Rappa plišasti pes foksterier, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Foksterier v velikosti 30 cm je izdelan iz ekskluzivnega, visokokakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!

Rappa igralni set za čiščenje
12,82 € 10,40 €

Zadnji kos!

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite vašega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje koš za smeti, krtačo, metlo in ročaj. Set je shranjen v darilni škatli.

Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
28,20 €

Zadnji kos!

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.

Rappa ležeči plišasti pes, 89 cm
71,70 €

Zadnji kos!

Veliki plišasti Bernski planšar, v velikosti 89 cm, je izdelan iz finega kakovostnega pliša, zato je idealen, kot vzglavnik za popoldanski dremež. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa nakladač z zvočnimi in svetlobnimi efekti
17,06 € 14,90 €

Zadnji kos!

S tem super avtomobilom vam ne bo dolgčas! Lahko naklada in prelaga s pomočjo priložene dodatne opreme in tudi oddaja zvočne efekte. Nakladač je izdelan iz visoko kakovostne plastike, njegova dolžina pa znaša približno 33 cm.

Rappa Ogromen traktor s variabilno kabino
17,06 € 13,80 €

Zadnji kos!

Močan traktor ne sme manjkati na nobeni kmetiji. Ta odličen traktor z dolžino 36 cm je izdelan iz visoko kakovostnega PVC. Sedi za volan in se odpravi delu na proti.

Rappa plišasta perzijska mačka, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Lepa plišasta perzijska mačka, velikosti 30 cm. Izdelana je iz ekskluzivnega in kakovostnega pliša. Otroci imajo izredno radi igrače. In ta plišasta igrača je odlično darilo!

Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
20,30 €

Zadnji kos!

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa plišasti pes Jack Russel, 30 cm
10,60 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči Jack Russel terier je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!

Rappa plišasti pes yorkshire, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči Yorkshire je izdelan iz ekskluzivnega, visokokakovostnega pliša in je velik približno 30 cm. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!

Rappa plišasti samorog, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatični plišasti samorog z mehko in čudovito roza dlako v skupni velikosti 30 cm. Izdelan je iz ekskluzivnega in kakovostnega pliša. Otroci imajo izredno radi igrače. In ta plišasta igrača je odlično darilo!

Rappa robot z zvokom in svetlobnimi efekti
7,76 € 6,30 €

Zadnji kos!

Robotski dinozaver v črno beli barvni kombinaciji bo navdušil vsakega malčka. Robot se sprehaja in ustvarja zvoke, prav tako se mu svetijo oči. Ta igrača bo odlično darilo za vse ljubitelje dinozavrov.

Rappa velik plišasti samorog, 68 cm
36,60 € 32,30 €

Zadnji kos!

lepi sedeči plišasti samorog v čudoviti roza barvi in velikosti 68 cm je izdelan iz kakovostnega pliša. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa vesela račka z zvočnimi in svetlobnimi efekti
13,60 € 12,20 €

Zadnji kos!

Lepa pisana račka bo navdušila vsakega malčka. Hodi, nato se obrne in hodi naprej. Ob tem oddaja zvočne efekte, igra vesele melodije, na nogicah pa ji sveti lučka.

Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
19,20 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je svetlo rjave barve in je okrašen s čudovito rdečo mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa Pes z zvokom in svetlobnimi efekti
14,27 € 12,40 €

Podarite svojemu otroku novega prijatelja – veselega plesnega psa, kateri med plesom predvaja glasbo in ima žareče oči in noge. S to igračo se vaš otrok ne bo nikoli dolgočasil!

Rappa plišasti samorog, 80 cm
41,20 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

Rappa ponev za peko, hrana spremeni barvo
10,93 € 9,30 €

Super ponev v tvojo kuhinjo. Ko na ponev položite imitacijo hrane (klobase, slanine, zrezka), pritisnete gumb, zaslišiš mesno cvrčanje, čez nekaj časa meso spremeni barvo in izgleda kot pečeno. V kompletu boste našli tudi obračalko, krožnik in preliv.

Rappa sedeči plišasti medvedek, 28 cm
11,30 €

Novo

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je svetlo rjave barve in je okrašen s čudovito rdečo mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa stoječi plišasti medvedek, 40 cm
15,20 €

Čudoviti plišasti medvedek ne sme manjkati v vaši zbirki plišastih medvedkov! Medvedek v velikosti 40 cm je izdelan iz visokokakovostnega, kupa pliša. Ta plišani kos je idealno darilo za vse ljubitelje srčkastega pliša!

Rappa igralni set za čiščenje
7,76 € 7,40 €

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite svojega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje vedro, metlico, veliko metlo, čistilko in smetišnico. Set je shranjen v darilni škatli.

Rappa plišasti pes bišon, 30 cm
9,73 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči kodrasti bišon je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!

Rappa velik plišasti samorog, bel, 85 cm
27,36 € 20,50 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 85 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa velik plišasti samorog Koki, 130 cm
49,60 € 44,40 €

Velika plišasta igrače v zasnovi roza samoroga z imenom Koki, ne sme manjkati v prav nobeni otroški sobi. Plišasta igrača v velikosti 130 cm je izdelana v veliki zasnovi Idealno darilo za vsako priložnost!

Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
13 €

Novo

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!