Revolution Skincare (Blemish and Pore Refining Serum) 30 ml
9,80 € 9,10 €

Ta nežen serum z uporabo dveh glavnih komponent niacinamida in cinka zmanjšuje neprijeten videz razširjenih pore in pomirja občutljivo kožo. Pomaga zmanjšati vidnost pigmentnih madežev. Kombinacija sestavin uravnava tvorbo sebuma in preprečuje, da bi se pore zamašile. Intenzivno čisti Pleť.

Revolution Skincare Maska za spanje Angry Mood Soothing 1 ks
10,90 € 10,40 €

Dober spanec je bistvenega pomena za lepo polt. Pomanjkanje spanja lahko poslabša obstoječe težave in poveča stres, zaradi česar se pojavijo temni kolobarji, gubice, in ostale tegobe. K nemotenemu 8-urnem spancu pomaga ta obojestranska maska za spanje.

Revolution Skincare Spalna maska Stress Mood Calming 1 kos
10,90 € 9,90 €

Dober spanec je bistven za lepo kožo. Njegovo pomanjkanje lahko poslabša že obstoječe težave in poveča stres, kar ima za posledico temne kolobarje pod očmi, drobne črte in to zagotovo ni vse. Ta dvostranska spalna maska vam bo pomagala pri nemotenem 8-urnem spanju.

Revolution Skincare Berry (Lip Sleeping Mask) 10 g
12,50 €

Pridobite si mehke, sočne ustnice s spalno masko Revolution Skincare Berry. Ta luksuzno bogata nočna maska za ustnice, ki jo navdihuje lepota, deluje med spanjem (saj si tudi ustnice zaslužijo razvajanje).

Revolution Skincare Holografski kozmetični trak za glavo
10,90 €

Eleganten holografski trak za glavo. Ne glede na to, ali imate masko za obraz ali rutino za nego kože, ta izredno mehak trak za lase preprečuje, da bi vas lasje obrazovali. Poleg tega je elastičen, zato ena velikost ustreza vsem.

Revolution Skincare Kozmetični naglavni trak Luxe Leopard Print
10,90 €

Zadnji kos!

Eleganten naglavni trak z leopardovim vzorcem. Ne glede na to, ali imate masko za obraz ali rutino za nego kože, ta izredno mehak trak za lase preprečuje, da bi vas lasje obrazovali. Poleg tega je elastičen, zato ena velikost ustreza vsem.

Revolution Skincare (Vibrating Rose Quartz Face Roller)
34,20 €

Inovativni masažni valj je zasnovan za toniranje in oblikovanje kontur obraza. Z več kot 6000 vibracijami na minuto je popoln pomočnik za lajšanje napetosti v predelu obraza in podpiranje učinka negovalnih izdelkov.