Robens Cross Fell naglavna svetilka, polnilna, 120 lm
26,95 € 23,87 €

Zadnji kos!

Čelna svetilka Robens Cross Fell z osvetlitvijo 120 lumnov je uporabna za aktivnosti na prostem. Ponuja tri svetlobne načine in pametni IR senzor. Ponaša se s polnjenjem baterije prek USB kabla.

Robens šotor Starlight 2
249,95 € 234,33 €

Zadnji kos!

Ta večkrat nagrajeni klasični šotor uporablja dvojno klinasto zasnovo, da učinkovito ščiti pred vetrom. Starlight 2 enostavno in hitro postavite s pomočjo pritrditve dvojnih zank na glavni frog iz zlitine, ki je predhodno ukrivljen za povečanje uporabnega prostora in udobja. Štirje pritrjeni kratki vogalni drogovi dodajo višino glave in nog. Zaščiteni zračniki, ki jih je mogoče prilagoditi od znotraj in mrežasto zaščitena vrata, izboljšujejo prezračevanje.

Robens šotor Goshawk 2
374,95 € 329,90 €

Zadnji kos!

Robens Goshawk 2 je stabilen šotor za 2 osebi, ki vključuje novo zunanjost iz ripstop poliestra, ravne rokave za palice in Yunan palice iz zlitine. Velik podaljšan predprostor je kot nalašč za shranjevanje opreme ali za sproščanje v slabem vremenu, kar bodo zelo cenili pohodniki, kolesarji in drugi avanturisti. Nizki zračniki pomagajo zračnemu toku zmanjšati kondenzacijo.

Robens šotor Lodge 2
274,95 € 257,77 €

Zadnji kos!

Kombinacija kupolastega stila in kratkega prečnega grebenskega droga ponuja prilagodljiv prostor za bivanje, kuhanje in shranjevanje z odlično notranjo višino in širino, ki obema potnikoma omogoča, da sedita drug ob drugem. Dvojna vrata omogočajo enostaven dostop in možnost odpiranja, da nudijo zavetje pred vetrom in ob enem odlično prezračevanje skozi mrežaste plošče na vratih.

Robens šotor Challenger 2
249,95 € 225 €

Zadnji kos!

Challenger uporablja preizkušeno poševno obliko tunela s stranskim vstopom za zagotovitev stabilnega in udobnega prostora za spanje z izboljšanim prostorom za glavo za dve osebi, hkrati pa zmanjšuje velikost in težo embalaže.

Robens šotor Tarp, 3 x 3 m
77,95 € 73,08 €

Zadnji kos!

Robusten, zanesljiv in neverjetno lahek šotor lahko enostavno in hitro postavite s pomočjo palic za šotor, pohodnih palic ali na različne druge domiselne načine. Lahke in vzdržljive vrvice so pritrjene na močne, pletene zanke vzdolž stranic.

Robens zaščitna folija za kuhalnik, 15 x 78 cm, siva
7,25 € 6,89 €

Zaščitna folija Robens je priročen pripomoček na kampiranju v vetrovnih dneh. Izdelana je iz trpežnega aluminija in je lahka ter kompaktna. Folija bo učinkovito zaščitila vaš kuhalnik pred vetrom. Ponaša se z višino 15 cm.

Robens stol za kampiranje Geographic, siv
25,92 €

Stol za kampiranje Robens Geographic je praktičen stol, manjših dimenzij. Je lahek, njegova teža znaša le 260 g. Njegova maksimalna obremenitev znaša 120 kg.

Robens šotor Green Cone 4
435,95 € 408,70 €

Ta vsestranski tipi šotor za štiri osebe ima odlično stojno višino in sredinski drog za enostaven dostop do velikega predprostora in notranjosti. Ta drog dvigne zunanjo stran od tal, da ustvari vrzel za lažji pretok zraka. Majhni vogalni drogovi so prišiti v notranjost, da ustvarijo steno, ki doda dodaten uporabni prostor. Za manjšo težo odstranite notranji del in prilagodite teleskopski srednji drog tako, da bo zunanja plast sedela bližje tlem.

Robens Fire Bee plinski kuhalnik, prenosni, dvojni, 3000W
66,95 € 65,21 €

Robens Fire Bee plinski kuhalnik z dvema gorilnikoma je lahek in kompakten. Zložite ga lahko do majhne velikosti in je tako priročen za shranjevanje in prenašanje. Oba gorilnika se ponašata z močjo 3000W.

Robens Cookery King kuhalnik + set posod
111,95 € 106,28 €

Kuhalni set Robens Cookery King je lahek in vzdržljiv, zato je izjemno uporaben na kampiranju in piknikih. Kuhalnik ima priloženi 2 posodi, ponev, pokrov, prijemalo, alkoholni gorilnik, sekalno desko/zaščitni pokrov, držalo za lonec z vetrobranskim steklom in nastavljivi žar.

Robens Lodge 3 šotor
309,95 € 290,57 €

Robens Lodge 3 je šotor za 3 osebe v obliki kupole z veliko prilagodljivega prostora, dvoji vrat in veliko dvojno verando.

Robens šotor Voyager 2EX
349,94 € 328,07 €

Voyager 2EX je stabilen tunelski šotor za dve osebi. Odlikuje ga velika podaljšana veranda, ki je kot nalašč za shranjevanje opreme ali za sprostitev v slabem vremenu – nekaj, kar zelo cenijo pohodniki, kolesarji in drugi pustolovci. Notranji šotor, ki se pritrdi, ima velika vrata v obliki črke O za lažji dostop in sedenje brez obremenitve blaga.

Robens šotor Voyager 2
286,94 € 269,01 €

Priljubljen šotor med kolesarji, pohodniki in lahkimi kampiristi. Preprosta zasnova ponuja vse potrebne funkcije in udobje. Velik notranji prostor in primerna velikost predprostora zagotavljata udobno spanje, kot tudi vsakodnevno funkcionalnost na poti. Tunelski šotor z dvojnim obročem se hitro in enostavno postavi, zato je ob koncu težkega dne idealno zavetje za pohodnike.

Robens viseča mreža Trace
46,95 € 46,33 €

Viseča mreža Robens Trace je odlična izbira, če ste ljubitelj pohodništva z minimalno količino opreme in nameravate prenočiti v gozdu ali v gorah. Ta viseča mreža vam bo zagotovila prostor za udoben spanec, poleg tega pa je izjemno enostavna za uporabo in hitra za nastavitev.

Robens vetrobran
19,95 € 18,93 €

Lahek in kompakten zložljiv vetrobran, ki je dovolj visok, da zaščiti plamen.

Robens vilice in žlica 2v1 Titanium
12,95 € 12,14 €

Outwell vilice in žlica 2v1 (žvilica) iz trpežnega titana bo idealna za večino jedi na terenu. Odlikuje jo priložena vrečka za shranjevanje. Dimenzije 3,65 × 16,3 cm.

Robens Dixie Axe sekira, 1130 g
44,94 € 43,78 €

Kompaktna prenosna sekira Robens Dixie Axe se ponaša z izjemno močnim ročajem iz najlona, ki je polnjen s steklom. Sekira je dimenzij 59 × 2,5 × 14 cm in težka 1130 g.

Robens Folding Spork žlica/vilica, zložljiva
6,69 € 6,27 €

Robens jedilno žlico in vilico v enem lahko zložite na polovico. Folding Spork je odlična rešitev na kampiranjih, piknikih ali izletih saj ne zavzame veliko prostora.

Robens ponev Tahoe
32,95 € 31,69 €

Ponev Robens Tahoe je odlična ponev za kampiranje.

Robens šotor Tarp, 4 x 4 m
124,95 € 117,14 €

Robusten, zanesljiv in neverjetno lahek šotor lahko enostavno in hitro postavite s pomočjo palic za šotor, pohodnih palic ali na različne druge domiselne načine. Lahke in vzdržljive vrvice so pritrjene na močne, pletene zanke vzdolž stranic.

Robens teleskopski stativ
74,94 €

Lahko in zložljivo aluminijasto teleskopsko stojalo je idealno za obešanje lonca za taborni ogenj. Višino kuhanja prilagodite tako, da prilagodite dolžino verige.

Robens vrv z netivom
8,19 € 7,77 €

Uporablja se lahko za več namenov – kot večfunkcijski reševalni sistem, glavne niti se lahko uporabljajo za šivanje, ribiško vrvico, vezalke za čevlje, povodec za pse ali druge izredne razmere. Izpostavite rdečo jedro in jo uporabite za vžiganje, zasilna vrvica.

Robens žaga Cylinder
22,50 €

Kompaktna zložljiva žaga, primerna za žaganje suhega in mokrega lesa.

Blagovna znamka Robens je zasnovana za avanturiste in ljubitelje narave. Njihovi šotori so merilo evropske kakovosti in zanesljivosti. Zagotoviti želijo maksimalno udobje in varnost. Robens šotori so prejemniki številni nagrad.

Blagovna znamka Robens je zasnovana za avanturiste in ljubitelje narave. Njihovi šotori so merilo evropske kakovosti in zanesljivosti. Zagotoviti želijo maksimalno udobje in varnost. Robens šotori so prejemniki številni nagrad.