PROVENCE Gourmet komplet nožev, 3 kosi
19,50 € 13,90 €

Komplet noževrezili iz nerjavečega jekla in ergonomičnim ročajem. Provence Gourmet komplet nožev vsebuje kuhinjski nož, univerzalen nož in nož za lupljenje. Noži so visoko odporni in se enostavno čistijo.

PROVENCE Gourmet komplet nožev, 5 kosov
19,50 € 11,70 €

Komplet noževrezili iz nerjavečega jekla in ergonomičnim ročajem. Provence Gourmet komplet nožev, 5 kosov vsebuje kuharski nož, univerzalni nož, nož za lupljenje, nož za rezanje in nož za kruh. Noži so visoko odporni in se enostavno čistijo.

PROVENCE Gourmet lonec, 20 x 9,5 cm
33,10 € 25 €

Lonec iz litega aluminija s steklenim pokrovom. Provence lonec Gourmet je zelo stabilen in primeren za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Povrh vsega ima lonec površino proti prijemanju in reagira na spremembo temperature.

PROVENCE Gourmet lonec, 24 x 11,5 cm
39 € 30,90 €

Lonec iz litega aluminija s steklenim pokrovom. Provence lonec Gourmet 24 × 11,5 cm je zelo stabilen in primeren za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Povrh vsega ima lonec površino proti prijemanju in reagira na spremembo temperature.

PROVENCE Gourmet ponev, 24 x 5,5 cm
25,30 € 16,90 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 24 × 5,5 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in se ne prižge.

PROVENCE Gourmet ponev, 26 x 6 cm
27,30 € 18,80 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 26 × 6 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.

PROVENCE Gourmet ponev, 28 x 6 cm
29,60 € 21,50 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 28 × 6 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.

PROVENCE Gourmet vok ponev, 28 x 8 cm
29,60 € 21,50 €

Vok ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet vok ponev, 28 × 8 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.