RAK dekliški čevlji Laura 0207-1
42,90 €

Zadnji kos!

Dekliški čevlji Laura iz blagovne znamke RAK so primerni za razvoj stopala vašega otroka. Narejeni so iz pravega usnja, vključno z zračno podlogo. Obutev je prejela certifikat o zdravstveni in higienski varnosti.

RAK dekliški copatki
15,30 €

Zadnji kos!

Otroška obutev za doma – copati, z gumijasto tekstilnim trakom čez nart so namenjene otrokom od 2. do 10. leta starosti.

RAK dekliški sandali Bambi 0207-5N
42,90 €

Minimalistični dekliški sandali iz blagovne znamke RAK iz Margot so primerni čevlji za vašega otročka v poletnih dneh. Narejene so iz pravega usnja, vključno z vložki in podlogami. Obutev je prejela certifikat o zdravstveni in higienski varnosti.

RAK dekliški gležnarji Marlen
31,96 €

Zadnji kos!

Dekliška obutev MARLEN v stilu „tenisk“ navezalke, primerne so za otroke do 6 leta starosti.

RAK dekliški čevlji Vanesa 0207-1
42,90 €

Dekliški čevlji Vanesa iz blagovne znamke RAK so primerni za razvoj stopala vašega otroka. Narejeni so iz pravega usnja, vključno z zračno podlogo. Obutev je prejela certifikat o zdravstveni in higienski varnosti.

RAK Lulu 0300-1NK dekliški copati
27,90 €

Dekliški copatki Lulu znamke RAK so odlična izbira za pravilen razvoj noge vašega otroka. Skupaj s podlogo so izdelani iz naravnega Nappa usnja, podloga pa se popolnoma prilagodi obliki stopala. Čevlji imajo certifikat o zdravstveni in higienski neškodljivosti.

RAK Róza 0302-1NK dekliški copati
27,90 €

Dekliški copatki Róza znamke RAK so odlična izbira za pravilen razvoj noge vašega otroka. Dizajn copatov spominja na sandale, tako da so odlična izbira za poletno vreme. Izdelani so iz naravnega Nappa usnja. Čevlji imajo certifikat o zdravstveni in higienski neškodljivosti