REPTI PLANET zatočišče v terariji Coco Shell
1,52 €

Zadnji kos!

Naravno originalno zatočišče je primerno za terarije, ki posnemajo puščavo in deževni gozd. Oblika kokosovega zatočišča bo postal priljubljen kraj za vašega ljubljenčka in mu bo zagotovil varnost. Repti Planet Coco Shell ima odprtino za enostaven vstop.

REPTI PLANET terarij, 120x45x60 cm
225,80 €

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 120×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET krma Jelly Pots Fruit, 8 ks
5,03 €

Dodatna krma je idealna za plazilce in nevretenčarje, ki se hranijo z nektarjem in sadjem. Vsebuje vitamin A in C. Repti Planet Krmo Jelly Pots Fruit je najbolje uporabiti 5 dni po odprtju.

REPTI PLANET krma Jelly Pots Mixed, 8 ks
5,03 €

Dodatna krma je idealna za plazilce in nevretenčarje, ki se hranijo z nektarjem in sadjem. Vsebuje vitamin A in C. Repti Planet Krmo Jelly Pots Mixed je najbolje uporabiti 5 dni po odprtju.

REPTI PLANET cvetoča rastlina Anthurium, 40 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet cvetoča rastlina Anthurium ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco mreža
9,72 €

Mrežasta dekoracija poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Decoration Coco Mreža je enostavna za namestitev na steno terarija.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco Troncho
9,72 €

Dekoracija v obliki veje poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Dekorace Coco Troncho enostavno namestiti vodoravno in navpično.

REPTI PLANET dodatek za terarije
6,60 €

Umetna dekoracija v naravni obliki zagotavlja zatočišče za plazilce in dvoživke. Je enostavne oblike in izdelani iz varnega in higienskega materiala. Repti Planet dekoracija za plazilce je enostavno vzdržljiva in posebej primerna za terarije.

REPTI PLANET držalo za razsvetljavo
8,93 €

Univerzalno držalo za luči se z lahkoto prilepi z dvostranskim trakom na steklo terarija. Vključuje gumijaste zadržke za preprečevanje neželenega premikanja svetilk. Repti Planet Držalo za svetilko je zelo enostavno namestiti. Višino lahko prilagodite.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 28 W 53x28 cm
42,83 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 28 W 53×28 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 5 W 14x15 cm
19,45 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 5 W 14×15 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET meglica
30,36 €

Generator za meglo lahko poveča vlažnost v terariju za 100 %. Meglo ustvari ultrazvočna keramična membrana. Posnema jutranjo meglo v puščavskih terarijih in simulira tropske terarije. Repti Planet Žaromet za meglo se samodejno izklopi, če voda pade pod 3 cm.

REPTI PLANET meglica Maxi 2,2 L
58,42 €

Ultrazvočni razpršilec in vlažilnik se samodejno izklopita, ko je rezervoar za vodo prazen. Količina nastale meglice je nastavljiva, kar povzroča do 250 ml meglice na uro. Repti Planet Maxi 2,2 L je idealen za plazilce, dvoživke in živali, ki potrebujejo vlažen prostor.

REPTI PLANET Membrana in ključ za meglo
4,25 €

Ključ in nadomestna membrana za ultrazvočni razpršilnik ima življenjsko dobo približno 3000 h. To je odvisno od trdote in čistosti vode ter časa delovanja razpršilnika samega. Repti Planet Membrana in ključ za meglo sta nujna pripomočka za vzrejalce terarija.

REPTI PLANET ozadje naravne plute za terarij
5,81 €

Ozadje naravnega plutastega lubja z lahkoto spravite v vsak terarij. Je idealna dekoracija posebej za vroče in mokro okolje. Repti Planet Ozadje naravne plute ima višino 2 cm.

REPTI PLANET penasto ozadje, 58x28,5 cm
14,77 €

Penasto ozadje za terarije ima zanimivo zasnovo kamna. Velikost lahko zmanjšate na primer z zložljivim nožem. Repti Planet penasto ozadje 58×28,5 cm je izdelan iz nestrupenih in neškodljivih naravnih materialov.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Pad
3,08 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Pad je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Planter
7,77 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Vsebuje žepke za sajenje rastlin, zlasti tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Planter je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET posoda za hranjenje
5,81 €

Posoda za hranjenje je težja, stabilna in preprečuje prevrnitev. Po izgledu ustreza puščavskim in tropskim pokrajinam. Gladka površina preprečuje usedline umazanije in jo je enostavno čistiti. Repti Planet Posoda za hranjenje je izdelana iz varnega materiala, ki je odobren za uporabo s hrano.

REPTI PLANET rastlina Nephrolepis, 20 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 20 cm sočna rastlina Nephrolepis ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET Razpršilec, 1,5 L
5,81 €

Tlačni razpršilec ima mehanizem za zaklepanje, ki zagotavlja neprekinjeno pršenje vode. Je izredno lahek in enostaven za uporabo. Šobo lahko prilagodite. Repti Planet Razpršilnik 1,5 L vam pomaga vzdrževati optimalne pogoje v terariju.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 14 cm
15,55 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 14 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 19 cm
17,50 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Dome 2x150 W
33,08 €

Dvojna razsvetljava v srednjih in velikih terarijah poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo z visoko temperaturo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×150 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Mini 2x40 W
29,19 €

Dvojna razsvetljava v majhnih terarijih poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×40 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava LED, 30 diod
27,24 €

Lučka ima nadzor na dotik, ki omogoča izbiro 3 svetlobnih načinov. Ponuja beli, modri ali beli in modri način barvnega delovanja LED. Primerna je za terarije, akvarije in akrilne rezervoarje. Repti Planet LED osvetlitev 30 diod je izdelanih iz brušenega aluminija.

REPTI PLANET sočna rastlina Agave, zelena, 18 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet sočna rastlina Agave 18 cm ne zahteva posebnega vzdrževanja.

REPTI PLANET terarij, 120x45x32 cm
194,65 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 120×45×32 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 120x45x45 cm
210,23 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 120×45×45 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 60x45x60 cm
140,27 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 60×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 90x45x60 cm
175,18 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 90×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 91,4x45,7x32 cm
167,39 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 91,4×45,7×32 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 91,4x45,7x45,7 cm
171,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 91,4×45,7×45,7 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET Termometer higrometer LCD
8,93 €

Termometer in higrometer lahko enostavno namestite z uporabo sesalnega vložka na notranjem steklu terarija. Vsebuje zaslon LCD, ki prikazuje izmerjene vrednosti. Termometer Repti Planet Hidrometer LCD ima temperaturno območje 10–50 ° C in vlažnost od 20 do 90%.

REPTI PLANET Termometer higrometer LCD, zunanji
15,16 €

Termometer in higrometer ima dolg kabel 90 cm, ki omogoča, da se naprava postavi na različna mesta. Vsebuje zaslon LCD, ki prikazuje izmerjene vrednosti. Termometer za merjenje vlage Repti Planet LCD Outdoor ima temperaturno območje 0–70 ° C in vlažnost od 20 do 99%.

REPTI PLANET Trstna rastlina Spartina, 30 cm
5,81 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 30 cm sočna rastlina Spartina ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET visoka razsvetljava Dome, 19 cm
21,40 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 100 W
3,86 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 150 W
4,64 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 150 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 100 W
3,66 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 75 W
3,08 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted 75 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 100 W
6,39 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 25 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 25 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 50 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 50 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium 75 W
5,03 €

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Basking Spot 75 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 40 W
13,60 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 40 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 75 W
13,60 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 75 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.