Safety 1st otroški voziček Teeny
142,90 € 128,87 €

Teeny je popoln partner na potovanju, bodisi na letalu, avtobusu ali vlaku. Zaradi izjemno lahke konstrukcije in kompaktnih dimenzij, bo vedno z vami. Poleg majhnih dimenzij je Teeny tudi zelo udoben za vašega malčka predvsem zaradi oblazinjenega sedeža in nastavljivega naslonjala.

Safety 1st hojica Kamino
125,57 € 100,43 €

Safety 1st Kamino sedež in hojica v enem, ki se prilagaja otrokovi višini in starosti. Primerna za otroke, starejše od 6 mesecev. Hojica se lahko nastavi na 3 višine, za starejše otroke lahko sedež odstrani. Odstranljiva igralna konzola s svetlobnimi učinki in zvokom.

Safety 1st otroški voziček Up To Me
115,84 € 102,26 €

Up To Me je lahek voziček, primeren za vsakodnevno uporabo. Zaradi več položajev, vključno z ležanjem je primeren za uporabo od rojstva – 5 možnosti nastavitev položaja sedenja.

Safety 1st kombinirani otroški voziček Taly 3v1
328,32 € 275,20 €

Voziček Taly 3 v 1 je popolna kombinacija vozička, otroškega avtosedeža in globoke košare. Primeren je za otroke od rojstva do približno 3,5 let. Voziček ima robusten okvir in je zaradi razkošnega vzmetenja zelo obvladljiv – primeren je tudi za dolge sprehode.

Safety 1st kombinirani otroški voziček Taly 2v1
220,16 € 184,66 €

//Voziček Taly 2 v 1 je popolna kombinacija vozička in otroškega avtosedeža. Primeren je za otroke od rojstva do približno 3,5 let. Voziček ima robusten okvir in je zaradi razkošnega vzmetenja zelo obvladljiv – primeren je tudi za dolge sprehode.

Safety 1st komplet za voziček Rainbow
88,80 € 77,98 €

Odličen komplet za voziček Rainbow, ki vsebuje dežno prevleko, previjalno torbo in podlogo. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. Komplet odlično varuje vašega otroka pred slabim vremenom.

Safety 1st otroški voziček Urby
169,94 € 144,85 €

Urby je praktičen spremljevalec za potovanje, nakupovanje ali samo za sprehod. Zaradi zelo nizke teže 4,9 kg je enostaven za uporabo in ga je enostavno prenašati. Urby je zelo udoben za sprehode zaradi svojega oblazinjenega sedeža z nekoliko več položaji naslona za glavo, vključno z vodoravnim položajem za ležanje za novorojenčke.

Safety 1st večnamensko varovalo/trak
3,99 € 3,90 €

Z večnamensko ključavnico vaši najmlajši ne bodo odpirali kuhinjskih naprav kot sta mikrovalovna pečica ali hladilnik. Tako se lahko izognete neprijetnim presenečenjem.

Safety 1st avtomobilsko senčilo, 2 kosa
11,74 € 8,60 €

Safety 1st valjasti senčnik za v avto je izredno praktičen pripomoček pri vožnji. Po zaslugi pritrdilnih elementov bo senčnik varno ostal na enem mestu brez premikanja. Drsenje senčnika je preprosto, samo pritisnite na gumb. Paket vsebuje 2 kosa.

Safety 1st otroški avtosedež Road Safe
51 € 34,66 €

Safety 1st Road Safe je univerzalni avtosedež, ki raste skupaj z vašim otrokom. Primeren je za otroke od 15–36 kg, skupina 2/3. Je izredno lahek in je še posebej primeren, kadar pogosto menjavate avtosedež iz enega avtomobila v drug avtomobil. Nastavljiv naslon zagotavlja udobje pri vožnji.

Najpomembnejša želja proizvajalca Safety 1st je, da bi otroci bili srečni in varni – še posebno v njihovih zibelkah, avto sedežih in ostalih proizvodih. Njihovi izdelki temeljijo na prilagajanju, kakovosti, nizki ceni in predvsem varnosti.

Najpomembnejša želja proizvajalca Safety 1st je, da bi otroci bili srečni in varni – še posebno v njihovih zibelkah, avto sedežih in ostalih proizvodih. Njihovi izdelki temeljijo na prilagajanju, kakovosti, nizki ceni in predvsem varnosti.