Raweks Iga 70 dekliški copatki
13,40 €

Dekliški copatki Iga 70 znamke Raweks so izdelani iz kakovostne bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Koraki vaše deklice bodo zaradi trdnega podplata stabilni. Čudovit dizajn in udobje pri hoji bo vzljubila vsaka mala gospodična.

Raweks Ula 46 fantovski copati
15 €

Zadnji kos!

Fantovski copatki Ula 46 znamke Raweks so izdelani iz kakovostne bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Koraki vašega dečka bodo zaradi trdnega podplata stabilni. Čudovit dizajn in udobje pri hoji bo vzljubil vsak mali pobalin.

Raweks Borys B9 fantovski copatki
15,90 €

Zadnji kos!

Fantovski copatki Borys B9 znamke Raweks so izdelani iz kakovostne bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Trden podplat naredi obutev vašega dečka stabilno. S svojo obliko bodo navdušili vse male in velike fante.

Raweks dekliški copati
14,20 €

Zadnji kos!

Čudoviti dekliški copati za majhne in velike dame. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Zaradi trdnega podplata je stabilnost zagotovljena. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks fantovski copati Ula
13,42 €

Zadnji kos!

Simpatični dekliški copati s traktorjem Ula, bodo vašemu otroku prinesli udobje na vsakem koraku. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Copati imajo trden oprijem, ki otrokovemu stopalu zagotavlja stabilnost

Raweks fantovski copati Ula
13,42 €

Zadnji kos!

Simpatični copati Adaš, bodo vašemu otroku prinesli udobje na vsakem koraku. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Copati imajo trden oprijem, ki otrokovemu stopalu zagotavlja stabilnost

Raweks Ula 52 dekliški copatki
13,40 €

Zadnji kos!

Z dekliškimi copatki Ula 52 znamke Raweks bo vsak korak vaše deklice udoben in stabilen. Kakovostna bombažna tkanina zagotavlja popolno zračnost. Čudovit dizajn bo vzljubila vsaka mala gospodična.

Raweks dekliški copati
14,20 €

Zadnji kos!

Čudoviti dekliški copati s pentljo za majhne in velike dame. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Zaradi trdnega podplata je stabilnost zagotovljena. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks dekliški copati
14,20 €

Zadnji kos!

Čudoviti dekliški copati z motivom baletne miške za majhne in velike dame. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Zaradi trdnega podplata je stabilnost zagotovljena. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks dekliški copati
14,20 €

Zadnji kos!

Čudoviti copati v modnem jeans dizajnu za male in velike dame. Copati so izdelani iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Zaradi trdnega podplata je stabilnost zagotovljena. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks Borys B8 fantovski copatki
15,90 €

Čudoviti fantovski copatkiBorys B8 znamke Raweks bodo s svojo obliko navdušili vse majhne in velike gospodiče. Copatki so izdelani iz bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Trden podplat naredi obutev vašega dečka stabilno.

Raweks Dorotka D31 dekliški copatki
15,90 €

Dekliški copatki Dorotka D31 znamke Raweks so izdelani iz kakovostne bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Trden podplat naredi obutev stabilno. S svojo obliko bodo navdušili vse male in velike gospodične.

Raweks Dorotka D32 dekliški copatki
15,90 €

Čudovite dekliške copatke Dorotka 32 znamke Raweks bodo vzljubile vse majhne in velike gospodične. Trden podplat zagotavlja stabilno in udobno hojo. Copatki so izdelani iz bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost.

Raweks Dorotka D33 dekliški copatki
15,90 €

Čudovite dekliške copatke Dorotka 32 znamke Raweks bodo vzljubile vse majhne in velike gospodične. Copatki so izdelani iz bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost. Trden podplat naredi obutev stabilno.

Raweks fantovski copati
14,20 €

Čudoviti copati z motivom New Yorka so odlična izbira za vašega fanta. Izdelani so iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks fantovski copati
14,20 €

Čudoviti copati z vojaškim motivom so odlična izbira za vašega fanta. Izdelani so iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks Krzyš K13 fantovski copatki
15,90 €

Čudoviti fantovski copatki Krzyš K13 znamke Raweks bodo s svojo obliko navdušili vse majhne in velike gospodiče. Imajo trden podplat, ki vašemu dečku med hojo zagotavlja potrebno stabilnost stopala. Copatki so izdelani iz bombažne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost.

Raweks Ula 45 fantovski copati
15 €

S fantovskimi copatki Ula 45 znamke Raweks bo vsak korak vašega pobalina udoben in stabilen, kar omogoča trden podplat. Kakovostna bombažna tkanina zagotavlja popolno zračnost. Čudovit dizajn bo vzljubil vsaka mali pobalin.

Raweks fantovski copati
14,20 €

Čudoviti copati z motivom avtomobila so odlična izbira za vašega fanta. Izdelani so iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Idealna izbira za dom in vrtec.

Raweks fantovski copati
14,20 €

Čudoviti copati z motivom nogometaša so odlična izbira za vašega fanta. Izdelani so iz visokokakovostne bombažne tkanine in so zato povsem zračni. Idealna izbira za dom in vrtec.