Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml
4,90 € 4,50 €

Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice.

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml
5,50 € 5 €

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. .

Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml
5,90 €

RefectoCil Sensitiv e Gel Gel končno ponuja popolno storitev barvanja trepalnic in obrvi za zelo občutljive oči in kožo. RefectoCil Senstive se nanese sam, po približno 3–5 minutah ga odstranimo s suhim brisom in ga drgnemo z gelom Developer (približno 2 minuti).

Refectocil Mini starter set
19,70 €

Začetni set vključuje: Refectocil in obrvi 15 ml (modro-črna in rjava) Oksidacija 3% tekočina 100 ml Profesionalne silikonske blazinice za trepalnice (SiliconePads) 2 kos Plastična posoda .

Refectocil Salin e Solution fiziološka raztopina
5 € 4,50 €

Fiziološka raztopina za popolno, hitro in nežno odstranjevanje vseh mastnih nečistoč pred nanosom trajnih trepalnic in obarvanja trepalnic in obrvi. Po nanosu običajnega sredstva za odstranjevanje oči ostanki olja običajno ostanejo na zgornji veki.

Refectocil Svetleča pasta za obrvi - blond 15 ml
5 €

Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo 2 cm barve a RefectoCil oksidantna krema 3%. Zadošča približno 30 prijav. Osvetlite do 3 stopinje, obrvi prilagodite osvetljenim lasem. .