Rotho škatla za shranjevanje Country, 13 l, bela
12,75 €

7,60 €

Zadnji kos!

Rotho škatla za shranjevanje v obliki predala. Ima prostornino 13 l in se lahko uporablja samostojno ali pa se jo združi z drugimi škatlami in koristi kakor predalnik.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 28 l
13,22 €

7,90 €

Zadnji kos!

Rotho prostorna škatla za shranjevanje iz trdne plastike. Ob straneh ima dva priročna ročaja, za lažje prenašanje. Je elegantno oblikovana in se bo podala v vsak prostor vašega doma.


Rotho pručka Paso, črna
9,74 €

5,90 €

Novo

Rotho pručka iz kakovostne plastike, s katero boste dosegli tudi višja nedostopna mesta. Ima nedrsečo površino ter je zelo trpežna.


Rotho regal Optimo, 4 predali
63,89 €

38,40 €

Novo

Rotho regal s štirimi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Rotho koš za odpadke Paso, 40 l
48,59 €

29,20 €

Koš za odpadke Paso ima prostornino 40 l. Zapira se s pokrovom, na dnu pa je priročen pedal za odpiranje.


Rotho škatla za shranjevanje, 14 l
8,77 €

5,20 €

Škatla za shranjevanje Country 14 l je idealna za uporabo v kuhinji za shranjevanje sadja in zelenjave, lahko pa jo uporabite tudi za shranjevanje drugih predmetov, saj je kakovostno in elegantno oblikovana.


Rotho komoda Country, 3 predali, 87 l
46,10 €

27,70 €

Novo

Rotho prostorna komoda s tremi predali. Komoda ima kolesca, za lažje premikanje. Predale je mogoče popolnoma odstraniti, kar zagotavlja preprosto čiščenje. Vsak predal ima prostornino 29 litrov.


Rotho škatla za shranjevanje Compact 70 L
27,90 €

13,80 €

Novo

Rotho prostorna škatla za shranjevanje s pokrovom. Idealna je za shranjevanje različnih stvari v domu. Izdelana je iz kakovostne prozorne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix Duo, M
24,56 €

14,90 €

Novo

Rotho škatla za shranjevanje, v obliki dvojnega predala. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho trodelni koš za odpadke, 41 l (2x15 in 1x11 l), siv
65,91 €

39,60 €

Koš za odpadke Rotho Trio vsebuje tri ločene posode za odpadke s prostornino 2 × 15 l in 1 × 11 l, ki so odstanljive za lažje praznjenje in čiščenje. Pokrov se odpira s priročnim pedalom, ki deluje tako, da ga z enim pristiskom odpremo, nato pa ostane odprt, dokler spet ne pritisnemo na pedalo – ločevanje odpadkov je tako še enostavnejše.


Rotho koš za smeti Paso 50 L
40,30 €

Novo

Velik koš za odpadke Paso je primeren za večja gospodinjstva, uporabljate ga lahko v pisarni, javnem prostoru ali doma.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 19 l
9,83 €

6,20 €

Škatla za shranjevanje Country 19 l je idealna za uporabo v kuhinji za shranjevanje sadja in zelenjave, lahko pa jo uporabite tudi za shranjevanje drugih predmetov, saj je kakovostna in elegantno oblikovana.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix, L
24,30 €

14,70 €

Novo

Rotho škatla za shranjevanje, ki se odpira kakor predal. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix, M
19,15 €

11,50 €

Novo

Rotho škatla za shranjevanje, ki se odpira kakor predal. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix, S
14,21 €

8,60 €

Novo

Rotho škatla za shranjevanje, ki se odpira kakor predal. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix Tower, S
15,51 €

9,30 €

Novo

Rotho škatla za shranjevanje, v obliki trojnega predala. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho zabojnik za odpadke Atlas, 100 l
48,33 €

28,60 €

Zabojnik za odpadke Atlas je izdelan iz trdne plastike. Z veliko prostornino 100 litrov je odličen za odlaganje odpadkov doma ali na vikendu. Na voljo je v črni barvi z barvitim pokrovom. Za lažje premikanje ima ročaj in dve kolesi.


Rotho regal Optimo, 3 predali
45,01 €

27,20 €

Novo

Rotho regal s tremi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Rotho regal Optimo, 5 predalov
90,90 €

46 €

Novo

Rotho regal s petimi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Rotho škatla za shranjevanje Splito, 46 l
22,60 €

13,50 €

Novo

Rotho prostorna škatla za shranjevanje iz trdne plastike. Ima pokrov, ki ščiti vsebino pred umazanijo. Škatla je opremljena s kolesci, za lažje premikanje. Je prozorna, za preprost pregled nad vsebino.