Protetika dekliški gležnjarji Astrid
42,30 €

Zadnji kos!

Čudoviti usnjeni sandali Astrid bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. Dekliški gležnarji Axa v roza-sivi barvi z našitkom zvezdic so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliški sandali Flip
38,40 €

Zadnji kos!

Udobni sandali Flip v roza-sivi barvi so idealni za trening prvih korakov. Sandali so izdelani iz finega usnja.


Protetika dekliški gležnarji Adel
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Adel, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v sivo-rožnati barvi bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Pony
38,40 €

Čudoviti usnjeni sandali bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. Čevlji so privlačne barvne oblike in so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika fantovske superge Bret
39,03 €

Usnjene superge BRET v modri barvi bodo vašemu fantu omogočili maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovski gležnarji Levis
38,40 €

Čudoviti fantovski gležnjarji Levis bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. Sivi čevlji s srčkanim avtom v predelu pete, so primerni za vsakodnevno nošenje in tudi za trening pri prvih korakih.


Protetika dekliški copati Laredo
38,40 €

Nepogrešljiv in praktični čevlji. Dekliški copati Laredo so izjemno udobni zahvaljujoč dodelani obdelavi, hkrati pa ustrezajo vsem potrebam po zdravih hoji. Čevlji Laredo so narejeni iz mehkega usnja in imajo praktično zapiranje z ježkom.


Protetika dekliški gležnjarji Astrid
42,30 €

Čudoviti usnjeni sandali Astrid bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. Dekliški gležnarji Axa v roza-sivi barvi z našitkom zvezdic so primerne za vsakodnevno nošenje.


Protetika fantovske superge Antony
46,85 €

Udobne usnjene superge ANTONY v sivi barvi z modrimi in zelenimi črtami bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovski copati Laredo
38,40 €

Nepogrešljiv in praktični čevlji. Fantovski copati Laredo so izjemno udobni zahvaljujoč dodelani obdelavi, hkrati pa ustrezajo vsem potrebam po zdravih hoji. Čevlji Laredo so narejeni iz mehkega usnja in imajo praktično zapiranje z ježkom.


Protetika deklipki gumijasti škornji
15,60 €

Odlični gumijasti škornji v roza barvi bodo prav gotovo vašemu otroku prišli več kot prav. Čevlji, ki bodo zagotovo prišli prav vašemu dekletu tako na izletih kot v šoli v naravi.


Protetika dekliška obutev Elma
42,30 €

Udobni usnjeni čevlji Elma se prilegajo stilsko prilegajo k vsakemu oblačilu. Čevlji so izdelani iz finega usnja in imajo praktično zapiralo na velcro in so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliške superge Greta
49 €

Udobne športni copati Greta so primerni za vsakodnevno nošenje. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnega usnja in imajo fleksibilen podplat, ki zagotavlja maksimalno udobje na vsakem koraku.


Protetika dekliške superge Melinda
49 €

Udobne športni copati Melinda so primerni za vsakodnevno nošenje. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnega usnja in imajo fleksibilen podplat, ki zagotavlja maksimalno udobje na vsakem koraku.


Protetika dekliške superge Olympia
34,60 €

Čudovite športne superge Olympia roza barvi so primerne za vse vrste športnih aktivnosti. Zaradi gume, ki ne pušča sledi jih lahko nosite tudi v telovadnici. Superge se zaveže z vezalkami, na vrhu pa pritrdi z velcro trakom.


Protetika dekliške superge Olympia
34,60 €

Čudovite športne superge Olympia roza barvi so primerne za vse vrste športnih aktivnosti. Zaradi gume, ki ne pušča sledi jih lahko nosite tudi v telovadnici. Superge se zaveže z vezalkami, na vrhu pa pritrdi z velcro trakom.


Protetika dekliški gležnarji Agnes
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Rut, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v rdeči barvi in z velcro pritrjevanjembodo vašemu dekletu prav gotovo všeč, hkrati pa ji bodo nudili prijetno udobje.


Protetika dekliški gležnarji Amelia
46,10 €

Udobni usnjeni čevlji Amelia bodo vašim otrokom omogočile prijetno hojo, kjerkoli boste. Dekliški gležnarji Axa v roza-sivi barvi z našitkom srca so primerne za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliški gležnarji Pony
38,40 €

Udobni usnjeni čevlji Pony bodo vašim otrokom omogočile prijetno hojo, kjerkoli boste. Čevlji so privlačne barvne oblike in so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliški gležnarji Pony
38,40 €

Udobni usnjeni čevlji Pony bodo vašim otrokom omogočile prijetno hojo, kjerkoli boste. Čevlji so privlačne barvne oblike in so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliški gležnarji Rory
38,40 €

Čarobni in dodelani dekliški gležnarji Rory, so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v roza barvi s čudovitim všitkom srčkov, bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Rut
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Rut, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v modri barvi z veliko čudovito roza zvezdo bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Samanta
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Samanta, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v roza barvi s čudovitim všitkom stebla in cvetlice, bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Samanta, vijolični
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Samanta, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v vijolični barvi s čudovitim všitkom stebla in cvetlice, bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Star
38,40 €

Popolni dekliški gležnarji Star z zavezovanjem na vezalke so idealna izbira za treninge pri prvih korakih. Čevlji v modri barvi z veliko čudovito roza zvezdo bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnarji Svea
38,40 €

Čudoviti usnjeni sandali Svea bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. Čevlji so privlačne barvne oblike in so primerni za vsakodnevno nošenje.


Protetika dekliški gležnarji Tala
38,40 €

Udobni čevlji v zasnovi gležnarjev prihajajo iz Tala, imajo velcro način pritrjevanja in so idealna izbira pri prvih korakih. Čevlji v sivo-rožnati barvi bodo še toliko bolj polepšali hojo vašega dekleta, povsod kjer boste.


Protetika dekliški gležnjarji Margo
42,30 €

Udobni usnjeni čevlji Margo, ki jih bo lahko vas fant nosil skozi vse leto. Čevlji so izdelani iz mehkega usnja, imajo anatomsko oblikovan notranji vložek in fleksibilen podplat. Fantovski gležnjarji Margo bodo vašemu fantu zagotovili maksimalno udobje, kjerkoli boste.


Protetika dekliški sandali Olivia
30,70 €

Šarmantne sandale Olivia v rdeči barvi z majhnimi cvetovi na prednjem delu,bodo vašemu dekletu prav gotovo zelo všeč, hkrati pa ji bodo nudili tudi udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za vadbo prvih korakov.


Protetika dekliški sandali Pastel
30,70 €

Udobni sandali Pastel v privlačnem dizajnu so idealni za pustolovske izlete in mestne sprehode. Sandali so narejeni iz finega usnja in opremljeni s hitrim zapenjanjem na ježkom.


Protetika fantovska obutev Eli
50 €

Čudoviti usnjeni sandali Eli bodo razvajali noge vaših otrok na vsakem koraku. To obutev lahko vaš otrok nosi skoraj vse leto.


Protetika fantovske superge Alvin
38,40 €

Čudovite športne superge Alvin v modri barvi so primerne za vse vrste športnih aktivnosti. Zaradi gume, ki ne pušča sledi jih lahko nosite tudi v telovadnici.


Protetika fantovske superge Antony
54,50 €

Udobne usnjene superge ANTONY v modri barvi z modrimi in zelenimi črtami bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Borg
35,13 €

Udobne usnjene superge BORG v modri barvi z rjavimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Darius
54,50 €

Udobne usnjene superge DARIUS v modri barvi z rdečimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Fido
39,03 €

Udobne usnjene superge FIDO v modri barvi z belimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Isko
42,94 €

Udobne usnjene superge ISKO v sivi barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Jens
42,94 €

Udobne usnjene superge JENS v modri barvi z belimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Kasper
50,72 €

Udobne usnjene superge KASPER v modri barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Ken
42,94 €

Udobne usnjene superge KEN v modri barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Kolin
42,94 €

Usnjene superge KOLIN v modri barvi bodo vašemu fantu omogočili maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Lisbon
50,72 €

Udobne usnjene superge LISBON v modri barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Magnus
46,85 €

Udobne usnjene superge MAGNUS v modri barvi z zelenimi in oranžnimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Raft
35,13 €

Udobne usnjene superge RAFT v modri barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Rio
50,72 €

Udobne usnjene superge RIO v sivi barvi z zelenimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.


Protetika fantovske superge Sprint
34,60 €

Čudovite športne superge blagovne znamke Sprint v modri barvi so primerne za vse vrste športnih aktivnosti. Zaradi gume, ki ne pušča sledi jih lahko nosite tudi v telovadnici. Superge imajo enostavno in hitro pritrditev na dva velkro trakova.


Protetika fantovske superge Zak
35,13 €

Udobne usnjene superge ZAK v modri barvi z rjavimi podrobnostmi bodo vašemu malčku nudile maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so primerni za celoletno uporabo in so idealni za sprehode ali v mesto v kateremkoli vremenu.