Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
21,78 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je sive barve in je okrašen s čudovito mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa Plišasti temno sivi zajec, 17 cm, Eco-Friendly
8,50 € 7,48 €

Ta ljubki plišasti zajček ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 17 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti samorog, 80 cm
40,46 €

Zadnji kos!

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

Rappa ležeča plišasta lisička, ECO-FRIENDLY, 23 cm
10,40 € 9,42 €

Zadnji kos!

Očarljiva plišasta lisička ne sme manjkati v nobeni otroški sobi v zbirki ljubkih živali. Velikost lisičke je 23 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa stoječi plišasti orel, 24 cm Eco Friendly
10,80 € 9,71 €

Zadnji kos!

Ta ljubki plišasti orel ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 24 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti prašič, stoječi, 26 cm Eco-Friendly
8,50 € 7,70 €

Zadnji kos!

Ta ljubki plišasti prašič ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 26 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasta sova, polarna, 18 cm Eco Friendly
9,90 € 8,93 €

Ta ljubka plišasta sova ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost sove je 18 cm. Panda je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
13,71 €

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!

Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
29,46 €

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.

Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
21,31 €

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa ležeči plišasti pes, 44 cm
17,49 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 44 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

Rappa ležeča plišasta muca, 35 cm
18,10 € 15,72 €

Ta lepa plišasta muca ne sme manjkati v nobeni otroški sobi. Velikost mucke je 35 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa Eco-friendly plišast lev, sedeč, 25 cm
11,60 € 10,03 €

Ta čudovit plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobici. Velikost plišaste igrače 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti gepard, sedeči, 25 cm Eco Friendly
13,60 € 11,70 €

Ta ljubki plišasti gepard ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasta vidra, 18 cm Eco Friendly
7,20 € 6,21 €

Ta ljubka plišasta vidra ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost vidre je 18 cm. Vidra je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Alpaka stoječa plišasta lama, ECO-FRIENDLY, 23 cm
10,40 € 8,97 €

Očarljiva plišasta lama ne smejo manjkati v nobeni otroški sobi v zbirki ljubkih živali. Velikost lame je 23 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa Plišasti krokodil, 34 cm Eco Friendly
8,50 € 7,41 €

Ta ljubki plišasti krokodil ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 34 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasta miška, 16 cm
6,60 € 5,72 €

Ta ljubka plišasta miška ne sme manjkati v nobeni otroški sobi med zbirko živali. Dolžina miške je 16 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa plišasti lev, sedeči, 18 cm Eco Friendly
7,60 € 6,46 €

Ta ljubki plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 18 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti lenivec, sedeči, 18 cm Eco Friendly
7,60 € 6,44 €

Ta ljubki plišasti lenivec ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 18 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Vlak češke železnice z zvokom in lučjo
23,50 € 19,90 €

Komplet z originalnim vlakom Čeških železnic vsebuje lokomotivo z dvema vagonoma in železniško progo, sestavljeno iz 12 ukrivljenih in 8 ravnih tirov. Vlak oddaja zvoke in sveti.

Rappa Plišasti volk z mladičkom, 27 cm
21,10 € 18,14 €

Simpatični plišasti volk z mladičem ne sme manjkati v vaši zbirki pliša! Sedeči volk je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša, njegova višina pa je približno 27 cm. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

Rappa ponev za peko, hrana spremeni barvo
10,93 € 9,71 €

Super ponev v tvojo kuhinjo. Ko na ponev položite imitacijo hrane (klobase, slanine, zrezka), pritisnete gumb, zaslišiš mesno cvrčanje, čez nekaj časa meso spremeni barvo in izgleda kot pečeno. V kompletu boste našli tudi obračalko, krožnik in preliv.

Rappa sedeča plišasta čivava, 24 cm Eco Friendly
12,10 € 10,50 €

Ta ljubki plišasti pes čivava ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 24 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa sedeči plišasti labod, 23 cm Eco Friendly
8,90 € 7,63 €

Ta ljubki plišasti labod ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 23 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Eco-friendly plišasti medved, ležeč, 15 cm
9,90 € 8,59 €

Ta čudovit ležeči plišasti medved ne sme manjkati v nobeni otroški sobici. Velikost plišaste igrače 15 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Eco-friendly plišasti severni medved, ležeč, 28 cm
12,30 € 10,69 €

Ta čudovit ležeči plišasti severni medved ne sme manjkati v nobeni otroški sobici. Velikost plišaste igrače 28 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa igralni set za čiščenje
12,82 € 10,68 €

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite vašega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje koš za smeti, krtačo, metlo in ročaj. Set je shranjen v darilni škatli.

Rappa Plišasta želva Agata, 25 cm Eco Friendly
11 € 9,38 €

Ta ljubka plišasta želva ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost želve je 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti divji prašič, stoječi, 22 cm Eco-Friendly
8,50 € 7,41 €

Ta ljubki plišasti prašič ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 22 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti kengurujček z mladičem, 32 cm Eco Friendly
21,60 € 18,68 €

Ta ljubki plišasti kenguru ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 32 cm. Vključen je mladiček v velikosti cca 12 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti labrador, sedeči, 27 cm Eco Friendly
16,30 € 14,05 €

Ta ljubki plišasti labradorec ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 27 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti lev, ležeč, 17 cm Eco Friendly
8,20 € 7,03 €

Ta ljubki plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 17 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti petelin, 22 cm Eco Friendly
7,60 € 6,44 €

Ta ljubki plišasti petelin ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 22 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti rjavi zajec, 23 cm, Eco-Friendly
12,30 € 10,73 €

Ta ljubki plišasti zajček ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 23 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti sivi zajec, 25 cm, Eco-Friendly
13,50 € 11,63 €

Ta ljubki plišasti zajček ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti zajec, 23 cm, Eco-Friendly
12,30 € 10,73 €

Ta ljubki plišasti zajček ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 23 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti zajec, 24 cm, Eco-Friendly
13,60 € 11,68 €

Ta ljubki plišasti zajček ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 24 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa sedeči plišasti pes, 30 cm Eco Friendly
11,70 € 10,03 €

Ta ljubki plišasti Višavski terier ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 30 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasta kokoš, stoječa, 33 cm Eco Friendly
20,50 € 17,65 €

Ta ljubka plišasta kokoš ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost kokoši je 33 cm. Priloženo je jajce. Kokoš je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.