 €

Priljubljeni klasični dodatki, ki lahko dopolnjujejo katero koli obleko. Točno to so ure Secco. Njihova črna številčnica se opira na tradicionalne modele – okrašena z značilnimi indeksi, da se v trenutnem času odlično vidi. Ohišje in kap sta pozlačeni, kar daje uri edinstven videz.

Secco S A5031,2-433
29 €

Zadnji kos!

Ure iz priljubljene delavnice Secco . Na prvi pogled vas bo pritegnila temna temna luneta. Cenili boste zelo jasen klic, ki sveti črne kazalce in roke, ki vam vedno pokažejo točen čas. Primeru sledi usnjen pas v priljubljeni črni klasiki. Postali bodo popolno dopolnilo k vsaki obleki. .

Secco S A5031,2-931
29 €

Če iščete klasičen dodatek, ki bo dopolnil vašo obleko, se prepustite tej ženski uri Secco . Bela številčnica je okrašena s črnimi kazalci in rokami. Črni ovitek sledi belemu usnjenemu pasu, ki je udoben in udoben za nošenje.

Secco S A5031,2-938
29 €

Zadnji kos!

Pravkar ste našli popoln dodatek, ki bo dopolnil vašo obleko – Secco ženske ure. Bela številčnica je okrašena s črnimi kazalci in rokami. Črni ovitek sledi črnemu usnjenemu pasu, ki je udoben in udoben za nošenje. Stavite na kvaliteten in natančen kos v svoji najljubši barvni kombinaciji. .