Saucony Čevlji bež 38.5 EU Wmns Jazz Original

Saucony Čevlji bež Wmns Jazz Original

91 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Dizajn modela Saucony Wmns Jazz Original S1044625 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Saucony Čevlji bež 41 EU Freedom Runner

Saucony Čevlji bež Freedom Runner

145 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Saucony Freedom Runner. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Saucony Čevlji črna 41 EU Shadow Original W

Saucony Čevlji črna Shadow Original W

198 €
Brezplačna dostava

Dizajn modela Saucony Shadow Original W 1108671 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Saucony Čevlji črna 37 EU Wmns Jazz Original

Saucony Čevlji črna Wmns Jazz Original

91 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Saucony Wmns Jazz Original. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Saucony Čevlji črna 38 EU Jazz Black White

Saucony Čevlji črna Jazz Black White

177 €
Brezplačna dostava

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Saucony Jazz Black White. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Saucony Čevlji črna 44 EU Shadow 5000 Evr

Saucony Čevlji črna Shadow 5000 Evr

177 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Dizajn modela Saucony Shadow 5000 Evr S703962 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Saucony Čevlji črna 44 EU Freedom Runner

Saucony Čevlji črna Freedom Runner

145 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Model Saucony Freedom Runner S703941 pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Saucony Freedom Runner je značilna tudi odlična izdelava.

Saucony Čevlji črna 44.5 EU Lifestyle Jazz Vintage

Saucony Čevlji črna Lifestyle Jazz Vintage

103 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Model Saucony Lifestyle Jazz Vintage S7036810 pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Saucony Lifestyle Jazz Vintage je značilna tudi odlična izdelava.

Saucony Čevlji obutev za tek 37.5 EU Jazz

Saucony Čevlji obutev za tek Jazz

203 €
Brezplačna dostava

Podjetje Saucony z inovativnimi tehničnimi rešitvami v svoji obutvi ​​zadovoljuje potrebe vseh, ki uživajo v teku. Saucony Jazz 1044521 Čevlji ženske so zasnovani za tekače, ki cenijo kakovost, zanimiv videz in dobre tekaške lastnosti.

Saucony Čevlji obutev za tek 38.5 EU Jazz White

Saucony Čevlji obutev za tek Jazz White

177 €
Brezplačna dostava

Odlično prileganje in oblazinjenje Saucony Jazz White 2044396 je razlog, zakaj se mnogi tekači odločijo za ta model. Saucony s poudarkom na izpopolnjevanju tehnologije zgornjega je poskrbel za udobje uporabnika in ustrezno zračenje – vlaga, ki nastane med tekom, se učinkovito odvaja navzven.

Saucony Čevlji obutev za tek 44.5 EU Shadow Original

Saucony Čevlji obutev za tek Shadow Original

198 €
Brezplačna dostava

Tekaške copate Saucony Shadow Original 2108518 moški odlikujejo natančnost izdelave, edinstven videz in pozornost do zadovoljstva uporabnikov. Material, iz katerega je izdelan zgornji del , zagotavlja odlično zaščito in pravo težo čevlja.

Saucony Čevlji obutev za tek črna 44.5 EU Guide 15

Saucony Čevlji obutev za tek črna Guide 15

142 €
Brezplačna dostava

Tekaške copate Saucony Guide 15 S2068405 moški odlikujejo skrbna izdelava, edinstven dizajn, pa tudi skrb za udobje uporabnika. Material, iz katerega je izdelan zgornji del, zagotavlja dobro izolacijo in ustrezno težo čevlja. Pomembna je tudi visoka paroprepustnost – vlaga se hitro odvaja navzven.