Schildkröt fitnes drsne blazinice
14,99 € 13,80 €

Zadnji kos!

Komplet dveh drsnih blazinic Schildkrot Fitness je cenovno ugoden telovadni pripomoček, s katerim boste aktivirali vse skupine mišic in poskrbeli za učinkovito vadbo. Lahko jih namestite na roke ali noge.

Schildkröt elastična trakova brez lateksa
14,99 € 13,80 €

Zadnji kos!

Pakiranje dveh elastičnih trakov brez lateksa Schildkrot debeline 0,35 in 0,45 mm je primerno za začetnike in nekoliko bolj aktivne športnike. Elastiki sta odličen pripomoček za krepitev mišic celotnega telesa.

Schildkröt reakcijska žogica Fitness
9,99 € 9,20 €

Zadnji kos!

Reakcijska žogica Fitness priznane blagovne znamke Schildkrot zelene barve, s premerom 7 cm, je izdelana iz gume. Namenjena je izboljšanju koordinacije telesa ter povečanju telesne odzivnosti in vidnega zaznavanja.

Schildkröt Street Master 200 skiro, črno-zelen
129,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Schildkröt Street Master 200 je zložljiv skiro izdelan iz lahkega in vzdržljivega aluminija. Z nosilnostjo do 100 kg in nastavljivo višino krmila med 85 in 100 cm je odličen spremljevalec na poti skozi mesto.

Schildkröt fitnes kolebnica
9,20 €

Kolebnica Schildkrot Fitness ima številčnico za avtomatsko štetje poskokov z možnostjo izbrisa. Kolebnica je nastavljiva po dolžini in meri največ 300 cm.

Schildkröt nogometna žoga iz neoprena
18 € 14,30 €

Igrajte nogomet na plaži, ob jezeru ali ob bazenu brez skrbi, da vam bo žoga padla v vodo. Za to poskrbi nogometna žoga iz neoprena.

Schildkröt kolesi za vadbo Fitness Dual Roller
24,99 € 22,90 €

Komplet dveh koles za vadbo Schildkrot Fitness Dual Roller je cenovno ugoden telovadni pripomoček, s katerim boste aktivirali vse skupine mišic in poskrbeli za učinkovito vadbo. Z njima boste lahko izvajali veliko različnih vaj za krepitev telesa.

Schildkröt medicinska žoga Fitness, 1 kg
29,99 € 27,50 €

Medicinska žoga Fitness znamke Schildkrot zeleno-črne barve, ki tehta 1 kg, predstavlja zabaven, a hkrati učinkovit način za utrjevanje mišic in izboljšanje koordinacije. Žogo lahko uporabite za individualno izvajanje vaj ali v paru.

Schildkröt obroč za pilates
18 € 15,30 €

Z obročem za pilates v privlačni zeleni barvi lahko izvajate različne intenzivne vaje za krepitev trupa.

Schildkröt žoga Slam Ball Fitness
24,99 € 22,90 €

Žoga Slam Ball Fitness priznane blagovne znamke Schildkrot je napolnjena s peskom in tehta tri kilograme. Žoga je podobna medicinski žogi, le da se ne odbija. Uporabite jo lahko za namene klasičnega treninga, crossifita ali krožnega treninga.