Safety 1st otroški avtosedež Sweet Safe
102,03 €

95,80 €

Zadnji kos!

Safety 1st Sweet Safe je otroški avtosedež, ki je primeren tudi za avtomobile z majhnimi sedeži. Ta sedež lahko namestite obrnjeno proti smeri vožnje (od rojstva do 10 kg) in v smeri vožnje (od 9 do 18 kg), kar zagotavlja varnost vašega otroka do približno 4 leta starosti.


Safety 1st hojica Bolid
47,20 €

Zadnji kos!

Ko otrok začne samostojno sedeti, lahko sedi na udobnem sedežu hojice Bolid. Hojica bo zaradi igralne konzule z interaktivnimi igračami vašemu otroku nudila izjemno zabavo.


Safety 1st otroški avtosedež Ever Safe
70,80 €

Safety 1st Ever Safe je univerzalni avtosedež, ki raste skupaj z vašim otrokom. Zasnovan je za otroke od 9–36 kg, skupina 1/2/3. Je izredno lahek in je še posebej primeren, kadar pogosto menjavate avtosedež iz enega avtomobila v drug avtomobil.


Safety 1st hojica Kamino
125,57 €

118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Safety 1st Kamino sedež in hojica v enem, ki se prilagaja otrokovi višini in starosti. Primerna za otroke, starejše od 6 mesecev. Hojica se lahko nastavi na 3 višine, za starejše otroke lahko sedež odstrani. Odstranljiva igralna konzola s svetlobnimi učinki in zvokom.


Safety 1st otroški avtosedež Road Safe
51 €

41,60 €

Safety 1st Road Safe je univerzalni avtosedež, ki raste skupaj z vašim otrokom. Primeren je za otroke od 15–36 kg, skupina 2/3. Je izredno lahek in je še posebej primeren, kadar pogosto menjavate avtosedež iz enega avtomobila v drug avtomobil. Nastavljiv naslon zagotavlja udobje pri vožnji.


Safety 1st sedež Smart Lunch
33,42 €

29,70 €

Safety 1st Smart Lunch je lahek, oblazinjen, zložljiv in enostaven prenosni sedež. Za pritrditev na mizo s ploščo z dimenzijo 2 do 4,5 cm. – Primerno za otroke, od 6 mesecev do 3 let (15 kg).


Safety 1st stolček za hranjenje Keeny
55,04 €

46,30 €

Safety 1st Keeny je ultra kompakten stolček, ki je idealen za majhne prostore ali za potovanje. V zloženem stanju meri le 63 × 62 × 23 cm. Zasnovan je za otroke od 6. meseca do 3 let (15 kg).


Safety 1st stolček za hranjenje Kiwi
98,01 €

88,80 €

Safety 1st Kiwi je udoben jedilni stolček, ki zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, jedilni mizi in 5-točkovnem varnostnem pasu raste skupaj z otrokom. – Snemljiv pladenj iz jedilne mize za enostavno vzdrževanje. Zasnovan je za otroke od 6. meseca do 3 let (15 kg).


Safety 1st otroški voziček Crazy Peps
39,40 €

Voziček Safety 1st Crazy Peps ima zabaven dizajn s 3D motivom. Voziček je zelo lahek in enostaven za upravljanje. Zaradi kompaktne sestave in nizke teže je odličen za potovanje z otroki. Barviti motivi pritegnejo vsakega otroka.


Safety 1st otroški voziček Teeny
145,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Teeny je popoln partner na potovanju, bodisi na letalu, avtobusu ali vlaku. Zaradi izjemno lahke konstrukcije in kompaktnih dimenzij, bo vedno z vami. Poleg majhnih dimenzij je Teeny tudi zelo udoben za vašega malčka predvsem zaradi oblazinjenega sedeža in nastavljivega naslonjala.


Safety 1st otroški voziček Up To Me
118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Up To Me je lahek voziček, primeren za vsakodnevno uporabo. Zaradi več položajev, vključno z ležanjem je primeren za uporabo od rojstva – 5 možnosti nastavitev položaja sedenja.


Safety 1st otroški voziček Urby
173,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Urby je praktičen spremljevalec za potovanje, nakupovanje ali samo za sprehod. Zaradi zelo nizke teže 4,9 kg je enostaven za uporabo in ga je enostavno prenašati. Urby je zelo udoben za sprehode zaradi svojega oblazinjenega sedeža z nekoliko več položaji naslona za glavo, vključno z vodoravnim položajem za ležanje za novorojenčke.


Safety 1st otroška postelja Calidoo
195 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Posteljo Calidoo 2 v 1 se lahko uporablja bodisi samostojno v prostoru, lahko pa jo tudi pritrdite k starševski postelji. Zaradi 7 položajev nastavitve višine lahko prilagodite velikost postelje.


Safety 1st avtomobilsko senčilo, 2 kosa
11,74 €

8,90 €

Safety 1st valjasti senčnik za v avto je izredno praktičen pripomoček pri vožnji. Po zaslugi pritrdilnih elementov bo senčnik varno ostal na enem mestu brez premikanja. Drsenje senčnika je preprosto, samo pritisnite na gumb. Paket vsebuje 2 kosa.


Safety 1st kombinirani otroški voziček Taly 2v1
220,16 €

209 €

//Voziček Taly 2 v 1 je popolna kombinacija vozička in otroškega avtosedeža. Primeren je za otroke od rojstva do približno 3,5 let. Voziček ima robusten okvir in je zaradi razkošnega vzmetenja zelo obvladljiv – primeren je tudi za dolge sprehode.


Safety 1st kombinirani otroški voziček Taly 3v1
328,32 €

311,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Taly 3 v 1 je popolna kombinacija vozička, otroškega avtosedeža in globoke košare. Primeren je za otroke od rojstva do približno 3,5 let. Voziček ima robusten okvir in je zaradi razkošnega vzmetenja zelo obvladljiv – primeren je tudi za dolge sprehode.


Safety 1st kombinirani otroški voziček Urban Trek 2in1
231,75 €

220 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Urban Trek 2 v 1 ima robusten okvir z nastavljivim ročajem. Zaradi koles iz EVA materiala, ga boste lahko vozili na kateremkoli terenu. Voziček se lahko skupaj z avtosedežem uporabi za otroka od njegovega rojstva.


Safety 1st komplet za voziček Rainbow
90,60 €

Odličen komplet za voziček Rainbow, ki vsebuje dežno prevleko, previjalno torbo in podlogo. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. Komplet odlično varuje vašega otroka pred slabim vremenom.


Safety 1st magnetna ključavnica
19,28 €

17,50 €

Safety 1st magnetna ključavnica za omare ščiti omarice pred radovednimi otroki. Enostavna uporaba z magnetnim ključem. Vidni indikator SecureTech® za pravilno zapiranje.


Safety 1st osnovni varnostni komplet
6,99 €

6,60 €

Safety 1st osnovni varnosti komplet je najbolj pomemben za varnost v vašem domu. Pomagajte zaščititi otrokovo varnost v trenutku, ko ta postane bolj mobilen in se začne gibati.


Safety 1st otroški voziček za dvojčke Teamy
200,81 €

190,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Teamy za dvojčke od 6. meseca ali za brate in sestre. Ta športni voziček bo vam in vašemu otroku olajšal vožnjo po različnih terenih. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim popolnoma enostavno.


Safety 1st varovalo varovalo za predale 7/1
5,40 €

Novo

Varovalo blokira omare in predale, tako da jih otroci nemorejo odpreti. Odlikuje ga enostavna namestitev in odpiranje predala. Ustreza vsem vrstam omar in predalov.


Safety 1st varovalo za vtičnice-20%
4,49 €

3,59 €

Odlična cena

Safeti 1st varovalo za vtičnice preprečuje, da bi otrok lahko porinil prstke ali kakršnokoli stvar v vtičnico.


Safety 1st večnamensko varovalo/trak
4,30 €

Novo

Z večnamensko ključavnico vaši najmlajši ne bodo odpirali kuhinjskih naprav kot sta mikrovalovna pečica ali hladilnik. Tako se lahko izognete neprijetnim presenečenjem.


Safety 1st sedež Essential booster
19,29 €

16,60 €

Safety 1st Essential Booster je mehak sedež z dvignjenim naslonjalom, zahvaljujoč kateremu se lahko celo majhni otroci igrajo za mizo. Varnost zagotavlja tritočkovni varnostni pas – Primerno za otroke, od 6 mesecev do 3 let (15 kg).


Safety 1st stol za hranjenje Timba, z oblazinjenjem
84,90 €

Otroški leseni stol za hranjenje Timba je primeren za otroke od 6. meseca do 10. leta starosti. Vašemu otroku omogoča, da sedi za mizo skupaj z vami. Materiali, ki so uporabljeni ne vsebujejo onesnaževalcev in so tudi zelo robustni. Skrb za stol za hranjenje Safety 1 St je še posebej enostavna zahvaljujoč materialom kot so les, plastika in kovina.


Safety 1st stolček za hranjenje Koomy
118 €

112 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Safety 1st Koomy je udoben jedilni stolček, ki zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, jedilni mizi in 5-točkovnem varnostnem pasu raste skupaj z otrokom. Snemljiv pladenj iz jedilne mize za enostavno vzdrževanje. Zasnovan je za otroke od 6. meseca do 3 let (15 kg).


Safety 1st varnostna ograjica Wall Fix Metal, bela
35,30 €

29,20 €

Safety 1st Wall fix Metal je kovinska pregrada, ki bo pregradila prostore, širine od 62 do 102 cm. ** Ta široka otroška ograjica se lahko odpira v obe smeri. Zaradi enostavnega mehanizma jo je lahko preprosto namestiti.**


Safety 1st avtosedež jahač Manga Safe
13,10 €

Avtosedež jahač Manga je udobno zasnovan sedež v črni barvi. Opremljen je z oblazinjenimi naslonjali za roke in bo otroku zagotavljal udobno vožnjo. Primeren je za otroke s težo od 15 do 36 kg.


Safety 1st kahlica Fast & Finished
14,09 €

11,80 €

Safety 1st Nočník Fast & Finished ergonomično oblikovana kahlica za deklice in dečke. Starši bodo cenili snemljiv notranji del, ki je zaradi okrogle oblike, enostaven za čiščenje.


Safety 1st otroški sedež za v kad Swivel
25,87 €

23,20 €

Safety 1st otroški sedež za v kad Swivel za bolj prijetno in zabavno kopanje v kadi od 6 do 12 mesecev / 10kg. Ergonomski sedež zagotavlja stabilno in trdno podporo za otroka. Sedež je vrtljiv za 360 °. Barvita vrtljiva krogla bo poskrbela za veliko zabave.


Safety 1st otroški voziček Flap
54,57 €

39,40 €

Safety 1st Flap otroški voziček je zaradi svoje majhne teže 7,1 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Varnost otroka je zagotovljena iz 5 točkovnimi varnostnimi pasovi.


Safety 1st otroški voziček Rainbow
66,90 €

Rainbow je lahek voziček, ki ponuja 4 položaje mehansko nastavljivega naslonjala. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. V vozičku je vključena košara za shranjevanje in streha za zaščito pred soncem.


Safety 1st otroški voziček Step&Go
172,52 €

146,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Safety 1st Step&Go je športni voziček, ki vam in vašemu otroku omogoča vožnjo po različnih terenih. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Udobje otroka je zagotovljeno s prilagodljivim in nastavljivim naslonom ter mehkim sedežem. Voziček odlikuje enostavno zlaganje s preprostim pritiskom na padalo in preprosto shranjevanje.


Safety 1st otroški voziček Taly 2v1 Black Chic
270,34 €

256,70 €

//Voziček Taly 2 v 1 je popolna kombinacija vozička in otroškega avtosedeža. Primeren je za otroke od rojstva do približno 3,5 let. Voziček ima robusten okvir in je zaradi razkošnega vzmetenja zelo obvladljiv – primeren je tudi za dolge sprehode.


Safety 1st previjalna miza Dolphy
193,44 €

177,50 €

Previjalno mizo Doplhy 2 v 1 bo zaradi vsestranske uporabe želela imeti vsaka mama. Previjalna miza ima integriran pladenj in kolesa za enostavno premikanje, kjerkoli jo potrebujete.


Safety 1st pručka Double Step
14,09 €

11,80 €

Safety 1st pručka Double Step je izdelana v proti-zdrsni zasnovi kar povečuje varnost uporabe. Lahko se uporablja kot sedež ali stopnička, ki olajša dostop otroka do težko dostopnih mestih. Pručka je lahka zato je za otroke enostavno prenosljiva.


Safety 1st razširitev varnostne ograjice Easy Close Extra Tall, 7cm
7,81 €

6,20 €

Safety 1st razširitev varnostne ograjice za 7cm. Zahvaljujoč tej razsežnosti se lahko Safety 1st varnostna ograjica podaljša za 7 cm, s čimer omogoča širši prehod. Praktična namestitev brez vrtanja ali vijačenja v okvir vrat ali steno. Kompatibilna z ograjicami Safety 1st Easy Close Extra Tall.


Safety 1st varnostna ograjica Auto Close, bela
39,22 €

32,30 €

Safety 1st Auto Close je kovinska pregrada, ki jo je mogoče odpreti v obe smeri, medtem ko dvojni mehanizem za zaklepanje zagotavlja večjo varnost. Zahvaljujoč vizualnemu indikatorju Secure Tech boste prepričani, da je ograjica pravilno zaprta. Enostavna montaža brez vrtanja. Za odprtine: 73 – 80 cm.


Safety 1st varnostna ograjica Dual
54,60 €

Varnostna ograjica Dual je odličen pomočnik za popolno varnost vaših otrok. Zaščitna rešetka preprečuje vašemu radovednemu otroku neodvisno pohajkovanje po nevarnih stopnicah ali nezavarovanih dnevnih prostorih.


Najpomembnejša želja proizvajalca Safety 1st je, da bi otroci bili srečni in varni – še posebno v njihovih zibelkah, avto sedežih in ostalih proizvodih. Njihovi izdelki temeljijo na prilagajanju, kakovosti, nizki ceni in predvsem varnosti.

Najpomembnejša želja proizvajalca Safety 1st je, da bi otroci bili srečni in varni – še posebno v njihovih zibelkah, avto sedežih in ostalih proizvodih. Njihovi izdelki temeljijo na prilagajanju, kakovosti, nizki ceni in predvsem varnosti.