Richter dekliški natikači z motivom flamingov
35,80 €

Dekliški natikači iz organskega materiala, ki jih je mogoče prilagoditi s tremi nastavljivimi trakovi, da držijo nogo na mestu. Usnjeni vložek je rahlo dvignjen na robovih za popoln zaključek. Richter dekliški natikači z motivom flamingov imajo atraktiven potisk, se stabilno prilegajo nogi in so primerni za uporabo v toplih dneh za v šolo in prosti čas.


Richter dekliški sandali s cofom
72 €

Dekliški sandali z bleščečim učinkom. Zgornji del se nastavi da ustreza stopalu. Zaradi velcro traka je nastavitev hitra in enostavna. Pas je na peti na notranji strani prekrit z usnjem, čevlji pa zato niso opraskani. Richter dekliški sandali s cofom so izdelani iz mehkega vložka in jih je mogoče enostavno obuti ter so primerni za sprehod po mestu.


Richter dekliški sandali z bleščicami
62,90 €

Dekliški sandali z zaprtim trakom na sprednji strani. Zgornji del, kot tudi obrobo okoli podplata, dopolnjuje bleščeč učinek. Hrbtna stran je obložena z usnjem in je opremljena z odstranljivim velcro trakom z všito inicialkami. U Richter dekliški sandali z bleščicami in udobnim ter mehkim podplatom.


Richter dekliški športni copati
82,50 €

Novo

Lepi športni copati za dekleta v svetlo rožnati zasnovi. Zunanja stran obutve je okrašena s srebrno zvezdico, tako, da bo vsako dekle videti naravnost čudovito v svojih športnih copatih.


Richter dekliški športni teniski s kristalčki
82,50 €

Novo

Lepi športni copati za dekleta v svetlo rožnati zasnovi. Zunanja stran obutve je okrašena s srebrnimi kristalčki, tako, da bo vsako dekle videti naravnost čudovito v svojih športnih copatih.