Rottner trezor Atlantis Mini
76,12 €

Pohištveni trezor Atlantis Mini je izdelan iz visoko kakovostnega jekla. Pripravljeni ima dve luknji za montažo ob steno. Zaklepa se z elektronsko kodno ključavnico.

Rottner poštni nabiralnik Udine, bel
22,50 €

Poštni nabiralnik Rottner Udine je odlična rešitev za varno shranjevanje pošte. Izdelan je iz kakovostne jeklene pločevine ter ima nameščeno cilindrično ključavnico. Priložena sta 2 ključa.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, srebrn
32,93 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa srebrne barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, zaščitno loputo in cilindrično ključavnico.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, bel
32,93 €

Rottner poštni nabiralnik Pisa bele barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, cilindrično ključavnico, zaščitno loputo in preprosto montažo.

Rottner poštni nabiralnik Ashford, črn
47,07 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Ashford črne barve se med drugim ponaša z reliefnim simbolom, odpiralno loputo in imensko tablico.

Rottner poštni nabiralnik Como, rjav
28,51 €

Zadnji kos!

Poštni nabiralnik Como prihaja v klasični obliki z odpiralno loputo na prednji in zadnji strani. Zaklepa se s cilindrično ključavnico. Dimenzije nabiralnika so 320 × 250 × 85 mm, dimenzije oprtine za pošto na prednji strani pa 210 × 35 mm.

Rottner Travel Safe varnostni predal
25,97 €

Rottner varnostni predal Travel Safe se med drugim ponaša z vsestransko uporabo, kakovostno zasnovo, cilindrično ključavnico in priloženim nosilcem.

Rottner Tivoli poštni nabiralnik, rjav
32,60 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Tivoli z dizajnom v rjavi barvi, cilindrično ključavnico z dvema ključema, reliefno kuverto ter okencem za napis.

Rottner kaseta knjiga
19,68 €

Kaseta knjiga je na voljo v belo/rdeči barvi. Teža kasete knjige je 1 kilogram.

Rottner poštni nabiralnik Casa, inox
35,53 €

Zadnji kos!

Klasičen poštni nabiralnik Casa inox je izdelan iz brušenega nerjavečega jekla. Opremljen s ključi, tablico za ime in okenci za lažji pregled vsebine.

Rottner Poslovni trezor ATLANTIS 1- EL
101,11 €

Zadnji kos!

Zavarujte svojo lastnino! V trezorju ATLANTIS 1– EL lahko povsem varno shranite predmete večjih vrednosti, zaupne dokumente, pomnilniške medije, kot so diski, filmi in podobno.

Rottner pohištveni trezor Homestar 1 EL (T06083)
60,70 €

Zadnji kos!

Pohištveni trezor Homestar 1 EL z elektronsko ključavnico je primeren za shranjevanje pomembnih paprijev, denarja, elektronskih medijev in drugih predmetov velike vrednosti. Dimenzije izdelka so 170 × 230 × 170 mm.

Rottner poslovni trezor Toscana-50 EL
682,85 €

Zadnji kos!

Rottner poslovni trezor Toscana-50 EL se med drugim ponaša s prostornino 27 l, nastavljivo polico, elektronsko ključavnico in priloženim montažnim materialom.

Rottner omarica za ključe Key Point 10
35,40 €

Zadnji kos!

Rottner omarica za ključe Key Point 10 je primeren za shranjevanje desetih ključev. Ponaša se s pocinkanim ohišjem in magnetnim zapiralom.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, črn
32,93 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa, izdelan iz visokokakovostne pocinkane jeklene pločevine, je idealen pripomoček za vašo pošto.

Rottner Ognjevarni trezor Sydney 55 - Odprta embalaža
391,16 € 353,34 €

Odprta embalaža

Zavarujte svojo lastnino! V trezorju Sydney 55 lahko povsem varno shranite predmete večjih vrednosti, zaupne dokumente, pomnilniške medije, kot so diski, filmi in podobno. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Rottner Ognjevarni trezor Sydney 40
315,82 €

Zavarujte svojo lastnino! V trezorju Sydney 40 lahko povsem varno shranite predmete večjih vrednosti, zaupne dokumente, pomnilniške medije, kot so diski, filmi in podobno.

Rottner ognjevarni trezor Sydney 65
583,10 €

Rottner ognjevarni trezor Sydney 65 se med drugim ponaša s prostornino 55 litrov, protipožarnim polnilom, vrtljivo ročico in elektronsko kodno ključavnico.

Rottner trezor NEPTUN LAP (T06114)
227,69 €

Trezor Neptun NAP je odlična izbira za shranjevanje dragocenosti kot je denar, nakit ali pomembni dokumenti. Vanj lahko shranite tudi prenosni računalnik (14").

Rottner trezor Trendy 3
239,83 €

Pohištveni trezor Trendy 3 je izdelan iz jekla in ima že priprlvljene luknje za pritrditev k steni ali v tla. Zaklepa se z elektronsko kodno ključavnico, priložen pa ima tudi SOS ključ.

Rottner Ognjevarni trezor Sydney 55
395,82 €

Zavarujte svojo lastnino! V trezorju Sydney 55 lahko povsem varno shranite predmete večjih vrednosti, zaupne dokumente, pomnilniške medije, kot so diski, filmi in podobno.

Rottner varnostni predal MOTION 1
272,90 €

Varnostni predal MOTION 1 z elektronskim zaklepanjem na kodo in samodejvnim odpiranjem ter zapiranjem, ki nudi tudi zaščito pred manjšimi požari.

Rottner trezor Lettera
136,47 €

Trezor Lettera je izdelan iz kvalitetne pločevine 2 mm. Vrata so izdelana iz 4 mm pločevine.

Rottner trezor Atlantis 2, antracit
165,53 €

Pohištveni trezor Atlantis 2 je izdelan iz visoko kakovostnega jekla. Pripravljeni ima dve luknji za montažo ob steno. Zaklepa se z elektronsko kodno ključavnico. Njegove mere znašajo 300 × 435 × 400 mm.

Rottner je zasebno avstrijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1971. V zadnjih letih so izredno apredovali pri izdelavi trezorjev, nabiralnikov, …

Nudijo široko paleto izdelkov, ki vsebuje več kot 3000 različnih izdelkov.

Izdelujejo hotelske trezorje, poslovne trezorje, arhivske omare, trezorje za pipštole, nabiralnike, blagajne, …

Rottner je zasebno avstrijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1971. V zadnjih letih so izredno apredovali pri izdelavi trezorjev, nabiralnikov, …

Nudijo široko paleto izdelkov, ki vsebuje več kot 3000 različnih izdelkov.

Izdelujejo hotelske trezorje, poslovne trezorje, arhivske omare, trezorje za pipštole, nabiralnike, blagajne, …