Police Original - EDT
11,10 € 10,60 €

Police Original je dišava, namenjena dopolnjevanju vašega vsakdanjega, elegantnega videza in vaših profesionalnih ambicij. Je moška, citrusno-lesnata dišava.

Police To Be - EDT
11,20 € 9 €

To Be blagovne znamke Police je moška, pikantno-lesna dišava za moške. Na začetku se mešajo toni grenivke in popra, srce skriva liste vijolice, na koncu pa aromo popravi ambra, pačuli in cedrovina. Ime dišave nosi Hamletove besede: „biti ali ne biti, to je vprašanje“.

Police PL14693JSU/12
221,30 €

Zadnji kos!

Če iščete elegantno uro, je očitna izbira moška ura Police . Na prvi pogled vas bo pritegnila rjava številčnica s kronografi, prvotno rešenimi kazalci, ki so vgrajeni v kronografe in vsebujejo žig datuma. Ura ima možnost nastavitve dvojnega časa, zato postanejo praktični spremljevalec na poti.

Police Cavern PL15396JSB/57M
170,80 €

Zadnji kos!

Police gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Zelo nenavaden obraz ure privlači skoraj vse. Ohišje in vleka sta narejena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Stavite na popolnoma črno dodatno opremo, ki vas bo spremljala na vsakem koraku. PL15036JSUR / 61.

Police PL15132JSUBZ/12
200,10 €

Zadnji kos!

Če iščete elegantno uro, je očitna izbira moška ura Police . Na prvi pogled vas bo pritegnila rjava številčnica s tremi kronografi, originalnimi kazali in žigom datuma. Ohišju sledi rjav trak iz pravega usnja. Prepustite se tej uri, ki vas bo vedno spremenila v pravega gospoda. .

Police PL14835JSB/02
190,60 € 180,10 €

Zadnji kos!

Originalne moške Police ure bodo poskrbele, da boste v središču pozornosti. Dva klicanja omogočata nastavitev dvojnega časa, zaradi česar je ura praktičen dodatek, ko ste na poti. Obstaja tudi potreben žig datuma. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla in jermena iz pravega usnja.

Police Mystic PL15397JSU/57M
170,80 €

Zadnji kos!

Police gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Zelo nenavaden obraz ure privlači skoraj vse. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla. Stavite na izvirno dodatno opremo v črnem zaključku, ki bo osvežila vsako obleko. PL15036JSUR / 61.

Police Vesterbro PL15411JSBN/12
192,50 €

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Rjavi obraz ure, s tremi kronografi, nikogar ne bo pustil neopažen. Obstaja tudi luminiscenca rok in kazalcev. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Police PL15328JSTB/02M
211,30 €

Zadnji kos!

Police ura za moške, ki iščejo eleganten klasičen kos za vsakodnevno nošenje. Na prvi pogled vas bo pritegnil črni klic s tremi kronografi, vključno z indikatorjem datuma in dneva v tednu. Ohišju iz srebrnega jekla sledi kap iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Police PL14832JSR/02
221,30 €

Zadnji kos!

Izvirna moška polica Police za vse, ki iščete eleganten in sodoben dodatek. Številčnica je okrašena s tremi kronografi z datumom, kazalcem v tednu in obrazom ure 24 ur. Pozlačen kovček je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki mu sledi rjavi trak iz pravega usnja.

Police PL14836JSU/61M
221,30 €

Police gledajo za vse moške, ki iščejo nenavaden kos v svoji zbirki. Na prvi pogled vas bo pritegnil modri klic, ki se ujema z zelenimi številkami. Obstaja tudi kazalec datuma in dneva v tednu. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Police Berkeley PL15402JSR/03
150,40 €

Zadnji kos!

Police gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Modra številčnica je okrašena z dvema kronografoma in roza pozlačenimi rokami. Ohišje je narejeno iz kakovostnega nerjavečega jekla in pozlačeno v roza barvi. Ura je na zapestje pritrjena z usnjenim pasom modre barve.

Police Blue Desire - EDT
7,10 €

Blue Desire je sveža citrusna dišava za ženske. Glava vsebuje zeleno jabolko in limono, jasmin v srcu in rose rose. Kompozicijo zapirajo ambergris, mošus in cedrovina. .

Police Cosmopolitan - EDT
11,60 €

Cosmopolitan Police je prefinjena in čutna dišava, ki je kot nalašč dopolnilo za vsako družbeno priložnost, trenutke za sebe in sprostitev. To je moška citrusna, pikantna dišava.

Police Dalian PL15531JS/03MM
140 €

Zadnji kos!

Policisti gledajo moške, ki iščejo pravi modni artikel za svojo kolekcijo. Modri klic je okrašen z izrazitimi rokami in zanimivo oblikovanim prikazom trenutnega datuma. Kovček je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Police Gifford PL15965JS/03M
199,70 €

Zadnji kos!

Police ure so kot nalašč za moške, ki imajo radi stilsko dodatno opremo. Ura pritegne pozornost na prvi pogled z vzorčastim gumbom s preprostimi rokami z kazalci skupaj z nekonvencionalnim datumom v obliki kronografa.

Police GovernorPL14384JS/11
119,90 €

Zadnji kos!

Elegantne moške Police guvernerjeve ure odlično krasijo zapestje vsakega sodobnega gospoda. Moderna rjava oblika z visokokakovostnim jeklenim ohišjem in usnjenim pasom ustreza tako obleki kot priložnostni obleki.

Police Instinct - EDT
12,10 € 11,60 €

Leta 2010 je blagovna znamka dišave Instinct ustvarila blagovna znamka Police za vse moške, ki imajo radi originalne in moške dišave. Na začetku je mešanica črnega popra, bergamota in grenivke – po tem se razvijeta geranijev in cedrov les, zaključek pa pačuli in vetiver. .