Rottner poštni nabiralnik Casa, inox
33,77 €

Zadnji kos!

Klasičen poštni nabiralnik Casa inox je izdelan iz brušenega nerjavečega jekla. Opremljen s ključi, tablico za ime in okenci za lažji pregled vsebine.

Rottner predalček za ključe KeyKeeper
57,74 €

Zadnji kos!

Rottner predalček za ključe KeyKeeper iz litega železa je priročen pripomoček za shranjevanje oziroma varovanje pomembnih ključev. Ponaša se z 10-mestno mehansko ključavnico, gumijastim pokrovom in priloženim montažnim materialom.

Rottner trezor Atlantis Mini
72,44 €

Pohištveni trezor Atlantis Mini je izdelan iz visoko kakovostnega jekla. Pripravljeni ima dve luknji za montažo ob steno. Zaklepa se z elektronsko kodno ključavnico.

Rottner kaseta knjiga
22,83 € 18,94 €

Kaseta knjiga je na voljo v belo/rdeči barvi. Teža kasete knjige je 1 kilogram.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, srebrn
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa srebrne barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, zaščitno loputo in cilindrično ključavnico.

Rottner Imola poštni nabiralnik, bel
25,22 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Imola z dizajnom v beli barvi, merami 240 × 320 × 60 mm, odpiralno loputo na sprednji strani, reliefno kuverto ter okencem za napis.

Rottner poštni nabiralnik JUBILEE inox
69,90 €

Odprodaja

Postni nabiralnik je inox barve in ima dimenzije 420×350×120 mm. Zaklepa se na cilindrično ključavnico z dvema ključema.

Rottner trezor NEPTUN LAP (T06114)
227,70 €

Zadnji kos!

Trezor Neptun NAP je odlična izbira za shranjevanje dragocenosti kot je denar, nakit ali pomembni dokumenti. Vanj lahko shranite tudi prenosni računalnik (14").

Rottner poštni nabiralnik Tarvis, zelen
27,15 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Tarvis zelene barve se med drugim ponaša z izdelavo iz pocinkane pločevine, okencem za vpogled v notranjost, loputo na sprednji strani in imensko tablico.

Rottner poštni nabiralnik Depot 4
117,13 €

Rottner poštni nabiralnik Depot 4 se med drugim ponaša z izdelavo iz jeklene pločevine, štirimi vrati, cilindrično ključavnico, strensko montažo in plastično imensko ploščico.

Rottner Kaseta za denar Prosigma Traun 4, srebrna
25,06 € 23,74 €

Zadnji kos!

Kaseta Traun služi kot priročno shranjevanje gotovine. Zaradi majhnosti jo lahko čez dan hranimo v predalih, ob koncu delovnega dne pa jo pospravimo v trezor.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, bel
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa bele barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, cilindrično ključavnico, zaščitno loputo in preprosto montažo.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, črn
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa, izdelan iz visokokakovostne pocinkane jeklene pločevine, je idealen pripomoček za vašo pošto.

Rottner Omara za orožje GUN-5
187,44 €

Zadnji kos!

Omara za orožje GUN-5 bo poskrbela, da bo vaše orožje ostalo v pravih rokah. Verjamemo, da se lastniki orožja zavedate, kako zelo pomembno je varno in pravilno shranjevanje orožja.

Rottner varnostni sef Toscana 26
414,64 €

Rottner poslovni trezor Toscana 26 se med drugimi ponaša s prostornino 10 litrov, zložljivim ročajem, tremi zapahi in dvobrado varnostno ključavnico.

Rottner predalček za ključe Key Protect
148,80 €

Rottner predalček za ključe Key Protect je priročen, kakovosten in varen pripomoček za shranjevanje oziroma varovanje pomembnih ključev. Ponaša se s štirimestno številsko kombinacijo.

Rottner Pisa poštni nabiralnik, zelen
31,36 €

Rottner poštni nabiralnik Pisa z dizajnom v zeleni barvi, cilindrično ključavnico z dvema ključema, izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine in poševno strešico.

Rottner Teramo poštni nabiralnik, rjav
36,85 €

Rottner poštni nabiralnik Teramo s kompaktnim dizajnom v rjavi barvi, dvema odprtinama za pošto in cilindrično ključavnico z dvema ključema.

Rottner poštni nabiralnik Imola
25,22 €

Rottner poštni nabiralnik Imola se med drugim ponaša s cilindrično ključavnico z dvema ključema, odpiralno loputo in okencem za napis.

Rottner poštni nabiralnik Tarvis, črn
27,15 €

Rottner poštni nabiralnik Tarvis črne barve se med drugim ponaša z izdelavo iz pocinkane pločevine, okencem za vpogled v notranjost, loputo na sprednji strani in imensko tablico.

Rottner Bolzano poštni nabiralnik, črn
48,44 €

Rottner poštni nabiralnik Bolzano z dizajnom v črni barvi, odprtino za pošto z merami 355 × 30 mm in cilindrično ključavnico z dvema ključema.

Rottner Bookcase kaseta knjiga, modra
18,94 €

Rottner kaseta Bookcase v obliki knjige modre barve je kakovosten, priročen in varen pripomoček za shranjevanje dokumentov, gotovine, nakita in drugih dragocenosti.

Rottner Imola poštni nabiralnik, rjav
25,22 €

Rottner poštni nabiralnik Imola z dizajnom v rjavi barvi, merami 240 × 320 × 60 mm, odpiralno loputo na sprednji strani, reliefno kuverto ter okencem za napis.

Rottner ognjevarni trezor Sydney 65
589,78 €

Rottner ognjevarni trezor Sydney 65 se med drugim ponaša s prostornino 55 litrov, protipožarnim polnilom, vrtljivo ročico in elektronsko kodno ključavnico.

Rottner je zasebno avstrijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1971. V zadnjih letih so izredno apredovali pri izdelavi trezorjev, nabiralnikov, …

Nudijo široko paleto izdelkov, ki vsebuje več kot 3000 različnih izdelkov.

Izdelujejo hotelske trezorje, poslovne trezorje, arhivske omare, trezorje za pipštole, nabiralnike, blagajne, …

Rottner je zasebno avstrijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1971. V zadnjih letih so izredno apredovali pri izdelavi trezorjev, nabiralnikov, …

Nudijo široko paleto izdelkov, ki vsebuje več kot 3000 različnih izdelkov.

Izdelujejo hotelske trezorje, poslovne trezorje, arhivske omare, trezorje za pipštole, nabiralnike, blagajne, …