Porkert magnetni blok za nože Lumo
32 €

Porkert Lumo magnetni blok za nože iz znamke Porkert v bambusovi izvedbi zagotavlja, da so vaši noži vedno pri roki, urejeni in čisti.

Porkert kuhinjski nož Eduard
23,99 €

Kuhinjski nož Eduard iz znamke Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnotežje. Nož je idealen za meso, ribe ali zelenjavo. Dolžina rezila je 15 cm.

Porkert brusilnik za nož
13,96 €

Brusilnik za nož iz znamke Porkert je izdelan iz visokokakovostnega jekla, ki zaradi ogljika zagotavlja trdoto in vzdržljivost. Ročaj brusilnika je izdelan iz trpežne plastike.

Porkert pribor Emilie
80,11 € 3,34 €/kos

Elegantni set pribora Emilia iz nerjavečega jekla, od znamke Porkert. Set je poliran do visokega sijaja in vsebuje 6 kosov vsake vrste jedilnega pribora – jedilni nož, jedilne vilice, jedilno žlico in žlico za sladico.

Porkert pribor Marianna
88,12 € 3,67 €/kos

Komplet jedilnega pribora Porkert Marianna vsebuje skupaj 6 žlic, 6 nožev za večerjo, 6 vilic in 6 žlic za sladice. Komplet je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Porkert kuhinjski nož Eduard, univerzalen
11,95 €

Univerzalni nož Eduard by Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnotežje. Nož je idealen za meso in zelenjavo. Dolžina rezila je 13 cm.

Porkert kuhinjski nož Vilem
10,78 €

Rezalni nož Vila Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnovesje. Nož je zasnovan za natančno rezanje. Dolžina rezila je 9 cm.

Porkert pribor Eva
76,10 € 3,17 €/kos

Elegantni set pribora Eva iz nerjavečega jekla, od znamke Porkert. Set je poliran do visokega sijaja in vsebuje 6 kosov vsake vrste jedilnega pribora – jedilni nož, jedilne vilice, jedilno žlico in žlico za sladico.

Porkert rezalna plošča Mitis
23,99 €

Kakovostna rezalna deska Mitis, od češke znamke Porkert, bo odličen pomočnik za vašo kuhinjo. Izdelan je iz hrastovega lesa v okrogli izvedbi in dopolnjen z aluminijastim ročajem. Poleg tega njegova zasnova ne bo služila samo za pripravo obrokov, temveč bo tudi okras na mizi med serviranjem.

Porkert kuharski nož Eduard, velik
26,82 €

Velik kuhinjski nož Eduard iz znamke Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnotežje. Nož je idealen za meso, ribe ali zelenjavo. Dolžina rezila je 20 cm.

Porkert kuharski nož Vilem
23,59 €

Kuhinjski nož Vila Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnovesje. Nož lahko uporabimo za meso, ribe ali zelenjavo. Dolžina rezila je 15 cm.

Porkert kuharski nož Vilem
11,46 €

Velik kuhinjski nož Vila znamke Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnovesje. Nož lahko uporabimo za meso ali zelenjavo. Dolžina rezila je 15 cm.

Porkert kuharski nož Vilem, velik
26 €

Velik kuhinjski nož Vila iz znamke Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnovesje. Nož lahko uporabimo za meso, ribe ali zelenjavo. Dolžina rezila je 20 cm.

Porkert nož za pecivo Eduard
24 €

Nož za pecivo Eduard by Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnotežje. Nož omogoča rezanje peciva z enim potezom, ne da bi se zlomil. Dolžina rezila je 20 cm.

Porkert nož za pecivo Vilem
24 €

Nož za pecivo Vila Porkert ima ergonomski ročaj za udobno uporabo in idealno ravnovesje. Nož omogoča rezanje kruha v enem zamahu, ne da bi ga zdrobili. Dolžina rezila je 20 cm.

Porkert rezalna plošča Invi
23,99 €

Kakovostna rezalna deska Invi, od češke znamke Porkert, bo odličen pomočnik za vašo kuhinjo. Izdelana je iz hrastovega lesa v asimetrični obliki in dopolnjen z aluminijastim ročajem. Poleg tega njegova zasnova ne bo služila samo za pripravo obrokov, temveč bo tudi okras na mizi med serviranjem.

Porkert rezalna plošča Ligni
34,03 €

Kakovostna rezalna deska Ligni, od češke znamke Porkert, bo odličen pomočnik za vašo kuhinjo. Izdelana je iz hrastovega lesa pravokotne oblike in dopolnjena z aluminijastim ročajem. Poleg tega njegova zasnova ne bo služila samo za pripravo obrokov, temveč bo tudi okras na mizi med serviranjem.

Porkert rezalna plošča Robus
68,07 €

Kakovostna rezalna deska Robus, od češke znamke Porkert, bo odličen pomočnik za vašo kuhinjo. Izdelana je iz hrastovega lesa pravokotne oblike in dopolnjen z aluminijastimi ročaji. Poleg tega njegova zasnova ne bo služila samo za pripravo obrokov, temveč bo tudi okras na mizi med serviranjem.