Schleich 42389 Jahalna šola z jezdeci in konji-20%
98 € 77,58 €

Ta čudovito izdelana jahalna šola je idealen dodatek za k hlevu. Tam se srečujejo vsi ljubitelji konj, kjer trenirajo skakanje čez ovire in skrbijo za konje. Primerno za otroke od 3. leta.

Schleich prikolica za prijatelje 42415-22%
81,50 € 62,94 €

Zadnji kos!

Odlična prikolica, ki deluje kot Konjski klub, kjer se srečujejo prijatelji. Dan pred Hannahinim dvanajstim rojstnim dnem, prijatelj najde staro prikolico in se odloči, da postane njihov glavni sedež. Vsakič, ko je treba rešiti kakšno uganko, naredijo sestanek v prikolici. V zimskem času je udobno sedeti na modrem kavču z blazinami, poleti pa odprite prikolico in imate čudovito teraso.

Schleich Prikolica in dodatki za trening s konji 72141
92,93 €

Zadnji kos!

V tem paketu boste našli ekskluzivne Schleichove figurice – te jim bodo prav gotovo prinesle nasmeh na obraz. Karavana je postala klubski sedež prijateljev. Kadar se morajo, se dekleta srečajo v prikolici, pozimi sedijo na modrem kavču z blazinami, poleti pa odprejo stransko steno prikolice in ustvarijo veliko čudovito teraso. Gre za celoten komplet s figuricami in dodatki, ki ga lahko shranite v prikolico, kadar koli se lahko prikolica premika z mesta.

Schleich začetni set divjih živali
23 € 20,80 €

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich Blondinka Sofija in konj Blosom
19,20 € 18,09 €

Zadnji kos!

Sofija ni izbrala andaluzijske kobile Blosom. Bilo je ravno obratno! Kobila je nežno pomolila nos v Sofijo, ko je sanjala čez dan. Sofia ljubi Blossom in preživi vsako prosto minuto z njo.

Schleich figura Okrašen žrebiček Pegaz samorog 7057570575
8,40 € 7,42 €

Čudovita kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica čarobnega žrebeta samoroga. Majhni krilati samorog je eno najbolj fascinantnih bitij v celotnem imperiju Bayala. Ima zvit čarobni rog in krila kot njegov oče.

Schleich Vrečka presenečenja - mini dinozavri L, serija 1
10,70 € 9,76 €

Zadnji kos!

Zbirateljske živali Dinozavri. Odkrijte 3 od 10 različnih živali mini dinozavrov Schleich! Figure Schleich so razdelane v najfinejše podrobnosti, s pomočjo katerih se otroci lahko naučijo med igro. Ta izdelek je del tematskega sveta Dinozavrov. Prepričajte se, katere 3 živali se skrivajo v vrečki!

Schleich bik, črn
7,66 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure bika. Veliko govedo te pasme raste zelo hitro -lahko tehta kar do 160–180 kg in to v šestih do osmih mesecih. Te živali prihajajo iz Škotske, kjer je vreme pogosto zelo hladno in vlažno. Ravno zaradi tega so zelo vzdržljivi.

Schleich Konj, Valach, Paint Horse
7,70 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure konja Paint Horse – Valach. Ta ameriški jahalni konj ima elegantno strukturo telesa, zahvaljujoč podrobni obdelavi.

Schleich figura Žrebe Pegaz 70543
8,80 € 7,87 €

Čudovita kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica motnega žrebeta Pegaz. V celotni deželi zvezdnih vilinih ni lepšega in skrivnostnejšega čarobnega bitja kot mali oblačni Pegazov oblak. Zelo je sramežljiv in doslej ga je na lastne oči videlo le nekaj vilinov.

Schleich 42502 Veterinarska ordinacija za domače živali - Odprta embalaža-25%
59,59 € 44,30 €

Kot novo

V veterinarski ordinaciji so vsi živalski pacienti oskrbovani in negovani z ljubeznijo, da bi se čim prej pozdravili. Za to poskrbi veterinar. Vedno ima pripravljeno pravilno opremo. S pomočjo rentgenske slike, ki visi na steni, lahko veterinar pozdravi svoje bolnike na veterinarski mizi za preglede in hitro iz svojega veterinarskega kovčka vzame pravo zdravilo. S pomočjo tehtnice lahko tako preveri zajčkovo težo. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Schleich Dinozavri 2020 adventni koledar-28%
34,20 € 24,30 €

Odlična cena

Adventni koledar z dinozavri Schleich. Na to so čakali vsi ljubitelji dinozavrov. Za 24 okenci se skriva celotna igralna scena. Čudovito darilo za vse ljubitelje dinozavrov. Figure Schleich so izredno podrobno izdelane, ljubeče poslikane in otrokom omogočajo igro med učenjem in spoznavanjem živali.

Schleich model Krokodil 14736
7,70 € 6,90 €

Zadnji kos!

Čudovita kakovostna in podrobna ter ročno poslikana vilinska figurica. Največji krokodil na svetu je morski krokodil. Je tudi najbolj nevaren od vseh krokodilov. Morski krokodil je edini, ki bo zadovoljen tako s sladko kot slano morsko vodo.

Schleich 41465 Tiranozaver Rex napada
18,80 € 16,84 €

Komplet kakovostnih in podrobno izdelanih ročno poslikanih figuric z prazgodovinsko tematiko. Lahko Flynn zaščiti malega stegozavra Steggyja pred nevarnim T-Reksom? S strelnim orožjem in zanko ga lahko ukroti!

Schleich izobraževalne kartice Wild life Schleich-28%
14,20 € 10,10 €

Zadnji kos!

Spoznajte svet živali s karticami Schleich! Izobraževalne slikovne kartice prikazujejo življenjsko okolje in stopinje treh živali: mladiča polarnega medveda, veverice in zelene žabe. Uganete, katera kartica pripada kateri živali?

Schleich figura Konj pasme Quarter 13852
7,70 € 7,51 €

Lepa kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica ameriškega govejega konja. Ti so zanesljivi z železnimi živci in so zato priljubljeni predvsem pri kavbojih. Poleg tega imajo ti konji tako imenovani čut za kravo, ki pomaga zlasti pri pasti živinskih čred.

Schleich konj Lipicanec
7,70 € 7,56 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure konja Lipicanca. Učite konja Lipicanca v Španski jahalni šoli ali na Dunaju.

Schleich 42502 Veterinarska ordinacija za domače živali
67,70 € 60 €

Zadnji kos!

V veterinarski ordinaciji so vsi živalski pacienti oskrbovani in negovani z ljubeznijo, da bi se čim prej pozdravili. Za to poskrbi veterinar. Vedno ima pripravljeno pravilno opremo. S pomočjo rentgenske slike, ki visi na steni, lahko veterinar pozdravi svoje bolnike na veterinarski mizi za preglede in hitro iz svojega veterinarskega kovčka vzame pravo zdravilo. S pomočjo tehtnice lahko tako preveri zajčkovo težo.

Schleich 42510 severni medved
16,10 € 14,30 €

Zadnji kos!

Enako močan kot medved in hladen kot led. Polarni medved uporablja več metod za odganjanje napadalcev z ledom. Snežno bel kožuh severnega medveda se popolnoma zlije z okolico ledenega sveta in tako preprosto preseneti svoje sovražnike. Eden od njegovih močnih krempljev je v celoti narejen iz ledu in z enim dotikom lahko zamrzne nasprotnike.

Schleich Domače živali 2020– adventni koledar
34,20 € 33,15 €

Zadnji kos!

Adventni koledar s figurami in dodatki iz serije Farm World, na katere otroci že nestrpno čakajo. Za 24 okenci se skriva celotna igralna scena. Novo presenečenje nate čaka vsak dan! Figure Schleich so izredno podrobne, ljubeče poslikane in otrokom omogočajo igro med učenjem in spoznavanjem živali, ki živijo na kmetiji.

Schleich figura Hanoverska kobila 13817-24%
7,70 € 5,80 €

Zadnji kos!

Lepa kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica hanoverske kobile. Hanoverski konji se odlikujejo po veliki volji, ambicijah in so zelo nadarjeni turnirski konji. Zanje so značilni impresivni skoki in velik talent za dresuro.

Schleich Pravljična Vila s cvetočim samorogom
18,49 €

Zadnji kos!

Kakovostne in podrobne ter ročno poslikane figurice vile in njenega samoroga. Vila je zelo ponosna na svojega čudovitega samoroga. Ali želite s tema dvema na pot, ki jo je treba raziskati?

Schleich 42441 Hannah in jahalni komplet za divji zahod
28 € 26,57 €

Tekmovanje v western jahanju obsega tudi popularno tekmo s sodi. Tekmovalci morajo čim hitreje prečkati sode. Poleg barvnih sodov vsebuje jahalni komplet tudi ovire, ki jih lahko po potrebi spreminjate. Poleg punčke z gibljivimi skepi vsebuje komplet še čudovito kobilo Tennessee Walker z snemljivim sedlom in uzdo.

Schleich figura Teksaška krava Longhorn 13865
7,70 € 7,51 €

Lepa kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica žrebca Pintabian. Ta pasma ni znana samo po svojih dolgih rogovih, temveč tudi po barvitem krznu. Lahko je enobarven, lahko pa tudi v različnih odtenkih ali pa ima madeže in je tudi pikčast.

Schleich Maine Coon mačka
3,80 € 3,73 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure mucke. Te mačke pogosto imenujejo nežni velikani. Maine Coon Cat ne poseda rada cele dneve v notranjih prostorih, ampak se raje se sprehaja po naravi. Ne boji se vode, temveč ravno nasprotno – ljubi celo vodo.

Schleich obisk kobile in žrebeta pri veterinarki 42486
22,70 € 21,69 €

Zadnji kos!

Komplet kakovostnih in podrobnih ter ročno poslikanih figur iz serije Horse club. Čudovit nabor dodatkov za novo hlev za konje s tremi ljubkimi živalmi, veterinarjem in veliko dodatki. Veterinar gre v hlev za zdravljenje žrebeta ameriškega govejega konja. Ko zdravi žrebe, mu zamenja povoj, kobila ameriškega govejega konja z zanimanjem opazuje. Hkrati zelo dobro skrbi, da se žrebičku nič ne zgodi.

Schleich Vrečka presenečenja - konji L, serija 2
13,40 € 12,18 €

Zbirateljske živali Horse Club. Odkrijte in zberite 2 od 14 različnih klubskih konj Schleich! Figure Schleich so razdelane v najfinejše podrobnosti, s pomočjo katerih se otroci lahko naučijo med igro. Ta postavka je del tematskega sveta Konjskega kluba. Prepričajte se, katera dva konja Konjski klub Schleich se skrivata v vaši vrečki!

Schleich 70713 Vilinska vila na bleščeči sovi-24%
34,20 € 25,97 €

Že dolgo preden prebivalci Bayala® vidijo vilo na bleščeči sovi, bodo začutili njen čar, saj elegantno lebdi v zraku. Vila prijateljsko maha vsem prebivalcem. Okras sovjega perja in bogato okrašena krila se na soncu srebrno bleščijo. Vila z očarljivo sovo leti nad prostranimi barvitimi polji Bayala®.

Schleich mavrični samorog 70523
16,50 € 15,03 €

Lepa kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica mavričnega žrebca samoroga. Mavrica mavričnih samorogov sije v žarkih vzhajajočega sonca v vseh mavričnih barvah. Njegove stranice so okrašene z barvnimi dragulji. Te živali so prepletene s skrivnostnimi zgodbami, o katerih nihče ne ve, ali so resnične. Vsi pa se strinjajo, da so mavrični samorogi edinstveno lepe in čarobne živali.

Schleich figura kobila Samorog 70573
15,30 € 13,90 €

Lepa kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica kobile samoroga. Kobila samorog živi z družino v divjini, nedaleč od Soleyasa. Rada opazuje svoje žrebe in uživa v obiskih vilinov, ki jo okrasijo s cvetjem, kroglicami in dragulji.

Schleich 70143 Ledeni Griffin
21,10 € 18,93 €

Ledeni griffin ima nekaj ostrega orožja, da se ubrani svojih sovražnikov. V boju najprej s poudarjenimi kremplji prebije napadalčev oklep, nato pa se s svojim masivnim ostrim kljunom zapiči vanj. Včasih to počne obratno, odvisno od tega, kako se počuti. Ta hladnokrvna pošast ima na svojih mogočnih krilih šest ostrih ledenih peres, ki jih uporablja, da ohranja sovražnike stran od svojega telesa. Včasih pa je dovolj, da oddaja prodoren, oglušujoč zvok, ki trga ušesa.

Schleich Žival - alpski bik 13919
7,66 €

Alpski bik, od znamke Schleich® FARM WORLD, ima dolg in tako gost plašč, da ga ledeni mraz ne moti. Zato lahko ostane zunaj vse leto. Bike lahko zlahka ločimo od krav – rogovi bikov so skoraj vodoravno upognjeni naprej. Rogovi krav so bistveno daljši in ukrivljeni navzgor.

Schleich 41464 Terensko vozilo z zunanjo ograjo za dinozavra
66,50 € 59,73 €

Komplet kakovostnih in podrobno izdelanih ročno poslikanih figuric z prazgodovinsko tematiko. S terenskim vozilom lahko Luis hitro pride do odprte ograje in ujame Gigantozavra s pomočjo velike vabe iz mesa. V primeru polomljene ograje bo orodje pomagalo Luisu, da jo popravi. In če se slučajno zatakne, ga lahko izvleče z vitlom. Ta izdelek je del tematskega sveta Dinozavrov znamke Schleich.

Schleich Dracorex 15014
13,80 € 12,57 €

Čudovita kakovostna in podrobna ter ročno poslikana figurica prazgodovinske živali. Oblika glave dinozavra in njegovih dolgih ust spominjata na zmaja. Njegovo ime v prevodu pomeni zmajev kralj.

Schleich pra-zgodovinska figura - mladi Therizinosaurus
15,30 € 13,74 €

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura mladega Therizinosaurusa. Therizinosaurus je neškodljivi rastlinojedec z dolgimi in ostrimi kremplji. Navihan mladiček je pripravljen na boj z drugimi mladostnimi dinozavri podobne starosti.

Schleich Vrečka presenečenja - domače živali L, serija 4
13,40 € 12,18 €

Zbirateljske živali Farm World. Odkrijte in zberite 3 od 16 različnih živali Schleich Farm World! Figure Schleich so razdelane v najfinejše podrobnosti, s pomočjo katerih se otroci lahko naučijo med igro. Ta postavka je del tematskega sveta Farm World. Prepričajte se, katere 3 živali se skrivajo v vrečki!

Schleich Vrečka presenečenja - Afriške živali L, serija 4
13,40 € 12,18 €

Zbirateljske živali Wild Life. Odkrijte 3 od 16 različnih živali Schleich Wild Life! Figure Schleich so razdelane v najfinejše podrobnosti, s pomočjo katerih se otroci lahko naučijo med igro. Ta izdelek je del tematskega sveta Wild Life. Prepričajte se, katere 3 živali se skrivajo v vrečki!

Schleich Arabska kobila z odejo 41447
10,29 €

Arabska kobila z odejo je čudovita, ročno poslikana in podrobna figurica. Velika oddaja konj bo izbruhnila v trenutku! Jahač je že precej nervozen, njena arabska kobila pa že nervozno skače. Pomirjena kobila dobi nekaj slastnih jabolk. Mali ljubitelji konj bodo imeli to kobilo z dodatki.

Schleich figura Žrebec Akhal Teke 13911
7,66 €

Akhal-teke konji veljajo za eno najlepših pasem konj. Na Kitajskem Akhal-Teke imenujejo tudi „nebeški konj.“ Ima zlato bleščeče krzno. Te živali so zelo stare pasme konj z zgodovino, ki je obsega skoraj 3000 let. Ime so poimenovali po 100 km dolgem oaznem pasu na robu puščave Karakuma v Turkmenistanu.

Schleich Žival - Andaluzijska konjska kobila 13922
7,66 €

Kobila andaluzijskega konja, od od Schleich® Horse Club, očara s svojo dolgo tekočo grivo, ki je značilna za to pasmo konj. Njegova podobnost z andaluzijskimi konji ni naključje, ker Pura Raza Española ali na kratko PRE sta plemenska linija andaluzijske pasme. Špansko rejsko združenje jih od leta 1912 priznava kot samostojno pasmo.

Schleich 42522 Nevidni panter
10,30 € 9,41 €

Pozor! Neviden panter Schleich® Eldrador® Creatures prodira v vegetacijo džungle kot temen fantom. Njegova črna dlaka mu omogoča, da se nevidno premika v senci in napada svoje sovražnike. Če se vsiljivec preveč približa, skoči iz svojega skrivališča, preseneti nasprotnika in ga napade z ostrimi kremplji. Napadi se pogosto končajo s čudovito zasledovanjem, ki ga močan prebivalec džungle zlahka zmaga.

Schleich horse club Haflinger, kobila
7,66 €

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich dinozaver Animantarx
7,70 € 7,16 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Animantarxe. Animantarx je bil 3 m dolg dinozaver s trdnim s kostnim oklepom.

Schleich dinozaver Dimorphodon
7,70 € 7,16 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra. Dimorphodon je dinozaver z veliko glavo in velikimi zobmi.

Nemško podjetje že od leta 1950 ustvarja komične igrače, narejene po filmskih junakih, kot so Smrkci in Snoopy ter različne figurice živali.

Igrače so narejene iz trde gume in ročno poslikane, kar naredi vsak kos edinstven. Leta 2003 so se domačim, divjim in morskim živalim ter pticam pridružili še vitezi, princese in vile.

Nemško podjetje že od leta 1950 ustvarja komične igrače, narejene po filmskih junakih, kot so Smrkci in Snoopy ter različne figurice živali.

Igrače so narejene iz trde gume in ročno poslikane, kar naredi vsak kos edinstven. Leta 2003 so se domačim, divjim in morskim živalim ter pticam pridružili še vitezi, princese in vile.