Protetika ženske japonke T96
23,90 €

Zadnji kos!

Ženske ortopedsko-rehabilitacijske japonke z vzorcem, od znamke Protetika, imajo anibakterijsko in anatomsko oblikovan podplat.

Protetika Rony lila dekliški čevlji
45,10 €

Zadnji kos!

Čevlji za dekleta blagovne znamke Protetika s fleksibilnim in povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je izdelana iz kakovostnega gladkega usnja in tekstila. Prostorna obutev, v kateri imajo otroški prsti dovolj prostora. Majhna teža in odstranljiv vložek sta samoumevna.

Protetika Rony koral dekliški čevlji
45,10 €

Zadnji kos!

Čevlji za dekleta blagovne znamke Protetika s fleksibilnim in povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je izdelana iz kakovostnega gladkega usnja in tekstila. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Majhna teža in odstranljiv vložek sta samoumevna.

Protetika dekliška celoletna obutev POLY fuxia, fuksija
45,10 €

Zadnji kos!

Dekliški celoletni čevlji blagovne znamke Protetika s povečanim sprednjim predelom. Kakovostno usnje prevladuje v zgornjem in notranjem delu. Ojačana peta za lažjo hojo. Pritrditev z dvema Velcro trakovoma . Oblazinjenje čevlja za bolj udobno prileganje.

Protetika dekliški teniski Fergus fuxia
40,80 €

Dekliški teniski blagovne znamke Protetika s fleksibilnim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je narejena iz kakovostnega usnja. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Lahka zasnova in odstranljiv vložek sta dodatni praktičen bonus čevlja.

Protetika Poga dekliški čevlji
45,10 €

Zadnji kos!

Dekliški čevlji, od znamke Protetika, z možnim podplatom. Enostavno zapenjanje z 2 paskoma. Zunanja stran kakovostnega gladkega usnja. Podplat z odlično prilagodljivostjo in višjim profilom. Ojačan podplat. Bogato oblazinjenje za mehko pedaliranje. Dekorativno vezenje ob straneh.

Protetika dekliški ortopedski sandali
19,32 €

Zadnji kos!

Udobni ortopedski sandali PROTETIKA, ki regenerirajo otroško nogo po napornem dnevu. Elegantna bela oblika s pisanimi pikami. Sandali so primerni tudi kot šolski copati.

Protetika dekliški ortopedski sandali
15,50 €

Zadnji kos!

Udobni ortopedski slip on sandali PROTETIKA, ki regenerirajo otroško nogo po napornem dnevu. Elegantna bela oblika s pisanimi pikami. Sandali so primerni tudi kot šolski copati.

Protetika otroški gumijasti škornji
15,60 €

Odlični gumijasti škornji v rumeni barvi bodo prav gotovo vašemu otroku prišli več kot prav. Škornji bodo prišli še posebej prav na izletih, v šoli v naravi, pa tudi ob deževnem vremenu. Originalna živo-rumena barva bo všeč tako dečkom kot deklicam.

Protetika Lugo fuxia dekliški čevlji, roza, 22 - Odprta embalaža-13%
31,30 € 27,23 €

Odprta embalaža

Dekliške superge so primerne za športne aktivnosti. Lahko jih uporabljajo tudi v dvorani, saj podplat ne pušča madežev na podlagi. Imajo odstranljiv vložek in so izdelani iz naravnega usnja in tekstila. Protetika Lugo fuxia dekliški čevlji so zelo lahkotni. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Protetika T18 moški natikači
33,90 €

Novo

Moški ortopedsko-rehabilitacijski natikači, od znamke Protetika, z anatomsko oblikovanim podplatom.

Protetika T18 moški natikači
33,90 €

Novo

Moški ortopedsko-rehabilitacijski natikači, od znamke Protetika, z anatomsko oblikovanim podplatom.

Protetika ženske japonke T96
23,90 €

Novo

Ženske ortopedsko-rehabilitacijske japonke, od znamke Protetika, z antibakterijskim in anatomsko oblikovanim podplatom.

Protetika ženski natikači T05
20,90 €

Novo

Ženski ortopedsko-rehabilitacijski natikači na plutaste plošče z anatomsko oblikovanim podplatom, od znamke Protetika.

Protetika Alix navy fantovski čevlji
30,90 €

Fantovski čevlji blagovne znamke Protetika s povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je izdelana iz kakovostnega usnja in tekstila. Ojačani robovi. Prostorna obutev, v kateri imajo otroški prsti dovolj prostora. Seveda imajo tudi snemljiv vložek.

Protetika Alix grey fantovski čevlji
30,90 €

Fantovski čevlji blagovne znamke Protetika s povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov, ki so zdravju prijazni. Površina je izdelana iz kakovostnega usnja in tekstila. Ojačani robovi. Prostorna obutev, v kateri imajo otroški prsti dovolj prostora. Seveda imajo tudi snemljiv vložek.

Protetika dekliški čevlji Raven denim, roza/modri
24,90 €

Čevlji za dekleta blagovne znamke Protetika s fleksibilnim podplatom tankega profila. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Lahka zasnova in odstranljiv vložek sta dodatni praktičen bonus čevlja.

Protetika Alix lila dekliški čevlji
30,90 €

Čevlji za dekleta blagovne znamke Protetika s povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov, ki so zdravju prijazni. Površina je izdelana iz kakovostnega usnja in tekstila. Ojačani robovi. Prostorna obutev, v kateri imajo otroški prsti dovolj prostora. Seveda imajo tudi snemljiv vložek.

Protetika dekliški čevlji Valery pink
40,80 €

Dekliški čevlji s fleksibilnim podplatom, od znamke Protetika. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je narejena iz kakovostnega usnja. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Nizka teža in snemljivi vložek odlikujeta ta čevelj. Zapenjajo se na dva pasova.

Protetika fantovski čevlji Fergus grey
40,80 €

Fantovski čevlji blagovne znamke Protetika s fleksibilnim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je narejena iz kakovostnega usnja. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Nizka teža in snemljivi vložek odlikujeta ta čevelj.

Protetika fantovski čevlji Raven denim
24,90 €

Čevlji za dečke blagovne znamke Protetika s fleksibilnim podplatom tankega profila. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Lahka zasnova in odstranljiv vložek sta dodatni praktičen bonus čevlja.

Protetika Kalypso dekliški čevlji
45,10 €

Dekliški čevlji, od znamke Protetika, z možnim podplatom. Enostavno zapenjanje z 2 paskoma. Zunanja stran iz semiš usnja. Podplat z odlično prožnostjo, višjim profilom in dvignjenim vzorcem. Ojačan podplat. Bogato oblazinjenje za mehko pedaliranje.

Protetika Ned Denim fantovski čevlji
40,80 €

Fantovski teniski blagovne znamke Protetika s fleksibilnim podplatom. Sestava iz naravnih materialov, ki so zdravju neškodljivi. Površina je izdelana iz kakovostnega, gladkega usnja Prostorna obutev, v kateri imajo otroški prsti dovolj prostora. Majhna teža in odstranljiv vložek sta samoumevna.

Protetika dekliška obutev SASKIA
36,50 €

Dekliška obutev iz blagovne znamke Protetika s prijetnim podplatom za vsakodnevno hojo. Dekorativna črta na strani. Zapiranje na 2 trakova. Čevelj izdelan iz gladkega usnja Podplat z veliko prožnostjo in rahlo dvignjenimi prsti.

Protetika dekliški čevlji AROX, grey
47,20 €

Dekliški čevlji, od znamke Protetika, z možnim podplatom. Enostavno zapenjanje z 2 paskoma. Zunanja stran iz semiš usnja. Podplat z odlično prilagodljivostjo in višjim profilom. Ojačan podplat. Bogato oblazinjenje za mehko pedaliranje.

Protetika dekliški čevlji LISBON pink, roza
47,20 €

Dekliški čevlji iz blagovne znamke Protetika z udobno zasnovo podplata. Zanesljivo pritrjevanje na 2 trakova. Zunaj je obdelava iz semiš usnja. Podplat z odlično prožnostjo in nižjim profilom. Ojačana peta. Bogato oblazinjenje za mehko pedaliranje.

Protetika dekliški teniski MELINDA navy
47,20 €

Dekliški teniski iz blagovne znamke Protetika z udobno zasnovanimi podplati. Pritrditev na pašček in vezalke. Kakovostno usnje na zgornji strani. Nizko profiliran podplat z odlično prilagodljivostjo. Ojačana peta za lažjo hojo. Bogato oblazinjenje za bolj udobno prileganje.

Protetika fantovska celoletna obutev DASTY brown
36,50 €

Fantovska celoletna obutev iz blagovne znamke Protetika s prijetnim podplatom za vsakodnevno hojo. Zapiranje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z veliko prožnostjo in rahlo dvignjenimi prsti. Dekorativna črta na strani.

Protetika fantovska celoletna obutev DASTY yellow
36,50 €

Fantovska celoletna obutev iz blagovne znamke Protetika s prijetnim podplatom za vsakodnevno hojo. Zapiranje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z veliko prožnostjo in rahlo dvignjenimi prsti. Dekorativna črta na strani.

Protetika fantovska celoletna obutev POLY navy
45,10 €

Fantovska celoletna obutev iz blagovne znamke Protetika z udobnimi podplati. Zanesljivo pritrjevanje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z veliko prožnostjo in rahlo dvignjenimi prsti. Bogato oblazinjenje za udobno mehko hojo. Dekorativna črta na strani.

Protetika fantovski čevlji AROX navy
51,50 €

Fantovski čevlji iz blagovne znamke Protetika z mehkimi podplati za pomlad in poletje. Zanesljivo pritrjevanje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z odlično prožnostjo in vpojnostjo stopal. Dekorativna zasnova ob straneh.

Protetika fantovski čevlji HERY
47,20 €

Fantovski čevlji iz blagovne znamke Protetika z mehkimi podplati za pomlad in poletje. Zapiranje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z odlično prožnostjo in vpojnostjo stopal. Dekorativna črta na strani.

Protetika fantovski čevlji LISBON grey, sivi
47,20 €

Fantovski čevlji iz blagovne znamke Protetika z mehkimi podplati za pomlad in poletje. Zapiranje na 2 trakova. Zunanja stran izdelana iz semiš usnja. Podplat z odlično prožnostjo in vpojnostjo stopal. Dekorativna črta na strani.

Protetika fantovski čevlji RUPERT
43,10 €

Čevlji za dečke iz blagovne znamke Protetika so narejeni iz kakovostnega usnja, ki je odličen za vsakodnevno nošenje v vrtec, za izlete, v mesto. Modre čevlje fanti ugrabijo od pomladi do jeseni in jih je enostavno obleči zahvaljujoč Velcro trakovom.

Protetika fantovski teniski AROX denim
43,10 €

Fantovski teniski Arox jeansa iz Protetike so narejeni iz visoko kakovostnega usnja, ki je odličen za vsakodnevno nošenje za vrtec, za izlete, v mesto. Sivo-modri fantovski teniski so primerni od pomladi do jeseni ter jih je enostavno obleči zahvaljujoč Velcro.

Protetika Laky fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji za celo leto znamke Protetika z udobnim vložkom. Zanesljivo zapenjanje s 2 paščkoma. Zunanja stran je narejena iz usnja iz semiša. Podplat z izjemno prožnostjo in povišano špico. Bogato oblazinjenje za mehak korak. Okrasne črte na strani.

Protetika Leon denim fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji za celo leto znamke Protetika z udobnim vložkom. Zanesljivo zapenjanje s 2 paščkoma. Zunanja stran je narejena iz usnja iz semiša. Podplat z izjemno prožnostjo in povišano špico. Bogato oblazinjenje za mehak korak. Okrasne črte na strani.

Protetika Leon navy fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji za celo leto znamke Protetika z udobnim vložkom. Zanesljivo zapenjanje s 2 paščkoma. Zunanja stran je narejena iz usnja iz semiša. Podplat z izjemno prožnostjo in povišano špico. Bogato oblazinjenje za mehak korak. Okrasne črte na strani.

Protetika Lugo fuxia dekliški čevlji
31,30 €

Dekliške superge so primerne za športne aktivnosti. Lahko jih uporabljajo tudi v dvorani, saj podplat ne pušča madežev na podlagi. Imajo odstranljiv vložek in so izdelani iz naravnega usnja in tekstila. Protetika Lugo fuxia dekliški čevlji so zelo lahkotni.

Protetika Lugo tyrkys fantovski čevlji
31,30 €

Fantovske superge so primerne za športne aktivnosti. Lahko jih uporabljajo tudi v dvorani, saj podplat ne pušča madežev na podlagi. Imajo odstranljiv vložek in so izdelani iz naravnega usnja in tekstila. Protetika Lugo tyrkys fantovski čevlji so zelo lahkotni.

Protetika Poly grey fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji za celo leto znamke Protetika z udobnim vložkom. Zanesljivo zapenjanje s 2 paščkoma. Zunanja stran je narejena iz usnja iz semiša. Podplat z izjemno prožnostjo in povišano špico. Bogato oblazinjenje za mehak korak. Okrasne črte na strani.

Protetika Port black fantovski čevlji
33,30 €

Fantovske superge so primerne za športne aktivnosti. Lahko jih uporabljajo tudi v dvorani, saj podplat ne pušča madežev na podlagi. Imajo odstranljiv vložek in so izdelani iz naravnega usnja in tekstila. Protetika Port black fantovski čevlji so zelo lahkotni.

Protetika Port fuxia dekliški čevlji
33,30 €

Dekliške superge so primerne za športne aktivnosti. Lahko jih uporabljajo tudi v dvorani, saj podplat ne pušča madežev na podlagi. Imajo odstranljiv vložek in so izdelani iz naravnega usnja in tekstila. Protetika Port fuxia dekliški čevlji so zelo lahkotni.

Protetika Rony green fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji blagovne znamke Protetika s fleksibilnim in povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je izdelana iz kakovostnega gladkega usnja in tekstila. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Majhna teža in odstranljiv vložek sta samoumevna.

Protetika Rony tyrkys fantovski čevlji
45,10 €

Fantovski čevlji blagovne znamke Protetika s fleksibilnim in povišanim podplatom. Sestava iz naravnih materialov za zdrav korak. Površina je izdelana iz kakovostnega gladkega usnja in tekstila. Prostorna obutev, v kateri imajo otroška stopala dovolj prostora. Majhna teža in odstranljiv vložek sta samoumevna.

Protetika Rory dekliška celoletna obutev
47,20 €

Dekliška obutev za celo leto znamke Protetika s simetričnim podplatom. Kakovostno usnje prevladuje na vrhnjem delu. Ojačana špica in peta za prijetnejšo hojo. Zapenjanje z 2 trakovoma. Višina do gležnjev omogoča celoletno uporabo. Okrasen motiv na bočni strani.