Proraso (After Shave Balm) 100 ml
16,70 € 14,80 €

Balzam po britju z mediteranskimi citrusi italijanske blagovne znamke moške kozmetike Proraso je zasnovan za vse tipe kože. Ne vsebuje alkohola, zato ne obremenjuje kože in je zato primeren za občutljivo kožo. Olajša draženje in koži nudi potrebno prehrano in nego. Vonji po citrusih in meta. .

Proraso Klas iCal je darilo izdelkov na brado Cypress & Vetyver
43,90 € 39,60 €

Set vključuje: Cypress & Vetyver Beard Wash 200 ml Olje za brado s Cypress & Vetyver (brado olje) 30 ml Balzam za brado Cypress & Vetyver (balzam za brado) 100 ml Dimenzije škatle: 21,5 × 23 × 7,7 cm. Izdelano v Italiji. .

Proraso Köln z mediteranskim citrusom Azurna apna 100 ml
25,10 € 22,10 €

Köln z mediteranskimi citrusi diši po dobro zrelih citrusih, zračen in moško. Je idealna izbira za vroče poletne mesece, osveži kožo, ki jo stresamo z britjem. Pomaga pri preprečevanju draženja kože. Sestavine: Glava: sicilijanska limona, limeta. Srce: brina, meta. Osnova: vetiver. .

Proraso Köln z Wood & Spice 100 ml
25,10 € 22,10 €

Köln z lesom in začimbami diši eksotično in toplo z lesom in eksotičnimi začimbami. Osveži kožo z britjem. Pomaga pri preprečevanju draženja kože. Sestavine: Glava: sandalovina, cedra, skala. Srce: žafran, kuma, vijolična. Osnova: vanilija. .

Proraso Sandalovina (Shaving Foam) 300 ml
6,30 € 5,60 €

Negovalna pena za britje sandalovine je idealna izbira za vse moške z zasedenim urnikom, ki se želijo hitro obriti, vendar z več stopnjami boljše kakovosti kot običajne pene za britje. Naravna sestava brez parabenov in umetnih olj bo koži zagotovila pravo nego. .