Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml
7,40 €

Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice.

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml
5,70 € 5,10 €

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. .

Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml-18%
6,10 € 5 €

RefectoCil Sensitiv e Gel Gel končno ponuja popolno storitev barvanja trepalnic in obrvi za zelo občutljive oči in kožo. RefectoCil Senstive se nanese sam, po približno 3–5 minutah ga odstranimo s suhim brisom in ga drgnemo z gelom Developer (približno 2 minuti).

Refectocil Svetleča pasta za obrvi - blond 15 ml
5,20 €

Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo 2 cm barve a RefectoCil oksidantna krema 3%. Zadošča približno 30 prijav. Osvetlite do 3 stopinje, obrvi prilagodite osvetljenim lasem. .

Refectocil Mini starter set
20,40 €

Začetni set vključuje: Refectocil in obrvi 15 ml (modro-črna in rjava) Oksidacija 3% tekočina 100 ml Profesionalne silikonske blazinice za trepalnice (SiliconePads) 2 kos Plastična posoda .

Refectocil Nabor orodij Browista
12,80 €

Komplet aplikacij je idealno orodje za elegantno in hitro nanašanje barv. Vsebuje 2 dvojni ščetki, dolgi 160 mm, na drugi strani opremljeni z inovativno gumijasto spiralo za česanje trepalnic in obrvi. Širši čopič je primeren za nanašanje barve na trepalnice, manjši pa za natančno barvanje obrvi.

Refectocil Ročne palete Browista 2 kos
10,40 € 9,60 €

Nove praktične palete za hkratno mešanje barve na trepalnicah in obrvi, ki vam omogočajo proste roke pri barvanju. Preprosto nataknite paleto na hrbet roke ali prsta in lahko začnete.

Refectocil Salin e Solution fiziološka raztopina
5,20 € 4,80 €

Fiziološka raztopina za popolno, hitro in nežno odstranjevanje vseh mastnih nečistoč pred nanosom trajnih trepalnic in obarvanja trepalnic in obrvi. Po nanosu običajnega sredstva za odstranjevanje oči ostanki olja običajno ostanejo na zgornji veki.