PROVENCE Gourmet lonec, 20 x 9,5 cm
33,10 € 24,05 €

Lonec iz litega aluminija s steklenim pokrovom. Provence lonec Gourmet je zelo stabilen in primeren za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Povrh vsega ima lonec površino proti prijemanju in reagira na spremembo temperature.

PROVENCE Gourmet lonec, 24 x 11,5 cm
39 € 29,99 €

Lonec iz litega aluminija s steklenim pokrovom. Provence lonec Gourmet 24 × 11,5 cm je zelo stabilen in primeren za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Povrh vsega ima lonec površino proti prijemanju in reagira na spremembo temperature.

PROVENCE Gourmet ponev, 24 x 5,5 cm
25,30 € 18,46 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 24 × 5,5 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in se ne prižge.

PROVENCE Gourmet ponev, 26 x 6 cm
27,30 € 20,51 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 26 × 6 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.

PROVENCE Gourmet komplet nožev, 5 kosov
19,50 € 12,77 €

Komplet noževrezili iz nerjavečega jekla in ergonomičnim ročajem. Provence Gourmet komplet nožev, 5 kosov vsebuje kuharski nož, univerzalni nož, nož za lupljenje, nož za rezanje in nož za kruh. Noži so visoko odporni in se enostavno čistijo.

PROVENCE Gourmet vok ponev, 28 x 8 cm
29,60 € 23,40 €

Vok ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet vok ponev, 28 × 8 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.

PROVENCE stekleni pokrov, 28 cm, prozoren
5,70 €

Stekleni pokrov iz kaljenega stekla z robom iz nerjavečega jekla in s plastičnim ročajem. Stekleni pokrov Provence (28 cm) je prozoren ter je primeren za določeno velikost loncev in ponv. Majhna luknja razprši odvečno paro.

PROVENCE litoželezna skodelica, 120 ml, črna
5,70 €

Litoželezna skodelica s prostornino 120 ml je idealna za počasno uživanje vroče kave ali čaja. Provence litoželezna skodelica, 120 ml, črna se zelo hitro segreje in in absorbirana toplota se sprosti zelo počasi. Primerna za katerikoli vir toplote, razen mikrovalovne pečice.

PROVENCE nož za lupljenje Gourmet, 8,5 cm
4,60 €

Nož iz kakovostnega sijočega nerjavečega jekla z nedrsečim gumiranim ročajem. Provence 8,5 cm Gourmet piling nož je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Nož se dobro drži v roki in ne drsi.

PROVENCE emajl lonec s pokrovom, sivka, 2 l
10,30 € 8,98 €

Lonec z emajlirano površino in motivom cvetja bo postal praktičen in dekorativen dodatek v vaši kuhinji. Emajl lonec Provence s pokrovom z motivom sivke (2 l) ima pokrov in 2 ročaja za enostavno rokovanje. Lonec je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo.

PROVENCE sveča v kozarcu s pokrovom Tequila Sunrise, 510 g
6,10 €

Aromatična sveča, v steklenem kozarcu, s časom gorenja 85 – 95 ur. Sveča Provence v steklu s pokrovom 510 g, TEQUILA SUNRISE vam bo polepšala trenutke v vašem domu in služila tudi kot okusna dekoracija. Primerno tudi za darilo. Upoštevajte varnostna navodila na svečki.

PROVENCE univerzalen nož Gourmet, 11,5 cm
4,60 €

Nož iz kakovostnega sijočega nerjavečega jekla z nedrsečim gumiranim ročajem. Univerzalni nož Provence Gourmet 11,5 cm je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Nož se dobro drži v roki in ne drsi.

PROVENCE sveča v kozarcu s pokrovom Pina Colada, 510 g
6,10 €

Aromatična sveča, v steklenem kozarcu, s časom gorenja 85 – 95 ur. Sveča Provence v steklu s pokrovom 510 g, PINA COLADA vam bo polepšala trenutke v vašem domu in služila tudi kot okusna dekoracija. Primerno tudi za darilo. Upoštevajte varnostna navodila na svečki.

PROVENCE emajl lonec s pokrovom, sivka, 4,5 l
14,60 € 12,77 €

Lonec z emajlirano površino in motivom cvetja bo postal praktičen in dekorativen dodatek v vaši kuhinji. Emajl lonec Provence s pokrovom z motivom cvetja (4,5 l) ima pokrov in 2 ročaja za enostavno rokovanje. Lonec je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo.

PROVENCE stekleni pokrov, 26 cm, prozoren
5,30 €

Stekleni pokrov iz kaljenega stekla z robom iz nerjavečega jekla in s plastičnim ročajem. Stekleni pokrov Provence (26 cm) je prozoren ter je primeren za določeno velikost loncev in ponv. Majhna luknja razprši odvečno paro.

PROVENCE pekač s pokrovom, 32 x 20 x 11 cm, črn
34,70 €

Pekač s steklenim pokrovom je primeren za pečenje v pečici, dušenje ali kuhanje na štedilniku. Provence pekač s pokrovom, 32 × 20 × 11 cm, črn je izdelan iz litega aluminija s površino proti prijemanju in ima steklen pokrov. Primerno za pomivalen stroj, a se priporoča ročno pomivanje za podaljšanje življenjske dobe pekača.

PROVENCE Gourmet komplet nožev, 3 kosi
19,50 € 15,16 €

Komplet noževrezili iz nerjavečega jekla in ergonomičnim ročajem. Provence Gourmet komplet nožev vsebuje kuhinjski nož, univerzalen nož in nož za lupljenje. Noži so visoko odporni in se enostavno čistijo.

PROVENCE emajl lonec s pokrovom, cvetje, 3,5 l
16,10 € 14,31 €

Lonec z emajlirano površino in motivom cvetja bo postal praktičen in dekorativen dodatek v vaši kuhinji. Emajlova lonec Provence s pokrovom Flowers (3,5 l) ima pokrov in 2 ročaja za enostavno rokovanje. Lonec je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo.

PROVENCE emajl lonec s pokrovom, sivka, 3 l
12,30 € 10,73 €

Lonec z emajlirano površino in motivom cvetja bo postal praktičen in dekorativen dodatek v vaši kuhinji. Emajl lonec Provence s pokrovom z motivom sivke (3 l) ima pokrov in 2 ročaja za enostavno rokovanje. Lonec je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo.

PROVENCE Gourmet ponev, 28 x 6 cm
29,60 € 23,40 €

Ponev je izdelana iz litega aluminija, ki se enakomerno segreje vse do roba in dolgo vzdržuje temperaturo. Provence Gourmet ponev, 28 × 6 cm je zelo stabilna in primerna za vse vrste kuhalnih plošč – vključno z indukcijo. Površina proti prijemanju reagira na spremembo temperature in hrana se ne prižge.

PROVENCE sveča v kozarcu s pokrovom Cuba Libre, 510 g
6,10 €

Aromatična sveča, v steklenem kozarcu, s časom gorenja 85 – 95 ur. Sveča Provence v steklu s pokrovom 510 g, CUBA LIBRE vam bo polepšala trenutke v vašem domu in služila tudi kot okusna dekoracija. Primerno tudi za darilo. Upoštevajte varnostna navodila na svečki.

PROVENCE nož za kosti Gourmet, 17 cm
5,70 €

Nož iz kakovostnega sijočega nerjavečega jekla z nedrsečim gumiranim ročajem. Nož Provence Boning Gourmet (17 cm) je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Nož se dobro drži v roki in ne drsi.

PROVENCE nož Gourmet. 19,5 cm
6,10 €

Nož iz kakovostnega sijočega nerjavečega jekla z nedrsečim gumiranim ročajem. Provence (19,5 cm) rezalni nož Gourmet je varen za pomivanje v pomivalnem stroju. Nož se dobro drži v roki in ne drsi.

PROVENCE univerzalen nož Gourmet, 20 cm
6,90 €

Nož iz kakovostnega sijočega nerjavečega jekla z nedrsečim gumiranim ročajem. Univerzalni nož Provence (20 cm) Gourmet je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Nož se dobro drži v roki in ne drsi.

PROVENCE komplet ekonom loncev, 4 l in 6 l
136,90 €

Komplet ekonom loncev z dvema posodama in pokrovom in kakovostnega nerjavečega jekla. Provence komplet ekonom loncev, 4 l in 6 l ima 3 neodvisne varnostne sisteme, preprost sistem zapiranja in odtočni ventil z regulacijo tlaka. Primerno za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko Primeren tudi za v pomivalni stroj