Scarpa Mojito pohodniški čevlji, unisex
121,90 €

Zadnji kos!

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoScarpa Mojito dark blue** so udobni in lahki čevlji, primerni za potovanja, različne športne aktivnosti in prost čas. Praktična, vsestranska obutev, ki nudi izjemno udobje.

Scarpa športni copati Mescalito Titanium/Tonic
173,24 €

Scarpa Mescalito so športni copati, idealni za plezanje in gibanje na skalnatih terenih. Udobna, tehnična in zanesljiva obutev se lahko uporablja tudi za klasičen turizem.

Scarpa ženski treking čevlji Zen Pro WMN
159 €

Odprodaja

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoScarpa Zen Pro W** so ženski čevlji z izpopolnjenimi detajli in dizajnom, ki pristajajo kot uliti. Prinesli bodo udobno gibanje po terenu, tudi na kamnitih območjih.

Scarpa moška treking obutev Mescalito
174,95 €

Odprodaja

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoScarpa Mescalito** so moški čevlji idealni za gibanje na plezališčih in za gibanje po skalnatih terenih. Udobne, tehnične in zanesljive čevlje je mogoče uporabljati tudi med klasičnim pohodništvom.

Scarpa moške pohodni čevlji Kailash Plus Gtx
227,84 €

Podajte se na teren varno in v udobju. S pohodnimi čevlji Kailash Plus GTX boste navdušeni nad vodoodpornostjo, zračnostjo, lahkotnostjo, prilagodljivostjo in stabilnostjo te obutve. Naj vas težavnost terena ali spremenljivo vreme nikoli več ne preseneti.

Scarpa moški čevlji Zen Pro
101,95 €

Odprodaja

Scarpa Zen Pro so moški čevlji s prefinjenimi podrobnostmi in obliko, ki se odlično poda na nogo. Zagotavljajo maksimalno udobje za gibanje po terenu, vključno s skalnatimi prehodi