Rasasi Daarej Pour Homme - EDP
19,70 €

Daarej Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Glava vsebuje kardamom, pelin in kumino, v srcu boste odkrili vrtnico in korenino irisa. Sestavo zapirajo vanilija, mošus, ambergris, fižol tonka in sandalovina. .

Rasasi Abyan Pour Femme - EDP
21,30 €

Abyan Pour Femme je ženstven cvetlično gozdni vonj z mošusno osnovo. Glava vsebuje limono in maline, v srcu boste začutili vijolične liste in vrtnico. Kompozicijo zapirajo mošus, cedra in civet. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui - EDP
30,70 €

Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui je dišava orientalske pege za moške z bogato sestavo. Glava vsebuje citruse, začimbe, smole elemi in jabolko. Mandljevi akordi dopolnjujejo cvetlično srce. Kompozicija je zaprta z lesno-mošusno osnovo. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Elle - EDP
30,50 €

Krokodil Rumz Al Rasasi (9459) Pour Elle je ženstven cvetlično-lesnat vonj z mošusno osnovo. Glava vsebuje bergamot, mandarino in šmarnico. V svojem srcu boste čutili pačuli in ambergris. Kompozicijo dopolnjujejo lesnati toni, mošus in sladka vanilija. .

Rasasi Kun Mukthalifan Men - EDP-43%
26,80 € 15,10 €

Kun Mukthalifan Men je lesno-začinjena dišava za moške. Sveža glava vsebuje limono in mandarino. Topla ambergris in pikantna akorda se odvijata v srcu. Kompozicijo zapirata mošus in sandalovina. .

Rasasi Kun Mukthalifan Women - EDP-44%
26,80 € 15 €

Kun Mukthalifan Women je cvetlično-lesna dišava za ženske. Odpre se s kombinacijo breskve in bergamota. Nato preide v čisto cvetno srce, ki ga sestavljajo cvet jasmina, tuberoze in heliotropa. Sestavo zapirajo sladka vanilija, pačuli, ambergris, mošus in sandalovina. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP
1,20 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle je ženska cvetlična dišava. Glava vsebuje nageljnove žbice in vijoličen list. V srcu boste začutili cedrov les in iris. Sestavo zapirajo pačuli, ambergris, vanilija, mošus in sandalovina.

Rasasi Al Wisam Day - EDP-36%
53,70 € 34,20 €

Al Wisam Day je moška dišava orientalske pege. Odpira se s toni svežega bergamota, aromatične sivke in geranije. V srcu boste čutili kombinacijo vrtnice, muškatnega oreščka, sandalovine in cedre. Topla ambergris, mošus, hrastov mah in les agarja dopolnjujejo kompozicijo. .

Rasasi Attar Al Boruzz Jazeebiyat Musk Tabriz - EDP-37%
173,70 € 109,40 €

Odlična cena

Attar Al Boruzz Musk Tabriz Jazeebiyat je cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje limono, mandarino, breskev, črni ribez in kokos. V srcu je skrita tuberoza, vrtnica, iris in oranžni cvet. Sestavo zapirajo ambergris, mošus, vanilija in agar.

Rasasi Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz - EDP
2,40 €

Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz je orientalska dišava za moške in ženske. Glava vsebuje rdečo pomarančo, bergamot in roza poper. V srcu boste začutili kombinacijo indijske vrtnice, marakuje in lesa bele cedre. Sestavo zapirajo ambergris, mošus, vanilija, sandalovina in agar.

Rasasi Entebaa For Women - EDP-49%
55,90 € 28 €

Odlična cena

Entebaa For Women je za ženske cvetlično-sadna dišava. Sadna glava je sestavljena iz hruške, črnega ribeza in sočne breskve. Začutili boste cvetlično srce s kombinacijo mimoze in vrtnice. Sestava je zaprta z mošusno osnovo. .

Rasasi Junoon Velvet For Men - EDP-37%
84,90 € 52,70 €

Odlična cena

Junoon Velvet For Men je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje nekonvencionalno kombinacijo sladke vanilije, kože in paradižnikovega lista. V srcu boste začutili žajbljevo oreščko, korenino irisa, labdanovo smolo in galbanum.

Rasasi Abyan Pour Homme - EDP-34%
30,70 € 20,10 €

Abyan Pour Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glava vsebuje kardamom, cimet in sveže tone mandarine in grenivke. V srcu je kombinacija vrtnice in jabolka. Mošusni, usnjeni in lesnati toni zaokrožujejo kompozicijo. .

Rasasi Ashaar Pour Femme - EDP-25%
57,50 € 42,60 €

Zadnji kos!

Ashaar Pour Femme je orientálně-ovocná vůně pro ženy. Hlava obsahuje černý rybíz, tangerinku a bergamot. V srdci se snoubí konvalinka, broskev, jablko a pomerančový květ. Kompozici uzavírá vanilka, pižmo, hřejivá ambra a oud.

Rasasi Attar Al Mohabba Female - EDP-33%
46 € 30,80 €

Zadnji kos!

Attar Al Mohabba Female je ženska orientalska dišava. Glava vsebuje aromatičen cimet, kardamom in svež bergamot. V srcu se združujejo vrvice iz cedrovega lesa, mošusa in vrtnic. Kompozicijo zapira kombinacija pačulija, vetivera, usnja, lesa agarja in drugih lesnih tonov. .

Rasasi Daarej Pour Femme - EDP
18,10 €

Daarej Pour Femme je gurmanska cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadno glavo dopolnjujejo zeleni akordi, ki se spremenijo v čisto cvetlično srce. Sestava zapira ambergris, pačuli, mošus, karamelo, vetiver in sandalovino. .

Rasasi Egra Men - EDP-32%
19,20 € 12,90 €

Egraa Men je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje brinove jagode, smreko, vijoličen list in grenivko. Jelka, iris in galbanumova smola se združujejo v srcu. Sestavo zapirajo hrastov mah, ambergris, mošus in sandalovina. .

Rasasi Egra Women - EDP-45%
26,80 € 14,70 €

Egra Women je cvetlično-lesna dišava za ženske. Odpira se s toni svežega bergamota, vodne lilije, frezije in izrazitega popra. Nato preide v srce pomarančnega cveta, jasmina in aromatične slive. Sandalovina, pačuli in pujo zaprejo sestavo. .

Rasasi Faqat Lil Nissa - EDP-55%
50,20 € 22,30 €

Odlična cena

Faqat Lil Nissa je ženska orientalsko-cvetna dišava. Vsebuje iris, sambacki jasmin, cvet pomaranče in indijsko oud. .

Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP-45%
46 € 25 €

Faqat Lil Rijal je moška orientalska dišava. Glava vsebuje svež les bergamot, iris in agar (oud). V srcu boste začutili kombinacijo kardamoma, riža, jasmina in geranije. Kompozicijo zapirajo pačuli, mošus, usnje, sandalovina in agar. .

Rasasi Hawas For Her - EDP-19%
53,70 € 43 €

Hawas For Her je ženska orientalsko-sadna dišava. Vsebuje rdeč in šipek, jasmin, pralin in vetiver. .

Rasasi Junoon Leather For Men - EDP-23%
84,30 € 64,40 €

Zadnji kos!

Junoon Leather For Men je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje kardamom, cvetne tone in les agarja. Ambergris, poper in druge začimbe združujejo v srcu. Kompozicijo zapirajo beli mošus, ambergris in agar. .

Rasasi Junoon Satin For Men - EDP-51%
84,70 € 40,80 €

Odlična cena

Junoon Satin For Men je orientalsko-sladka dišava za moške. Sestavljen je iz svežega bergamota, agarjevega lesa, mošusa, začinjenih in cvetnih tonov.

Rasasi La Yugawam Femme - EDP-23%
76,70 € 59 €

La Yugawam Femme je orientalska dišava za ženske, predstavljena leta 2012. Glava vsebuje bergamot, limono in kadilo. V srcu boste začutili kombinacijo cimeta, roza popra in rože ylang-ylanga. Sestavo zapirajo mošus, mleko in sandalovina.

Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme - EDP-28%
42,20 € 30,30 €

Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme je orientalska dišava za moške. Vsebuje vrtnico, orhidejo, ylang-ylang, sandalovino, sladko vaniljo, fižol tonke in druge cvetlične in sadne tone. Začelo se je leta 2018. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Elle - EDP-37%
46 € 28,80 €

Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Elle je ženska orientalsko-cvetlična dišava. Glava vsebuje bergamot, kardamom in cimet. V čisto cvetličnem srcu boste začutili jasmin, heliotrop, šmarnico in vrtnico. Topla ambergris, benzojeva smola, sladka pralina, agar in drugi gozdni toni zaokrožajo skladbo. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui - EDP-38%
46 € 28,10 €

Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui je moška orientalska dišava. Toni klinčkov in vijoličnih listov so odprti. Nato preide v srce cedrovega lesa in irisa. Končno se bo razvila kombinacija pačulija, tople ambergrisa, mošusa, vanilije in sandalovine. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP
30,70 € 27,90 €

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui je sadna dišava za moške z bogato sestavo. Glavo svežega sadja dopolnjujejo akordi črnega popra, v čisto cvetličnem srcu boste začutili šmarnico, frezijo in jasmin. Kompozicijo zaprejo usnje, hrastov mah, cedra, pačuli, siva ambergris in beli mošus. .

Rasasi Shuhrah Pour Femme - EDP-50%
38,30 € 18,90 €

Shuhrah Pour Femme je zensko cvetlična dišava za ženske. Glava vsebuje limono in žajbelj. V cvetličnem srcu boste začutili iris, jasmin in šmarnico. Kompozicijo zapirajo pačuli, agarjev les, mošus in siva ambergris. .

Rasasi Tasmeem Men - EDP
16,90 € 16,30 €

Tasmeem Men je orientalsko-začinjena dišava za moške. Prepoznavna glava vsebuje pelin, kardamom in kumino. Srce šarenice in vrtnice se združita. Sestavo zapirajo pačuli, ambergris, pimo, vanilija, tonka fižol in sandalovina. .

Rasasi Yazan - EDP-40%
46 € 27,50 €

Yazan je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje limono in žajbelj, srce združuje kombinacijo sladkega pralina, balzama in cimeta. Pačuli, črna ambergris, indijski oud, sandalovina in šipkov les dopolnjujejo kompozicijo. .