Rasasi Abyan Pour Femme - EDP
22,20 € 21,30 €

Abyan Pour Femme je ženstven cvetlično gozdni vonj z mošusno osnovo. Glava vsebuje limono in maline, v srcu boste začutili vijolične liste in vrtnico. Kompozicijo zapirajo mošus, cedra in civet. .

Rasasi Abyan Pour Homme - EDP
34,10 € 25,60 €

Novo

Abyan Pour Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glava vsebuje kardamom, cimet in sveže tone mandarine in grenivke. V srcu je kombinacija vrtnice in jabolka. Mošusni, usnjeni in lesnati toni zaokrožujejo kompozicijo. .

Rasasi Al Wisam Day - EDP
59,70 € 42,20 €

Novo

Al Wisam Day je moška dišava orientalske pege. Odpira se s toni svežega bergamota, aromatične sivke in geranije. V srcu boste čutili kombinacijo vrtnice, muškatnega oreščka, sandalovine in cedre. Topla ambergris, mošus, hrastov mah in les agarja dopolnjujejo kompozicijo. .

Rasasi Ashaar Pour Femme - EDP
64 € 46,90 €

Novo

Ashaar Pour Femme je orientálně-ovocná vůně pro ženy. Hlava obsahuje černý rybíz, tangerinku a bergamot. V srdci se snoubí konvalinka, broskev, jablko a pomerančový květ. Kompozici uzavírá vanilka, pižmo, hřejivá ambra a oud.

Rasasi Ashaar Pour Homme - EDP
64 € 46,90 €

Novo

Ashaar Pour Homme je moška orientalska dišava. Pikantna glava je sestavljena iz cimeta s kardamomom in svežim bergamotom. Srce vsebuje cedrov les, osnova je sandalovina in agar, mah in jesetra. .

Rasasi Attar Al Boruzz Jazeebiyat Musk Tabriz - EDP
191,90 € 153,50 €

Novo

Attar Al Boruzz Musk Tabriz Jazeebiyat je cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje limono, mandarino, breskev, črni ribez in kokos. V srcu je skrita tuberoza, vrtnica, iris in oranžni cvet. Sestavo zapirajo ambergris, mošus, vanilija in agar. .

Rasasi Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz - EDP
191,90 € 136,50 €

Novo

Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz je orientalska dišava za moške in ženske. Glava vsebuje rdečo pomarančo, bergamot in roza poper. V srcu boste začutili kombinacijo indijske vrtnice, marakuje in lesa bele cedre. Sestavo zapirajo ambergris, mošus, vanilija, sandalovina in agar. .

Rasasi Attar Al Mohabba Female - EDP
51,20 € 37,50 €

Novo

Attar Al Mohabba Female je ženska orientalska dišava. Glava vsebuje aromatičen cimet, kardamom in svež bergamot. V srcu se združujejo vrvice iz cedrovega lesa, mošusa in vrtnic. Kompozicijo zapira kombinacija pačulija, vetivera, usnja, lesa agarja in drugih lesnih tonov. .

Rasasi Blue For Men - EDT
21,30 € 18,20 €

Blue For Men je aromatično-začinjena dišava za moške. Glava je narejena iz mandarine in mete. V svojem srcu boste čutili jasmin, geranij, koriander, vrtnico in poper. Osnovo dopolnjujejo ambergris in gozdni toni. .

Rasasi Daarej Pour Femme - EDP
19,20 €

Daarej Pour Femme je gurmanska cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadno glavo dopolnjujejo zeleni akordi, ki se spremenijo v čisto cvetlično srce. Sestava zapira ambergris, pačuli, mošus, karamelo, vetiver in sandalovino. .

Rasasi Daarej Pour Homme - EDP
19,20 €

Daarej Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Glava vsebuje kardamom, pelin in kumino, v srcu boste odkrili vrtnico in korenino irisa. Sestavo zapirajo vanilija, mošus, ambergris, fižol tonka in sandalovina. .

Rasasi Egra Men - EDP
21,30 € 20,10 €

Egraa Men je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje brinove jagode, smreko, vijoličen list in grenivko. Jelka, iris in galbanumova smola se združujejo v srcu. Sestavo zapirajo hrastov mah, ambergris, mošus in sandalovina. .

Rasasi Egra Women - EDP
29,90 € 21,30 €

Novo

Egra Women je cvetlično-lesna dišava za ženske. Odpira se s toni svežega bergamota, vodne lilije, frezije in izrazitega popra. Nato preide v srce pomarančnega cveta, jasmina in aromatične slive. Sandalovina, pačuli in pujo zaprejo sestavo. .

Rasasi Entebaa For Men - EDP
59,70 € 42,70 €

Novo

Entebaa For Men je orientalska dišava za moške. Sestavljen je iz citrusov, cvetnih, gozdnih in orientalskih akordov. .

Rasasi Entebaa For Women - EDP
59,70 € 42,70 €

Novo

Entebaa For Women je za ženske cvetlično-sadna dišava. Sadna glava je sestavljena iz hruške, črnega ribeza in sočne breskve. Začutili boste cvetlično srce s kombinacijo mimoze in vrtnice. Sestava je zaprta z mošusno osnovo. .

Rasasi Faqat Lil Nissa - EDP
55,40 € 36,30 €

Novo

Faqat Lil Nissa je ženska orientalsko-cvetna dišava. Vsebuje iris, sambacki jasmin, cvet pomaranče in indijsko oud. .

Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP
51,20 € 34,10 €

Novo

Faqat Lil Rijal je moška orientalska dišava. Glava vsebuje svež les bergamot, iris in agar (oud). V srcu boste začutili kombinacijo kardamoma, riža, jasmina in geranije. Kompozicijo zapirajo pačuli, mošus, usnje, sandalovina in agar. .

Rasasi Fattan Pour Homme - EDP
34,10 € 21,30 €

Novo

Fattan Pour Homme je moška orientalska dišava. Odpre se z mehkimi toni roza popra, svežega bergamota in grenivke. Nato preide v osrčje šmarnice, pačulija, vetivera in cedrovine. Sestavo zapirajo topla ambergris, benzojeva smola in hrastov mah. .

Rasasi Hawas For Her - EDP
59,70 € 46,90 €

Hawas For Her je ženska orientalsko-sadna dišava. Vsebuje rdeč in šipek, jasmin, pralin in vetiver. .

Rasasi Hope Men - EDT
17,10 €

Zadnji kos!

Hope Men je lesno-vodna dišava za moške. Vsebuje citrusne, morsko vodo, zelene, cvetne in lesnate akorde. .

Rasasi Junoon Leather For Men - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Leather For Men je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje kardamom, cvetne tone in les agarja. Ambergris, poper in druge začimbe združujejo v srcu. Kompozicijo zapirajo beli mošus, ambergris in agar. .

Rasasi Junoon Leather For Women - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Leather For Women je orientalska dišava za ženske. Glava vsebuje žafran in citrusi. V središču srca se združijo vrtnice, pačuli in šmarnica. Tonka fižol, tobak, usnje, ambergris, mošus, sandalovina in agar les dopolnjujejo kompozicijo. .

Rasasi Junoon Satin For Men - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Satin For Men je orientalsko-sladka dišava za moške. Sestavljen je iz svežega bergamota, agarjevega lesa, mošusa, začinjenih in cvetnih tonov. .

Rasasi Junoon Satin For Women - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Satin For Women je orientalsko-cvetna dišava za ženske. Vsebuje vrtnice, mošus, ambroksan in lesnate tone. .

Rasasi Junoon Velvet For Men - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Velvet For Men je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje nekonvencionalno kombinacijo sladke vanilije, kože in paradižnikovega lista. V srcu boste začutili žajbljevo oreščko, korenino irisa, labdanovo smolo in galbanum.

Rasasi Junoon Velvet For Women - EDP
93,80 € 72,50 €

Novo

Junoon Velvet For Women je orientalska dišava za ženske. Glava vsebuje malino, črni ribez, vanilijo, cimet, klinčke, vrtnico, paradižnikove liste in kožo. Sandalovina in kadilo in pačuli se združujejo v srcu. Sestavo zapirajo mošus, ambergris in benzoinska smola. .

Rasasi Kun Mukthalifan Men - EDP
29,90 € 21,30 €

Novo

Kun Mukthalifan Men je lesno-začinjena dišava za moške. Sveža glava vsebuje limono in mandarino. Topla ambergris in pikantna akorda se odvijata v srcu. Kompozicijo zapirata mošus in sandalovina. .

Rasasi Kun Mukthalifan Women - EDP
29,90 € 21,30 €

Novo

Kun Mukthalifan Women je cvetlično-lesna dišava za ženske. Odpre se s kombinacijo breskve in bergamota. Nato preide v čisto cvetno srce, ki ga sestavljajo cvet jasmina, tuberoze in heliotropa. Sestavo zapirajo sladka vanilija, pačuli, ambergris, mošus in sandalovina. .

Rasasi La Yugawam Femme - EDP
85,30 € 58,50 €

La Yugawam Femme je orientalska dišava za ženske, predstavljena leta 2012. Glava vsebuje bergamot, limono in kadilo. V srcu boste začutili kombinacijo cimeta, roza popra in rože ylang-ylanga. Sestavo zapirajo mošus, mleko in sandalovina. .

Rasasi Musk Hareer - EDP
55,40 € 42,70 €

Novo

Musk Hareer je orientalska dišava za moške in ženske. Sadna glava vsebuje malino in limono. Srca vključujejo turške, egipčanske in damaske vrtnice. Topla ambergris, beli mošus in indijski sandalovina zaokrožujejo kompozicijo. Začelo se je leta 2018. .

Rasasi Musk Naqaya - EDP
55,40 € 42,70 €

Novo

Musk Naqaya je orientalska dišava za moške in ženske. Sveži odpiralni toni so bergamot in grenivka. Magnolija, heliotrop, vijolična in vrtnice se združujejo v čisto cvetnem srcu. Sestavo zapirajo sladka vanilija, sandalovina, ambroksan in beli mošus. Začelo se je leta 2018. .

Rasasi Musk Sharqi - EDP
55,40 € 42,70 €

Novo

Musk Sharqi je orientalska dišava za moške in ženske. Glava vsebuje bergamot, pomarančo in vrtnice. V srcu boste začutili kombinacijo tuberoze, kašmirja, jasmina in pačulija. Topla ambergris, vanilija, beli mošus, sandalovina in agarjev les dopolnjujejo kompozicijo. Začelo se je leta 2018. .

Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Femme - EDP
46,90 € 38,40 €

Novo

Nafaeis Al Shaghaf Pour Femme iz kolekcije Shaghaf je orientalska dišava za ženske. Glava vsebuje limono, kavo in mandlje. V čisto cvetličnem srcu boste začutili kombinacijo jasmina, lilije, tuberoze in irisa. Sladka vanilija, sandalovina, mošus in topla ambergris dopolnjujejo sestavo.

Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme - EDP
46,90 € 38,40 €

Novo

Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme je orientalska dišava za moške. Vsebuje vrtnico, orhidejo, ylang-ylang, sandalovino, sladko vaniljo, fižol tonke in druge cvetlične in sadne tone. Začelo se je leta 2018. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Elle - EDP
32,80 €

Krokodil Rumz Al Rasasi (9459) Pour Elle je ženstven cvetlično-lesnat vonj z mošusno osnovo. Glava vsebuje bergamot, mandarino in šmarnico. V svojem srcu boste čutili pačuli in ambergris. Kompozicijo dopolnjujejo lesnati toni, mošus in sladka vanilija. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui - EDP
32,80 €

Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui je dišava orientalske pege za moške z bogato sestavo. Glava vsebuje citruse, začimbe, smole elemi in jabolko. Mandljevi akordi dopolnjujejo cvetlično srce. Kompozicija je zaprta z lesno-mošusno osnovo. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Elle - EDP
51,20 € 38,40 €

Novo

Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Elle je ženska orientalsko-cvetlična dišava. Glava vsebuje bergamot, kardamom in cimet. V čisto cvetličnem srcu boste začutili jasmin, heliotrop, šmarnico in vrtnico. Topla ambergris, benzojeva smola, sladka pralina, agar in drugi gozdni toni zaokrožajo skladbo. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui - EDP
51,20 € 38,40 €

Novo

Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui je moška orientalska dišava. Toni klinčkov in vijoličnih listov so odprti. Nato preide v srce cedrovega lesa in irisa. Končno se bo razvila kombinacija pačulija, tople ambergrisa, mošusa, vanilije in sandalovine. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP
34,10 € 29,90 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle je ženska cvetlična dišava. Glava vsebuje nageljnove žbice in vijoličen list. V srcu boste začutili cedrov les in iris. Sestavo zapirajo pačuli, ambergris, vanilija, mošus in sandalovina. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP
34,10 € 31,60 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui je sadna dišava za moške z bogato sestavo. Glavo svežega sadja dopolnjujejo akordi črnega popra, v čisto cvetličnem srcu boste začutili šmarnico, frezijo in jasmin. Kompozicijo zaprejo usnje, hrastov mah, cedra, pačuli, siva ambergris in beli mošus. .

Rasasi Shuhrah Pour Femme - EDP
42,70 € 27,70 €

Novo

Shuhrah Pour Femme je zensko cvetlična dišava za ženske. Glava vsebuje limono in žajbelj. V cvetličnem srcu boste začutili iris, jasmin in šmarnico. Kompozicijo zapirajo pačuli, agarjev les, mošus in siva ambergris. .

Rasasi Shuhrah Pour Homme - EDP
42,70 € 27,70 €

Novo

Shuhrah Pour Homme je vrtnica, paradižnik in frezija. V srcu boste čutili kombinacijo vrtnice, jasmina, sandalovine in cedre. Sestavo zapirajo topla ambergris, mošus, hrastov mah, usnje in agar les (oud). .

Rasasi Yazan - EDP
51,20 € 34,10 €

Novo

Yazan je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje limono in žajbelj, srce združuje kombinacijo sladkega pralina, balzama in cimeta. Pačuli, črna ambergris, indijski oud, sandalovina in šipkov les dopolnjujejo kompozicijo. .