Police Addeer PL14536JSBN/02
207,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moške Police ure držijo slog, ki je edinstven za to blagovno znamko. Robustna torbica z velikimi številčnicami in masivnim pasom, skratka, pazite na prave moške. Ta model je izdelan v utišanih barvah z oranžnimi detajli.

Police Armor II PL15047JSU/02
207,80 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Rdeči klic je okrašen s tremi kronografi. Vpadljive so srebrne roke in kazalci. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Te zapestne ure so pritrjene na zapestje z rjavim usnjenim pasom.

Police Armor PL14378JSR/12P
168 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Elegantne moške Police ure so pravi dragulj! Kombinacija rjave in zlate je videti razkošno, s celo množico izjemno velikih številk. Zanimiva je tudi izbira priključnega silikonskega traku in jeklenega ohišja. V tej uri boste zasijali ob vsaki priložnosti. .

Police Berkeley PL15402JSR/03
147,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Police gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Modra številčnica je okrašena z dvema kronografoma in roza pozlačenimi rokami. Ohišje je narejeno iz kakovostnega nerjavečega jekla in pozlačeno v roza barvi. Ura je na zapestje pritrjena z usnjenim pasom modre barve.

Police Blue Desire - EDT
6,80 €

Blue Desire je sveža citrusna dišava za ženske. Glava vsebuje zeleno jabolko in limono, jasmin v srcu in rose rose. Kompozicijo zapirajo ambergris, mošus in cedrovina. .

Police Cavern PL15396JSB/57M
168 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Police gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Zelo nenavaden obraz ure privlači skoraj vse. Ohišje in vleka sta narejena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Stavite na popolnoma črno dodatno opremo, ki vas bo spremljala na vsakem koraku. PL15036JSUR / 61.

Police Chandler PL15383JSU/04
169,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

So vam všeč originalni dodatki z netipičnim dizajnom? Potem vam bo všeč moška ura Police Chandler . Črno-srebrna številčnica je okrašena s tremi kronografi. Ura ima na primer datum ali dan v tednu. Ura je na zapestje pritrjena z rjavim usnjenim pasom.

Police Contact PL14537JSBN/12A
187,70 € 168,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sodobne moške Police ure bodo postale vaš vsakdanji spremljevalec. Ne samo, da stilsko okrasijo zapestje vsakega moškega, imajo tudi večfunkcijske kronografe z datumom, dnevom v tednu in 24-urno uro. Vedno boste natančni kot ura. .

Police Copperhead PL14374JS/03
197,90 € 157,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

So vam všeč originalni dodatki z netipičnim dizajnom? Potem zagotovo obožujete moško uro Police Copperhead . Na levi strani pokvarjenega klicnika boste našli netipično analogno uro, na petih večnamenskih klicih pa boste določili čas. Uro stilno dopolnjujejo oranžne podrobnosti. .

Police Cosmopolitan - EDT
11,40 €

Cosmopolitan Police je prefinjena in čutna dišava, ki je kot nalašč dopolnilo za vsako družbeno priložnost in trenutke osebnega počutja in sprostitve. To je moška citrusna, pikantna dišava. .

Police Dalian PL15531JS/03MM
137,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Policisti gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Modri klic je okrašen z izrazitimi rokami in zanimivo oblikovanim prikazom trenutnega datuma. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Police Date PL14544JS/03
147,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Tirkizno-črna številka nikogar ne bo pustila neopažene. Srebrne roke so tudi svetleče. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Ura je na zapestje pritrjena s črnim usnjenim pasom.

Police Denver PL15403JSUBL/03
187,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Modra številčnica s svetlečimi rokami, oranžnimi detajli in tremi kronografiji nikogar ne bo pustila neopažene. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Poleg tega ima ura indikator datuma in štoparico.

Police Diamondback PL14376JSR/02
187,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Akcijski moški vključujejo akcijske ure. Moška Police ura je popolna dodatna oprema. Na prvi pogled so opremljeni z robustnim gumbom z večnamenskimi številčnicami, ki v ozadju izgledajo čudovito s 3D učinkom. Cenili boste tudi zlati ovitek in trden, natančno narejen usnjen pas. .

Police Driver PL14383JS/04M
158,10 € 142,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška ura Police Driver je pravi dragulj oblikovanja. Pašček in etui v srebrni barvi sta narejena iz visoko kakovostnega jekla. Glavna prednost tega dela je svetle številčnice s 3D vzorcem, ki poleg glavnega dela vključujejo tri majhne obraze ure z datumom in dvojnim časom.

Police Furnace PL15385JSBL/03
219,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

So vam všeč originalni dodatki z netipičnim dizajnom? Potem boste zagotovo vzljubili moške ure Police Furnace . Kvadratni klic je okrašen s tremi kronografi. Ura ima datum, dan v tednu in 24-urno uro. Ura je na zapestje pritrjena z modrim usnjenim pasom.

Police Gentleman - EDT
12,20 €

Gentleman Police je dišava idealna za vse elegantne moške. Glavo sestavljajo predvsem citrusi in poper ter kardamom, v srcu boste začutili kombinacijo tobaka, cimeta, geranije, kutine in žafrana. Kompozicijo dopolnjuje gozdna osnova skupaj s pačulijem, vetiverjem, hrastovim mahom, mošusom in tonka.

Police GovernorPL14384JS/11
117,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Elegantne moške Police guvernerjeve ure odlično krasijo zapestje vsakega sodobnega gospoda. Moderna rjava oblika z visokokakovostnim jeklenim ohišjem in usnjenim pasom ustreza tako obleki kot priložnostni obleki.

Police Independent - EDT
12,70 €

Independent je lesna dišava za moške, predstavljena leta 2017. Glava vsebuje bergamot, mandarino, vijolične liste in muškatni orešček. Akordi vetivera, pačulija, belega gozda in sandalovine se združujejo v srcu. Sestavo zapirajo mošus, kadilo, benzojeva smola in siva ambergris. .

Police Instinct - EDT
12,70 €

Leta 2010 je blagovna znamka dišave Instinct ustvarila blagovna znamka Police za vse moške, ki imajo radi originalne in moške dišave. Na začetku je mešanica črnega popra, bergamota in grenivke – po tem se razvijeta geranijev in cedrov les, zaključek pa pačuli in vetiver. .

Police Jet PL15038JS/01M
147,90 € 133,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Police gledajo moške in ženske, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Na prvi pogled vas bo pritegnil bel strukturiran obraz ure s črnimi kazalci. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla. Stavite na dodatek, ki vas spremlja na vsakem koraku. PL15036JSUR / 61.

Police Ladbroke PL15529JSU/02
189,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Črno-zlati klic s tremi kronografiji nikogar ne bo pustil neopažen. Obstajajo tudi potrebni datum in luminiscenca rok in kazalci. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Police Legend For Man - EDP
13,30 €

Legend For Man je lesno-začinjena dišava za moške, predstavljena leta 2017. Glava vsebuje močno kombinacijo črnega popra, sivke in absinta. Srce predstavljajo zrn geranije, janeža in tonke. Sestava je obdana z jantarjevo usnjeno podlago skupaj z vetiverjem. .

Police Mesh Up PL14543JS/03M
217,60 € 196,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Elegantne Police ure so dodatek za vsakega sodobnega moškega. Modri klic s kombiniranim vzorcem je okrašen s tremi kronografi z indikatorjem dneva v tednu, datumom in 24-urnim indikatorjem. Obstajajo tudi svetleče roke z indeksi. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.