REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 90 cm 30 W
19,79 €

Zadnji kos!

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 90 cm 30 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 100 W
3,95 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 35 W
5,08 €

Zadnji kos!

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 35 W je odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot, 75 W
3,48 €

Zadnji kos!

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 75 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Neodymium, 100 W
6,83 €

Zadnji kos!

Žarnica za terarij s širokim spektrom pomaga povečati privlačnost živali z neodimskim plinom. Zagotavlja naravni barvni spekter za fotosintezo rastlin. Repti Planet Daylight Neodymium 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 13 W
15,13 €

Zadnji kos!

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 10.0 13 W je idealen za vse puščavske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 150 W
5,08 €

Zadnji kos!

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 150 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 40 W
15,48 €

Zadnji kos!

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 40 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Moonlight HEAT 50 W
4,15 €

Zadnji kos!

Žarnica za terarij ima modro steklo, ki nudi nastalo svetlobo in simulira naravno mesečino. Ima nižjo intenzivnost toplotnega sevanja in podpira naravno vedenje plazilcev in dvoživk. Repti Planet Moonlight HEAT 50 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 15.0 26 W
16,53 €

Zadnji kos!

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 15.0 26 W je idealen za vse puščavske plazilce.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco mreža
10,52 €

Mrežasta dekoracija poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Decoration Coco Mreža je enostavna za namestitev na steno terarija.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco Troncho
10,52 €

Dekoracija v obliki veje poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Dekorace Coco Troncho enostavno namestiti vodoravno in navpično.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB 160 W
24,67 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 160 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 80 W
23,89 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 80 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 125 W
24,82 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 125 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET Termometer higrometer LCD, zunanji
16,06 €

Termometer in higrometer ima dolg kabel 90 cm, ki omogoča, da se naprava postavi na različna mesta. Vsebuje zaslon LCD, ki prikazuje izmerjene vrednosti. Termometer za merjenje vlage Repti Planet LCD Outdoor ima temperaturno območje 0–70 ° C in vlažnost od 20 do 99%.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 75 cm 25 W
18,12 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica Repti UVB 5.0 75 cm 25 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 14 cm
16,53 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 14 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 19 cm
18,48 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 100 W
6,77 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 100 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 50 W
3,48 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 50 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Pad
3,28 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Pad je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 25 W
5,55 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 25 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 25 W
3,28 €

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted Spot 25 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET terarij, 90x45x60 cm
186,46 €

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 90×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 75 W
6,77 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 75 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 13 W
14,40 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 5.0 13 W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 5 W 14x15 cm
20,69 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 5 W 14×15 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET meglica
32,14 €

Generator za meglo lahko poveča vlažnost v terariju za 100 %. Meglo ustvari ultrazvočna keramična membrana. Posnema jutranjo meglo v puščavskih terarijih in simulira tropske terarije. Repti Planet Žaromet za meglo se samodejno izklopi, če voda pade pod 3 cm.

REPTI PLANET meglica Maxi 2,2 L
61,49 €

Ultrazvočni razpršilec in vlažilnik se samodejno izklopita, ko je rezervoar za vodo prazen. Količina nastale meglice je nastavljiva, kar povzroča do 250 ml meglice na uro. Repti Planet Maxi 2,2 L je idealen za plazilce, dvoživke in živali, ki potrebujejo vlažen prostor.

REPTI PLANET terarij, 120x45x60 cm
225,80 € 220,27 €

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 120×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET terarij, 60x45x60 cm
148,55 €

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 60×45×60 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET dodatek za terarije
6,97 €

Umetna dekoracija v naravni obliki zagotavlja zatočišče za plazilce in dvoživke. Je enostavne oblike in izdelani iz varnega in higienskega materiala. Repti Planet dekoracija za plazilce je enostavno vzdržljiva in posebej primerna za terarije.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 28 W 53x28 cm
45,36 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 28 W 53×28 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET terarij, 91,4x45,7x32 cm
177,43 €

Kovinski žični terarij, ki zagotavlja zadostno prezračevanje in preprečuje pobeg živali. Zgornji in spodnji plastični okvirji omogočata zlaganje. Repti Planet Terarij, 91,4×45,7×32 cm, je idealen za plazilce, dvoživke, kače, nevretenčarje in male sesalce.

REPTI PLANET visoka razsvetljava Dome, 19 cm
22,67 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 25 W
4,92 €

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 25 W je zelo odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 26 W
15,22 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 5.0 26 W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET krma Jelly Pots Fruit, 8 ks
5,63 €

Dodatna krma je idealna za plazilce in nevretenčarje, ki se hranijo z nektarjem in sadjem. Vsebuje vitamin A in C. Repti Planet Krmo Jelly Pots Fruit je najbolje uporabiti 5 dni po odprtju.

REPTI PLANET ozadje naravne plute za terarij
6,15 €

Ozadje naravnega plutastega lubja z lahkoto spravite v vsak terarij. Je idealna dekoracija posebej za vroče in mokro okolje. Repti Planet Ozadje naravne plute ima višino 2 cm.

REPTI PLANET rastlina Nephrolepis, 20 cm
6,15 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 20 cm sočna rastlina Nephrolepis ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Mini 2x40 W
30,90 €

Dvojna razsvetljava v majhnih terarijih poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×40 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 75 W
14,40 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 75 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 2.0 26 W
13,64 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 2.0 26W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET adapter za skladanje terarijev, 20 cm
9,20 €

Novo

Adapter je idealen pripomoček za skladanje terarijev te znamke. Ponuja edinstven dizajn s sestavljivimi terariji. REPTI PLANET adapter za skladanje terarijev, 20 cm ima v pakiranju plastične tirnice in kovinske adapterje z navojem.

REPTI PLANET adapter za skladanje terarijev, 9 cm
7,32 €

Novo

Adapter je idealen pripomoček za skladanje terarijev te znamke. Ponuja edinstven dizajn s sestavljivimi terariji. REPTI PLANET adapter za skladanje terarijev, 9 cm ima v pakiranju plastične tirnice in kovinske adapterje z navojem.

REPTI PLANET cvetoča rastlina Anthurium, 40 cm
6,12 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet cvetoča rastlina Anthurium ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET držalo za razsvetljavo
9,49 €

Univerzalno držalo za luči se z lahkoto prilepi z dvostranskim trakom na steklo terarija. Vključuje gumijaste zadržke za preprečevanje neželenega premikanja svetilk. Repti Planet Držalo za svetilko je zelo enostavno namestiti. Višino lahko prilagodite.